Varmt!

Ja, då var ännu en jobbnatt avklarad, det gick jättebra, trots att jag jobbade 7-16 igår också... Så blev 18.5 timme jobb på ett dygn, det är rätt bra jobbat va? =) Men idag är jag ledig, ska strax ta o lägga mig ute i solen ett tag, och steka lite! Men ska nog ändå ta det lite lugnt så att jag inte bränner mig, för imorgon ska vi åka till Eskilstuna med Fabian och gå på Parken Zoo, Millan ska med också, och kanske Claire. Det ska bli jätteroligt, där har jag alltid varit på sommrarna när jag var liten, så är verkligen sommar för mig. Och det ska ju fortsätta vara toppenväder, så kommer nog bli en kanondag! =)
Gäller bara att dricka ordentligt! =)

Nej, nu blir det solen för mig en stund, sen ska jag försöka ge mig ut o jogga lite senare ikväll när det är lite svalare.

Ha en bra dag!
Kramkram


Bilder från helgen


Andungarna, så himla söta! =)



Rätt skapligt väder hade vi iallafall! =)



Ja, som sagt så torkade vi Fabians byxor på grillen, folk som gick förbi tittade lite konstigt på grillen =P

Sjuk??

Midsommarafton blev jätte mysig. Dock började det inte så bra, tyckte att jag hade planerat allt så bra, när jag hade skjussat grannarna till Lundby så tänkte jag att jag skulle handla på willys på vägen hem. Både det vi skulle ha till middag, men även passa på att storhandla lite, när jag ändå hade bil. Men icke, willys var stängt, coop extra var stängt, ica tybble var stängt, och även coop i brickebacken. Fan, ingen hade upplyst mig om att det inte finns några affärer öppna på midsommaraftons em. Fast pappa sa att det vet väl varenda människa, men inte jag. =P. Blev att leta fram lite kött i frysen, och sen hade Matilda potatissallad, så blev bara att handla lite dricka och chips på statoil, även frukost inhandlades. =)
Sen var det äntligen dags att åka till Sköllersta och hämta upp Matilda och Fabian, men sen kom nästa problem, matilda behövde cigg, och även mackarna ute på landet var stängda, mken tillslut hittade vi en öppen mack i Kumla. =)

När vi kom dit så var det uppehålls väder och vi började att grilla på en gång. Vi grillade nere vid vattnet, så samtidigt som maten blev klar så passade vi på att mata ankungarna tillsammans med Fabian, han tyckte det var superroligt! =) Måste också berätta att Fabian ahde slutat med blöjor, men det sker ganska många olyckor, och när vi höll på med maten så kissade han ner det sista paret byxor, så vi var ju tvungen att försöka få dom torra relativt fort, så vi la dem på grillen =P det blev dock inge bra, det blev hål på några ställen, och dom blev inte torra heller. Så det kan gå...
Vid 21 hade vi äntligen maten klar, men den var helt klart värt allt besvär. =) Sen blev det sängen för Fabian och vi tillbringade kvällen men att spela yatzi och äta chips!

När vi vaknde nästa dag så var vädret trist, regnade till och från hela förmiddagen och vid 12 åkte vi hem. Blev en storhandling på willys innan vi lämnade tillbaka bilen. Sen var det dags för mig att börja jobba.

Igår söndag var det ju äntligen fint väder ute, och dagen tillbringades vid plaskpoolen med matilda, Fabian, Molly, Verra och Leo. Avslutade sen med att grilla hemma hos oss.. En mycket mysig dag som resulterade i lite röda axlar och näsa, men det var det värt! Sen var det återigen dags för mig att styra kosan till jobbet för ännu en jobbnatt. Och inatt har vi verkligen jobbat, det har gått i ett hela natten!
Och till råga på allt har jag fått jätteont i halsen, kan knappt svälja. =/ bläää... hoppas att det stannar vid bara halsont, för mer sjuk har jag verkligen inte tid med den här veckan.. jobbar nämnligen rätt mycket...

Nej, nu blir det sängen en stund.. Simon borde komma hem snart tycker jag, han skulle sluta 16.  =)

Ha en fortsatt trevlig måndag! =)

Kramkram


Glad Midsommar!

Midsommar igen, och tro det eller ej så håller det faktiskt uppe för stunden, även om det blåser rätt rejält. Men det gör det ju alltid i den här stan =) Men är rätt behaglig temperatur iallafall. Eller det var det imorse iallafall när jag kom hem från jobbet, sen har jag ju sovit hela fm. =)

Nu ska jag snart ta o hoppa in i duschen, och sen ska jag skjussa grannarna till lundby, för jag ska få låna deras bil ikväll och imorgon =) Ska passa på att handla lite på vägen hem också, när man väl har bil =)

Simon är på jobbet, slutar halv 4. Då blir det bara att packa ordning och sen åka till Sköllersta och hämta Matilda och Fabian och sen ut till Tisarbaden! =)

Ha en toppentrevlig midsommar! =)

Se hela bilden




Kramkram


Tvättar

Ja, då öser regnet ner igen då, precis som vanligt när det vankas midsommar. Men enligt SMHI ska det hålla uppe imorgon, men det tror jag först när jag ser det. =P

Igår var vi på stan och åt med MIllan och Jensen, det var mycket trevligt. Som efterrätt blev det glass på stortorget. =)

Idag har jag inte gjort så mkt, var ute och sprang en liten sväng, men sen har jag mest suttit vid datorn. Latmasken är framme.... Evy tyckte jag var lat när jag ojjade mig över att jag måste gå till affären som ligger 500m bort =P. Hehe.. kan nog hålla med henne.. =)

Nej, nu ska jag strax plocka in sista tvätten, sen får det bli en tur tilll affären, sen blir det nog film i soffan =)

Ha det så bra!
Kramkram

SOL!

Vilken chock jag fick imorse när klockan ringde halv 8, och jag såg att himlen var blå och att solen sken. Men chocken var av den bra sorten och hela jag blev glad. =) Anledningen till att klockan ringde så tidigt idag var att jag var tvungen att ringa tandläkaren, så var lika bra att gå upp och ringa tidigt, så att jag skulle få en tid så fort som möjligt... Har gått och skjutit på det där med att skriva in mig hos en tandläkare här i Örebro, och eftersom jag känner mig själv så förstod jag att det skulle dröja tills jag verkligen behövde en tandläkartid, och mycket riktigt. Jag har metalltrådar på insidan av tänderna där fram, både uppe och nere, och den där uppe har lossnat till hälften, så den sticker mig i tandköttet, inte skönt alls. Så det måste dom fixa till, antingen limma dit den igen, eller ta bort den. Fick tid redan imorgon, så det var ju bra, =) Passade på att boka tid för undersökning på samma gång, är ju lika bra när jag ändå är där!

Efter samtalet så stupade jag i säng igen, och tog min inte upp fören klockan var efter 10, var helt sjukt trött. Tog sen en springtur i Markaspåret, kändes riktigt bra. Fick en pulsklocka med tidtagarur av pappa förra veckan, är mycket roligare när man kan ta tid ordentligt.

Sen har det varit mest softande, har lekt med Matilda och Fabian. Han har blivit så stor, har slutat med blöja och allt. Och pratar på som bara den, förstår inte när han blev så stor, han är ju våran lilla kille. =P Och måste skriva en sak till, han älskar skorna som han fick av oss, matilda sa att han vill ha dom på sig hela tiden! =D Det var kul att höra, för själv är jag helt kär i skorna, så är glad att han också gillade dom =)

Nej, nu ska jag ta och diska innan Simon kommer hem! Annars blir han inge glad =P är inge kul att komma hem till full diskbänk. =P

Ciao ciao!

Hemma igen!

Ja, då var även brorsan vuxen då. Hans student blev lyckad, till och med uppehållsväder. =) Mycket folk kom och grattade honom, och det var full rulle hela dan. Sen var han ute på kvällen, och hans snälla syster var och hämtade honom mitt i natten. =)

Sen på lördagen var det dags för bal, tyvärr hade vi inte lika stor tur med vädret denna dag, regnet öste ner, HELA dagen. Fotograferingen i parken var inte så trevlig då alla var tvungen att ha paraplyer eller regnjackor. Men sen var dom ju iallafall inomhus. =) Balen var på Harrys, och jag, Simon, John och Madde gick dit på eftersläppet. Det var en riktigt trevlig kväll, som för min del blev i princip nykter, då jag inte hade mått nåt vidare under dagen!

På söndagen var det sen dags för hemfärd, hade ju varit i Falun nästan en vecka, så var rätt skönt att åka hemåt igen. Vi åkte med John och Madde, och jag körde hela vägen till örebro, var länge sen jag körde så långt, det var roligt! Stannade och åt pizza i Kopparberg, och då kom även min fina Matilda och sa hej, en glad överraskning för oss båda =)

Idag har det varit en lugn dag, med lunch med Simons mamma på stan, samt inhandlande av lite saker jag behöver för min nya hobby, scrapbooking. =)

Känner mig fortfarande lite sliten idag, hade tänkt träna, men skjuter på det tills imorgon, känns som att kroppen funderar på att bli sjuk, men hoppas att den bara är trött och sliten efter helgen. Blev en del nätter med lite sömn eftersom jag lekte fyllechaffis, samt gick upp tidigt på morgnarna. =)

Nu ska jag ta tag i min garderob tänkte jag, den behöver verkligen städas, alla kläderna ligger slängda i en hög, och har gjort i flera månader, ingen ordning alls. Men har inte tyckt att det har varit nån ide att börja lägga kläderna snyggt eftersom det behöver plockas ordning ordentligt, annars är det ingen ide liksom. Så det är min plan för kvällen, Simon blev precis hämtad av H-I, de skulle åka ut till stugan och flytta nån garderob.
Sen när jag har städat klart blir det nog att fortsätta pyssla med mitt fotoalbum, det är så roligt! =)

Lägger in lite bilder från brorsans student.


På skolgården!


I bristen på annat fordon, men måste säga att han fick mycket uppmärksamhet när vi åkte på stan! =)


Max och Fredrik inför balen.


Ha en trevlig måndag kväll!

Kramkram

Fixar och donar inför studenten!

Är i Falun sen ett par dagar, jag och Kristina håller på och fixar inför Fredriks stora dag imorgon. Igår bakades det 10 tårtor samt städades, idag fick vi hjälp av mamma och städandet har fortsatt. Nu börjar vi snart känna oss klara, mamma och Kristina är just nu ute i våran lilla dunge och hämtar björkris. Om nån timme kommer Simon hit, och även mormor och farmor och farfar är på ingång. Mycket folk blir det, men är väl så det ska vara när det är studentfirande på G.

Är sjukt trött idag, som väldigt dåligt innat.. somnade först vid 00, sen 1 ringde Fredrik ocyh ville ha skjuss, hade lovat att vara fyllechaffis, dom hade varit på Harrys. Efter att ha skjussat hem en av hans kompisar till Slätta (andra sidan stan) så kom jag i säng vid 2, men sen var det kört. Kunde verkligen inte somna, låg vaken ända till 3.. sen sov jag fram till kvart i 8, då jag vaknade av att mamma,pappa och Kristina var vaken. Så det var bara att gå upp. =) Tog dock en liten tupplur på em, och sen blir det tidig säng för mig ikväll. För imorgon är det nog upp vid 7 som gäller för att hinna göra alla smörgåstårtor och så innan Fredrik springer ut 11.45. Blir fullt upp imorgon, men väldigt, väldigt roligt!

Nu ska jag gå ner och se om jag kan hjälpa till med nåt mer, innan jag ska åka o hämta Simon.

Ha det så bra!
Kramkram

Helgen!

Nu är vi tillbaka i Örebro igen, men för mig blir det bara hem o packa om, för imorgon ska jag åka till Falun. Kristina kommer vid 16 och hämtar mig imorgon, och sen bär det av norrut. Vi ska fixa och feja inför min brors student som är på fredag, det ska bli roligt!
Tänk att han har blivit så stor min bror att han ska ta studenten, och tänk att det gått 4 år sen jag själv tog studenten, åren bara förvinner.

I fredags hade vi klassfest, men kvällen började med middag hemma hos Moa, men kanongod mat. När vi ätit upp all mat och druckit lite vin/cider så gick vi till Tommy det rätt så många från våran klass befann sig. En riktigt lyckad kväll. Dock var det inte så kul när klockan ringde halv 8 nästa morgon, man var trött plus att en elak huvudvärk hade slagit bo i mitt huvud, bläää.. Anledningen till att vi gick upp så tidigt var att vi skulle till Eskilstuna då Malin tog studenten. =) Mormor hämtade vid stationen, och där inväntade vi mamma, pappa o fredrik och åt lite lunch innan det var det dags för utspring. Efteråt blev det god mat hemma hos Malin. =)
Jag och Simon följde sen med farmor och farfar hem och stannade där tills idag, var så jättelänge sen jag var där, så var bäst att passa på när jag för en gångs skull var ledig.

Igår åt vi surströmming för första gången i år, är så himla gott, speciellt när man inte ätit det på länge. Man äter tills man nästan spricker. =)

Lägger in några bilder från helgen.



Malin precis hemkommen från flakåkning! =)



Fin tårta!



Vi var på marknadsafton i torsdags kväll, då hittade vi världens sötaste skor som vi köpte till Fabian! Är de inte underbara? =)

Kramkram

SOMMARLOV! =D

Ja, nu är det äntligen slut på plugget, och tentan idag klarade jag galant, så inga omtentor har jag under sommaren, så himla underbart! Nu ska det firas! =) Först blir det middag hos Moa, sen klassfest hos Tommy! =)
 
Ha en trevlig helg! Är borta under helgen, så blir ny update på måndag!  =)

Kramkram 

Jag kan det här!

Ja, det känns faktiskt som att jag kan det här nu, LM-beräkningen, men ändå finns oron att göra fel där nånstans.. att göra ännu ett förbaskat slarvfel. Nu ska jag vara överdrivet noga, kommer väl sitta där tills dom kastar ut mig. =P
Har suttit en stund nu iallafall, och det känns bra.. ska repetera lite till imorgon, efter skolan.

Nu blir det snart Greys, med mys med min älsklingen i soffan och mumsande av scones som han just nu håller på att baka! Vilken pärla jag har! <3

Ha en fortsatt trevlig kväll!


Bara en omtenta kvar!

Fick på em reda på att jag klarat omvårdnadstentan som vi hade på fredagen den där helvetesveckan. Så himla skönt... så bara en omtenta iallafall. =) och den här kursen vi läser nu är typ slut.. bara nåra föreläsningar kvar och 2 datalektioner, sen är det bara bunkern som väntar på fredag morgon. Sen har jag faktiskt sommarlov, som jag längtar! =D Och sommarlovet ska firas med klassfest hemma hos Tommy, ser verkligen fram emot det, hoppas det kommer riktigt mycket folk, skulle vara så himla skoj! =)

Sen på lördag morgon blir det eskilstuna för kusinens student, blir trevlans!

Kollade nyss på High School Musical 3... jag vet att det typ är barnfilmer, men jag tycker faktiskt att dom är bra. Tycker dom är sköna filmer som man bli glad av, och de har bra budskap, speciellt 3:an, som handlar om de val man har i livet, och hur tungt det kan vara med folks förväntningar på en. Att mångta val är svåra, men att det bara är man själv som kan välja, och att man måste få göra det man känner att man vill!

Nej, nu blir det lite LM-beräkning innan sängen väntar. Den här gången ska fan inga slarvfel göras!!  =)
 
Take Care!

Stockholm Marathon 2009 -avklarat =D

Ja, jag kom i mål. Vägen var lång, varm och slitsam, men även denna gång hade jag äran att få springa in på stockholm stadion. Dock var det inte en lika glad Cecilia som sprang in på löparbanan denna gång, jag hde riktigt ont i magen sista 3 km, så jag gick lite dubbeltvikt, springa var inte att tala om. Så gick ända fram till ingången till stadion där jag drog efter andan och tvingade mig att springa de sista 400meterna. Det gick, och precis bakom mållinjen stod Simon och väntade. Föll ihop i hans armar och tårarna rann.. min ork var slut. Men jag behövde inte heller springa en meter till =D bara ta sig bort till väskor och duschar, sen väntade 2.5 timmes bilresa hem till Falun. Gudomligt skönt att sitta ner, men lite lätt krampaktigt för benen att sitta så ihopträngd.
Att lägga sig på kvällen var skönt, hade dock svårt att sova pga värk i hela kroppen =P
Söndagen ska vi inte tala om, kunde knappt röra mig, igår var lite bättre, och idag känner jag mig faktiskt som människa igen =D
Men är glad och nöjd efter loppet, och trots all smärta så tycker jag på nåt konstigt sätt att det är roligt, och har redan pratat om att anmäla mig till nästa år igen. Måste vara nåt fel på mig =P

Idag har vi haft seminarie via blackboard.. inte särskilt betungade.. Nu blr det snart fika på stan med tjejerna, tyckte att vi var värda det en regnig dag som denna! =)

RSS 2.0