Barnvakt! =)

Härligt väder idag! Och dagen har varit alldeles underbar, då jag började dagen med att gå och hämta Molly 8 månader. =) Hon ska vara här tills på fredag morgon, då hennes mamma är på kryssning! Är så himla mysigt att ha henne, hon är världens sötaste med världens finaste blåaste ögon! Vi har varit ute nästan hela eftermiddagen, varit nere på stan o så! Först gick jag runt lite själv, hittade ett par löparskor som jag nog ska köpa imorgon.. 1400 spänn =/ Sen kom Malla, och gjorde mig sällskap, och sen kom även Simon och Claire, så det blev glass i solen. När vi kom hem så badade jag och Molly, sen blev det mat och sen sovdags för hennes del. Så nu sover hon så sött. =)

Så nu sitter jag och pluggar lite LM-räkning.. ska snart se tv och mysa med älsklingen i soffan! =) Sen sova rätt skapligt ändå tror jag, vet ju inte när min sötunge vaknar imorgon =P

Ha en trevlig kväll!
kramkram

Dumma dator!

Är rätt så irriterad på min dator, den har kraschat... vill inte starta, sammarbetar inte för fem öre.. Men ska lämna den till Hans-Inge på måndag och hoppas på att han kan laga den =) Om  inte annat rädda mina bilder iaf, men helst laga hela datorn såklart. =) Känns inte som nån höjdare om jag måste köpa en ny dator helt plötsligt så här.. Men jag håller tummarna för att Hans- Inge ska fixa det, han är ju trots allt rätt bra på sånt där =)

Nåt positivt är iallafall att Fredrik och Max har varit här och hälsat på, de kom i torsdags, och åkte idag på fm.. De skulle egentligen stannat tills imorgon, men det hade dykt upp nåt viktigt som skulle göras idag :P
Hade iallafall en väldigt trevlig kväll igår, som började med grillning och förfest hemma hos oss. Det var jag, Simon, Fredrik, Max, Millan, Markus, och Jocke.. Sen åkte vi ner till stan.. klantig som vanligt så kom jag på när vi skulle gå på bussen att jag hade körkortet kvar hemma.. så fick ta cykeln ner till stan... Väl där nere så mötte vi Linda, och sen gick vi till Tao, ett nyöppnat ställe som verkade rätt trevligt om vi inte typ varit ensamma där =P Sen när dom stängde halv 1, så gick Millan och Markus hem, och vi andra gick vidare för att gå in nån annanstans.. Vilket var lättare sagt än gjort, för problemet var ju att det var 20 och 21 överallt, och Fredrik och Max är bara 18 =P.
Så när vi försökt några ställen så bestämde vi oss för att gå till donken och käka, och sen åka hem till oss och ha efterfest istället. =)
Efterfesten bestog av singstar och lite mer alkohol, sen var det sovdags. Jocke hade redan däckat sittande i soffan. Snälla som vi är så la vi ner honom och stoppade om honom med en filt =)

Idag har det varit en rätt seg dag... bara tagit det lugnt, tittat på film o så.. har även skrivit lite på sem. uppgiften som ska in imorgon. 

Om en stund så ska vi ner till Universitet för lite korvgrillning med Claire, Johan och Malla.. =) Blir mysigt, är ju så himla fint väder..sånt väder man blir glad av! =)

Nej, nu ska jag försöka skriva lite mer på uppg. Även om det är aptråkigt! Förstår inte riktigt vad det är dom vill att jag ska skriva.. Men men.. får väl försöka knåpa ihop dom 600 ord dom vill ha =P

Ha en fortsatt trevlig lördag! 
Kramkram  


Första grillningen! =)

Hej hopp!
Var tog det fina vädret vägen?? Efter en helg med sommarväder så blir man lätt lite bortskämd, och jag kände mig besviken när jag tittade ut genom fönstret imorse och såg att det var mulet och grått... Nu börjar det dock se lite ljusare ut, men nu ska jag ju snart till praktiken, så hade ju uppskattat om det hade varit fint väder på fm när jag skulle träna.. =)

Igår grillade vi för första gången, och åh vad gott det var.. Det är nåt speciellt med att grilla, då känner man att sommaren är på ingång. Annars har jag inte gjort så mycket i helgen. Jobbade ju natten till igår, så det blev att sova halva dan igår, och sen tog vi en cykletur jag o Simon i det fina vädret.. =) Blev 2.5 mil.. En trevlig tur, och jag älskar verkligen min cykel! =)

Nej, nu blir det lite mat, korvgryta, och sen blir det praktik! =)



Härligt med vår, då man kan stå ute i t-shirt o grilla när klockan är halv 6 typ.. =)

Ha en bra dag!
kramkram

Glad Påsk!

Vilket väder vi har idag, är ju riktigt varmt! Har varit ute o sprungit på fm, och sprang i linne, det är ett riktigt vårtecken för mig. Och det var inte det minsta kyligt! Det är ett riktigt vårtecken, för mig iaf! =)

Då var det påskafton idag, såg tre små påskkärringar när jag var ute och sprang... det var mysigt! Och snart ska vi till Simons pappa och äta påskmiddag... :)
Känner mig somrig idag, har jeanskjol, leggings och ett vitt linne på mig.. och sen tänkte jag ha ballerina skor när vi åker sen..  Det känns härligt! =D

Ha en trevlig påskhelg! <3




                                                              

Kropp som en 90-åring

Hej hej!
Hoppas att ni har en trevlig fredagskväll.. Själv har jag haft en mycket trevlig kväll! =) Har ätit lite påskmat med min älskling, sen titta vi på så ska det låta, och sen blev det sing star.. =) har även druckit ett och ett halvt glas vin, och det var fullt tillräckligt. =P Känner att kroppen och huvudet är rätt slitet, så alkoholen tog direkt, inte så att jag är full, men jag vet att jag skulle bli kalas om jag drack några glas till.. Men det har jag ingen lust att bli ikväll, så blir snart sängen för min del... Ska jobba natt imorgon, så känns som att det kan vara en bra uppladdning att lägga sig tidigt idag.

Min kropp mår inge bra idag, känns att jag sprang 2.4 mil igår. Imorse när klockan ringde vid 5.15 så strejkade hela kroppen, knäna värkte redan innan jag klivit ur sängen. Och så fort jag suttit ner en stund, så är det rätt segt att komma igång igen. =P Men är ändå skönt med träningsvärk, på nåt konstigt sätt... för då vet man att man har gjort nåt bra! =)
Och är väldigt nöjd med mitt träningspass igår, hade 2h och 45 min på 24km... så är ju ganska bra att jag blir påmind om träningspasset varje gång jag rör på mig.. hehe.. ;)

Idag har jag ätit lunch med Claire, det var väldigt trevligt att ses igen, var ju ett par veckor sen sist, och i vanliga fall ses vi ju nästan varje dag! Vi tänkte äta bakad potatis, men dom hade slut på bakpotatis på restaurangen på USÖ, så det blev varsin sallad istället... Det gick bra det med, blev ju ett nyttigare alternativ, och det kanske kan behövas så här i påsktider. =)
Sen efter "jobbet" så blev det en dejt till med Claire, för hon var tvungen att vänta på tåget, så då passade vi på att fika lite! Vi har ju en del tid att ta igen =P

Imorgon ska vi till Simons pappa och äta påskmiddag, det blir nog trevligt! alltid trevligt att slippa laga mat själv. ;) Nejdå, är trevligt att träffa dom också! =) Sen blir det att åka till jobbet för min del, och Simon skulle nog på fest! Jag tjänar iaf en massa pengar, medans han gör av med pengar!

 Nej, nu ska jag ta och sova! Om det ska finnas någon chans att jag ska kunna springa någon mil imorgon, det känns rätt hopplöst med mina ben idag, men förhoppningsvis så mår dom bättre imorgon! =)

Ha en fortsatt trevlig fredagskväll! och en trevlig påskhelg! =)
kramkram

Ännu en helg är slut!

Ja, då var det måndag igen imorgon då.. sitter och pluggar lite nu, men ska snart sova. Blir två tuffa veckor nu med praktik måndag till fredag, och sen helgen imellan så ska jag jobba natt mellan lö o sön på mitt jobb.. Är ju påsk så blir bra med pengar. =) Men praktiken är så rolig, så känns inte så betungande. =)

Helgen har varit toppenmysig, med mamma o pappa på besök. Igår så var pappa och jag ute och cyklade i det fina vädret! Dom hade med sig min cykel som jag köpte före jul, men som stått hemma i Falun tills nu. Så nu äntligen fick jag prova den, det är en racer, så den ska användas till träning... Var riktigt skoj faktiskt, går så himla lätt om man jämför med en vanlig cykel, man kommer väldigt fort fram utan att ta i så mycket! Blev en runda på 25km, men kändes verkligen inte som att det var så långt! Ska springa samma runda på torsdag, och jag är rätt säker på att det kommer bli hundra gånger jobbigare!! =P Hoppas bara på fint väder, då blir passet mycket lättare...
Kanske ska ta en kort på min fina cykel imorgon och lägga upp, tycker den är jättefin =P
Sprang även 1 mil innan mamma o pappa kom, så blev en mycket bra träningsdag! Sen fortsatte dagen med god mat, lite öl och vin, godis, trevligt sällskap, och en bra film!

Idag har jag och mamma varit och handlat lite blommor, bland annat till balkongen, så nu är det väldigt fint där ute... Tycker det är lite trevligt med blommor, det ger en trevlig stämning. =)
Sen var vi ute och sprang en liten sväng jag, mamma o pappa.. (simon var hemma och fixade lunch tills vi kom tillbaka. =D) Men det var riktigt tungt.. kändes att det var femte löppasset den här veckan, plus ett på cykel..

Sen har jag varit duktig och tagit tag i pluggandet inför tentorna i LM-hantering och LM-beräkning. Känns bra att ta tag i det så här tidigt.. tycker att det är rätt roligt faktiskt. Gillar ju matte, så är väl därför jag tycker att det är roligt!

Nej, nu ska jag sova... Imorgon har jag praktik 14.30-22... och tänkte att jag skulle springa på fm.... Veckans träningsschema ser ut så här:
måndag: 1 mil
torsdag: 2.5 mil
lördag: 1 mil

Inte för att nån är intresserad kanske, men kändes bra att skriva ner det. =P

Mamma och pappa hade även med min klänning jag ska ha när det är bal om några veckor, den är fin tycker jag, även om den är väldigt enkel! =)

Sov gott! <3

Myskväll!

Hej hej!
Nu är det helg igen, veckorna går så himla fort, hoppas att alla haft en bra vecka! Min har varit bra, mycket bra faktiskt! Har haft praktik tisdag-fredag, vilket är kanonkul. Har redan gått 2 veckor, kommer bara hinna blinka så är praktiken på avd. 93 slut.. =/ Får ta vara på dom veckorna som är kvar. =)

Ikväll har jag och Simon haft dejt =) Först middag på Pacos, och sen bio. Filmen, "Män som hatar kvinnor" var bra, även om den inte riktigt motsvarade mina förväntningar... Men kanske är svårt när böckerna är så superbra, är svårt att bräcka det! Men filmen var ändå bra, bra gjord, och det var väldigt spännande på sina ställen, även om man visste hur det skulle sluta! =) En mycket sevärd film!

Imorgon så ska jag gå upp rätt skapligt, tänkte jag skulle hinna träna innan mamma o pappa kommer. Och sen måste jag handla också, och plocka undan lite.. så blir ingen vidare sovmorgon =P Får hoppas att dom inte kommer alltför tidigt, men dom skulle skicka ett sms när dom åker, så att jag vet på ett ungefär. Borde egentligen sätta mig och plugga lite LM-beräkning imorgon också, men det får vi väl se om det blir nån tid över till det.. Annars får jag ta tag i det när dom har åkt på söndag... Känner att jag inte får skjuta på det där längre nu, är inte svårt egentligen, man måste bara plugga ordentligt! =) och inte i sista stund. =P

Nej, nu ska jag ta en smörgås, och sen gå o sova.. Får se om jag kan få med mig min älskling till sängen, tvivlar dock på det, då han köpt FIFA till x-boxet idag, så han lär väl sitta och spela halva natten.. hehe..

Natti natti!


Vårtecken!

Har precis varit ute och sprungit, och på min tur så såg jag tussilago, för mig dom första för i år.. Har sett andra bilder, men inte just tussilago. När jag ser dom, så känner jag att våren vekligen är på gång. Och idag är det verkligen riktigt skönt ute, solen värmer verkligen!
Nu ska jag hoppa in i duschen, sen äta lite lunch och sen åka in till stan. Måste köpa en present till pappa, han fyller år nästa vecka... 
Sen börjar jag på praktiken 14.30.. =)

Ha en bra dag ute i solen! Passa på o njut!  
 
 


RSS 2.0