Seminariedag och spinning

Idag har vi haft utbildning hela dagen. På sjukhuset i Eskilstuna har de ett introduktionsprogram för alla ny utexaminerade sjuksköterskor med 8 stycken seminariedagar, där det bjuds på olika föreläsningar och studiebesök. Tanken är också att man ska lära känna personer från andra avdelningar och kunna utbyta erfarenheter och tankar... Första dagen var idag och jag tror att det kan bli ganska bra faktiskt! Alltid roligt att lära sig nya saker :)

Men efter 8 timmars stillasittande så var det inte helt fel att släppa loss med ett spinningpass. Kändes bättre denna vecka, vilket kanske beror på att man fått in tekniken bättre, och man hade även mer koll på hur mycket man kunde ta ut sig i början av passet.
När vi sedan kom hem så kom vi hem till en lägenhet i kaos. De ska ju tapetsera om i köket och vardagsrummet och måla badrummet,  och idag har de målat taken i köket o vardagsrummet och fixat badrummet. Han hade även förberett väggarna inför tapetsering imorgon, så det är inte så fint hemma hos oss i nuläget... iallafall så är det rätt så stökigt med plast och papper typ överallt samt massa målar och tapetserarutrustning. :P Men imorgon ska det bli klart så ska bli kul att få ordning på allt igen :)

Då det inte går att se film i soffan i vardagsrummet så blev det film vid köksbordet framför datorn :) men vi ska strax fortsätta se film inne i sängen, börjar få träsmak i ändan :)



God Kväll! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0