Hundvakt!

Imorgon drar nollningen igång, det ska bli roligt, även om jag just nu känner mig ganska seg. Men det får jag roda bot på tills på fredag, då det är fest =) Blir nog dock lite segt imorgon, för är registrering med samling klockan 8 imorgon, och jag slutar jobbet 7.15, så blir att gå direkt =)

Just nu har jag molly här, claires valp, hon rusar runt här som en galning, så mycket nytt att titta på, men tror hon kommer somna snart, hon ser rätt trött ut. =P

Nej, ska vakta på busfröt nu, men ha en fortsatt bra kväll! =)

Bror inflyttad!

Då var även denna helgen slut då, dagarna går så himla fort när man är ledig. I och för sig så har hela sommaren gått hiskeligt fort. Nu är det bara 4 dagar kvar tills dom nya studenterna ( till ex Fredrik) börjar och nollningen drar igång.  Sen på söndag blir det en sväng till stockholm över dagen för att springa tjejmilen, det ska bli roligt. Känns som att jag är rätt ok tränad denna gången, men 1 mil är långt, och springer man för fort så kan det bli fruktansvärt jobbigt. =P

Nu är Fredrik inflyttad på riktigt, vid halv 10 rullade flyttlasset ut från elevstigen med mig vid ratten. Har aldrig kört med släpkärra, så tänkte att det kunde vara en bra erfarenhet. =) Körde ända till Guldsmedshyttan, där det blev en mosbricka, och sen var det Fredriks tur att testa köra med släpkärra.. Väl framme var det dags att lasta in alla kartonger i hans lilla rum, men med min och pappas hjälp så gick det fort att packa upp hans saker och det kändes väldigt fort som att det var ordning i hans lilla lya. Då blev det shopping på willys som gällde, hans skåp behövde ju fyllas upp =) Även jag passade på att handla när det fanns en bil på plats. Efter handlingen blev det en pizza innan det var dags för pappa att börja åka hemåt igen. Jag lämnade då Fredrik i hans nya hem och åkte hem för att sova lite! Kände att jag började bli trött då jag varit uppe sen 8, plus att jag sovit dåligt under natten.

Nu har jag ganska nyligt vaknat, sitter och väntar på att Fredrik ska titta förbi, och sen är det dags för jobb.

Tänkte jag skulle lägga in några bilder. =)


Mammas födelsedagsmiddag, solen kom fram så det gick faktiskt att sitta ute! =)


Från Mollys 1-års dag! Gott med tårta! =D

Nu kom Fredrik hit, ska vara lite social. =)

Ha det så bra!

Hemma i Falun

Tjolahopp! =)
Skönt är det att vara ledig, känns att man jobbat 4 nätter i rad nu i veckan, så nu njuter jag för fullt av att sova på nätterna. =) Är bara 3 nätter kvar nu på mitt schema, det känns dock lite trist, har trivts toppenbra på jobbet i sommar, både med själva jobbet, med att jobba natt (även om man blir väldigt osocial på dagarna) och framförallt med arbetskamraterna, vi har haft det toppen i sommar =)
Nu sitter jag i hemma i Falun, tog tåget direkt efter jobbet igår morse, hade dock hoppats på att få sova några timmar på tåget, men pga av att en barnfamilj som jag tror pratade danska, satt brevid oss var det helt omöjligt att somna. Flyttade till andra sidan tåget, men även här hörde man dom då och då. Då kan ni ju förstå hur högt dom lät ;) Men väl hemma blev det några välfötjänta timmar sömn, sen blev det träning, vofflor, och lite kortspel både med fredrik och evy och med mamma o pappa innan det vid 12 var dags att sova för natten!

Imorse kom Simon och väckte mig vid 10, han hade fått lov av mamma att väcka mig. =) så han hoppade på mig, så man kan ju säga att jag fick ett chockuppvaknande. ;) Blev en sväng till stan för att shoppa lite på scrapbooking affären, mamma fyller år imorgon så hon skulle få inhandla en skärmaskin som present, vilket var väldigt uppskattat =)
På em har jag, Simon och pappa skalat och skurit äpplen som nu håller på o kokar till äppelmos, mums! =)

Fredrik håller på och packar ihop det sista, för imorgon går flyttlasset på riktigt! =)

Snart ska vi sätta igång grillen, blir födelsedagsmiddag för mamma idag, då vi styr bilen mot Örebro imorgon rätt tidigt. Pappa ska skjussa dit oss och fredriks alla saker =)

Hoppas ni har en toppenhelg, för det har jag! =)

kramar 


Bebismys!

Idag har jag faktiskt varit väldigt aktiv, sov mellan 8-14, tills Fabian plingade på våran dörr, han tyckte att jag skulle komma ut och leka i det fina vädret. Sa först att jag skulle sova en stund till, men att jag kunde ringa när jag vaknat. Gick tillbaka till sängen, men insåg då det tråkiga med att ligga i sängen när det var så fint väder, och hade då också piggnat till lite, så klädde mig, kastade i mig lite yoghurt och gick sen ut till Saxonparken där de var och lekte. Matilda var även barnvakt åt Rasmus, så fick mysa lite med bebis också! =) *me like*
Sen kom Simon och vi bestämde att vi lite senare skulle åka ner och äta på MC Donalds, men först skulle jag träna!
Gick tungt, men slet som ett djur och slog personbästa på 5km banan i markaspåret med nästan 1 minut. Så nöjd.
Efter träningen hade Matilda o hennes granne kommit på att vi kunde äta på brickebergs pizzeria istället, närmare än att åka ner till stan. Åt en skaldjurssallad, super gott! =)
Påvägen tillbaka (Fabians vagn har "gått sönder" så han måste nu gå överallt, stora killen! =) ) gick vi förbi centrum för Simon och Fabian hade blivit lovade glass. Där träffade vi Werra, Molly och Leo, så blev lite mera bebismys! =)

Väl hemma nu så är det snart dags att jobba, har inte blivit alltför mycket sovande idag, så blir kanske en seg natt, men har ändå varit skönt att ha varoit aktiv, och även att ha varit lite social. Sommaren har ju som sagt mest bestått av att jobba, sova, äta  och träna!

Ha en bra kväll!
Kramkram

Sovit för mycket?!?!

Usch, känns som att jag håller på att bli sjuk, men jag hoppas att jag bara är seg efter att ha jobbat inatt, och sen har kanske sovit lite för mycket, vaknade sista gången efter 16.30, var dock vaken ca 45 minuter runt 13. =)

Men nu är det dags att rycka upp sig, snart dags för mat, och sen dags för jobbnatt nummer 2 av 4. Det går framåt.! =)

Ska även säga Grattis till Evy som tagit körkort idag! =)


Back to work! =)

Åh, underbart var det med en sovmorgon, har faktiskt ganska nyligen tagit mig upp ur sängen, även om jag mer eller mindre varit vaken sen strax före 10, men ändå skönt att bara kunna ligga kvar och slappa. =)
Dock ringde Tarja vid 10 och frågade om jag ville jobba inatt och imorgon natt, och det kunde jag ju såklart! =) På villkor att hon tog bort min 7-14 tur imorgon, för visst vill jag jobba mycket, men 21.15-14 kanske är att ta i! =P Så Simon fick ta över min tur imorgon, så då blev ju allt toppen. För han behöver ju få jobba också! och de verkar ha bestämt sig för att hans grupp ska få jobba aschlet av sig. Dom går typ 2 kort varje dag, och de får inte ta in några vikarier, för det har chefen bestämt. Blir säkert mycket billigare när typ hela personalgruppen sjukskriver sig istället, tycker inte att det verkar så smart..

Ska snart ge mig ut och träna lite, sen plocka och fixa lite hemma... mest bara ta det lugnt. =)

Nu är det bara 2 veckor tills skolan börjar, det ska bli roligt att komma tillbaka igen, framförallt då vi bara har en vecka i skolan och sen PRAKTIK! Längtar verkligen! Ser också fram emot Nollningen, ska bli superskoj! Ska bli så roligt att ha brorsan som nolla =)
På söndag flyttar han hit på riktigt, det blir skoj. =) Pappa skjussar hit oss på söndag, så ska vi handla mat och så åt han =) Jag åker ju hem på fredag, för mamma fyller år, plus att jag inte varit hemma på hela sommaren, inte sen studenten. Och då får jag ju skjuss hem också, och det passar min ekonomi! Har ungefär 100kr kvar, och det är ju ca 1.5 vecka kvar tills lön, så gäller att leva snålt! hehe.. tur att vi har mycket mat hemma, så vi slipper svälta iallafall. Vi har ju också en särskild matkassa och dom pengarna är inte riktigt slut. =)

Nej, nu ska jag rycka upp mig lite. Klä på mig, vänta på att det ska sluta regna och sticka ut och springa 1kms intervaller. Det är nog det jobbigaste som finns i träningsväg! 

Ha en bra dag!
Kramkram

Kräftskivan 09

Söndagkväll igen då, har varit ledig hela helgen, så himla skönt, och ännu bättre, jag är ledig imorgon också! Helgen har varit toppen, i fredags blevd et surströmming med Hans Inge och Måna, även om Måna satt bakom knuten för hon påstod att det luktade illa vid vårat bord, jag förstår inte vad hon menar! ;) Det var himmelskt gott iallafall! =D
Vi var även över till MIllan en sväng, där var Markus och Linda, dom grillade. Så vi satt där och hängde ett tag, spelade lite kort,  och snackade skit. Gick sen hem och spelade ett frågespel med Måna och HI, det var trevligt, även om jag var lite för trött för att orka engagera mig till 100%, hade ju faktiskt jobbat natten innan, och bara sovit till 12 på dan...

På lördagen tog vi en välförtjänt sovmorgon, klev inte upp fören vid halv 12, åt lite frukost och satt och slöade lite. Åkte sen med HI till grannbyn och köpte en gräsklippare, var en väldigt rolig affär, för dom hade verkligen allt, från prynadssaker, byggsaker, trädgårdsgrejer, husdjurssaker till mat. och mycket mycket mer. =) Simon passade på att träna medan vi var borta.
Sen var det dags att åka till hallsberg och hämta Anna, och sen var det dags för FEST! Satte upp tältet, bytte om, och sen var det bara att börja dricka, var ända sättet att hålla sig varm, för lagom när kräftskivan skulle börja så började det regna, och så höll det på många timmar framåt.. ända nackdelen! Men var förövrigt väldigt trevligt!

Imorse när vi vaknade i tältet var det bastu, och tillsammans med bakfylla så kändes inte livet allt för gott. Men efter ett par alvedon och lite coca cola och ballerina kex så mådde jag lite bättre. Frukost blev det också i stugan hos Måna och HI, hängde där ett tag innan vi åkte med Fia in till stan. Lämnade av våra saker hemma, och blev sen skjussade in till stan där vi åt pizza med Pierre. Gott gott! =)
Väl hemma igen somnade jag en timme typ, och sen masade jag mig ut för en springtur, och nu är det snart dags för sängen!

Får se vad morgondagen har att bjuda på! =)

        

2.5 år!

God morgon!
Är faktiskt riktigt pigg, även om jag bara sov till 12 idag, har nu ätit frukost och ska strax ut och springa. Sen blir det att packa ihop lite saker, sen blir det Tisaren hela helgen =) Ska åka ut med Måna och HansInge, ska handla inför kräftskivan imorgon, och sen blir det surströmming ikväll. MUMS! =)
Ser mycket fram emot kräftskivan, har hört så mycket om den, så ska bli spännande att uppleva en på riktigt. Den förra året var ju inte som dom brukar, eftersom det var i stan, nu ska vi vara ute på landet =)

Idag har jag och Simon varit tillsammans 2.5 år, tiden går så himla fort, vi har även bott här i 1.5 år. Var tar tiden vägen???
Känns iallfall toppen med dig älskling, du är den bästa! <3 Ser fram emot en rolig helg tillsammans med dig nu!
Älskar dig! <3

Ska också säga GRATTIS till Evy som klarade teorin imorse, bara uppkörningen kvar nu, det kommer gå strålande!

Anna, imorgon ses vi! =D

Nej, ut och springa var det. Ha en trevlig helg allihopa så hörs vi efter helgen!
Puss o kram

Molly-dag plus utgång med jobbet!

Livet rullar vidare, dagen idag har varit riktigt tung. Har väl mått som jag förtjänar, blev lite väl mycket öl på krogen igår. Men vi hade väldigt trevligt, började med att äta på Pitchers, först var det jag; claire och Emma, sen kom tjejerna från jobbet. Var först meningen att det skulle vara vi vikarier, men sen ville Linda och Helena följa med också, det var riktigt trevligt! Kul att umgås utanför arbetsmiljön. =)
Avslutade kvällen på strömpis, dit ville dock inte Helena och Linda följa med, dom påstod att medelåldern var för låg =P
Sen cyklade vi hem, Sofie skjussade mig på min cykel, det var en livsfarlig tur, men vi kom helskinnade hem. Kan ju säga att det var en aning vingligt, =P men från Claire fick vi låna hennes cykel, så då gick det lite bättre. =D

Igår på dagen var vi på fm hundvakt åt Claires lilla Molly, och efter det så var det dags för 1-års kalas hos Werras Molly, tänk att våran lilla bebis redan är 1 år.. =) tiden går fort ...

Nu ska jag strax äta, sen är det dags för jobb igen. =)

Ha det så bra!
Kram

Farmor och farfar

Sitter på jobbet nu, väntar på att klockan ska bli 8.40 så att jag kan at bussen ner till stan, för att sen där ta tåget till Flen. Ska hälsa på farmor och farfar några dagar, och sen gå på begravning på fredag.
Tiden kryper typ fram börjar vara lite seg och längtar tills jag får sätta mig på tåget och kan sova en liten stund. Sen blir det mer sova när jag kommer fram skulle jag tro, en stund iallafall. =)

Orkar inte skriva nåt långt inlägg, men tänkte att jag skulle skriva ett litet iallafall eftersom det inte blir nåt uppdaterande fören i helgen sen.

Nu verkar det ju som att det ska bli fint väder iallafall, så jag har tydligen  valt rätt dagar att vara ledig på =D

Ha det toppen!
Puss o kram

LEDIG

Inatt är jag ledig, det ska bli så skönt att sova. Sista natten var jättejobbig, men det beror nog på att jag bara sov en timme igår =P Resten av dagen spenderades med Fredrik och Evy. Mötte upp dom på stan, åt lunch på Java, gick lite på stan där jag köpte ett par jeans =). Väl hemma blev det tvspelande samt matlagning (för min del). Kvällen avslutades med att vi spelade Alias, är så himla roligt =) Fredik och Simon mot mig och Evy, tyvärr så fick vi stryk, men nästa gång tar vi dom, eller hur Evy? =)

Sen var det dags att åka tillbaka till jobbet igen, nu började jag känna mig rätt seg, vilket höll i sig hela natten, har nog aldrig varit så trött =p.
Idag sov jag iallafall mellan 8-12, sen åkte jag ner till stan för lunch med Claire, Moa, Tora och marcus, väldigt mysigt! Blev även ett besök på ide och hobby innan jag åkte hem, köpte dock bara några stämplar. Får bli mer en annan gång.

Sen skulle simon övningsköra, så jag följde med, hade ingen lust att bara sitta hemma, var rätt sliten men ville inte somna redan vid 16 =P Vi åkte ut till Marieberg där jag sprang in på coopforum och köpte en resväska, en röd! Blev också en mjukglass, mums!

Nu ska jag snart sova, och hoppas på att jag kan sova gott hela natten! =D

Ha en fortsatt bra kväll!
kramkram

RSS 2.0