Inskolningsdag 5 och fin besök

Igår var det dags för inskolningsdag 5 och det var då dags att sova på förskolan för första gången och det hade gått superbra. Han hade legat och vridit sig på madrassen en liten stund, men sen somnat snällt. Blir glad och stolt i hela mammahjärtat när jag fick höra det. =)
 
Efter förskolan så gick vi till lekparken en stund tillsammans med Carro och Ludde innan vi cyklade hem. Var första gången som vi cyklade med cykelkärran och det gick jättebra, så det känns skönt. Nu vet vi att det funkar i alla fall inför nästa vecka.
 
Medan Emil var på förskolan så hade Sandra och Minna kommit till stan på besök, och vi började med en lunch på stan. De var kvar på stan en stund till medan jag hämtade honom, därav en stund i lekparken innan vi cyklade hem. Väl hemma blev det en del lek och lite spanande på minikusinen. =)
 
När Emil lagt sig så åt vi god mat, kollade på bebiskläder och snackade en massa skit och när vi gick och la oss var klockan en aning för mycket...
 
Idag vid 9.30 var det dags att lämna Emil på förskolan igen, för näst sista inskolningsdagen. Ska alldeles strax åka ner och hämta honom, ska bli spännande och se om det gått lika bra att sova middag idag. Sen imorgon ska han också vara där 9.30-14 och sen räknas han som färdiginskolad... spännande. På måndag är Simon ledig, men då ska Emil vara på förskolan några timmar bara för att det inte ska gå för många dagar i mellan, och sen på tisdag börjar allvaret då vi båda ska jobba! Ahh, snart börjar allvaret. ;)
 
Nej, nu måste jag ta och ge mig iväg! Ha en fortsatt bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0