Shoppingdag!

Idag har det varit fullt upp, hela dagen! Gick upp vid halv 10, stack ut och sprang 6 km, åt frukost och pluggade lite, medans Simon tog bussen ner till stan för att hämta bilen vi skulle låna av Måna och H-I. Sen bar det av på shoppingtur, första stoppet var Odensbacken och Jacobssons möbler. För det stora målet med dagen var att hitta en soffa, och tycker att vi lyckades rätt bra då vi redan här på första stoppet hittade 2 snygga soffor som vi valde mellan. Bestämde oss för den ena och slog till =) Den levereras på tisdag. =) Så på måndag eller tisdag så ska vi köra iväg en av våra soffor till fredrik och den andra till soptippen, samt häta våran nya säng som vi köpt av Pierre. Sen på tisdagen kommer tjejen som köpt våran gamla säng och hämtar den, och då kommer även våran soffa. Nu är det bara ett par saker till i vardagsrummet, sen är vi rätt nöjda. Ska kasta ut våran stora hylla som vi har, och byta ut den mot ett vitrinskåp och en bokhylla. Samt köpa en ny tv-bänk, det sista blir dock ihop med ny tv. =)

Efter besöket i Odensbacken så bar det av till Marieberg och IKEA, där vi åt lunch (köttbullar) och tittade på lite mer möbler, dock blev det inget handlat här, inte ens nåt litet. =)
Efter det blev det en lite sväng i köpcentrumet, men vi började nu bli ganska trötta, så det blev mathandling på Willys och sen hemfärd. Lämnade av all mat hemma, och körde sen ner bilen till stan.

Sen nu ikväll så har Fredrik varit här, jag har hjälpt honom plugga inför hans tenta som han har imorgon! =) Tror att han fixar det, han lärde sig rätt mycket bara på de 2 timmar vi pluggade nu! =)

Nu blir det sovdags, för imorgon ska jag springa långpass, sen blir det nattjobb imorgon kväll.

Natti <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0