Grillfest hos Claire

Tjohoo! Nu är det dags att korka upp, för ikväll blir det fest! =) Först grilla hos Claire, sen blir det kåren! Ska bli riktigt riktigt kul! Är faktiskt riktigt festsugen, och var länge sen jag och Simon festade tillsammans, så hoppas på en festkväll!

Hoppas att alla har en toppenvalborg! <3<3

Pluggplugg

Ja, då sitter man här igen då, framför datorn och borde skriva på min seminarieuppgift, samt på rapporten. Men har fastnat lite, så är lite segt =P

Igår var vi hem till Måna och åt middag, för hon fyllde år! Det var mycket trevligt! =) Sen på kvällen så läste jag ut boken jag hade lånat om bipolärsjukdom, den var jättebra, väldigt intressant.

Nu har jag nyss hämtat Molly, hon ska vara här idag. =)

Nej, nu ska jag ta och fortsätta plugga, innan det är dags att åka till praktiken.

kramkram

Fullt upp

Känns som att de senaste dagarna har gått jättefort, bara försvunnit.

Även i söndags så vaknade Molly vid 6, men denna gång så var det Simons tur att gå upp. Tyvärr så var han inte lika hänsynstagande som jag, utan lekte med Molly innan, så blev inte riktigt nån mer sömn, innan det var dags att gå upp vid halv 8. Gav Molly lite frukost, sen var hon supertrött och jag la henne i hennes säng, hon somnade bums. Frågan är ju bara varför hon ska upp så tidigt att göra?!?! ;)

Sen bar det iväg till praktiken, var där till 14 ungefär, sen blev det en rätt lugn em. Idag har det varit praktik igen, 7-15.30. Påvägen hem så stannade jag på universitetsbiblioteket och lånade en bok om bipolärsjukdom, som min handledare tipsade mig om. Så den har jag läst nu sen jag kom hem, riktigt bra faktiskt. Har kommit hälften.

Håller nu på och tvättar, och jag och Simon skulle se film innan han ska åka till jobbet, men han somnade, trevligt sällskap va?!?! Haha.. Sen vid 22 när tvätten är klar så är det sovdags, för även imorgon så ringer klockan strax före 6, suck!

Nej, ska fortsätta läsa lite i boken, innan jag ska väcka min älskling! Känns tråkigt att han ska jobba nu när han väl är hemma, men han behöver ju verkligen pengarna, då han inte fått lönen från norge än, så är väl bara att bita ihop.

Ha en bra kväll! =)

Kramkram


Full rulle hela dagen

Shit, känner mig helt färdig... kanske har lite att göra med att jag har varit uppe sen 6 imorse, och hållt igång hela dagen typ. Först var ju jag och Molly ute i 2 timmar, sen åkte vi till Lek & Buslandet. Dock var både Fabian och Molly väldigt trötta efter 2 timmar, så vi bestämde oss för att åka hem då. Alla utom Leo och Simon, som stannade kvar och lekte 1 timme till.

Väl hemma så var vi och handlade lite lördagsgodis, följde med Matilda hem en stund så att hon fick duscha. Sen följde dom med oss hem, eftersom vi skulle grilla hos oss på kvällen. Även Emil, Klara och Poppe kom hit och grillade så barnen har lekt hela kvällen. Dock har Molly varit jättetrött, eftersom hon inte sov någon middag, så henne stoppade jag i säng kvart över 6. Hoppas att hon är så trött så att hon trots tidigt läggning sover iallafall skapligt länge imorgon. Vore skönt om hon kunde sova till 7 iallfall =) Halv 8 ännu bättre =)

Nu sitter Leo och Simon och ser film, och jag ska försöka plugga lite, men ska snart ta och krypa ner i sängen tror jag. Är riktigt, riktigt trött!

Imorgon har jag praktik mellan 9-15.30.

Aja, bäst att sätta fart!

Kramkram

Morgonpiggt barn!

Jag förstår inte, Werra säger alltid att Molly sover jättelänge, att hon typ sover till 9. HA, det gör hon ALDRIG när hon är här, idag vaknade hon klockan 6, och för att hon inte skulle väcka Leo, så gick vi ut. Så vi var ute mellan 7 och 9. Nu har vi varit inne en stund, ätit lite frukost, och nu sover Molly en liten stund.

Sen är det dags att åka till lek och buslandet. Ska bli jätteroligt, sen blir det nog att sova lite middag för mig. Kommer bli jättetrött. =P

Ska börjar plocka iordning alla saker, så att vi kan komma iväg sen när Molly vaknar =)

kramkram

Hemmagjord pizza

Tänkte vi skulle passa på att göra hemmagjord pizza när vi Leo och Molly skulle sova här. Men Leo tyckte inte om pizza, så han fick köttbullar och makaroner istället. Och Molly som brukar tycka om pizza åt hellre upp Leos överblivna, kalla makaroner istället. Hon som inte brukar tycka om makaroner. Men men, huvudsaken är ju att de är mätta.

Gick faktiskt riktigt bra att hämta Molly idag, hon blev väl inte överlycklig över att se mig, hon såg lite skeptisk ut, men följde glatt med när jag sa att vi skulle gå till lekparken och gunga! "GunGa, gunGa" säger hon hela tiden, men betoning på g:et i mitten! Hon är så söt. Sen gick vi till macken och hyrde 2 filmer, och Molly fick gunga =)

Nu har Simon och Leo spelat tvspel en stund, och jag har precis lagt Molly. Tror faktiskt att hon somnade på en gång, trött flicka!

Ska snart se film, äta jordnötsringar och dricka cola! Fredagsmys!

Imorgon blir det Lek och Bus-landet, det ska bli riktigt roligt! =)


Solen skiner idag!

Ja, äntligen är solen tillbaka, det tycker jag om! =) Dock har jag inte riktigt tid att gå ut, då jag har en massa plugg att göra. Det är nackdelen med praktik, man får ju alltid en massa uppgifter man måste göra under tiden man är ute. Men samtidigt så gör ju det att man lär sig mera, att man tar sig tid att faktiskt reflektera över vissa saker, och det är bra. Jag får se så mycket på min praktik,  mycket saker som är väldigt tragiska, men tyvärr så är det väl så livet är, och jag tror att det är nyttigt att få se sånt också!

Nu sitter jag iallfall vid skrivbordet, min älskling ligger och sover i sängen bakom mig, han ska sova en drygt timme till, sen ska jag hoppa på han! =) Hahaha, nej, ska vara snäll. :) men väckas ska han då iallfall.

Måste verkligen sätta fart och få nånting gjort nu innan vi ska hämta barnen, men det är så himla tråkigt, så känns lite tungt. Eller egentligen så är det inte tråkigt, vet bara inte riktigt hur jag ska komma igång. Hittar inget bra om bipolärsjukdom i mina böcker, och lärarna säger ju att man inte får använda sig av google. =P Kanske kan hitta någon medicinsk sida som jag kan kika på, även om inte det är så populärt. Men lite infomation måste jag ju ha! =)

Dags att sätta fart då, måste gå och handla också innan barnen kommer. Vi var och handlade igår, men glömde hälften =P

Hoppas att ni får en bra dag i solen. Jag hoppas att solen håller i sig till eftermiddagen, så att vi kan vara ute lite när vi har hämtat barnen! =)

Kramkram


Se hela bilden

Ensam igen

Ja, nu kommer en ensamnatt igen, men den här gången är det iallfall bara en natt, och han kommer och lägger sig imorgon bitti! =D så ska inte klaga.

Kom nyss hem från Matilda, har druckit te och snackat skit, har även planerat för lördag, som vi tänkte spendera på lek och bus. det ska bli riktigt roligt, tycker iallfall jag. Och tror barnen tycker det med. Molly kanske är lite liten, men tror att hon kan tycka att det roligt med, hon är ju väldigt aktiv, och älskar att klättra och att åka rutschbana, och det finns det ju gott om. Så blir nog roligt! =)

Ska ta och sova lite nu, så att jag inte sover hela dagen imorgon, tänkte att jag skulle hinna plugga lite också, innan vi ska hämta dom vid 15. Men ska nog sova till 10-11 iallfall, tror att jag kan behöva det! =)

Men iallafall dags att säga godnatt nu! =)

Träningsförbud

Ja, har nu varit hos vårdcentralen idag, och det var precis som jag trodde. Har en förslitningsskada i knäna, så hon (läkaren) rekomenderade vila i 4-6v. Känns lite väl länge, men ska vila helt i 3 veckor iallafall, sen börja lite lugnt. Blir även en iprenkur i 10 dagar, för att vara säker på att det inte är en inflammation.

Efter vårdcentralen så var jag ner till skolan för att fixa lite på kontoret, blev även en liten tur till brickebacken med Emma för att hämta en nyckel.. Sen träffade jag Moa och åt lunch, det var väldigt trevligt, roligt att ses lite. Blir ju inte så mycket nu när vi har praktik, och hon kommer ha praktik ända fram till sommaren, medans vi kommer ha en 4veckors kurs i skolan efter den här praktikperiodens slut!

Efter lunchen var jag förbi Malla en sväng, hon fyllde år igår, och jag skulle egentligen ha varit där på fika efter praktiken igår, men både hon och jag var jättetrötta, så vi tog det idag istället. Blev bjuden på kladdkaka och glass! Gott, som alltid hos Malla.

Sen på em har jag och Simon varit över hos Werra, Molly och Leo och lekt en stund. Tog även med en massa grejer som dom ska ha när dom sover här i helgen, Leo och Molly alltså =) För imorgon ska vi hämta dom direkt på dagis och fritids, så för att werra ska slippa släpa dit säng, och bilstol m.m. så tog vi det nu. =) Molly är även rätt blyg just nu, så kändes bra att vara där nån timme idag, så hon fick vänja sig vid oss lite. Är lite nervös att hon ska bli jätteledsen och inte alls vilja följa med oss när vi kommer och hämtar henne. Men det går säkert bra! =)

Nu ska vi ta och äta lite, se lite film och mysa lite. Sen ska Simon åka iväg och jobba natt, och jag ska gå över till Matilda och dricka lite te!

Ha det så bra!
Kramkram

Sjukt trött

Ledig idag, det känns väldigt skönt. Tänkte att jag skulle gå upp skapligt idag, men det tyckte inte min kropp, känner mig riktigt, riktigt trött. Men det går väl över. =)

Har precis ätit frukost, ska strax klä på mig ett par jeans, sen måste jag gå till vc, har tid kl 10.30. Äntligen dags att kolla upp mina knän =)

Sen ska jag ner till skolan en sväng, åker nog ner direkt efter vårdcentralen. =)


Måste säga att jag starkt ogillar vädret som befinner sig hos oss just nu, var är våren? När jag cyklade till praktiken igår så haglade det, och blåste motvind dessutom. Fy F*n!!! Jag vill ha SOMMAR! Men tiden går fort nu, och innan vi hinner blinka så kommer det vara sommar och jag får äntligen jobba på neonatal! =)

Ha en bra dag!

Kväll på psykjouren

Kom hem för en timme sen ungerfär, och ikväll har vi haft rätt mycket att göra, har kommit ganska många patienter. Känns väldigt bra faktiskt, roligt när det händer något, tiden går så väldigt mycket fortare då! =)
Hittade även ett etiskt dilemma till min rapport, så känns bra att vara igång med den också, eller ja, igång och igång. Men jag har iallafall ett ämne att skriva om, så nu är det bara att sätta igång!

När jag kom hem blev det lite mat och mys med älsklingen framför tvn, och nu väntar strax sängen. Är väldigt, väldigt trött, och imorgon måste jag gå upp senast 6, då jag måste åka absolut senast halv 7, för att slippa stressa ihjäl mig.




Sen imorgon kväll så ska vi äntligen premiärgrilla, det ska bli underbart! =) simon skulle nog åka förbi bolaget imorgon också, så att man kan få sig en kall öl till maten, det känns som att det hör till grillningen. Och på onsdag börjar jag inte fören halv 2 =)



Nu blir det sängen! Natti natti!


<3

Ja, nu är allt som vanligt igen, då min älskling är hemma igen! Fast han valde en väldigt dum tid att komma hem på. Bussen kom till stationen 3.50, så han var väl hemma kvart över 4. Tusen tack till Claire som hämtade och skjussade hem honom från stationen.

Har varit på möte på skolan idag, kom hem vid 11, väckte Simon och tittade lite på film. Nu ska jag ta och slänga i mig lite mat innan det är dags att ta cykeln ner till USÖ.

Ha en bra dag!

Kram

KVAL-pengar

Det blev ännu en förändring i tidschemat idag, så E från Brickegruppen ringde 15.45 och frågade om jag kunde jobba, det var kris. Och visst kunde jag väl det, jag får ju KVAL för det, eftersom jag redan jobbat natten! Så bara atcka och ta emot. =)

Nu har jag precis kommit hem, är skittrött, så ska alldeles strax lägga mig i sängen och se lite film, sen sova. Sen kommer ju min älskling hem inatt, det blir mysigt! Så ska ta och hoppa i säng nu, så jag hinner sova lite innan han kommer =)

Hoppas att ni haft en bra helg! =)

Kram


Fel i tidsplanen

Eftersom Simon kommer hem inatt, så tänkte jag att jag bara skulle sova lite lite grann nu på fm, för att vara jättetrött ikväll och somna tidigt. Så att jag har sovit rätt många timmar när han kommer hem vid 4. Men det gick inte så bra, då jag glömde bort att ställa klockan (vilket är första gången). Så när jag vaknade så stod klockan på 14.05. Suck. Men får väl försöka vara aktiv nu några timmar, så att jag ändå kan vara trött skapligt tidigt ikväll. =)

Ska strax ta och sticka ut och träna, sen blir det att byta lakan, städa lite, diska, ta en promenad kanske. Nu börjar jag även vara lite sugen på att scrapbooka, som jag denna gång inte gjort alls när han har varit borta. :P förrutom ett födelsedagskort till mormor. Förresten så lovade jag Claire att lägga upp en bild på kortet jag gjorde till pappa när han fyllde, och det till mormor blev nästan likadant. Hade noll fantasi vid skapartillfället, så då var det bekvämt att göra ett liknande.



Blev rätt nöjd faktiskt...


Drog precis upp min rullgardin, och såg en massa otäcka regnmoln, då blev jag inte så glad. När den var nere så såg det ut som att solen lyste från klarblå himmel, men så var ju inte fallet. Men man ska väl vara glad att solen lyser överhuvudtaget. =P

Nej, nu blir det lite träning.


Tack Claire!

Tack snälla för ny supersnygg design! <3

Ska strax ta och bre mina mackor, för att sen promenera hem till Claire, för att därifrån ta bilen ner till jobbet! Idag har jag inte presterat många grejer, får bli andra tag imorgon! Nu är det bestämt, Simon kommer hem imorgon natt klockan 3.50. då blir det kramar! <3

Dags att göra sig i ordning! =)


Shit, det låter som att det är full storm ute.. :S

Ha en trevlig lördagskväll/natt, för det ska jag ha. Ska spendera den med Claire! =)

100 frågor

Claire hade gjort detta, och eftersom jag har extremt tråkigt, så tänkte jag, varför inte =P





1. Hur gammal är du om fem år?
28år

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
Molly! =)

3. Hur lång är du?
170 cm

4. Vilken är den senaste filmen du sett?
Pippi på de sju haven ;)

5. Vem ringde du senast?
Helena på jobbet

6. Vem ringde dig senast?
Claire

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
Perfekt :)

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Beror på situation

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Gifta

10. När såg du senast din mamma?
Påskafton

11. Vilken ögonfärg har du?
blågröna

12. När vaknade du i dag?
Första gången kl. 8, andra gången 11.05

13. Vilken är din favoritjulsång?
Mer jul

14. Vilken är din favoritplats?
Hmm, den var svår..

15. Vilken plats föredrar du minst?
vet inte..

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
antagligen i Sverige, med hus och barn. =)

17. Vad skrämde dig om natten som barn?
Mörker och känslan av att vara ensam

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
Molly som flög på mig imorse

19. Hur stor är din säng?
160

20. Har du stationär eller bärbar dator?
Bärbar

21. Sover du med eller utan kläder på dig?
Olika

22. Hur många kuddar har du i sängen?
3 st

23. Hur många landskap har du bott i?
3 st, Södermanland, Dalarna och Närke.

24. Vilka städer har du bott i?
Malmköping (om det räknas som stad;)), Falun, Zurich och Örebro

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
Skor

26. Är du social?
Ja, det tycker jag väl

27. Vilken är din favoritglass?
Cornetto eller Calippo cola

28. Vilken är din favoritefterrätt?
Hmm, princesstårta eller glass med hallon

29. Tycker du om kinamat?
Ja, mycket!

30. Tycker du om kaffe?
Nej, äckligt =P

31. Vad dricker du till frukost?
juice eller vatten

32. Sover du på någon särskild sida?
Höger

33. Kan du spela poker?
nej, inte någe vidare

34. Tycker du om att mysa/kela?
Ja

35. Är du en beroendemänniska?
Absolut

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?
Ja

37. Vill du ha barn?
Självklart! =D

38. Kan du några andra språk än svenska?
Ja

39. Har du någonsin åkt ambulans?
Nej, aldrig

40. Föredrar du havet eller en bassäng?
Olika från gång till gång

41. Vad spenderar du helst pengar på?
resor

42. Äger du dyrbara smycken?
Nej

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?
Greys

44. Kan du rulla med tungan?
Nej

45. Vem är den roligaste människan du känner?
svårt

46. Sover du med gosedjur?
Kan väl hända, men inte så ofta ;)

47. Vad har du för ringsignal?
Amy Macdonald-This is the life

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Jag tror inte det

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
Min träningsdagbok

50. Flirtar du mycket?
Händer väl ;)

51. Kan du byta olja på bilen?
Har blivit visad en gång, men är inte säker på att jag kan :P

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
Ja =/

53. Vilken var den senaste boken du läste?
I valet och kvalet

54. Läser du dagstidningen?
Väldigt sällan, gjorde det alltid när jag bodde hemma

55. Prenumererar du på någon veckotidning?
Nej

56. Dansar du i bilen?
Har ingen bil, så svårt

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
Mix Megapol

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
Jobbanteckningar

59. När var du i kyrkan senast?
Oj, det kommer jag inte ihåg

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?
Vet inte

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
en eller två nätter

62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?
Min älskling bjöd på frukost på sängen sista morgonen innan han åkte till Norge

63. Vad lyssnar du på just nu?
Helt tyst i lägenheten

64. Har du varit med i tidningen?
Ja

65. Vad är det konstigaste du ätit?
Bläckfisk

66. Vem såg dig naken senast?
Simon, såklart ;)

67. Vad är det för färg på din tandborste?
rosa

68. Hur imponerar man på dig?
Överraskningar imponerar alltid ;)

69. Vem ringer du när du är arg/ledsen
Pappa

70. Har du någon piercing?

Nej

71. Din största vinst?
Mitt liv

72. Civilstånd?
Upptagen

73. Vilka hemsidor besöker du dagligen?
facebook, blogg, bloggkoll, hotmail, oru.se

74. Är du fåfäng?
Ibland

75.  Ångrar du någonting du gjort?
Ja, rätt ofta

76. Hur gammal är din pappa?
46

77. Vilket är ditt drömjobb?
Sjuksköterska

78. Finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till?
Resa jorden runt

79. Vad har du haft för husdjur under ditt liv?
Kanin

80. Berätta tre saker som dina läsare antagligen inte vet om dig?
Jag har sprungit Stockholm Marathon 2 gånger, fick gå ut ur klassrummet på lågstadiet när klassen tittade på bröderna lejonhjärta för att jag tyckte det var läskigt, samt har fått IG i eng. B

81. Svär du ofta?
Nej, men det händer

82. Sverige när det är som bäst?
På landet på sommaren

83. Kan du åka slalom?
ja, skapligt

84. Vad har du ätit i dag?
1 tallrik risgrynsgröt, rester av tacos sen igår och lite godis

85. Vad har du för utbildning?
Om en termin, Sjuksköterska

86. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med?
Vet inte...

87. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med?
Mina stora lår

88. Vilken är din bästa egenskap?
Positiv

89. Vilken är din sämsta egenskap?
Kort stubin

90. Nämn två historiska personer som intresserar dig?
Är fruktansvärt ointresserad av historia

91. Saknar du något?
Min älskling! <3

92. Är det viktigt att fira födelsedagar?
Nej, men roligt ändå!

93. Vad gör dig ledsen?
Lögner, falska personer, krig m.m

94. Vad gör dig glad?
Positiva människor, vackert väder, Simon!

95. Har du varit gift eller förlovad?
Nej

96. Vad ska du göra i helgen?
Jobba

97. Vad är det knasigaste du gjort?
Jag gör aldrig knasiga saker, inte som jag tänker berätta om iaf :P

98. Vad har du för laster?
SOCKER

99. Vem är din förebild?
Min mamma och pappa

100. Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor?
Äta, sen åka och jobba

Någon annan som känner sig sugen att svara?

Skogspromenad

Ja, då sitter man här igen, känns som att jag alltid sitter här, men riktigt så illa är det inte. =P

Blev sovmorgon idag, gick inte upp fören 11, var dock ute och rastade Molly en sväng vid 8, men sen somnade vi om igen, både två, och sov till klockan 11. =)
Då blev det lite frukost och sen tog vi en långpromenad i skogen, var nog ute och gick i 50 minuter. Så Claire och Johan fick hem en trött och väldigt smutsig hund! Är fortfarande väldigt lerig i markaspåret. Men hon tyckte det var superkul, fick gå lös hela tiden, sprang som en tok!

Nu ska jags nart ta en dusch, mitt hår är riktigt äckligt, sen blir det en tur till affären, ska ta och köpa lite godis! =)

Nu är det bara en eller två dagar kvar tills min älskling kommer. Antingen så kommer han natten till måndag, eller på måndag em.


Nej, ska ta och fixa lite saker nu, sen inatt blir det jobb! =)


Ute på skogspromenad! <3

Hundmys!

Då var det snart dags att krypa ner i sängen och titta lite på film innan jag ska sova. Fredrik har som sagt varit här och pluggat, ätit tacos och sett på tv med mig. Han gick hem vid 21, så jag och Molly följde honom hem. Blev en promenad på ca 40 min, så nu är både hon och jag trötta!

Hoppas att ni har en trevlig fredagskväll! =)


Ny dag!

Ja, nu har jag vaknat till liv igen, var en seg natt. Var länge sen jag var så trött, och såg verkligen ut som ett lik, vilket blev påpekat av flera imorse =P eller ja, Claire påpekade det redan igår kväll, hehe.

När jag gick och la mig imorse så lyste solen, nu när jag vaknade så lyser den faktiskt fortfarande, även om den verkar få kämpa en del för att "överrösta" molnen. Tyvärr så skulle det ju bli regn i helgen, det känns lite trist faktiskt, men är väl inte så mycket att göra något åt =(  Vädret gör ju som det vill iallfall.

Är på tal om vädret rätt avundsjuk på Måna och H-I som befinner sig på semester i Egypten just nu, skulle kunna göra rätt mycket för att få åka på semester just nu, speciellt om den var tillsammans med min älskling. Vore toppen att få tillbringa en vecka i värmen tillsammans. Men planen är ju att åka 1-2 veckor i slutet på augusti, så det ser jag mycket fram emot. =)

Idag blir en rätt lugn dag, ska snart ta tag i diskberget som befinner sig i mitt kök, och sen kanske det blir lite pyssel, eller en film. För sen vid halv 5 så kommer brorsan över för plugg och tacos. Vi får även sällskap av Molly, då Claire och Johan ska på bio. Så hon ska sova här, det blir mysigt! =) 

Nu är det 3 dagar tills Simon kommer hem igen, det tycker jag om! <3 Det som jag däremot inte är så glad i, är att jag har praktik måndag 13.30-22 och sen tisdag 7-15.30. Så blir inte att ses så mycket de första dagarna, men sen på tisdag kväll så ska vi grilla, om vädret tillåter. Och vad jag har hört så ska solen komma tillbaka på måndag, så det kommer bli mys

Nej, kanske ska ta och hugga tag i det där diskberget, det varken krymper, eller blir någe roligare ju längre jag väntar, så är väl lika bra att ta mig i kragen och få det gjort, även om jag tycker att känns väldigt tråkigt! =P

Hörs säkert senare! =)

Puss&kram

Jobbig dag!

Ja, idag har varit en tung dag, inte för att jag har haft mycket att göra, utan för att humöret har varit lite på botten. Vet inte riktigt varför, det har liksom inte hänt nåt speciellt. Är bara trött, och saknar Simon. Är så mcyket just nu, men det finns ändå inget jag kan göra. Vi har flera uppgifter vis ka göra till praktiken till exmepel, men jag har knappt träffat några patienter, så kan inte börja med det. 
Är ju anmäld till maraton, men har totalt tappat lusten och motivationen till att träna, vilket har mycket att göra med att jag har ont i mitt knä nästan varje träningspass. Så har idag tagit beslutet att jag inte ska springa maran i år, ska fixa ett läkarintyg så att jag får min start uppskjuten till nästa år. Det känns bra att ha tagit beslutet, nu kan jag träna lite mer efter hur jag känner att jag orkar, istället för att veta att jag måste träna! Samtidigt känns det ju tråkigt då jag gillar att träna inför något, samt att jag gillar Stockholm marathon! Men ändå skönt att beslutet är taget!

Nej, nu ska vi ut och jobba igen!

Hoppas att alla sover gott!


Imorgon är en ny dag, och det ska bli en bra dag, för det har jag bestämt! =)

Kramkram

Första praktikdagarna

Ja, är väl dags att skriva lite om hur jag har haft det, mina första dagar på psykjourmottagningen på USÖ. Och det första jag ska säga är att jag tror detta kommer bli toppen!
Alla är jättetrevliga och hjälpsamma, och tror jag kommer få se mycket och lära mig massor! Igår var allting rätt förvirrande, och all energi gick till att hålla rätt på allt, sen idag har det varit superlugnt. 2 patienter på 8 timmar.. Nu är jag långledig till på måndag, hoppas att det händer lite mer då =)

Nej, ska prata lite mer med simon, sen krypa i säng. Är fruktansvärt trött!

SKriver mer imorgon!

natti!

Sol idag med! =)

Var rätt härligt att vakna vid halv 1, och se att ute lyste solen. Har dock inte orkat mig ut än, men det kommer väl. Måste iallfall gå till centrum och posta ett brev och en film. Men först ska jag ta tag i lite städning, vore rätt skönt att få det gjort. Och det som är så bra är att det i princip bara är att damsuga, för  för en gångs skull så är det inte stökit i våran lägenhet! =) Är ju så mycket roligare att hålla rent och snyggt nu när vi har nya möbler =)

Imorgon är första dagen på praktiken, ska vara där klockan 13 imorgon, och sen jobba till 22. Det blir nog jättebra! Men måste säga att jag är nervös =P Men det är man ju alltid inför första dagen på praktiken, men det kommer gå strålande tror jag =) Kollade precis upp vart P-huset låg, så nu har jag koll på det också! =)

Nej, ska ta och sätta lite fart, så man får någonting gjort idag! =) Fick förresten nyss reda på att jag klarade den tentan vi hade för 3 veckor sen, den i psykiatri, geriatrik och palliativ vård. Det var skönt att höra, en sak mindre att tänka på nu =)

Tjällossningen, dag 2

Ja, igår var det ännu en dag på tjällossningen, och det var dagen då tävlingarna ägde rum. Tyckte vi lyckades väldigt bra, men vann gjorde vi tyvärr inte =P 
Riktigt, riktigt kallt var det iallfall, så när tävlingarna var avslutade så köpte vi pizza och åkte hem till Claire. Tittade på film, sov en stund (iallfall jag ;) ) innan det var dags för sittning. Var riktigt god mat och trevligt sällskap, så var lyckat. Sen hade jag och Claire bestämt att vi skulle gå hem direkt efter sittningen, då vi inte alls kände för att festa, med tanke på att vi går ut på 4 v praktik nu i veckan som kommer.  Men blev bjudan på några öl, så blev kvar ett par timmar, men det var härlig stämning, och vi var ändå hemma före 12, så en alldeles lagom kväll!

Somnade typ vid ett, och sov till halv 12 idag, så är för första gången på länge riktigt utvilad, känns riktigt bra! =) Så idag blir det en lugn dag, men en liten träningsrunda, städning och sen godis och film i soffan. För sen vid 21 ska jag till jobbet för en jobbnatt. =)

Nej, ska ta och ta mig i kragen och sticka ut och springa innan solen försvinner :P

Hoppas att alla har haft en toppenhelg!

Första dagen på Tjällossningen

Igår började tjällosningen, som är en stor fest för studenter från hela Sverige. Helgen började med vinbränboll, dock var inte jag och Claire med, då vi precis hade skrivit tenta. Så vi började kvällen hemma hos Claire och johan istället, där även Jon och Nattis var. Sen tog vi bussen ner till campus =)

Det var en trevlig kväll, som tilllbringades hos agnes, på bärseback, hos Malla, på kåren och till sist på publicum, sen blev det en promenad hem =)
Matilda var på kåren, UNDERBART var det att träffa henne, vi har inte sätts på ett år typ! Måste åka och hälsa på henne snart! <3

Nu ska jag åka ner till campus, för nu är det tävlingar som gäller =)


snart över...

... för denna gång. Näst sista tentan för denna termin. Är osäker på om jag kommer klara den, gör jag inte det så blir det omtenta, då har jag 2 tentor kvar denna termin. Är trött på att lösa tråkiga saker, vill ha intressanta kurser som påminner en om varför man valt att läsa till sjuksköterska. Ser mycket fram emot nästa teoretiska kurs, då vi ska läsa Barn och Ungdom! =) Äntligen en intressant kurs!

Men först är det 4 veckors praktik som gäller, det är välbehövligt, att få göra nåt annat än att sitta i skolbänken.

Fick nyss ett oväntat besök av Claire och Molly, det var trevligt! De ville titta på våran nya soffa och säng och betyget var: Jättefint! Och vi är ju verkligen nöjda, det blev jättefint i våran lägenhet, nu vill jag köpa en ny hylla och vitrinskåp också, och en ny tv, sen är jag HELnöjd =)

Nu ska jag sätta på mig ett par jeans och ta cykeln till Claire!

Snart är det HELG! =)

Tentadag!

Jaha, då var det inte så många timmar kvar. Har suttit ca 1.5 timme och pluggat, blir nu en paus på typ 45 minuter, då jag ska ut och jogga en halvtimme, sen blir det ett sista ryck med repetition innan det är dags att ta sig till bunkern. Sen är det över, det ska bli underbart! Speciellt då jag mår betydligt bättre idag, vilket innebär att det vankas fest till kvällen! =)

Nu väntar löparskorna! =)

Ny design?!?!

Skulle verkligen vilja göra om på min bloggsida, finns bara ett stort problem, jag är komplett värdelös på det! Så behöver någons hjälp, säg till om ni har lust att hjälpa mig! Claire har lovat att hon ska hjälpa mig,  tyvärr så har vi så mycket att göra jämt, så svårt att hinna med. Men blir kanske lite lugnare nu under praktiken!


Nu blir det iallafall sovdags för min del, är helt slut. Måste kurera mig om ja ska orka helgen, för det är ju tjällossningen, har ju betalat och allt, så vore ingen bra tajming att bli sjuk nu. Men framförallt så vore det väldigt dumt att bli sjuk inför praktiken som börjar på tisdag, så känner jag mig hängig i helgen så blir det att vara hemma och vila. Inte värt att festa hela helgen om det gör att jag missar en massa på praktiken.. =/

Men som föräldrarna alltid säger, bästa medicinen mot förskylningar är att sova, så bara att krypa ner under täcket och läsa lite innan det är dags att släcka lampan!

Natti!

Tenta imorgon, ÅNGEST!

Jaha... då sitter man här igen då, ensam, trött och utan den minsta lusten att plugga. Utanför fönstret så skvalar regnet ner, och jag känner att min mage skulle vilkja ha nåt att äta =P Får nog ta och laga lite mat, för utan mat blir det svårt att hitta den försvunna koncentrationen.

Simon åkte till Norge igen idag, känns konstigt, för en del av mig börjar vänja mig vid att han åker ifrån mig då och då, men en annan del tycker att det är skitjobbigt och vill att han ska vara här hela tiden. Har så mycket tankar, tänker på tok för mycket! Vill bara ha min älskling här och skaffa en vardag! Men den tiden kommer väl den med!


Nej, nu ska jag sluta vara så negativ och tankfull, utan ta och laga lite mat, och sen sätta igång med lite plugg, ett par timmar, innan det sen blir en tidig sänggång för mig ikväll. Är helt slut och ska sova tidigt, är bättre att gå upp och plugga tidigt imorgon!

Har precis kommit hem från ett möte i skolan, är några stycken som ska starta ett audionomutskott, tror det blir väldigt bra faktiskt! Ska även få lite hjälp av Sofia att fixa serums stadgar, det tackar jag för! =)

Nu blir det mat, vad vet jag inte än, men det visar sig vad som finns när jag kommer ut i köket! Hoppas att ni får en trevlig kväll!

Kärlek!

Imrogon ska min älskling åka igen, så ikväll har vi myskväll med god mat, och lite vin! Film i nya soffan blir det nog också! <3

Dagen började med att jag fick färskt bröd till frukost, som Simon hade med sig hem när han kom från jobbet, vilken start på dagen! =)
Sen blev det skola några timmar, så vi hade ett grupparbete som skulle göras, men gick rätt fort. När jag kom hem så hade ÄNTLIGEN mitt schema för sommaren kommit, så satt och pysslade lite med det, ringde lite samtal och så! =)

Sen blev det ett långpass i det fina vädret, vilket resulterade i ömma knän. Måste ta och ringa vårdcentralen imorgon, så här kan jag ju inte ha det!

Nu blir det mat! Fläskfile och klyftpotatis och beasås står på menyn! MUMS! =)


Hoppas ni får en trevlig kväll! Kramkram

Myskväll med Matilda

Nyss hemkommen från Matilda, vi har druckit te, tittat på tv och snackat en massa. Lugnt och skönt med andra ord, och välbehövligt att tänka på nåt annat än plugg, som jag däsvärre tänker på mer än rent pluggande. Tyvärr. Men ska ta tag i det där på allvar imorgon, även om jag måste springa ett långpass också, samt ha grupparbete. Och sen på kvällen ska jag och Simon ha mysmiddag, då han åker på torsdag, men nånstans där imellan tänkte jag klämma in en massa plugg. :P Dålig tajming att han typ alltid ska åka dagen innan tenta, då har jag ju inte alls nån lust att sitta och plugga, vill ju mycket hellre mysa med honom! Men men, sånt är livet!

Ska alldeles strax krypa ner i våran stora säng, och för första gången känna mig rätt ensam i den, då han är och jobbar. Men är ju bara träning inför tisdag då han kommer vara borta 10 dagar.

Nej, ska ta och göra mig i ordning för natten.

God natt

Äntligen!

Nu är nya soffan här! =) Den är så fin! Kommer bli skitbra när vi får ordning på allt! =) Sitter och gör några födelsedagskort nu! Sen blir det middag, och senare ett besök hos Matilda! =)

Snart färdigmöblerat

Åh, vårat sovrum har blivit så fint!! Vart toppenbra faktiskt, var lite kaotiskt ett tag då sängen var mycket större än vi trodde, men blev bra tillslut. Nu står mitt skrivbord i hörnet, och eftersom jag har flyttat det så var jag tvungen att plocka ur allting, vilket resulterade i att det är nu är väldigt fint och organiserat! Idag kommer soffan, plus att våran gamla säng hämtas, sen kanske det kan börja se ut som en lägenhet igen. =)

Har nyss kommit hem från skolan, har haft en föreläsning i genusvetenskap, faktiskt riktigt bra! Och det beror mycket på att föreläsaren var fantastisk! =) Nu ska jag snart äta lunch, sen blir det plugg, träffa matilda, göra födelsedagskort m.m.

Shit vad tiden går fort, det är redan april, nästa vecka går jag ut på praktik, i 4 veckor, sen ska vi läsa en kurs i barn och ungdom 4 veckor (som ska bli jätteintressant), sen så är det SOMMAR! Och jag ska äntligen få jobba på neonatal, som jag längtar! Vet att det kommer bli en bra sommar! Får ju träffa Anna en massa, så det kan ju inte bli annat än bra ;)

Nej, nu ska jag hjälpa Simon lite i vardagsrummet!

Ciao!

Skitdag!

Fy fan vad jag är trött, dagen igår var rätt stressad. Vaknade strax innan 12, kastade oss upp och sprang till bussen för att åka till Björkhaga. Vi hade ringt på en sängstomme från ikea, som nu kostade typ en tredjedel av priset. Ända problemet var att han sa att det var många som ringt på den, och den som kom dit först fick den. Kul att vi bor på andra sidan stan, och inte har bil! men vi HANN! =) Sen åkte vi en sväng till IKEA, för att köpa en säng till våran sängstomme. Så nu har vi en säng igen! =) Blev ju en massa missförstånd, men nu är det löste sig nu, även om jag känner att det har gått lite väl mycket pengar sista veckan. Både en ny soffa och en ny säng! Men det blir fint hemma iallafall! =)

Efter IKEA åkte vi till Simons pappa för påskmiddag, men vi blev ganska kortvariga, då jag började känna av att jag bara sovit 3.5 timme (dessutom sovit dåligt de timmarna), plus att jag skulle jobba en natt till. Så blev att åka hem och sova några timmar. Sen blev det röj i sovrummet för att förbereda för idag.

Idag har Simon och Pierre hämtat våran säng och sängstomme, samt kört bort sofforna! Så nu håller Simon på att tömma hyllan, så att vi kan flytta den, och sen ska vi bygga ihop våran säng! =) Sen blir det nog en träningstur!

Hoppas att alla har haft en trevlig påskhelg! =)

Kramkram

Glad Påsk!

Hoppas att alla har en mysig påsk, det har iallfall jag! Igår började jag dagen med att springa långpass, blev 22km. Dock var det trötta ben, plus att jag ganska tidigt fick väldigt ont i knäna, så sista halvtimmen gick jag mer eller mindre hela tiden. Känns tråkigt att knäna inte vill som jag vill, så på tisdag blir det att ringa vårdcentralen för att få knät undersökt.

Sen på em kom mamma och pappa på besök och medans pappa var ute på en cykeltur, så fixade jag och mamma med påskmiddagen! Blev en trevlig kväll med god mat, lite vin och öl, godis och frågespel. =)

Idag skiner solen och det är riktigt varmt och skönt ute, så pappa och jag började dagen med att springa/jogga en mil, var riktigt härligt! Nu har mamma, pappa och Fredrik åkt till Malmköping för en ny påskmiddag, medans jag och Simon blir kvar hemma, för vi ska jobba inatt. Just nu håller Simon på att fixar med cykeln på balkongen, och sitter här och degar lite.. ska ta och vila en stund tror jag, om jag ska orka med natten som kommer. =) Sen imorgon ska vi till Simons pappa och äta påskmiddag, så blir inte att sova sålänge, så är nog bra att vara utvilad idag!

Ska ta ioch plugga lite idag också, har en föreläsning kvar att lyssna på, vore skönt att ha den gjord, så att jag kan ägna mig åt att plugga på måndag sen!

Ha en fortsatt trevlig påskhelg!




Draktränaren

Nyss hemkommen från stan där vi varit på bio tillsammans med Leo, vi var och såg draktränaren i 3D. Den var riktigt riktigt bra. Jättespännande!! =) Efter det blev det mat på McDonalds innan det var dags att ta bussen hem. Nu sitter Simon och Leo och spelar fotboll, Leo tycker det är roligt! =)

Jobbade ju inatt, och innan vi åkte hem imorse så åkte jag och Claire till bageriet och köpte med oss förskt bröd hem, det var gott! =) Så väckte Simon när jag kom hem, så åt vi frukost tillsammans, innan vi kröp ner i sängen igen!

 

RSS 2.0