Full rulle hela dagen

Shit, känner mig helt färdig... kanske har lite att göra med att jag har varit uppe sen 6 imorse, och hållt igång hela dagen typ. Först var ju jag och Molly ute i 2 timmar, sen åkte vi till Lek & Buslandet. Dock var både Fabian och Molly väldigt trötta efter 2 timmar, så vi bestämde oss för att åka hem då. Alla utom Leo och Simon, som stannade kvar och lekte 1 timme till.

Väl hemma så var vi och handlade lite lördagsgodis, följde med Matilda hem en stund så att hon fick duscha. Sen följde dom med oss hem, eftersom vi skulle grilla hos oss på kvällen. Även Emil, Klara och Poppe kom hit och grillade så barnen har lekt hela kvällen. Dock har Molly varit jättetrött, eftersom hon inte sov någon middag, så henne stoppade jag i säng kvart över 6. Hoppas att hon är så trött så att hon trots tidigt läggning sover iallafall skapligt länge imorgon. Vore skönt om hon kunde sova till 7 iallfall =) Halv 8 ännu bättre =)

Nu sitter Leo och Simon och ser film, och jag ska försöka plugga lite, men ska snart ta och krypa ner i sängen tror jag. Är riktigt, riktigt trött!

Imorgon har jag praktik mellan 9-15.30.

Aja, bäst att sätta fart!

Kramkram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0