Lata dagar

Nyss hemkommen från en helg i Falun. Har packat upp det mesta och i ugnen står varma mackor som blir våran kvällsmat. Sen blir det mys i soffan resten av kvällen, för även om vi har varit lediga i helgen så har vi knappt setts alls. Direkt när vi kom upp till Falun i fredags så åkte pappa och Simon iväg för att fiska och kom inte tillbaka fören idag på eftermiddagen. Så lite mys så här på söndagskvällen har vi gjort oss välfötjänta av! Gäller att ladda upp för den 6-dagars arbetsvecka som väntar. :)

Helgen har annars varit väldigt lugn. Gårdagen spenderades inomhus då regnet öste ner oavbrutet ända fram till kvällen. Blev en hel del pyssel gjort för mig och mamma, och mormor ägnade sig åt korsord :)
Idag har det varit lite bättre väder så på eftermiddagen så blev det en träningstur. När pappa och Simon så sken solen så då passade vi på att fika ute i trädgården :)
De hade fått tillräckligt med fisk så att det räckte till middag, och vilken middag det blev! Var riktigt länge sen jag åt öring, så det smakade himmelskt!

Så här såg det ut i köket när vi var i full gång med pysslandet :)


Nu är mackorna klara så det är dags att äta!

Vad har ni haft för er i helgen?

Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0