Parken Zoo

I fredags bar det av till Eskilstuna och Parken Zoo. Dagen började tidigt, vi hämtade Fabian redan kvart i 8, han hade precis blivit väckt av Matilda och satt och halv sov i en stol. Tog bussen ner till stan, för att där byta till tåget, till Fabians stora förtjusning, men först blev det insmörjning och byta från pyamas till kläder, sen var det dags att kliva på tåget. Resan gick väldigt bra, han var facinerad av att vi åkte tåg, och vi fick ju till och med åka 2 tåg, då det var byte i arboga. =) 
Väl framme i Eskilstuna så tog vi bussen till djurparken, den tog bara 2 min, så det var snabbt avklarat  =)
Nu var det dags att gå in i djurparken, och Fabian var alldeles uppspelt.
Vi började med att titta på känguruna. (har ingen aning om hur dom stavas =P ) Han tyckte dom var söta, men tyckte dom såg ut som kaniner, och det har han ju faktiskt rätt i. Sen kom vi till gibbonaporna, som är en personlig favorit, dom är verkligen häftiga djur. Dom har ju även fått en liten unge som var helt otroligt söt!
Sen gick vi vidare och tittade på tigrar, lejon, jättesköldpaddor, flamingos m.m Fabians stora favorit var bältdjuret, där stod vi och tittade väldigt länge, och han ville helst inte gå därifrån. Vi hann även med att äta glass, leka i alla lekparker, jag och simon åt lunch (fabian vägrade äta). Dagen avslutades med ett litet besök på parken zoos nöjesfält. Vi köpte lite lotter och åkte en karusell. =)
Sen var det dags att ta bussen tillbaka till stationen, måste ha varit en jobbig dag, för det dröjde inte mer än 3 minuter från att vi kom på bussen tills han sov, helt slut, lilla plutten! =)

Väl hemma igen gick vi till pizzerian för att äta lite middag innan det var dags för mig att åka till jobbet. Sen har dagarna bara flytit på, jobbat rätt mycket, och på dagarna har jag legat ute i solen och stekit. =)

I helgen blir det Stockholm med Claire, ska bli superskoj!

Avslutar med att lägga in lite bilder. =)
Ha en bra dag!


Känguru =)


Fina Fabian <3


Fabians favorit =)


Den här tyckte jag var cool, en miniflodhäst =)


Gibbonapa


Masken! =)


Helt slut =P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0