Imorgon gäller det!

Bara en dag kvar, väskan står packad och jag är fylld med energi. Har fyllt mig med energidryck senaste dagarna, och med vila på det så blir man alldeles hyper! =P Men det är väl det som är meningen! Nu ska vi snart ta tåget till Uppsala, där vi ska sova hos Sandra.
Toppenväder är det iallafall, och det gillar jag! Det är mitt rätta element! =)

Ha en toppenhelg och tänk på mig imorgon från 14.00 och ca 5 timmar framåt! =)

Kramkram

Capio Läkargruppen!

Ja, då var praktikplatserna för hösten släppta. Jag ska tilbringa 5v på Capio Läkargruppen, som är ett privat sjukhus i Örebro. Visste tyo knappt vad det var, men av det jag läst så utför dom en del operationer, mest dagsoperationer, men även några lite större. Det ska bli väldigt spännande, och jag är den ända studenten som ska vara där, så det känns lite speciellt =P Det kommer nog bli kanon! Ser massor fram emot det! =D
Efter det ska jag vara 2v på akuten i Lindesberg, det ska också bli superskoj, lär ju få se en massa! Lite drygt att vara i lindesberg bara, men det är ju bara 2 veckor, så det är ju inga problem egentligen! =) och jag är ju nu en positiv människa som ska se saker positivt, så det kommer bli kalas! Nu längtar jag till hösten! Även om jag såklart ser fram emot sommar också! =)

Nej, nu ska jag ta o sova lite!
Ha det så bra! Kramkram

Positiv!

Sådär, nu ska det bli ändring, har haft en breakdown idag, men har nu efter ett samtal med pappa bestämt mig för att jag ska försöka se allting positivt, istället för att se allt svart som jag gjort nu på slutet! Det har varit mycket i skolan och så, men ingen anledning att deppa ihop, inget blir lättare för det! Ser man saker positivt så brukar det mesta bli lättare! =) Smart va?! Enkel logik!

4 dagar kvar till Stockholm Maraton, jag har ångest samtidigt som jag på något konstigt sätt ser fram emot det! Jag vet att det kommer bli tufft, det är väldigt långt och jag kommer vara trött och ha ont i ben och knän. Men det är det här jag har tränat för, och det är ju det här jag tycker om. Jag tycker om att känna stoltheten över att ha klarat av det! Är nog ett av mina största ögonblick, när jag sprang in på Stockholm Stadion, efter 4.2 mil, och ser löparbanan framför mig som leder till mål! Den lyckan och glädjen är unik, och man glömmer fort hur man har slitit. Det är Stolthet!
Denna gång har jag mer träning i bagaget, men även lite strul med benhinnor och blåsor på fötterna. Men jag vet att när jag står där på startlinjen på lördag så kommer jag att göra mitt bästa, och känner jag mig själv så kommer jag dra mig för att bryta, för envis är något jag är!!


När ska plugget ta slut?

Känns som att det inte finns nåt slut, inget ljus i tunneln. Har suttit och skrivit på grupparbetet idag, satt mellan 12.30-16.00, och det känns som att vi inte kom nånstans typ... Men det gjorde vi väl, men vi fick inte ner så himla mycket på papper, utan det blev mest disskussioner omkring patientfallen. Det är svårt att veta hur dom vill att man ska göra, och svårt att veta hur man ska använda litteratur och även skitsvårt att få tag på littertur! Men skam den som ger sig och vi tar oss sakta med säkert framåt. Ska fortsätta imorgon, och hoppas då verkligen att vi blir klara, för resten av vecka måste jag ta tag i den individuella uppgiften som ska vara inne på fredag! Uppgifterna tar liksom aldrig slut... och sen är jag fortfarande arg på mig själv för att jag har den där j**** omtentan nästa vecka, i läkemedelsberäkning, pga ett fruktansvärt fånigt slarvfel. Men fördelen är väl att jag inte behöver plugga nåt, bara repetera lite...

Jobbade inatt, så är lagom trött nu, blir tidig säng imorse. Blev bara 4 timmars sömn på fm innan det var dags att åka till skolan för plugg. Men Simon ska på fotboll ikväll, så då ökar ju oddsen att jag kan somna tidigt. Ska försöka sova innan han kommer hem...

I torsdag så kom det en massa folk hit, först kom mamma o pappa, och sen droppade Ola, Elis och Marit in också. Trevligt trevligt! Dock åkte alla utom mamma vidare på fredag morgon, pappa o Ola skulle cykla Vänern runt, och Elis och Marit skulle på någon orienteringstävling söderut.  Men mamma stannade iallafall hela helgen, det var mysigt! Fredagen spenderades på Marieberg, och sen på kvällen var det avtackning av gamla styrelsen och invigning av den nya, med toppengod mat hemma hos Malin. Vi lekte lekar, umgicks och åt en massa! Mycket mycket lyckat! Åkte dock  hem tidigt eftersom mamma var här.
På lördagen tog vi en sväng ner till stan, och på kvällen grillade vi, drack gott vin, tittade på Robinson och spelade kort!
Söndag så gick karlarna i mål och det blev lite mat innan dom styrde kosan hemåt.
Tänkte sen ha en lugn skön hemmakväll, men så blev det ju inte då en från jobbet ringde och frågade om jag ville jobba natt. Men blev iallafall lite filmtittade och pizzaätande innan det var dags att åka till jobbet.

Ja, det var min helg i stora drag! Hoppas att ni har haft en trevlig helg! =)

Kramkram

Grattis Älskling! <3

Idag fyller Simon 22år, så nu är vi lika gamla igen. =) Väckte honom med frukost på sängen, låg o myste en stund, och somnade även om en stund. Jättemysigt!
Igår var simons pappa och Siv, och hela släkten på pappas sida. Så var full rulle, men väldigt trevligt! Fick beröm för mina bakverk, det är alltid trevligt! =) Ikväll så kommer kompisarna och fikar, plus Måna och H-I, sen ska några ner på stan och ta några öl, medans jag ska åka till jobbet. Blir en jobbnatt, vilket betyder bra pengar eftersom det är röd dag imorgon =) Sånt gillar vi!!

På em idag har jag varit i skolan och skrivit på grupparbetet med Moa, Claire och Malla. Gick ganska bra, även om uppgiften känns rätt invecklad, var inte det lättaste att förstå vad dom vill att man ska skriva.

Nej, nu är maten snart färdig, och sen börjar nog gästerna rulla in.. Sen imorgon blir det först sova några timmar, sen så kommer mamma, pappa + flera... Trevligt, men trågt... Vi ska sova 8 pers här imorgon natt, det ska bli spännande hur det ska gå, trångt lär det bli iallafalll. =)

Ha en trevlig kväll! Lägger in en bild på min älskling, är från när vi var i Egypten! =D


Min snygging <3


Tråkigaste på länge!

Ja, då var nya kursen igång då... och föreläsningarna idag var inte roliga, faktiskt tråkigaste på länge.. helt meningslöst... På den första så demostrerade läraren hur google fungerar, i 10 minuter... Ja, för det var ju inte nån som visste =P

Dagen fortsatte sedan med träning och förberedelser inför Simons födelsedag. =)  Har precis bakat tårta... känner mig riktigt huslig... =)

Annars händer inte så mycket, men jag kom på efter inlägget igår att jag glömde skriva en viktig sak som har hänt! Min bror har skaffat flickvän, och jag träffade henne för första gången i fredags! Hon verkade vara supertrevlig, så han har gjort ett bra val min bror! Så håller tummarna för att det håller! =)

Hm.. tror det får bli ett kort inlägg idag.. känner att mina ögon är väldigt trötta, och imorgon börjar vi 8.15. SUCK! Men jag är iallafall glad om föreläsningarna är intressanta, då är det ok att ha heldag i skolan, men inte en dag till med föreläsningar i klass med idag.. då rymmer jag =P

Ha en fortsatt trevlig kväll!

kramkram

Ny kurs!

Ja, imorgon är det måndag igen, och måndag denna gång innebär att helvetesveckan förra veckan är över och att vi nu början en ny kurs. =)
Tentorna förra veckan gick väl bra.. förrutom läkemedelsberäkningen som jag kuggade pga värsta slarvfelet ever, förstår inte hur jag lyckas. Måste fått hjärnsläpp! Men men, är väl bara att bita ihop och gå dit den 5:e juni och skriva den igen, utan slarvfel denna gång! Jag kan det iallafall, så behöver i princip inte plugga nånting, så det är ju skönt iallafall.

Efter tentan i fredags så tog jag tåget hem till Falun, där jag tillbringade kvällen med pappa. Vi drack god öl och satt och snackade hela kvällen, supertrevligt och precis vad jag behövde! På lördagen åkte vi till Västerås för att möta mamma, Bitte och Kristina som kom hem från London, och åkte med dom till Näshulta, där John skulle ha fest! =) Simon var redan på plats, och festen kunde börja! Blev en trevlig kväll med mycket trevliga människor, en aning kallt bara =P
Även min bror var med, och det var väldigt skoj, även om han var lite seg! ;) Min kväll var väldigt lugn, drack en öl och en cider, men hade superskoj ändå! =)

Idag har vi inte gjort så mycket, de andra var lite sega idag, men jag mådde ju såklart toppen! Tog en välfötjänt sovmorgon, åkte sen över till morfar och Kristina ett tag innan jag skjussade Fredrik in till tåget. På vägen tillbaka köpte vi godis och bakispizza, vilket var väldigt uppskattat av John, Danne och Lill-Jimmy. =)

Sen blev det några timmars degande innan även vi skulle åka hemåt.. Jag passade även på att diska allting från igår, tyckte att jag kunde vara snäll och göra det... det var ju ändå Johns födelsedag! =)

Sen vi kom hem så har vi ätit lite, och jag bakar lite kakor.. Simon fyller ju år i veckan, så det kommer ju en massa folk hit o fikar. Var ju så himla duktig och bakade en massa förra året när han fyllde, så måste ju iallafall försöka hålla samma klass i år. Även om jag i år är ute i sista minuten, men kanske inte är så konsigt med tanke på vilken vecka jag hade förra veckan! =P 

Nej, nu blir det snart sängen, så man är pigg och utvilad inför en ny vecka! =)

Kramkram


Plugg, plugg, plugg

Fy, vad jag är trött på att plugga, det är det första man tänker på när man vaknar, och det sista man tänker på innan man somnar. All kraft och energi går åt till det..Det ska bli så skönt när man lämnar tentabunkern imorgon eftermiddag, för tredje gången  på en vecka!
Nej, nu ska jag åka ner till bibblan för att plugga med Claire! Gäller att man får nånting gjort idag! Blir till att ta sig i kragen ordentligt!

Livet är faktiskt lite orättvist! Mamma, Bitte och Kristina är i London nu, det hade ju inte varit fel! Hoppas att dom har det underbart, för det är dom verkligen värda!

Ha en bra dag allihopa! Ska göra mitt bästa för att min dag iallafall ska bli dräglig! ;)

Kramkram

Hon är tillbaka! =)

Ja, nu var det väldigt länge sen, men jag har haft lite för mycket att göra för mitt eget bästa. Så när jag väl haft en stund över så har inte orken att skriva ett blogginlägg funnits. Och ju längre det går från sista inlägget, desto mer finns det ju att skriva när man väl skriver.
Kommer inte orka skriva allt som hänt, men kommer ta det viktigaste! Och en av de största händelserna är ju såklart BALEN på slottet vi var på, och jag ska även lägga in bilder därifrån, som jag så länge lovat Millan! =) Bättre sent än aldrig heter det ju! =P
Balen var toppen, kvällen var magiskt! Men allt började mycket tidigare. Redan vid 12 träffades jag och Claire för att dra en snabbis på stan för att inhandla lite smått och gått, och sen blev en promenad i solen hem till Simons mamma som skulle fixa våra frisyrer. Måste säga att vi kunde inte haft bättre tur med vädret, klarblå himmel, sol och över 20 grader varmt.
Väl hemma hos Simons mamma var det hårlockning som stod på schemat, både skulle ha lockiga frisyer, och resultatet blev riktigt snyggt! =D
Innan balen skulle vi hem till Lasse en stund för lite smörgåstårta, då han hade fyllt år. Sen var det dags för bal på slottet, men först var det ju självklart en massa fotografering utanför slottet, det togs en massa foton i olika konstilationer (ursäktar konstig stavning =P)  Sandra hade tidigare tagit en massa foton på oss vid svartån, men nu blev det mer foton. =) Väl inne på slottet fick vi ett glas champagne och välkomst tal. Sen fortsatte kvällen med kanongod mat och många vackra tal. Kvällen avslutades med dans. Något som förgyllde stämningen var att det spelades klassisk musik för oss under måltiden. Märkligt vad små saker kan påverka. Hamnade mitt emot ett mycket trevligt par som läste till socionomer. Sammanfattningsvis så var det ialalfall en toppenkväll med en massa trevliga människor, fina kläder och god mat! Lovely! =)

Sen så har det ju varit valborg också, och då anordnade Universitet nåt som dom kallade Campus48h, en tvådygnsfestival. Mycket trevligt! På onsdagen började vi med en fadderkickoff som bestod av grillning och lite lekar. =) Själv tog jag det väldigt lugnt denna dag, då jag hade praktik på torsdagen.
På torsdagen så grillade vi hemma hos Johan på tärnvägen. Claire hade två av sina tjejkompisar från Stockholm på besök, finfrämmande! =) Kvällen avslutades på kåren. Förresten så hade även jag fin främmande, John kom på besök och förgyllde kvällen med sin närvaro. =) Mycket trevligt! Dagen därpå kom morfar och Kristina på middag, dom hade ju inte varit här än, och vi har bott här snart 1.5 år, så tyckte att det var dags!

Sen nu den här veckan så har vi 3 tentor, visserligen är 2 avklarade nu, men man är helt slut till på köpet. Så mycket tid de senaste veckorna har gått till pluggandet. Tyvärr tror jag att jag kommer att kugga tentan i Läkemedelsberäkning, men det beror inte på att jag inte kunde det, utan för att dom utryckte sig lite luddigt, och jag fattade fel... Men är väl bara att bita ihop och fixa den nästa gång! Är alla rätt som gäller på den tentan, men det fixar jag nästa gång! =)

Har även blivit invald i Serums styrelse, är numer vice ordförande! Det ska bli en lärorik och mycket rolig uppgift hoppas jag! =) Var på första mötet igår... =)

I helgen blir det en tur till Näshulta, då John ska ha födelsedagsfest på lördag, hoppas på fint väder så blir det nog en riktigt trevlig kväll! =)

Nej, nu ska jag lägga upp lite bilder åt er, sen blir det nog sängen för min del! Är fullkomligt slut. När jag kom hem från dagens tenta, så totalslocknade jag och sov som en gris i 2 timmar... Efter det så blev det lite träning och sen faddermöte. Inge pluggande idag, känner att huvudet behöver vila lite, men imorgon är det hårdkörning igen!


Hårfrisering! =)



Min fina Claire! <3


Jag och min älskling <3


Så fina! <3


Den här bilden tyckte jag om på mig! =)



Alla fina tjejer...


...och alla stiliga karlar! 


De bästa! <3

Kommer några fler bilder när jag fått bilderna som Sandra tog med sin värsting kamera! =)

Ha det så bra!
Puss o kram

RSS 2.0