Seminariet avklarat! =D

Skönt att ha seminariet avklarat, och istället för att sluta 15 som det stod på schemat, så slutade vi redan strax efter 12. Helt underbart! Så nu sitter jag hemma och äter lite lunch: Korvstroganoff och ris. Sen ska jag ner till Tybble och köpa blommor till Jon, och sen ska jag till Claire! =) Eller, ja, till Johan.. =) Där blir jag, Lasse och Moa bjudna på mat! Wiie!
Nej, nu ska jag äta upp... och sen ge mig iväg!

Ha en trevlig kväll!!

Trött...

Detta har varit en mycket lång dag, tidigt upp och sent i säng.. och har varoit igång hela dagen! Duktigt Cissi! =)
På stan gjorde jag av med en massa pengar, eller inte massor kanske, men en hel del iallafall :P

Ikväll har vi som sagt varit på gustavsvik, var riktigt skoj, trots en massa strul med bussar som inte kom, och sen att vi inte hade en aning om åt vilket håll vi skulle gå när vi gick av bussen =P. Men vi hittade till slut iaf =)
Efter badet var det donken som gällde, traditioner ska inte brytas... Sen promenerade vi ner till våghustorget för att ta bussen därifrån, men upptäckte besvikna att den inte gick fören om 21 minuter, och bestämde oss då istället för att gå hem... Vi gick genom Sörby, vilket betydde att vi inte heller kunde fånga bussen på vägen, så jag och Rami fick gå ända hem till Brickebacken.... Men det gick rätt fort ändå... jag och Nils gick och pratade om allt och inget, och insåg helt plötsligt att vi var väldigt låångt före alla dom andra.. antingen gick vi väldigt fort, eller dom väldigt långsamt! Tror på det senaste faktiskt... för vi tyckte vi gick i normal gångtakt! =)
Nu är det skönt att vara hemma hos min älskling, och ska bli underbart att få sluta ögonen snart, och få sova en hel natt... och inte blir väckt halv 7 av en pigg 2-åring =P

Sov gott!


Tidigt uppe.. igen!

Ja, nu är det tredje dagen i rad jag är uppe före klockan sju! Blä!! Anledningen till den tidiga uppgången idag är att Fabian sovit här inatt, och halv sju tyckte han att det var dags att gå upp.. =P Men låg och halv sov mellan sju och åtta medan Simon och Fabian lekte i vardagsrummet, det tyckte jag var soft! Han är så himla goo, Fabian... låg mellan oss i sängen fram till klockan sju, och varje gång nån av oss blundade så sa han: "Inte sova Cissi", eller "Inte sova Simon"..
Nu har jag precis kommit hem från att ha lämnat honom på dagis, och jag och Simon ska snart ta bussen ner till stan. Tänkte passa på att utnyttja dagen nu när vi ändå är uppe tidigt. =) Ska ta och handla inför resan, så slipper det bli så stressigt i helgen, då jag har annat planerat också... För nu är det bara 6 dagar kvar tills vi åker! =D

Ikväll är det bad på Gustavsvik som gäller! Är en av våra nolleaktiviteter, så jag hoppas att det är många nollor och faddrar som kommer! Är ju roligare om man är många! =)



Nej, nu ska jag ta och göra mig i ordning för stan!

Ha en bra dag!

En helg med bror min! <3

Ännu en helg har gått och en ny vecka har börjat. I helgen har Fredrik varit här, har varit väldigt mysigt. I fredags kväll åt vi hemgjord pizza här tillsammans med Markus och Millan, och efter en omgång ölspel där Millan hade all världens otur (vilket resulterade i att hon var den fullaste av oss ;) ) begav vi oss ner till studentgatan där vi gick på förfest en stund innan vi hamnade på kåren. På kåren var det kvällen till ära Togatema, riktigt skoj var det att titta på hur alla hade på olika sätt klätt sig i lakan, men tro det eller ej, så var det ingen som var den andra lik =) Tror att Tora var den finaste =)
Men vi var rätt trötta och avslutade kvällen rätt tidigt, tror att vi gick från kåren strax efter 1, men kändes rätt skönt att komma i säng skapligt tidigt. Fast trots tidigt i säng så tog vi en rejäl sovmorgon på lördag, kom nog inte upp fören vid 13 eller nåt, men det gjorde ju inte så mkt eftersom vi inte hade några planer för lördagen. =) På em chockade vi oss själva och satt alla tre och pluggade i 1.5 timme.. Haha, en lördag! =P Senare på kvällen åkte vi in till stan och åt sushi hemma hos Simons bror och hans flickvän. 21.15 gick vi på bio och såg "Allt flyter", den var faktiskt riktigt bra, hade inte så höga förväntningar, så blev positvit överraskad! =D Kvällen avslutades med ett par öl på pitchers.. 
Sen på söndagen åkte fredrik hem och jag åkte och jobbade några timmar... tycker det är perfekt att jobba söndag kvällar, då gör man ju sällan nånting ändå, och man tjänar rätt bra. 


Idag var det tidig uppgång, Fabian sov här, och han halv 7 tyckte han att det var dags att gå upp, så då hade jag inte så mycket val. =) Efter att jag lämnat honom på dagis vid 9, så bar det av ner till skolan. Vi har seminarie på fredag, så träffades i gruppen idag och förberedde! Sen på em var vi hem till Simons pappa och fikade lite, bra att passa på när vi för en gångs skull var lediga samtidigt en em. =)

Nu är det bara 8 dagar kvar tills vi åker! Nån dag i veckan blir det stan för att handla lite inför resan.. lite nya kläder och så :P Längtar verkligen efter solen nu, speciellt när det är sånt här tråk-slask väder hemma :P Blir mysigt att ha en hel vecka att umgås med Simon också.. har varit så mycket annat rätt länge nu, så blir skönt att få tid att bara umgås :D

Nej, nu ska jag fortsätta se "bonde söker fru-bröllopet"... nästan så man blir lite sugen.. haha  =)

Ha en trevlig kväll!! <3


Snart helg!

Ja, då har ännu en "skolvecka" gått... vi har nu börjat en ny kurs, och är nu T3:or =) Wiiiie. Fast idag hade vi världens tråkigaste föreläsning, jag fattade typ ingenting alls, vet knappt vad den handlade om :P 
Igår var det pubrunda med nollorna som gällde, det var riktigt trevligt faktiskt, även om jag inte alls var sugen egentligen, och att det var förfest var det ingen som berättade för mig.. :P men sen hängde jag och Moa på Pitchers i typ 3 timmar, vi orkade inte springa runt till olika, så vi stannade kvar där och hängde på så sätt med flera olika grupper. =) Sen  när dom andra drog till Stället, för att tillbringa kvällen där, då gick jag till donken, handlade lite mat och tog sen bussen hem.. tyckte att det var rätt skönt faktiskt, en alldeles lagom kväll faktiskt =)
Idag skulle det ha varit stdsvandring, och jag var med och anordnade den, men i och med att det bara dök upp 3 nollor, så gick vi till Högströmska och lekte lite lekar och fikade. Jag och Claire hade ju handlat mängder av bullar och varm choklad, så det var ju lite synd att det inte kom så många.. =)

Imorgon är vi lediga, är sååå himla skönt =) Sen vid 16 klommer Brorsan och hälsar på, ska bli riktigt skoj. Så imorgon blir det hemgjord pizza och lite förfest hos oss, och sen blir det nog kåren. =)

Nej, nu ska jag se lite film, innan det blir sängen.. Är så galet trött!

Take Care! <3

Nollning!!

Hej hej!
Så har det nu blivit söndag kväll, efter en hel helg fylld av rolig nollning. I fredags var det som sagt pizzabak, som sen slutade på Kåren!  :) Pizzabaket var mysigt, fick helt klart bästa nollegruppen. :) Jättesköna människor allihopa :D I min grupp är det Elin, Elisabeth, Benjamin, Sandra, Robert och Josefin! Inge snack om vilken grupp som kommer vinna nolleuppdragstävlingen! :) Kvällen på kåren var riktigt skoj, var på kanonhumör, och gick bara runt och snackade med en massa människor. :)
Igår var det "fångarna på studentgatan" som gällde! Precis som tv-programmet, men i Örebro. :) Kvällen avlutades sen på Bärseback, med en del öldrickade för en del, och en massa snack. Nyktert för min del då jag skulle upp o jobba imorse.... 5.50 ringde klockan, kan ju säga att jag var allt annat än pigg. Och det dryga är att även imorgon så ringer klockan strax före 6, för våran föreläsning börjar 8.00 nere på USÖ. =/
Ikväll hade vi "Speed date" och "Omöjligt uppdrag", och kvällen avslutades med korvgrillning. I början var det jag och Madde som hade ansvaret för korvarna, men efter flera svarta korvar och en som hamnade på marken så gav vi upp korvgrillningen :P
Nej, nu ska jag ta och se lite film och mysa lite med Simon i soffan... men lägger upp några bilder från noll

Ny design?!?!

Jag skulle vilja göra min blogg lite finare, men det är inte riktigt min grej... Jag lyckas inte ens få min visningsbild att synas.. :S Så om nån tycker att det är roligt så får han/hon jättegärna hjälpa mig! =)

Plugg, plugg, plugg...

Tjohoo!

Idag tycker jag ändå att jag varit dukig, har läst ut kris-boken jag fick av Claire igår, och har även varit ute o sprungit en liten sväng... Nu ska jag strax ta tag i mer pluggande.. ska läsa igenom anteckningarna, och kolla på det där med kognitiv psykologi... tycker att det är lite krångligt...förstår inte riktigt vad det är vi ska kunna. Men tänkte att jag skulle ta reda på det nu :)

Kanske skriver lite mer sen!

Ciao!


God morgon!

Hm, var meningen att jag skulle gå upp vid 9, för att hinna plugga ordentligt, men så blev det inte... Har inte hört varken min eller Simons klocka och vaknade istället klockan 10 av att Simon väckte mig... Jaja, inte mycket att göra :P blev ju förhoppningsvis lite piggare :P
Nu sitter jag och försöker knopa ihop ett mail till faddrarna i dom andra sektionerna om stadsvandringen, som det är våran grupp som ska hålla i... Men vet inte riktigt hur jag ska skriva, vet inte hur mycket tid saker och ting tar... =/ Känns som att det är dömt att misslyckas när jag är den som ska hålla i det...  Nej, men får väl hoppas att det löser sig.. Är ju faddermöte idag, så då får jag ju lite hjälp av min grupp.. =) Men det här mailet måste iväg innan 12....

Jag har blivit helt fast i tetris, tycker det är ett av dom roligaste spelen som finns. :P Men det här är inge vidare när man borde plugga :P

Nej, nu ska jag se om jag kan fixa klart det här mailet, och sen blir det frukost och plugg.

Ha en toppendag!

Resa bokad! =)

Den 3 februari den här tiden sitter jag på ett flygplan påväg till Egypten tillsammans med Simon, John och Madde. Ska bli skönt att få tillbringa en vecka i solen, och är så glad att jag lyckades hitta en vecka där jag i princip inte missar någonting alls i skolan.. eller, jag missar en dags föreläsningar, men det går ju att ta igen... Om jag är snäll kanske jag kan få kopiera nåns anteckningar! =)

Nu är seminariet avklarat, det gick bra tycker jag.. Skönt med en så liten grupp, och det var ju bara ur vårat gäng, så kändes väldigt bekvämt!  Nu är det bara tentan kvar, men är inte motiverad till att plugga för fem öre... Nu blev jag så taggad på att åka till solen, så det känns väldigt tungt att behöva sätta sig med böckerna igen, men man har väl inget val..

På torsdag börjar nollningen, det blir skoj! Nya människor och en massa festande, med nya och gamla vänner, kan det bli bättre? =) På torsdag är det registrering, sen på fredag blir det pizzabak, och kvällen avslutas på kåren =)  Blir nog nice =)

Nej, nu ska jag sätta mig vid böckerna och vara lite seriös för en gångs skull... Simon åkte precis till jobbet, så nu har jag ingen annan att prata med, det är bra, men tråkigt =P

Ciao!


Riktig vinter!

Ja, det är väl det minsta man kan säga när det nu har varit över 10 grader kallt i flera dagar, undantagsfall igår när det faktiskt var riktigt behagligt ute! Som det är idag så vill man ju knappt sticka ut huvudet utanför dörren, helst vill man ju bara ligga i soffan under en filt och dricka varm choklad. Men tyvärr är det ju inte alltid man har möjlighet till det, både i måndags och idag har jag jobbat, och därmed varit tvungen att trotsa kylan och sprungit runt mellan pensionär. Men det är trevligt det också, men jag föredrar när det är varmt och behagligt ute. Imorse ringde dom 7.20 och väckte mig, jag som sett fram emot en sovmorgon, men tji fick jag... och som alla som känner mig vet så har jag väldigt svårt att säga nej, så det var bara att pallra sig upp. :P

Efter jobbet så har jag försökt att ta tag i plugget lite, men det var segt... Man har kommit av sig lite efter ett par veckors ledighet, men det var välbehövt. =) Slutet av höstterminen var det lite mycket, men man klarade det, och nu har man förhoppningsvis samlat lite ny energi så man är redo för en ny termin. =)
Jag har svårt att fatta att vi redan gått ett år, är ju helt sjuk vad tiden gått fort, tyckte det var nyss vi började. Och nu ska vi få börja med en massa roliga saker :D Vi ska få lära oss ge injektioner och ta venprover m.m. Vi ska även läsa medicin igen, vilket är betydligt intressantare än vetenskapsteori och psykologi som vi läst denna termin :P Tyvärr så är inte psykologin riktigt avklarad än, då vi har tentan nästa vecka, men snart så =)

Ja, det har ju även blivit ett nytt år, och det gamla avslutade vi med att ha maskerad i Näshulta hemma hos John och Madde. Dagen började med att vi blev hämtade av John och Madde här i Örebro vid 11-tiden, sen bar det av hem till morfar och Kristina för nyårsmiddag. Hela släkten var med, var mysigt att träffa alla barnen igen, dom är så härliga, tycker det är synd att jag träffar dom så sällan bara... Men har ju ändå blivit betydligt mer sen vi har börjat umgås med John och Madde regelbundet. =)
Sen åkte vi hem till John och började förbereda kvällen, korkade upp och bytte om till våra utstyrslar. =) Senare blev det lite tacos och ännu mer att dricka... på tolvslaget blev det champagne som jag och Simon köpte när vi var i Paris =)
En mycket trevlig kväll var det iallafall. =)

Jag måste be om ursäkt för att bloggen är så tråkig, men design är inte riktigt min grej, men jag jobbar på det, så vi får väl se om jag lyckas :P




RSS 2.0