En mysig helg!

Nu är jag tillbaka hos min älskling i Örebro, men har varit en jättemysig helg som spenderats mestadels med mamma o pappa i husvagnen i Mora. Har ägnat dagarna åt att åka skidor, läsa och bara tagit det lugnt.. Kvällen igår umgicks jag med Fredrik hemma i Falun, vi åt pizza, godis och såg på film. =) riktigt mysigt! =)
Imorgon är det nyårsafton, den ska tillbringas i Näshulta hos John och Madde där vi ska ha Maskerad =)
Nej, nu ska jag lägga mig i soffan hos Simon!.
Ha en riktigt trevlig nyårsafton!


God Jul! <3

Nu är julafton över för i år, och för mig har julen varit väldigt annorlunda i år... Jag har jobbat 3 nätter nu, bara en kvar. =) Och imorgon bär det äntligen av hemåt till min familj, längtar verkligen nu! Ska bli så underbart! Så kommer inte bli nåt bloggande nu på några dar, för ska spendera helgen med min familj i en husvagn i Mora.. Ska åka skidor, snowboard och bara mysa! =)
Hoppas att ni haft en riktigt bra jul och fortsätter njuta av välfötjänt ledighet! <3

DanFöreDanFöreDoppareDan =)

Bara 2 dagar kvar tills julafton, sitter här och lyssnar på lite julmusik och laddar för att slåss med folk på stan i jakten på de sista julklapparna... =) Tror iallfall att jag har ganska bra koll på vad jag ska köpa, det känns skönt...
Pratade nyss med Simons pappa om julafton, blir lite less på att folk inte kan anpassa sig, men men.. jag har ju bara jobbat natt, så sova behöver jag väl inte göra. Men orkar inte ställa till tjafs heller, är väl bara att anpassa sig, det är ju faktiskt jul.
Nej, nu ska jag göra mig klar för att ta bussen ner till stan med Simon, han ska köpa en termometer till skinkan, och sen ska han åka och hämta en gran hos Niklas. Så det blir både hemgjord skinka och riktigt gran, vad sägs om den? ;)
Ha det bäst och stressa inte ihjäl er nu innan jul, för det ska jag försöka undvika, även om det kan vara svårt ibland.

Äntligen...

Jaha... efter över ett år med tankar på att skaffa blogg är det nu gjort... sen vet jag inte hur duktig jag kommer vara på att uppdatera, men det visar sig väl :P

Har precis kommit hem från en 24h kryssning till Åland tillsammans med Simon och hans famil, har varit mycket trevligt. =) Har ätit god mat, druckit god dricka och bara haft det lugnt och skönt. Alltid kul att komma bort lite från vardagen och bara umgås.

Nej, nu är det sängen som gäller, för imorgon är det först stan med Millan som gäller. Måste köpa de sista julklapparna

RSS 2.0