ÄNTLIGEN

Imorgon är det äntligen dags, då åker jag och älskling till Turkiet för 2 veckors semester! =)

Sitter nu på jobbet, sista jobbnatten för den här sommaren! Har hamnat på världens bästa jobb, hit vill jag tillbaka! <3 Och förhoppningsvis får jag komma tillbaka och jobba extra redan i höst! =)

Är en lugn natt, känns rätt bra, då kanske jag kan smita lite tidigare, men det visar sig väl....

Blir lite paus i bloggen medans jag är borta, men skriver desto mer sen när jag kommer hem igen!

Ha det riktigt bra nu allihopa, och ta hand om er! <3




Puss o kram

Snart hem och sova =D

Måste säga att man börjar känna sig en aningens seg, men nu är det bara dryga timmen kvar, och den går alltid superfort! =)


Måste säga att man börjar känna sig som Trötter ;)

3 dagar kvar

Då var man tillbaka i Eskilstuna igen, och även tillbaka på jobbet, dock sista nätterna för denna sommar. Efter den här natten så har jag två nätter till, sen så är det SEMESTER! Och det kan behövas kan jag lova er, min kropp börjar säga ifrån lite. Är lite halvkrasslig, hade rätt så ont i halsen igår kväll och imorse, men på dagen var jag helt bra. Det onda kom tillbaka lite grann framåt kvällen, så jag tippar på att det är trötthetsrelaterat. Men bara att bita ihop de sista nätterna nu, vi har väldigt lite barn, så jag kan hålla mig lite på avstånd, men ändå vara på plats.

Nu är all packning gjord och väskan står packad och klar hemma hos mormor och väntar på att helgen ska ta slut så att det blir måndag och det är dags för oss att åka. =) Idag är det 3 dagar kvar (eller ja, egentligen 2 nu när det passerat in på nästa dygn, men jag räknar det inte som lördag fören jag åtminstone har slutat jobba)

Dagarna hemma i Örebro var mysiga, känns rätt bra att snart vara tillbaka där för att ha vardag igen. Slippa sakna simon hela tiden, att bara vara tillsammans igen! =) Dock kommer jag självklart sakna jobbet och allt kring det, har varit en underbar sommar med ett kanonjobb, samt att bo nära Anna<3 Men jobba hoppas jag att jag får komma tillbaka och göra i höst, och närheten till Anna, den kommer kanske tillbaka i januari =) .... kanske... den som lever får se som det så finurligt heter! =)

Nu ska jag fortsätta läsa i min bok som börjar bli riktigt spännande =)

Hoppas att alla har en rolig fredagskväll! Jag tjänar iallafall en massa pengar! =)

Puss o kram

Middag på stan

Var ute och åt med Fredrik igår, det var trevligt! Började kvällen på Jensen där vi åt underbart god middag, och avslutade den på pitchers med några öl. Kommer kännas tomt utan Fredrik i höst!





  
Jag och Fredrik tyckte det var roligt att klättra på bilen, Simon var måttligt road ;)


Nu bär det av till Eskilstuna, och på måndag till TURKIET! =)

Skriver kanske nåt i helgen =)


Kramkram

Slödag!

Stora delar av dagen har gått i slapphetens tecken. Tanken var att jag skulle gå upp vid 13 för att tvätta, och upp gick jag, men när tvätten var inlagd i tvättmaskinerna, så gick jag tillbaka till sängen igen, och så fortsatte det hela tvättiden. När Claire ringde vid 15.45 för att fråga om jag skulle komma över och fika så låg jag fortfarande i sängen. Pallrade mig upp lagom tills Claire och Tora kom förbi för att hämta mig, Simon tyckte att rabarberpaj till frukost lät som en rätt bra idé, så även han följde med.




När jag och Claire var klara med jobben imorse så åkte vi till bageriet för att köpa färskt bröd till frukost!




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Efter fikan hos Claire så åkte jag och Simon ut till Marieberg för att inhandla det sista inför resan, blev en del handlat iallafall, fast mest "nyttiga" saker, som solkräm, värktabletter m.m.



Bra att ha saker inför resan! =)




Ny bikini- kanske inte den snyggaste, men ändå roligt med lite omväxling till de jag har, OCH... den var på REA ;)


Köpte även 2 linnen på rea på Gina Tricot


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu blir det myskväll med film, godis och vin. <3



 
Ska se "allt för min syster", alla säger att den är kanonbra!



Godkväll!


Jobb, jobb

Ja, nu sitter jag på jobbet igen, denna gång på mitt "gamla" jobb i Örebro. Sitter och väntar på att kunna åka ut på ett besök som är klockan 4, känns lite segt.

Imorgon ska jag tvätta mellan 13-16, en fika hemma hos Claire tillsammans med henne och Tora är också inplanerad. Sen efter tvättningen är avslutad så blir det en tur ut till marieberg tillsammans med älsklingen. Måste inhandla lite inför resan. Skulle egentligen ha gått ut och ätit middag och tagit en öl med brorsan imorgon kväll, men han fick jobba, så vi tar det på torsdag kväll istället.

Sen på torsdag på dan måste jag ner till stan en sväng för att gå på biblioteket, måste låna en massa böcker inför resan. För det är nästan det ända jag gör när jag ligger på stranden. Så lär ju gå åt en del böcker på 2v. Vet att när vi var till Egypten förra året så läste jag nog 5 eller 6 böcker på en vecka =P. Så lär ju gå åt en del. 

Nej, nu blir det strax lite jobb. =)

 

Örebro

Jaaa, idag ska jag åka hem till Örebro. Ska bara sova några timmar först, eller allra först så ska jag sluta jobba, men bara en halvtimme kvar nu. Sen sovatill ett ungefär, lite lunch på det, sen packa in alla mina saker i min lilla bil, och sen är det Örebro som gäller =)

Nu ska jag fixa i ordning lite här innan jag bli avbytt! Skriver kanske mera ikväll när jag är hemma. =)

Ha en bra dag! <3

Neheee

Saker blir inte riktigt som man tänkt sig. Fredrik fick inte ge bort sin natt, så jag får klara mig utan skjuss.. Så blir det att sova fram till 13 typ, sen köra hem, och sen sova ett par timmar till när jag kommer hem. Det känns drygt, men det får helt enkelt fungera.

Nu har jag packat ner alla kläder och saker. Är i princip bara mina pysselsaker och datorn kvar, och det tänker jag ta imorgon kväll innan jag åker till jobbet. Måste ju ha nåt att göra imorgon kväll också... är ju ändå några timmar mellan att jag går upp och tills jag måste åka till jobbet igen =P

Nej, nu blir det en halvtimme på sängen innan det är dags att åka!

ciao

Pyssel och packning

Idag har varit en väldigt lugn dag, trots detta börjar jag känna mig lite sömnig, så blir nog att sova en stund sen efter maten, innan det är dags att åka till jobbet! =)

Har idag gjort ett födelsedagskort till mamma som fyller om ett par veckor, sen har jag även varit iväg till gymmet en sväng. Nu väntar lite packning innan det är dags för middag. Och tyvärr så är det inte packning inför resan som det handlar om, utan ihoppackning av alla mina saker här hos mormor, för på tisdag blir det att ta med allting hem till Örebro, för sen när jag har jobbat här i helgen, så åker jag direkt till norrköping, för att därifrån flyga till Turkiet! =D
När jag "flyttade" hit alla saker i början av juni, så kändes det väldigt avlägset att jag skulle flytta tillbaka allting, för det var ju en hel sommar imellan. Men tiden går så jäkla fort, och nu har 2 månader gått. Jag har 5 stycken arbetspass kvar på neonatal, vilket känns skittråkigt! Men samtidigt så längtar jag tills jag går hem efter sista natten, för då bär det iväg till Turkiet med älsklingen! =)

Idag bestämdes en bra sak. Fredrik kommer hit imorgon kväll, sover här och sen kör mig hem till örebro redan på tisdag morgon, när jag slutat. Eftersom jag ska jobba en tredje natt i almby så känns det riktigt bra att åka hem redan på morgonen, och på så sätt få sova hemma, och vakna hemma! Men jag vågar inte köra hem själv efter en jobbnatt, det är ju ändå 10mil, och efter att ha varit vaken en hel natt är det nog inte så smart. =P Så tusen tack till Fredrik! =) En annan bra sak som blir som påföljd, är att jag då får komma hem och krypa ner i sängen med min älskling, som också har jobbat natt! =) Lovely!

Nu ska jag börja packa! =)

Vad har ni gjort i helgen?

Kramkram


Utekväll

Hade en riktigt rolig kväll igår. Gäller ju att passa på när man väl är ledig, det händer ju inte så ofta den här sommaren =P Och som grädde på moset så var det ju kanonfint väder. Åkte hem till Anna vid 19-tiden, där vi började dricka lite. Efter en stund så kom även Linda dit. Var riktigt trevligt, pratade en massa, jättemysigt att bara sitta och snacka "tjejsnack".

Vid 23 drog vi in till stan för att gå på Harrys. Var mycket folk, och det spelade ett väldigt bra band, "du och jag" hette dom. Humöret var på topp och alkoholen flödade. En lyckad kväll med andra ord.
Dagen idag har dock inte varit riktigt lika rolig, mådde bra illa på fm, men efter lunch så har jag mått som vanligt igen. På eftermiddagen så åkte jag och mormor till Malmköping för att plocka svarta vinbär hemma hos farmor och farfar. Efter 4 timmar så hade vi plockat ca 17 liter, samt rensat hälften. Den andra hälften fick förbli orensad, för farmor ska koka saft av en del, och då behöver det inte rensas =P

På vägen hem så kände vi oss rätt möra båda två, så vi stannade i Fröslunda och köpte varsin pizza. Det var inte helt fel, speciellt inte då jag var bakis halva dagen idag. =)

Nu ska jag snart se en film på 4:an, och sen blir det nog sovdags =) Känner mig rätt seg.

Hoppas att alla har en bra lördagskväll!

Kramkram

Raderat

Skrev ett rätt långt inlägg innan jag åkte till jobbet, men sen när jag skulle spara inlägget så la sidan ner, så det försvann. Siter iallfall på jobbet nu, det är en väldigt lugn natt, vilket är riktigt skönt då det är min tredje i rad, och på de sista 7 nätterna så har jag jobbat 6 stycken, så ska bli skönt att vara ledig 2 nätter nu. =) Sen ska jag jobba söndag och måndag här, sen tisdagsnatten i Örebro.  =)  Blir mycke pengar! =)

Igår var 11 dagar kvar tills vi ska åka, längtar massor! Tänker börja räkna ner här i bloggen, även om det bara är för min egen skull. Ni lär ju inte bry er om hur många dagar det är kvar tills jag ska på semester, men jag skriver ju mest för min egen skull så! =)

Imorgon kväll så ska jag nog träffa Anna, det blir mysigt, var ett tag sen nu. Sen på lördag så ska jag ner på stan med mormor och fika, resten av dagen blir nog rätt lugn, känner att jag inte orkar göra så mycket när jag väl är ledig, för att man ska ha nån energi att jobba de sista nätterna. På söndag blir det en tur till Malmköping och plocka vinbär hemma hos farmor och farfar. De är på semester, så tänkte att jag skulle plocka lite åt dom, så att de inte trillar av och förstörs.

På tisdag så ska jag äntligen åka till Örebro igen. =) Stannar tills på fredag, och dagarna kommer ägnas åt att packa och fixa inför resan =) På tisdag kommer jag även att flytta hem alla mina saker till Örebro igen, för sen är det bara helgen kvar. Tänk vad sommaren har gått fort, tycker inte att det är länge sen alls som jag flyttade hit alla mina saker, och hela sommaren låg framför en. Men det har varit en underbar sommar! Jag älskar verkligen mitt jobb! Även om jag är rätt trött och lite sliten, så släpper det så fort jag kommer till jobbet, för jag tycker att det är så himla roligt att vara här. Allting är verkligen roligt, allt från att pyssla med barnen, prata med föräldrar, vika tvätt, blanda tillägg m.m. Gillar miljön här, känner att jag mår bra när jag kliver in genom dörrarna. =) Så jag hoppas verkligen att jag får komma tillbaka i höst och jobba extra, för det känns väldigt tråkigt att jag efter den här natten bara har 5 nätter kvar på mitt sommarschema.

Nej, ska ta en sväng på avdelningen och kolla till mina små, sen blir det nog lite frukost!

Hoppas att alla sover gott!

Puss och kram

Bilder

Lägger in lite bilder från förra veckan!



  




Nu blir det jobb!

Kram och hej

14 timmar

Idag har varit en väldigt lugn dag...Sov ända till 12.40, och somnade redan före halv 11 igår, så blev 14 timmars sömn, det var välbehövligt kan jag lova. Idag är jag riktigt pigg, så känner mig laddad för 3 nya nätter! Är ju så roligt att jobba, men visst börjar man känna att man jobbar en hel del! =) Men som sagt bara knappa 2 veckor kvar till SEMESTER! =)

På eftermiddagen idag så var jag och mormor en sväng till Gense fabriksbod för att kolla på kastruller och stekpannor, och sen blev det även en tur till Marieberg. Tillbaka hemma så blev det kladdkaka ute på balkongen, innan jag stack iväg en sväng till gymmet. Nu har vi precis ätit lite kvällsmat, och jag ska snart åka iväg till jobbet. Har haft min cykel inne på reparation, hämtade den igår och nu går den riktigt bra! Så ikväll tänker jag cykla till jobbet, ska bli riktigt skönt. Nu går det att trampa ordentligt, utan att kedja hoppar, plus att det går att använda alla växlar. Det känns bra! =)

Nu ska jag prata lite med Simon på msn! Saknar honom! <3

Kaos

Idag är jag ledig, eller ja, snarare inatt. Är riktigt seg, har precis sovit en halv timme, men skulle nog kunnat sova hela natten. Men ska försöka hålla mig vaken till 21 iallafall. Men får väl se hur det går. Simon slutar 22, och vill nog gärna prata då, men har svårt att tro att jag kommer att vara vaken då. =/
Skulle egentligen ha varit löedig 2 nätter nu, men är riktigt kaos på jobbet, så ska jobba imorgon natt också. Så jobbar tisdag, onsdag, torsdag natt. Sen ledig fredag och lördag, än sålänge, måste iallafall vara ledig en natt!!

Men det som får en att orka är att om 2 VECKOR sitter jag och min älskling på ett plan till Turkiet! Och där ska vi ha 2 veckor av sol, bad och lugna dagar! Det är välehövligt och jag längtar massor!


Här befinner vi oss om 2 veckor =) Kleopatra beach i Alanya


RSS 2.0