EN dag kvar!

Imorgon kommer min älskling hem, det blir MYS! <3

Även idag fortsätter jag att vara full av energi och har tränat, pluggat, och håller nu på att städa lite.. har typ bara damsugningen kvar. Sen blir det lite scrapping och lunch innan jag måste plocka undan alla mina saker från köksbordet! Har haft allting uppdukat hela veckan, när Simon ändå är borta, men nu ska det bort så att det ser lite skapligt ut! =D

Har bara en sida kvar, sen tror jag att jag förklarar receptboken färdig, för denna gång iallafall (finns en sida kvar, om jag kommer på mer recept jag vill ha med =) )

SKa jobba ikväll, 15.30-21, blir nog bra!

Hoppas att alla haft en bra helg!

kramkram

Härligt tjejer!

Ännu ett guld till Sverige, och denna gång tagen av curlingdamerna! Grymt bra jobbat, speciellt då de mötte Kanada som hade hemmaplan och allt! Grym prestation!




Tagen från: www.expressen.se

Trodde våren var på väg

Är så full av energi idag, så blir helt förvånad. Har tvättat, tränat, hängt/vikt in tvätten ( vet inte när jag gjorde det på en gång sist =P) styrketränat samt varit till Claire och Johan och fikat, Johan fyller 25 år idag! Påvägen hem handlade jag, och nu sitter jag här, men är inte alls trött, så ska ta och sätta mig vid skrivbordet och scrappa. =)

Trodde som sagt att våren var påväg, men fick springa i ett riktigt snöyrväder, inte det minsta trevligt.. Nu kan jag faktiskt tycka att det räcker med snö, nu vill jag ha vår. =)

Bara 2 dagar kvar nu! Idag saknar jag Simon massor, längtar efter att ha honom hemma igen, att få krama honom igen <3


Nyss vaknat

Ja, då var det lördag idag då.. Har nyss vaknat efter nattjobb, känner mig lite halvseg, men är nog mest för att jag inte har kommit igång än. Har iallafall varit ute och startat tvättmaskiner, var verkligen dags att tvätta.

Annars så kommer det att bli en lugn dag idag, ska som sagt tvätta, sen träna lite, men annars bara ta det lugnt. Fortsätta scrappa, städa lite, och se film. Tora har 25-års fest, men vet inte om jag orkar ta mig dit, är inte alls på festhumör,  och känner att det vore rätt skönt att bara dega hemma, se melodifestivalen kanske, och sen försöka sova tidigt. Ska jobba lite imorgon med, men bara 15.30-21, så det känns bra.

Igår var jag på stan och åt lunch med Pierre, det var jättetrevligt! =) Tiden gick fort, och vi kom in på rätt konstiga samtalsämnen, världshistoria t.ex. =P

Nej, ska göra lite lunch, och sen blir det träning. Måste blil av med den fruktansvärda träningsvärk som jag har sen löppasset på bandet i torsdags, kan knappt gå! =P

Ha en bra lördag!

Kramkram

Kampen fortsätter...

... mellan mig och mitt knät. Och denna rond vann jag, igen. =) Har precis kommit hem från 2 timmars löpning på löpbandet på nautilus. Fruktansvärt tråkigt, men skönt att kunna springa utan att det gör ont. Men längtar tills det blir barmark så att jag kan springa utomhus utan smärta!

Idag har jag varit i skolan igen, har nu friskförklarat mig, det känns skönt. Fick förresten redan igår rycka in på jobbet en stund, dom ringde vid 18.45 och frågade om jag kunde jobba några timmar, det var riktig kris. Och det är klart man ställer upp! =)

Nu håller jag på o lagar mat, samtidigt som jag pratar lite med simon. Sen blir det lite film, innan det är dags att åka till jobbet!

Nu är det bara 4 dagar kvar tills min älskling kommer hem <3

Vad är oddsen?

Haha, berättade ju igår att det kom 2 hantverkare igår och skulle montera in en spis, fast det var fel lägenhet. Nyss plingade det på dörren, och det var dom igen. Dom påstod att idag måste dom väl vara rätt, jag bor väl på Granrisvägen 32P? ;) Rätt siffror och bokstav, men fel väg. Haha Vad är oddsen att dom går fel, till samma lägenhet, två dagar i rad??

Idag mår jag mycket bättre, är mycket piggare, lite öm i magen, men kan bero på att jag är hungrig också.. Dags att äta lite frukost kanske. =P

Idag måste jag försöka plugga lite, samt fortsätta med min receptbok som jag håller på och scrappar, den är jättefin! =D

Ha en bra dag!

På bättringsvägen

Mådde skit igår, men mår en aningens bättre idag. Illamåendet är borta, men känner mig hängig. Sovit sådär,
plus att jag blev väckt av 2 hantverkare klockan 10, som skulle montera in en spis. I en annan lägenhet. SUCK!

Idag blir det att vara hemma och ta det lugnt, man ska ju vara hemma 48 timmar efter sista diarren, kräkningen, så blir att vara hemma imorgon med... Har druckit 1.5 mugg blåbärssoppa, och magen håller sig än så länge lugn :)

Har en del att plugga, så sysslolös kommer jag inte att vara :)


Hoppas att ni har en fin dag!

Bra helg!

Ja, då var det återigen söndagkväll, men denna söndagkväll så känns det inte så tungt, då vi har haft en veckas välförtjänt ledighet! Eller enligt lärarna så har vi självstudier då vi ska läsa littertur inför kursen som börjar imorgon, men jag har iallfall inte gjort nånting fören igår då jag började läsa lite. =)

Det har varit en mysig helg! I fredags var det som jag skrev middag på kåren, dock blev inte kvällen så tidig som jag hade tänkt, vi gick inte hem fören de stängde. =P Och pga detta så var jag inte jättepigg på lördag morgon då vi skulle upp och åka till modellgrejen, men jag var inte ensam om detta, så vi ställde in. Även snöstormen utanför för fönstret påverkade våran lust att kliva upp ur våra sängar :P Vi skyllde på att en av oss var magsjuk, vilket faktiskt var sant, sen att vi andra var bakis beöver man ju inte tala om ;)
Så jag tog en lång sovmorgon, det var riktigt länge sen, tror inte jag gick upp fören klockan 13. Sen vid 15 gav jag mig ut i snöstormen, för att fika på stan med Claire, Anna och Emma. Jättemysigt!
Kvällen igår blev lugn, Fredrik var över och åt tacos medans vi tittade på curling.

Idag var det äntligen dags för scrapbookingkurs, och även om det först såg ut som att vi inte skulle kunna ta oss dit då det inte gick några tåg, och Claires bil har inte sammarbetat i helgen. Men vi chansade på att bilen skulle vara snäll och tog den till Kumla, och den var snäll och startade när vi skulle hem. =) Kursen var jätterolig, gjorde en massa fina saker, och har blivit ännu mer inspirerad att pyssla. Så nu har jag ockuperat köksbordet med mina saker, tänkte att det skulle få ligga framme i veckan så att jag kan pyssla när jag vill utan att behöva plocka fram allt. Simon är ju ändå inte hemma, och jag kan äta i vardagsrummet!

Är skittrött och vill egentligen ligga i sängen, men sitter och väntar på att Simon ska komma hem från jobbet så att vi kan prata några ord på MSN, innan det är dags att sova. Men snart ger jag upp och lägger mig, även om det känns dumt då jag nu suttit och väntat i typ 45 minuter, och lägger jag mig innan han kommer till datorn så hade jag ju lika gärna kunnat sova för länge sen ;)

Ja, som sagt så börjar vi en ny kurs imorgon, det ska bli roligt faktiskt, slippa vetenskapsteori och forskningsmetodik. :)

NU kom min älskling äntligen in på msn, så ska prata lite, sen SOVA!


Natti!

Ändrade planer

Ja, som alla vet så har vädergudarna ingen lust att fixa nån vår än på ett tag, så vi får lite mera snö, eftersom vi inte har så mycket innan ;)

Skulle ju åkt med mamma och pappa till Arlanda, och tillsammans med Fredrik kört bilen till Örebro, då vi skulle få ha den de 2 veckor de är i Thailand. Men med rådande väglag så tyckte pappa det var onödigt, och jag är beredd att hålla med honom. Så jag tog istället tåget hem, och snälla Claire och Kerim fixade en biljett åt mig till kvällens sittning, även om det var lite i sista minuten. Tack snälla! <3

Imorgon ska vi leka modeller för en dag och bli fotograferade. Hämtade i limo blir vi också, börjar bli en vana det där med att åka limo ;)

Sen på söndag är det äntligen dags för scrapbooking kursen! =D Wiiie!

Nu ska jag strax ta och gå till bussen, vi ska ta en sväng förbi Marcus Larsson som har fest, innan vi går till COREn!

Idag har jag saknat Simon!  <3 Känns lite jobbigt att det är 1.5 vecka kvar, men det går förhoppningsvis fort!



Hoppas att alla har en trevlig fredagkväll!

Kramkram


Vad gör man inte..

Sitter nu och äter lunch.. proppmätt. Vet inte varför jag stekte 2 hamburgare, är proppmätt efter 1. Men var för att ajg var jättejättehungrig när jag kom hem från gymmet.

Var på gymmet och sprang på löpband, 1.5 timmeblev det, och knät gjorde inte ont alls. Så det är tydligen vad ajg får göra de närmaste veckorna, springa mina långpass på löpbanet. FY FAN vad tråkigt, mne vad gör man inte för att ladda inför marathon =) Riktigt långtråkigt var det, och varmt o svettigt. =)

Jag skrev ju igår att jag tyckte Anja var riktigt imponerande som ställde upp i en tävlig dagen efter att ha kraschat ordentligt, och bätter blir det! Hon tog ju ett BRONS! Shit vilken idrottskvinna, vilken prestation!




Tagen från www.expressen.se

Ännu en bom

Ja, just nu går det inge vidare för svenskarna i OS. Vi som började så bra med 2 guld bara på de första 5 dagarna, men sen har vi radat upp en rad 4:e platser. För Helena Jonsson går det inge bra alls, riktigt synd om henne! =(

Sen har vi ju Anja Persson, som var påväg mot ett silver igår i störtlopp, då hon krachade riktigt ordentligt, men ÄNDÅ startar i dagens kombinationslopp. Är riktigt imponerad, över hur mna menatalt fixar att starta i ett nytt störtlopp bara dagen efter man kraschat. Och att kroppen inte gick sönder i tusen bitar, helt otroligt! Hon har en riktig kämpaglöd, och hon hade ju sagt tidigare idag att: "om jag startar så kör jag för guld". Riktigt imponerande!

 

Besök på dagis

Riktigt skönt att vara ledig faktiskt, att inte ha några måsten. Det är verkligen välbehövligt!

Imorse när jag skjussade mamma till jobbet vid 9, så följde jag med mamma in en stund för att hälsa på lite. Det var jättemysigt, klockan gick fort, och helt plötsligt hade det gått 2 timmar. Tiden går fort när man har roligt! =) Dock hade jag lite dåligt på fötterna, så tårna var som isbitar när jag kom hem.

Sen har jag varit iväg en sväng och uträttat några ärenden; slängt skräp, pantat burkar, handlat, kollat efter stödstrumpor på apoteket (till mamma inför flygresan imorgon) samt köpt knäskydd nere på intersport. Vill verkligen kunna träna som vanligt igen utana att det gör ont typ varje steg jag tar. Ska bli kul att se om det funkar! =)

Nu pratar jag lite med min älskling, han ska dock snart åka iväg för att jobba. Så då ska jag nog ge mig ut och jogga lite, känna på knät en sväng. Det är jättehärligt väder ute, solen skiner, och det snöar endast lite lätt. Dock är det ganska kallt, var minus 10 när vi åkte till mammas jobb imorse. Burr



Ha en bra dag! =)


Semlor

Blev ju som jag sa förrut inga semlor igår, men blev idag istället! =D Mamma hade köpt med sig hem, så dom ska vi äta när vi tittar på sprinten sen =) Det blir gott!!!





Middag hos Claire

På dagen igår så var jobb som gällde, dock hade jag en himla otur hela dagen, med allt jag skulle göra, men kom iallafall helskinnad hem. =)

På kvällen blev det middag hemma hos Claire, samtidigt som vi gjorde klart kompletteringen av projektplanen. Blev korv med bröd, och en delikatoboll till efterrätt. Skulle köpa med mig semlor tänkte jag, men dom var slut. Hur dum får man vara om man tror att man ska kunna köpa semlor klockan 19 på fettisdagen.
Blev iallfall en trevlig kväll, skönt att slippa äta själv, och nu är vi även helt klara med projektplanen, känns bra!

Nu sitter jag hemma i Falun och väntar på att mamma o pappa ska komma hem. Hade klipptid klockan 14, och passar nu på att stanna hör till på fredag, så åker jag med dom till Arlanda sen.. sen tar jag bilen hem till örebro. För dom fuskisarna ska till Thailand på fredag och ska vara borta i 2 veckor.
Ser för tillfället ut som en pudel, som alltid efter en permanent, men efter första tvätten (typ på lördag) så kommer lockarna bli fina. Men just nu är det verkligen pudellockigt, ser ut som hämtad från en 80-tals film.. =P Tur att jag inte ska göra så mycket de närmaste dagarna.

Har nyligen varit ute och skottat åt mamma o pappa, men känns lite drygt, för det kommer snart inte synas att det är gjort, för det snöar fortfarande ute... *suck*

Ska om en stund sätta igång med maten, så att den är klar när dom kommer hem.


Imorgon ska jag skjussa mamma till jobbet, och även följa med in och hälsa på lite, har ju faktist jobbat en hel del på hennes dagis, så ska bli kul att träffa all personal igen. Tänk att det redan har gått drygt 2 år sen jag slutade jobba på dagis här i Falun och flyttade till örebro. Tiden går ruskigt fort!

Nu ska jag fortsätta prata med Simon på msn.. känns bra att han har kommit igång och jobbat, och att han har internet. =)

Ha det så bra! Kramkram



OS-guld



Tagen från www.expressen.se




Såååå härligt med ett OS-guld.. skönt att visa att svenskar kan!!


Hejdå!

Ja, då var det en ny vecka igen då, och en början på två veckor som kommer vara väldigt annorlunda mot hur det brukar vara. För idag har jag vinkat hejdå till Simon när han klev på bussen till Oslo, där han ska bo och jobba under våren. Men första svängen blir han bara borta 2 veckor, vilket ibland känns rätt kort, och i nästa sekund känns som flera år. Men som Sandra skrev i sin kommentar till förra inlägget, så finns det mycket positivt med att vara ifrån varandra också, för ett förhållande kommer ju alltid förr eller senare in i någon form av vardag. Och att då vara i från varandra några veckor och få längta lite, är nog bara positivt. Även om jag säkert kommer känna mig rätt ensam till och från.. Men det är bara att bita ihop, och det är bara uppvärmning om man jämför med hur sommaren kommer se ut, då kanske vi inte ses på 2.5 månad. Det blir jobbigt, men vi klarar allt! <3

Nej, ska ta och laga lite mat, även om jag inte är så sugen på det just nu, för mår lite illa.. Men kanske är för att jag är hungrig bara. Blir spagetti och köttfärssås, mums =)

Ha en fortsatt trevlig måndagkväll! =)

Kramkram

3 år <3

Idag har jag coh min älskling varit tillsammans i hela 3 år! Tiden har gått så fort och jag älskar dig så evinnerligt mycket! <3




Imorgon åker han tyvärr bort från mig, visserligen bara i 2 veckor, men tror det kommer bli tufft... tycker inte om att vara ifrån honom! =(

Han håller på och packar nu, vi kom nyss hem från en helg i Malmköping. Igår var det 50-års fest då siv fyller 50 nästa vecka, då är dom och mamma o pappa i Thailand, så de passar på att fira den här helgen istället! =) Idag har vi varit ute och ätit på restaurang med släkten, för farmor fyller 75 år på torsdag! Riktigt god mat åt vi, så känns som att jag har mat upp i halsen typ!

Nej, nu ska jag hjälpa Simon packa färdigt, sen blir det mys för hela slanten!

Hoppas att alla har haft en toppen Alla <3-sdag

Puss och kram


Vill inte skriva tenta...

... Nej, vill bara att det ska vara imorgon em, och att jag har en skön känsla i magen av att det har gått bra på tentan. Är rätt skoltrött just nu, längtar efter praktik! =)

Tillbaks till böckerna!

Sockersug

Jag som skulle vara nyttig, som skulle sluta äta godis och onyttigheter i veckorna. Vad är det för dag idag, måndag! Och jag har redan brytit "löftet", åt choklad hos claire idag, och nu äter jag sura nappar.. Suck.. men jag är så trött och less, och känner att ända sättet att orka är att äta lite socker.. Muntrar iallfall upp mig lite..

Nu måste jag sätta igång med att plugga, har typ inte gjort nånting idag. Var hos Claire en stund, men pratade mest.

NU blir det plugg! Simon ska jobba natt ikväll och imorgon. Bra för honom, men tråkigt för mig! Börjar redan få ångest över att han ska åka på måndag! :(

PLUGG....

Toppendag med mamma <3

Nu har mamma precis åkt hem, känns tomt! Var jättemysigt att ha henne här, även om det inte blev så länge. Hon kom strax efter 20 igår, då åt vi mat och drack lite vin. Blev dock en rätt tidig kväll, då både hon och jag var jättetrötta.
Idag var vi först ute till Kumla och gick på scrapbookingaffären, jätteroligt! =D Sen på vägen hem stannade vi en stund i Marieberg, gick en sväng på IKEA, och åt även lunch där.

Väl hemma så pysslade vi lite med scrapbooking, sen kom Fredrik och Max över på mat, och sen var det dags att åka hem, och här sitter jag nu... Ikväll blir en lugn kväll, tänkte dricka ett glas vin, se film och äta jordnötsringar... Samt kanske spela lite mariokart!

Imorgon blir det plugg, träning(om jag inte har ont i knät) och jobb..

Hoppas att alla har en trevlig helg! =)

Grattis igen!

Simon har fått jobb i Norge =) Han åker den 15/2, och är borta 2 veckor, sen får vi se hur länge han blir hemma innan nästa omgång. Känns både bra och dåligt, klart jag är jättegald att han har fått jobb, men kommer bli ensamt, och kommer sakna honom massor! Men är väl bra träning inför sommaren antar jag..

Nu blir det lite lunch, innan det är dags för långpass!

Fest a la LYX

Tänkte att jag skulle sova typ till 10 idag, men så blev det inte. Assistenten från jobbet ringde vid kvart över 8, och sen kunde jag inte somna om igen.  Så var väl bara att gå upp, har ätit frukost och nu sitter jag och hänger framför datorn. När Simon är klar så ska vi ut och åka med bilen en sväng ( Moa är i Kalmar, så hon är toppensnäll och låter oss ha bilen! =) ), är första gången Simon ska köra på egen hand! Det blir roligt! Vi ska åka och hämta hans körkort, åka till systemet, handla på Willys, och åka till skolan och köpa biljetter inför finsittningen nästa fredag.

Sen på em blir det att springa långpass, ser ju faktiskt ut att vara hyffsat väder, sånt tycker jag om! =) Sen ikväll vid 20 kommer mamma, =D det blir mysigt!

I onsdags var det dags att fira Claire som fyllde 22år i torsdags, och det firade vi med pompa och ståt! Kvällen började med förfest hemma hos Claire, det var mycket folk och jag hade riktigt skoj! Vid 22.30 kom limousinen, och hämtade upp 9 stycken av oss och körde oss till strömpis där kvällen fortsatte. (De som inte åkte limo tog bussen ;) )
Det var bland det coolaste jag har gjort, man kände sig rätt speciell! =) Väl framme fick vi gå före i kön och gå in gratis! =)

Nej, nu ska jag göra i ordning mig för att åka! Ha en bra dag! =)


Muffins!

Har precis bakat muffins till styrelsemötet imorgon! =) Ska ta och provsmaka en snart! Hoppas att dom blev goda, dom blev lite ihopsjunkna. Men men, sånt är väl livet. :P


              


Grattis...

... till körkortet älskling! <3



Nu är det gjort! Du är bäst! Älskar dig tokmycket!


RSS 2.0