Helgen i bilder

Här kommer lite bilder från helgen! =)




Jag och Molly bakade lussekatter! <3



Så här fina blev dom!



Vi var till blomsteraffären och köpte lite blommor för att fixa till lite inför advent!
Ljung....


... och en julstjärna! =)


Hoppas att ni haft en lika trevlig helg som jag!

kramkram

Löpträning i bassängen.

Ja, nu är det tyst här i lägenheten igen, väldigt tyst och tomt =(. Molly har åkt hem, och spelar dator och jag pluggar. När vi hade lämnat henne så var vi till brickebackens bad och löptränade lite i bassängen, var riktigt skönt att slippa ge sig ut och träna i detta trista väder.. Det enda som var drygt var att bassängen endast var 9m, så sprang totalt 70 längder, vilket blev 630m.. =) det är riktigt jobbigt att springa i vatten, går mycket långsammare än att simma..

Fick nyss reda på att jag ska jobba inatt, så ska plugga en stund till, sen blir det nog lite vila innan det är dags att åka ner till jobbet..

Ska äta vofflor idag, mums! =)

Tok unge!

Ja, hon hade somnat när jag slutade skriva igår, men sen lagom när jag och Simon skulle gå och sova vid 23 typ så vaknade hon, jättepigg. Låg säkert i sin säng och pratade och skrattade i typ en timme, minst. För hon var fortfarande vaken när jag somnade, men hon var ju nöjd och glad iallafall, och hon kommer ju ingenstans då hon sover i spjälsäng fortfarande... =)
Sen sov hon ända till halv 8 imorse, duktig flicka!!

Igår tittade vi på Idol, Mariette åkte ut, synd tycker jag då hon är något eget. Hon kan bli en riktigt stor stjärna!

Just nu håller jag på och bakar lussebullar, väntar på att de ska jäsa klart så jag kan grädda dom! Sen blir det lite lunch och sen tänkte vi ta bussen ner till willys och blomsteraffären. =)


Klarade KTC

Så himla skönt, fick besked idag om att jag klarat KTCn, det var riktigt skönt. Nu kan jag släppa det där. Nu blir att plugga till tentan på fredag istället, men känns som att man har rätt mycket tid till det, en hel vecka som är vikt till tentaplugg... och tänkte ägna en del tid i helgen åt att plugga också! =)

Var ner på stan idag och köpte en skärmaskin, så nu går det lite lättare när jag ska skära till papper till scrapbookingen, så blir nog att göra lite julkort i helgen också, är ju så roligt! =)

Var för en stund sen och hämtade gullungen Molly, hon har sprungit runt och busat en stund, och nu är ligger hon i sängen. Hon har fått välling och jag tror att hon sover! Blir en mysig helg! <3

Nej, ska gå ut i köket och se om Simon vill ha nån hjälp med maten, vi ska äta tacos! =) Sen så ska jag börja skriva på ett CV, har ett sommarjobb på G, mitt drömjobb! Gäller bara att hålla tummarna att det håller hela vägen!

Ha en trevlig fredagskväll! <3

Det löste sig! =)

Ja, åkte ner till skolan igår morse, helt övertygad om att vi ska få beskedet om att det bara är att åka hem igen. Istället så erkände de att det var dom som gjort fel och vi 3 som var där utan anmälan fick göra iallafall. Fick först lite panik då jag inte alls var laddad för detta, då jag varit så inställd på att jag inte skulle få göra!
Men när jag dragit en  lapp så kändes det bättre, fick hypoglykemi och att sätta ett glukosdropp, och det kändes inte så svårt. Slapp ju blodet =)
Så tror att det gick bra och att jag slipper göra om, men säker kan man ju inte vara fören man får resultatet. Hoppas på att det kommer under dagen imorgon! =) Annars så borde det komma på måndag. 

Idag ahr varit en riktigt seg dag, vaknade först vid 15, men hade fruktansvärt ont i huvudet, somnade om vid 16.30 och sov till strax före 18.. Inte konstigt att det känns som att dagen försvunnit. Men kan ju iallafall skylla på att jag jobbade natten som var, så då får man sova. =)

Ska strax iväg till jobbet för ännu en jobbnatt, sen imorgon em ska jag hämta Molly (bebisen ;)), hon ska vara i helgen då Werra ska åka med Ulla, och Ulle till Ullared! =)

Nej, ska plocka ihop mina grejer och ta och åka till jobbet

Kramkram 

Åt helvete med KTC

Fick nyss reda på att man måste anmäla sig när man ska göra omKTC... och det hade jag inte en tanke på, eftersom man aldrig behöver anmäla sig till de vanliga KTCtillfällena... blää.. så kommer troligtvis inte få göra det imorgon.. men jag och Claire tänker gå dit och hoppas på att det löser sig, om inte annat för att bråka lite!!


Trött blir man!!

Check!

Ja, då var seminariet avklarat, det var inte alls så svårt, börjar faktiskt att vänja mig lite med att prata inför folk, är nog ordförandeskapet som har hjälpt mig en bit på väg. Och det är jag glad för, vore skönt om man kunde känna sig bekväm i att prata inför folk. 
Nu är det bara att ladda om och plugga inför KTCn som är imorgon 8.30.. det känns väl sådär, det är en annan situation och svårare att känna sig bekväm. Är ju inte lika många som lyssnar, men därremot en lärare som sitter och skriver ner varenda ord du säger, bläää.. men det ska nog gå bra. Skönt när det är över, då har vi en och en halv vecka på oss innan det är dags för tenta igen. Så det borde ju vara rätt lugnt! =)

Jag och Simon satt nyss och diskuterade att det typ inte finns nåt roligt att se på tv längre, inga bra serier att följa typ.. Har ni några bra förslag?? Typ det enda jag följer är Greys. =)


Ha en trevlig kväll! Kramkram


Pedagogiskt seminarie

Min födelsedag igår var toppen, väldigt lugn och trevlig. God mat och fina presenter, plus en massa samtal, tänk vad många som kom ihåg mig, inte illa! =)

Idag är det seminarie som gäller, är i princip klar med uppgiften, så då är det att börja plugga inför KTC imorgon som gäller. Jag vill verkligen inte göra KTC imorgon, är så rädd att jag ska kugga igen, känner mig verkligen illa till mods inför det där, inte för att jag inte tror att jag kan det, utan mer för att jag tycker att det är en väldigt jobbig situation. Aja, är bara att gå dit och få det gjort och hoppas på det bästa! Jag hoppas att jag får en annan lärare den här gången, för jag gillar verkligen inte henne jag hade förra gången.. men men, bara att göra det bästa av det.. det enda jag inte vill ha är blod, är så mycket att komma ihåg, plus att Josefin gjorde en jättebra redovisning av blod förra gången, men ändå så kuggade hon, skit skumt!

Nej, ska göra det sista på uppgiften, sen äta frukost och sen bär det av ner till skolan.

Ha en bra dag allihop! =)


Happy Birthday to me! =)

Ja, då blev man ett år äldre då, inte klokt vad tiden går fort (och inte klokt vad gammal jag lät där =P ) Dagen har varit lugn och skön, farmor och farfar är på besök nu och vi ska snart äta middag och sen tårta. Inväntar bara Fredrik. =)

Åkte hem från Falun på fm, resan gick bra, ägnade rätt mycket tid åt att plugga, så kändes bra!

Ha en bra måndag, det tänker jag ha! =)

Kramkram

Vattenlöpning

Idag har jag testat nåt nytt, löpning i bassäng. =) Pappa har en sån flytdyna som gör att man flyter, sen är det bara att springa, häftigt faktiskt. Men riktigt jobbigt, jag blev helt slut.

Resterande tid har ajg ägnat åt pyssla med julkorten, samt åt att plugga.. Gillar inte riktigt det där seminariet vi ska ha på tisdag, vet inte riktigt vad jag ska välja att bygga min presentation på... Får fundera lite ikväll/inatt, och sen skriva uppgiften imorgon på tåget...

Imorgon kommer farmor och farfar och hälsar på, och äter middag. Det blir trevligt!

Nej, nu ska jag dricka glögg och se tv, sen blir det att sova tidigt! =)

GodNatt!

Hemma i Falun

Det var länge sen jag var hemma nu, sist var i mitten på augusti när mamma fyllde år, så tyckte att edt var dags nu. Och det är underbart, känns som att man kan slappna av på ett annat sätt när man kommer hem till sina föräldrar. Även om jag fortfarande har en hel del plugg att göra, så känns det roligare att plugga här, än hemma i Örebro. =)

Gårdagen bjöd på ett träningspass, lite städning (mycket roligare att städa hemma hos någon annan ;) ), en cykeltur tur o retur stan där det inhandlades lite kläder, shopping på kupolen med mamma, samt middag hemma hos goda vänner till familjen.

Det jag hunnit idag är att läsa klart samtalsboken, åka till simhallen för att upptäcka att det var stängt, handlat på Ica Maxi, samt tvättat bilen. Nu äter jag en lussebulle som mamma har bakat på förmiddagen, samt laddar för att plugga lite. Pappa och Simon är ute och joggar/går, och mamma promenerar. När mamma kommer tillbaka så ska vi fortsätta med att göra julkort, vi påbörjade detta i torsdags.

Mormor kommer nog när som helst också, så blir väl att vara lite social med henne också. =)

Bäst att sätta fart med pluggandet, så jag iallafall hinner börja innan mamma kommer tillbaka!

Ha en trevlig helg! <3

God morgon!

Ja, då var det dags att vakna, har jobbat inatt, därför denna sovmorgon. Nu ska jag skriva lite på seminariet innan det är dags att åka ner till skolan och träna KTC.
Igår mådde jag piss hela dagen. Kändes som att jag hade typ 40 graders feber, så ont i kroppen hade jag, men det var ju bara vaccinet som spökade, så inget att bry sig om. Men måste säga att det var lite jobbigt att först jobba 7-16, och sen 21.15-7.15. Gick på full dos alvedon hela dagen, för att orka. Just nu känns det lite bättre, men tror att iprenen jag tog imorse fortfarande verkar lite, men har jag tur så börjar det ge sig lite. *Hoppas, hoppas*

Imorgon ska jag äntligen åka hem! =) Ska bli så skönt att bara vara hemma, ska viserligen plugga en del, men det känns som att det inte gör så mycket, ska bara vara så skönt att få vara hemma lite. =)

Nej, plugg var det... Måste försöka hitta lite motivation bara, vilket inte är det lättaste när man känner sig vissen. =(

Ha en bra dag! Kramkram

Influensavaccin

Kolla den här:

http://na.se/nyheter/2.2503/1.640713-vaccinet-ar-slut


Här stod vi i kö, men som tur är så var vi så smarta så att vi var där tidigt. De skulle börja vaccinera kl. 14, vi var där 13.30.. och ändå kom vi inte in fören närmare 15... så mycket folk var det.. och då var vi ändå där tidigt, när vi kom ut så var kön enorm, och ändå hade de då börjat säga till folk att vaccinet inte skulle räcka.

Men nu är jag vaccinerad iallfall. Har inte kännt så mycket av det än, mer än att jag haft en fruktansvärd huvudvärk, men det är ju inte säkert att det beror på det...

Har även ikväll varit på ordförande möte... det är alltid trevligt. Roligt och intressant att höra vad dom gör i de andra sektionerna, och hur de löser olika saker. Känner att allt är lite rörigt i våran sektion än sålänge, men känns ändå som att vi börjar få lite ordning! =)

Nej, nu ska jag lägga mig i sängen en stund med en av kursböckerna, innan det är dags att sova. Är sjukt trött, och imorgon ska jag gå upp tidigare än på mycket länge. Börjar 6.45 nere på USÖ, jobbar till 16.00, sen är det bara hem och vila en stund innan det är dags för nattjobb! Blir mycket pengar iallafall! =)

Natti! 

Helgen kommer, helgen försvinner snabbt

Ja, då är det återigen söndag, har inte riktigt fattat att det har varit helg, och nu är den snart slut. Fredag kvällen ägnades först åt tacosätande och film med Simon, innan det var dags att åka till jobbet. Jobbet gick bra, ända fram till runt 3 tiden då jag började må fruktansvärt illa, det höll i sig ända till morgonen. Skulle jobbat lördag natt också, men sa ifrån den. Så nästan hela dan igår tillbringades i sängen, mådde inge vidare, även om illamåendet släppte framåt dan. Var lätt febrig och kände mig jättekonstig. Vi skulle ha förfest med styrelsen igår, men kände verkligen inte för att festa. Gick dock över och var social en stund, men när de andra drog vidare vid 21 så gick jag hem.
Blev film med Simon i soffan istället, mysigt det med. Såg först Flyga Drake, den var ok, är lite besviken, för boken är ju så himla bra. Men var lite väntat också, en svår bok att göra en bra film av. Sen började vi titta på Grabben i graven brevid, men somnade rätt snabbt, så tittade klart idag.

Nu sitter jag här vid datorn, borde egentligen plugga, men har ingen riktigt motivation till det. =P Mår dock mycket bättre idag, så det känns skönt. Ska iväg och jobba på Hud och Plastik ikväll, 14-22, så borde sätta fart med pluggandet om jag ska hinna nåt innan det är dags att åka =)

Javisst ja, förra helgen var vi iväg på kryssning, det var riktigt lyckat. Festen slutade för våran del framåt halv 6 eller nåt. Träffade en massa härliga människor. Lägger in bilder nån dag!

Ha en trevlig söndag!

Kramkram

Rapportskrivande...

En ny vecka, en ny kurs. Dock måste jag skriva klart rapporten (som jag knappt börjat på), innan jag på riktigt kan börja på nya kursen... Är sjukt segt efter nattjobb och upp gick jag redan 12.30. Ska racerskriva nu, så att jag kan få sova några timmar ikväll innan det är dags för ännu en jobbnatt. Imorgon så har vi kursintroduktion, samt en föreläsning, går i skolan mellan 13.15-17. Så blir inte så många timmar att sova imorgon heller, men men, ger ju pengar iallafall, och det blir man glad av! =)

Nej, nu ska jag börja rapportskrivandet, ska snart ta och åka till Claire, för att sammarbeta lite med henne. Vi ska skriva varsin rapport, men vi ska ju skriva den på samma sätt, så är säkert en fördel att ha någon att diskutera med. =)

Simon sitter och leker på datorn, ska snart iväg o jobba. Känns som att man inte ser så mycket av varandra just nu, vilket är rätt trist. Men är väl så det kan vara ibland. =(

Ha det så bra allihopa! =)

Nu är det gjort...

Ja, för denna gång iallfall, men tror inte att jag behöver göra om tentan iallafall, kändes faktiskt rätt bra! =) Däremot är jag rätt inställd på att göra om KTCn, men det känns inte så farligt just nu, tar det när det kommer, och jag vet vad jag behöver öva på, så nästa gång fixar jag det utan problem. =)

Kvällen i fredags var riktigt trevligt, roligast hade vi nog när vi förberedde, riktigt nöjda blev vi. =) Var dock rätt seg under kvällen och gick hem och sov när dom andra åkte till kåren. Fick dom sällskap med mig hem trots att simon gick på kåren =P Lånade med mig Molly hem =) det var supermysigt! <3

I lördags blev det IKEA med mamma, pappa och Fredrik, köpte bland annat en supersnygg tavla till sovrummet. Sen blev det promenad med pappa innan det var dags att laga mat. Kvällen bestod av god mat, en massa gott att dricka samt kortspelande. JAG VANN! =D 
Idag tog jag en välförjänt sovmorgon. Mamma och pappa stod för lunchen idag, innan dom styrde kosan hem till Falun igen. Har varit en jättemysig helg, alltid kul att träffa dom igen, blir ju tyvärr inte så ofta.
Men nu blir det bara 3 veckor till nästa gång, för blir att åka hem när jag fyller.

Nej, nu ska jag hoppa in i duschen, har varit ute och sprungit en sväng, det var skönt. Sen blir det att börja lite med skuggjournalen, och sen blir det att åka till jobbet. Ska jobba inatt. Ska faktiskt bli roligt, var länge sen jag jobbade nu, ska jobba imorgon natt också. =)

Lägger in några bilder från i fredags! =)


Jag och Claire gjorde supersöta halloweengubbar =)


.. och pumpor! (mest Claire ;) )


Moa =)


Jossan, Stina och Claire =)


Molly i våran säng, lördag morgon! <3

Take Care!

RSS 2.0