Regn

Fy, vilket trist väder, har regnat non stop hela dagen idag. Sov dock fram till halv 1 typ, då jag hade jobbat natt. Men sen på em har vi varit väldigt effektiva, först fixade ja klart brorsans födelsedagskort, sen lånade vi grannarnas bil och styrde kosan mot Lager 157. Målet var att hitta ett par jeans åt mig, eller helst flera par då jag just nu inte äger ett ända par hela jenas. Dock har dom olika stora hål, så vissa går fortfarande att använda. =)
Men precis som vanligt när man verkligen behöver någonting, så hittar man ju såklart ingenting. Kom ut ur affären med endast några enkla linnen, ett par mjukisbyxor till jobbet, och 5 par trosor. Hade hoppats att hitta mer. 
Simon däremot hittade rätt mycket, till exempel ett par jeans. Livet är orättvist. =P

Sen åkte vi till Willys på västhaga, tänkte att vi lika gärna kunde passa på att handla på willys när vi ändå hade bil. Blev också middag på McDonalds innan det, då magen skrikigt högt av hunger sen några timmar, och vid synen av det stora M:et så gick det inte att stå emot.  
Mycket mat blev det inhandlat, och sen var det dags att åka hem. Det är väldigt praktiskt att kunna låna bil ibland, speciellt såna här dagar när regnet öser ner. =)

I helgen så var ju jag och Claire i Stockholm, och även om helgen inte blev så lugn som vi hade tänkt, så blev den kanon! Vi hade riktigt skoj, och det var avslappnande på ett sätt ändå, även om det inte blev så mycket sömn så var det en avlappnad helg där vi bara gjorde det vi kände för, utan att planera så mycket i förväg!
Helgen började dock inte så bra, då tåget var rätt mycket försenat, så kom fram till Claires föräldrar ganska sent. Fick iallafall väldigt god mat när vi kom fram, satt ute på altan och drack vin fram till efter 3 tillsammans med hennes mamma, hur mysigt som helst.

På lördagen tog vi en välförtjänt sovmorgon, och sen åkte vi runt och kollade i lite affärer, köpte bland annat lite scrapbooking-saker, är så mysigt att gå runt i såna butiker och titta på allt som finns!

Sen blev det pizza och cola, samtidigt som ett riktigt oväder bröt loss utanför, det åskade och regnet öste ner.

På kvällen blev det utgång, och vi kom nog inte i säng fören vid halv 7, och vid 10.30 var det dags att gå upp för att åka till grönan. Kan dock inte rekomendera att gå på grönan när man är bakis. Var  ingen höjdare, men var en rätt mysig dag ändå! =)

Kvällen avslutades med film tillsammans med Stina!

Åkte sen tillbaka till Öret på måndag morgon, för sen på kvällen var det dags för jobb igen. Har nu jobbat 3 nätter, och är nu ledig ända till måndag, hur skönt som helst! =)


Nej, nu ska jag och Simon se film!


Ha en fortsatt trevlig kväll!

  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0