Lussebullar

Hade tänkt baka lussebullar redan i söndags, men då mådde jag inge vidare. Och efter en tur till Marieberg så var jag helt slut och jag fick skjuta på bakandet några dagar. Men idag så blev det av. Älskar att baka och fixa inför julen, jag tycker att det är otroligt mysigt!! Ska snart ta och baka pepparkakor också, men det får tyvärr vänta tills nästa vecka, för finns ingen tid till det denna veckan. =/

Imorgon kväll ska vi ha Fabian några timmar, och efter det blir det att åka till jobbet för en natts jobbande. Sen på torsdagen så blir det att sova några timmar, innan jag och Claire ska vara i skolan klockan 13.15 för handledning.. Och sen på fredag morgon ska vi åka till Falun, så fullt upp är det! =P

Nu ska jag lägga upp några bilder från lussebakandet, sen ska alla katterna läggas i påsar, och sen blir det lite filmtittande innan sängen :)

Vad har ni gjort idag?











Alla bilder tagna av Simon Bratt

Äntligen!

Idag så kommer min bror hem, det tycker jag om!



Fredrik och Jessica


Kan inte förstå att det gått 3 månader, tiden har gått superfort, men känns ändå skönt att han kommer hem nu! =)


Bröd

Vill börja med att tacka för de fina kommentarerna i inlägget under, de värmde!! Är på lite bättre humör nu, bestämde mig för att rycka upp mig och satte mig vid skrivbordet och gjorde julkort! Det får mig typ alltid på bra humör, så det är skönt att ha en hobby att ta till när man är lite ledsen!

Nu sitter jag och dricker te och äter nybakat bröd som min älskling har bakat! =) Och när jag har ätit upp så är det dags för sängen!



Avslutar med en bild på det nybakade brödet.. =P

God natt!


Less

Tänk om livet vore lätt, tänk om det inte fanns så mycket man ville göra, så många alternativ hela tiden! Fast då kanske man skulle tycka att livet var tråkigt!

Har känt mig less ikväll, eller började väl egentligen under träningspasset... Man får chans att tänka så mycket medans man tränar, vilket oftast är bra, men idag var det bara jobbigt! Känns så konstigt att vi om bara 1.5 månad är färdiga sjuksköterskor, att vi då ska börja jobba. Att jag och Simon till råga på allt ska flytta till en annan stad, där jag visserligen känner några, men inte så många, känns jättekonstigt!
Finns jättemycket roligt med att flytta, men just nu känns det även jobbigt! Kommer sakna mina vänner massor.... och HUR ska jag klara mig utan min Claire?? Vi som ses jämt typ... Men det är ju inte så långt, så kommer ju ses ändå, men det blir inte samma sak!
Kanske inte var en sån smart idé att flytta iallafall??

Nej, dags att rycka upp sig, inget blir bättre av att gråta... Ska ta och göra några julkort tror jag, och se lite tv.. 

Hoppas att ni har en trevlig kväll!

Kram 




Advent

Måste visa gardinerna vi köpte:








Första advent idag då, tiden går så himla fort, kommer vara jul innan man hinner blinka.


Första ljuset tänt <3


Fick hemmagjorda chokladpraliner av Pierre i födelsedagspresent! Supergoda!

Nu blir det snart sängen, måste ladda upp inför en ny vecka med c-uppsats skrivande! Och måste ju bli frisk också!

Vad har ni gjort i helgen?

Shopping på Marieberg

Nyss hemkomna från en eftermiddag på Marieberg tillsammans med älskling, Claire, Johan och Malla. Målet var väl att få lite julklappar inhandlade, samt lite julmys, men blev mest saker till mig själv, men vad gör det?? Jag är näjd! Och köpte iallafall en julklapp! =)


En mysig kofta är bra att ha när det är kallt! =)


En enkel, men söt t-shirt


Mitt favorit te, lime och kanel. Claire har det, och jag älskar det! =)


Köpte även julgardiner, det kommer bilder på det sen, när de är på plats! Ska ta tag i det.. Känner mig lite spak idag, har ont i lungorna, det gör liksom ont när jag andas! =/ Men går nog över snart!


Vintermorgon

Då var det söndagsmorgon då, och idag är jag iallafall inte bakis, men kroppen är sliten! Jag låter som en kråka och har skrällhosta! Får ta det lite lugnt idag och hoppas att det går över tills imorgon! Jag som hade så mycket planer för dagen, skulle ju börja med en joggingrunda, är så en så härlig start på dagen, men det får nog vänta.

Ska ta och kila över till Mathilda och lägga mig i hennes soffta och kolla lite film med Fabian, hon ville gå och träna, och eftersom jag är rätt seg, så passade det rätt bra! =)

Var ska det här sluta? Kommer ju bara mer och mer snö, blev rätt chockad när jag kollade ut när jag vaknade! Får bara hoppas att det inte försvinner lagom till jul ;)


En hel del snö, om man säger så!

Är mysigt med snö, så jag ska inte klaga, blev bara väldigt förvånad! =)

Nu ska jag klä mig, och sen gå till Mathilda =)

Vad ska ni göra idag?

Trasig

Undrar hur gammal jag blev i tisdags egentligen, kan ju inte ha varit 24 år iallafall. Är helt trasig efter festen igår, har under dagen "bara" varit seg och trött, men fick för en stund sen superfrossa och huvudvärk, och tårarna bara rann. Kroppen kändes som en urvriden disktrasa och jag visste inte hur jag skulle orka röra mig. Stoppade i mig en ipren, och efter dryga halvtimmen kändes det lite bättre, men känner mig fortfarande som en trasa! Så blir att sova tidigt ikväll, det är ett som är säkert! Imorgon vill jag vara pigg och kunna få lite gjort, idag har det inte blivit mycket saker gjorda.

Simon åkte precis till jobbet, så nu är jag ensam igen, så är väl en jättebra anledning till att sova tidigt, men ska försöka vänta en liten stund till, känns lite tragiskt att lägga sig klockan nio en lördagskväll... hehe

Har iallafall ätit världens godaste middag, tänkte tanken att köpa pizza, men var inte speciellt sugen, så blev kotletter, klyftpotatis och beasås istället!




Imorgon så blir det shopping på marieberg, ska köpa lite adventsfint, samt förhoppningsvis lite julklappar! Ser fram emot det, för var evigheter sen jag shoppade! =)

Vad har ni gjort idag?

Kramkram

Mycket lyckad kväll!

Blev en riktigt, riktigt lyckad kväll igår, är så himla nöjd! Har såna underbara vänner, så hur kan man vara något annat än nöjd?

Var kvar hemma hos mig fram till tolv eller halv ett, och sen åkte vi ner till kåren för lite dansande! När kåren stängde så var planen att gå till publicum för att köpa korv, men det var stängt! Mitt i allas besvikelse så startade någon ett snöbollskrig, kan säga att det blev blött, och kallt! =P
Sen fick vi för oss att vi skulle gå hem, och mitt under vägen så bytte jag och Claire skor, för hon hade högklackat, och började bli trött i fötterna! Skorna var faktiskt riktigt sköna, ända nackdelen var att de var ca 3 nummer för små.. men hem kom vi iallafall! =)

Efter några mackor i Claire och Johans kök, och efter att Claire sminkat Simon, så gick jag och Simon hem! =)

Idag kan jag väl säga att jag har väl mått bättre, men är nöjd med gårdagen, så ska inte klaga! och har inget jag behöver göra idag, så då gör det inte så mycket att vara bakis, låg i sängen till klockan 15 ungefär =)

Lägger in lite bilder från gårdagen! Nu ska jag lägga mig i soffan och se film!














Tack alla underbara för en toppenkväll!


Laddar upp!

Även idag har jag och Claire varit riktigt duktiga med uppsatsen, satt hela dagen idag med! =) När vi var klara för dagen så blev det en sväng till gymmet!



Vi precis ätit tacos och nu väntar vi på gästerna! NU är det fest som gäller! =D



Ha en trevlig kväll! =)

Tidig morgon

Ja, då sitter man här igen, äter frukost och kikar runt på facebbok m.m Har precis varit och lämnat Fabian på dagis, då han sovit hos oss... =) Han sov ända tills jag gick upp, typ tio över 7, tror han vaknade av att jag började tända lampor. Hade gärna sovit en stund till, men ska ju vara hos Claire vid 8-tiden (vilket jag inte kommer vara ;) ) och innan dess skulle vi gått till dagis,så var ju tyvärr dags att gå upp..



Igår tog vi ett hopp framåt igen vad gäller uppsatsen, så börjar repa oss lite efter bakslaget. Vi var riktigt effektiva, satt från 8-16.30, så fick en hel del gjort! Idag fortsätter vi i samma takt, känns rätt bra nu faktiskt, även om svedan sitter i från "örfilen" i onsdags... Men vi är starka, så bara att ta nya tag! =)

Ikväll blir det FEST! =) Hoppas att det kommer iallafall några stycken =)

Nej, dags att pallra sig iväg till Claire!

Vad ska ni göra idag?



Ett ordentligt bakslag

Nu har våra gäster gått och vi slötittar lite på "bonde söker fru".. Fick blommor och fina presenter. Av simons pappa och Siv fick jag ett knivset, och av hans mamma och H-I fick jag en blomma, ett kamerafodral och ett presentkort på Panduro Hobby! =)








Hade även handledning idag, och måste väl säga att nu kom bakslaget jag vetat skulle komma någon gång under uppsatsen, får bara hoppas att vi inte stöter på fler av denna storlek. Klart det kommer att komma fler motgångar, men förhoppningsvis inte av denna storlek. Kändes riktigt tungt när vi gick från skolan, men bara att bita ihop och ta nya tag imorgon!

Nu ska jag snart ta och bädda ner mig i sängen, fryser riktigt ordentligt, och känner mig inte helt kry! Vill inte bli sjuk nu, för då måste jag ju ställa in festen på fredag, och det vore ju tråkigt!!

Simon åkte precis iväg till jobbet, ovanligt va?!?! :P Kanske ska ta och pyssla lite, har inte blivit nåt gjort alls på hela veckan, trots att jag nästan varje kväll skrivit att jag ska pyssla, så har jag sen kännt mig så omotiverad, så det har inte blivit nåt av det.. Skulle gärna visa upp det jag gör, men just nu håller jag på med julkorten, och de kan jag ju inte visa upp ;)
Förresten, är det nån som kan tipsa om någon bra scrapbookingblogg? Och då är jag inte ute efter någon som har en butik, och även driver en blogg, utan vill gärna läsa någon som endast "hobbypysslar". För de som har butiker har oftast tillgång till så mycket saker, som vi "vanliga" inte har. Så vore väldigt tacksam för tips!

Hoppas att ni har en trevlig kväll!

Kramkram

Tårta

Måste ju visa den fina tårtan jag fick av Claire igår! Tack vännen! <3






Nu väntar vi snart besök, Måna&H-i och Leif och Siv kommer hit och fikar lite. Blir trevligt!

Uppdaterar mera sen!

Kram

Hade en toppenbra födelsedag!

Dagen igår var toppen! Kunde inte ha varit bättre... Började ju med frukost på sängen och en joggingrunda, sen vid 13 så gick jag över till Claire för lite uppsatsskrivande, men vi visste inte riktigt vad vi skulle göra, så det blev filmtittande, dataspelande och fika! Hon hade bakat en tårta till mig, jättefin och jättegod! <3

På kvällen åt jag och Simon middag på kolgrillen på stan, de har så himla god mat! Kvällen avslutades med att se den senaste Harry Potter filmen på bio! Super härlig kväll!

Lägger in några bilder från kvällen!










Nu ska jag röja lite här hemma, då vi får besök ikväll, och sen ska jag söka lite artiklar. Innan det blir handledning klockan 16.

Vad ska ni göra idag?

It´s my birthday!

Ja, idag blir jag 24, ett år närmare 25, eller vad man ska säga. =P

Men 24 är ändå lite speciellt för mig, för jag har under 3 års tid tänkt att när jag fyller 24, då är jag snart färdig sjuksköterska, och NU är jag 24, och jag ÄR snart färdig sjuksköterska! Känns rätt bra måste jag erkänna =)

Morgonen har varit toppen, blev väckt halv 9 av min älskling som hade gjort frukost på sängen.



Eftersom han hade jobbat natt så blev det frukost innan han skulle lägga sig, så efter att vi ätit upp så sov även jag någon timme till! =)

Fick även två paket, tycker att det är roligt med paket, trots att jag är "vuxen" ;)


 I detta paketet var det: 


I det andra var det ett Singstar spel =)

Nu ska jag äta klart min lunch, och sen ska jag gå över till Claire för lite uppsatsskrivande! =)




Ikväll blir det middag på stan och bio med min älskling <3




Vintertid

Ja, idag har det verkligen känts som vinter, och jag måste erkänna att jag tycker att det är ganska mysigt! Speciellt när det snöar så där stora flingor, allt blir så vackert då. Nästan som i en saga!

Har tyvärr varit inne mesta dels av tiden idag, har ju inte så mycket val pga uppsatsen.. men gick iallafall till Claire imorse, trots att hon erbjöd sig att hämta mig då hon ändå var ute och åkte. Men är glad att jag gick, för var riktigt skönt med frisk luft, och var mysigt med all snö! =)







Nu ska jag ta och diska, samt röja lite.. sen kanske det blir lite pyssel, om jag orkar, känner mig helt slut. Imorgon blir det sovmorgon! OCH, imorgon fyller jag år! =D

Kramkram

Fest på fredag! =)

Gör en liten inbjudning även här på bloggen inför min fest på fredag. Fyller år imorgon, så tänkte fira det med FEST på fredag!






Välkomna!

Projekt slutfört

Så här fint blev det när det blev klart:



Fortfarande mycket saker, men välordnat och ihoppackat, det mesta i kartonger! Och säng + madrass som nu står där, stod i vardagsrummet pga platsbrist =P

Är så härligt när man saker är klara, man känner sig så nöjd när det blir rent och snyggt! =)


Nu tror jag att jag ska pyssla lite innan det är dags för sängen, Simon åkte precis till jobbet, som vanligt.. Känns som att han jobbar varje natt, typ.. Men ger ju bra med pengar iallafall.

Hoppas att ni har en trevlig söndagskväll!

Kramkram



Vad har jag gett mig in på?!?!?

Så här ser det ut i min lägenhet just nu.



Är inge roligt längre, men så här kan man ju inte ha det, så bara att bita ihop och göra klart! =)

Ska snart baka scones, tänkte överraska älsklingen när han vaknar. Han skulle sova till 15 ungefär, så då ska dom vara klara! Kan vi äta scones och fortsätta se Harry Potter.. Håller på och tittar igenom alla sex filmerna, är på trean just nu! Ska gå på bio och se den senaste på tisdag, och om vi ska hinna se alla innan dess så får vi jobba på! =) Men dom är ju SÅ BRA, så det ska nog gå bra! =)


Todays mission



Ska alldeles strax ta tag i detta! =) Först ska jag bara äta upp min frukost och sen kila ut till tvättstugan för att lägga i ny tvätt i maskinerna. Sen finns det ingen återvändo, då ska det RENSAS!

Vad ska ni göra idag?

Tacopaj

Kvällens middag blev tacopaj. Den blev riktigt god! =)









Nu ska Simon snart åka och jobba, men för mig blir det snart sängen, trots att klockan inte ens är 21... är så sjukt trött, men har nog med de få timmarna jag sovit senaste dygnet att göra, skulle jag tro... Så lika bra att lägga sig tidigt och sova ut ordentligt! Simon är ju iallafall inte hemma, så har ju inte så mycket att göra iallafall!

Imorgon ska jag börja röja inför flytten, första etappen är klädkammaren, den är verkligen kaos, helt ärligt så går det inte att komma in i den =P Men det ska det bli ändring på, ska sortera ut allt som ska kastas, och resten ska packas ner i flyttkartonger, sånt som vi inte behöver fram till flytten såklart! Ska iallafall bli betydligt bättre ordning därinne! =) Så det är min sysslesättning imorgon, så lika bra att vara utvilad!

Vad gör ni ikväll?

Kramkram



Winnerbäck

Har idag varit ute och halkat på vägarna, först som passagerare under natten då jag jobbade. Sen blev det en timmes sovande i soffan innan jag skulle köra Claire till Fiskeboda, tog 2 timmar fram och tillbaka, var ju inte det bästa väglaget om man säger så. Var riktigt halt och slirigt! På vägen dit hade jag Claire att prata med, så då kände jag inte av att jag var trött.. Det blev mer påtagligt när jag vände tillbaka, men då satte jag på Lars Winnerbäck på hög volym och sjöng högt med i hans låtar!

När jag träffade Simon så hade jag typ aldrig lyssnat på honom, jag visste med nöd och näppe vem han var. Och jag kan väl inte heller säga att det var någon kärlek vid första ögonkastet, tyckte inte att det var dåligt, men långt ifrån bra. Sen glömde Simon en skiva med honom hemma hos mig, så tänkte att jag kanske skulle ge honom en chans till och lyssnade på skivan några gånger, sen var jag fast!
Det går lite i perioder, men oftast kan jag lyssna på honom hur mycket som helst! Tycker att han har väldigt bra texter, väldigt tänkvärda. Sen att det är en härlig takt i låtarna också gör ju inte nåt precis!!






Nu blir det snart mat och film!


Kärlek!

Uppsatsskrivandet har fortsatt, men tog en lite kortare dag idag! Tycker att vi är rätt bra i fas, så tyckte att vi var värda att sluta lite tidigare! Gick direkt till gymmet, vilket är rätt skönt! För när man väl kommer hem, så har man ingen lust att ge sig ut och iväg igen!

Väl hemma så gick jag och la mig en stund för några timmars sömn, ska jobba inatt så kände att det var välbehövligt! =)

När jag vaknade så höll Simon på och lagade middag, och på bordet stod denna:


Gjorde mig jätteglad! <3

Nu ska jag fortsätta titta på Harry Potter, och sen bär det iväg till jobbet! =)

Vad gör ni ikväll?

Puss o kram!



Pyssel <3

Blev väldigt glad när jag kom hem idag, då min älskling hade städat badrummet, och det var verkligen välbehövligt! Har gått och tänkt det att jag borde ta tag i det snart, i över en vecka! Och nu hade Simon gjort det! Underbart!


Har ägnat nån timme på kvällen åt att pyssla, resultatet blev en tavla. =)





Fick även ett paket på posten idag från Simons syster Sandra. Det innehöll en kalender, en sån som man kan pyssla själv! =) Så nu har jag att göra framöver, plus alla julkort.... =) I like!



Nu ska jag fortsätta se på Harry Potter med Simon!

Ha en trevlig kväll!


Analys

Uppsatsarbetet fortsätter! Håller just nu på med att analysera de fyra intervjuerna som vi har gjort. Det är betydligt mer jobb än man kunde tro... Går vääldigt sakta, men det går iallafall framåt! Nästa vecka har vi nästa handledning, men denna gång behöver vi inte ha med övriga gruppen, utan det är bara vi och handledarna, vilket känns skönt. De andra i gruppen gör litteraturstudier, så vi får inte ut så mycket av det som de andra diskuterar.






Helgen kommer att bli lugn, ska jobba natten mellan fredag och lördag, och resten av helgen kommer ägnas åt städning av förråden (och nerpackning av saker vi inte använder) samt en del julkortspyssel! =)


Nej, dags att fortsätta med analyserna!


Vad gör ni idag?

Kvällsmys!

Kvällen har spenderats framför tvn med älsklingen!

 


Nu blir det sängen! Natti!


Jobb och lägenhet!

Har hänt mycket sen jag skrev igår. =)

Igår eftermiddag så åkte jag till eskilstuna för att gå på en anställingsintervju på akutmottagningen. Det gick väldigt bra, och jag blev erbjuden ett vikariat! Direkt efter intevjun så ringde Simon och berättade att vi hade fått lägenheten som vi sökt! Så nu är vi med lägenhet också, en 4:a i Viptorp!

Allt känns så bra just nu! Längtar massor till flytten, och till att få börja jobba! Men innan det ska vi ta examen, samt åka 2 veckor till Thailand! Massor att se fram emot alltså! =)


Nu blir det att titta lite på bonde söker fru, innan det blir sängen! =)



Snart tar vi ett nytt steg i vårat liv! Älskar dig!



Sista styrelse och sektionsmötet

Ska alldeles strax åka iväg ner till skolan för att hålla i mitt sista styrelsemöte och mitt sista sektionsmöte. För på sektionsmötet så ska jag avgå. Känns både tråkigt, och skönt. Har varit jätteroligt att sitta som ordförande, men har suttit 1.5 år nu, det räcker, men det tar ju en del tid, så på det sättet så ska det bli skönt! =)

Ska bli spännande att se vem som blir min efterträdare! Finns tre kandidater, vilket är jätteroligt!




Skriver mer senare! =)


Pepparkakor

Nyss hemkommen från Claire, hon är barnvakt åt Johans systers tvillingar. Var där igår också, och då åt vi middag, såg på film och myste innan det var dags att sova. Idag har vi varit ute och lekt, och sen bakade vi pepparkakor! =) Egentligen tycker jag att det känns lite för tidigt att baka pepparkakor, men det var väldigt mysigt!


Under tillverkning



Färdiga!


När tycker ni att man ska börja baka pepparkakor m.m?







Grått

God morgon!

Känns inge vidare att kliva ur sängen när man hör att regnet droppar på fönsterrutorna, och när man väl tagit sig upp så är hela världen grå utanför fönstret. Men det är bara att bita ihop, sitter och äter frukost nu, och sen ska jag trotsa det trista vädret och ge mig iväg bort till Claire. Det här är en dag man önskar man kunde få stanna i sängen, men icke, c-uppsats ska skrivas, vare sig vi vill eller inte!

Sen ikväll så ska jag och Claire passa Johans syskonbarn, det ska bli roligt!

Ska försöka uppdatera igen ikväll! =)



Bläää!!


Ha en bra dag!


Älskade vän!

Fick nyss reda på att en av mina allra bästa vänner sagt upp sig från jobbet, sagt upp lägenheten och bokat en enkelbiljett till Thailand!

Vi har alltid pratat om meningen med livet och om att utnyttja de chanser man får. Hon har aldrig varit ute och rest, utan haft ett fast jobb sen hon slutade gymnasiet! För 5 veckor sen innan hon åkte på en fyra veckors bartenderkurs till Thailand så pratade vi om det här med osäkerheten i att säga upp sig och göra det man vill, sin dröm! Och efter de här 4a veckorna så har hon gjort precis det, hon har sagt upp sin trygghet och följer sin dröm! Hon är så jäkla modig!

Och det bästa är att jag vet att allt kommer ordna sig till det allra bästa, för hon kan inte misslyckas!! Hon är så jäkla bra!!

Älskar dig Anna!! <3<3



Träningsvärk deluxe

Hemkommen från Falun nu, har ätit lite middag och sett "ensam mamma söker". Nu blir det en film i soffan innan det är dags för sängen. Känner mig rätt trött, trots att helgen varit lugn, och veckan som kommer är rätt hektisk, speciellt med allt uppsatsskrivande som ska göras! =)



I fredags gjorde vi inget speciellt, blev middag när vi kom fram och sen slappande framför tvn. Alla var rätt trötta så här i slutet på veckan.

Lördagen startade vi rätt tidigt med frukost och sen en sväng till gymmet alla fyra. Där genomfördes ett rätt hårt träningspass vilket resulterade i en ordentlig träningsvärk i magen för min del, och Simon kan knappt röra sina armar =P Hela eftermiddagen ägnade jag och mamma åt att göra julkort, medan kvällen spenderades med en himmelskt god middag, goda viner och ett sällskapsspel. Riktigt lyckat! <3

Idag startade jag och Simon dagen med att springa 7km för att iallafall bli kvitt träningsvärken i benen, kändes riktigt bra, trots träningen igår. Sen blev det lite mer pyssel innan det var dags för middag och hemfärd.

Sammanfattning: En välbehövlig, mysig helg med familjen! <3 Saknade dock min bror! Men snart är han hemma igen =D


Fullt upptagen med att pyssla.. pappa klagade på att vi hade mycket saker, kan inte förstå varför?! ;)




Tog för första gången våran lilla bil till Falun, gick kanonbra, så det blir fler gånger! Väldigt praktiskt!



Nu blir det film, "Prinsessan och grodan"

Vad har ni gjort i helgen?

Falun

Spenderar helgen i Falun! <3 Mamma och jag pysslar julkort, och resten av tiden ägnar vi åt att umgås med pappa och Simon.. (de vill inte vara med och pyssla, jag förstår inte varför ;))

Har inte ork att skriva nåt långt inlägg nu, blir ett längre imorgon när vi kommer hem, och förhoppningsvis några bilder också! =)

Hoppas att ni har en bra helg!

Kram

God Morgon!

Härligt med fredag!! =D

Fabian sov ända till 7 idag, så känner mig skapligt utvilad iallafall. I vanliga fall brukar han vakna vid 5.30, så måste säga att jag uppskattar 7 lite bättre! =) Var en lyckad födelsedagspresent iallafall, för han hade bilarna brevid sig på madrassen när han sov, och det första han skulle göra när han vaknade var att leka med bilarna, så jag halvsov en stund till medans han lekte med bilarna i vardagsrummet! =)




Nu har jag precis kommit till Claire, uppsatsskrivande står på schemat, precis som vanligt! =) Ska göra ett ordenligt ryck med bakgrunde, så att vi känner att vi faktiskt kommer någonstans =) Ska bara skriva halvdag idag, då jag och Simon vid 13 ska åka till Falun. =)


Effektivitet var det ja, dags att sätta fart! =)


Vad ska ni göra i helgen??



Fabian

Har ikväll underbara Fabian här som ska sova över. Nyss hemkommna från en sväng till Kumla, där vi inhandlade scrapbookingsaker till helgens julkortsgörande till mig och en försenad födelsedagspresent till Fabian. Han och simon gick till leksaksaffären medans jag roade mig på pysselaffären. Han fick själv välja ut vad han ville ha, och valet blev bilar =)










Påvägen till Kumla så åkte vi till Lithells för att köpa lite korv i deras butiksförsäljning! =) Deras korv är så god!! Mamma och pappa ville också ha, så därför passade vi på att åka dit idag, eftersom vi ska åka till Falun imorgon! =)

Nu är det dags för mat!

Kram

Sektionsfest på högströmska och Ritz

Kvällen igår var väldigt trevlig!! Idag mår jag som jag förtjänar ;) , så nu blir det att dela på en pizza med älsklingen! Lägger in några bidler från igår!

Högströmska:






Ritz:






Vad ska ni göra idag??

Snö!

Har varit en lång dag med plugg. Hade handledning på slutet, så nu har vi ännu mera att göra! Ska strax iväg ner till högströmska för FEST!
Lägger in några bilder från idag! Snö är fint! =)



           


Vad ska ni göra ikväll?! Jag hoppas vi ses på Ritz!!


Nöjd

Jaha, då har vi vinter här i örebro då, som säkert resterande del av Sverige också ;)









Har spenderat stora delar av dagen med uppsatsskrivande, vilket kommer vara min vardag de närmsta 9 veckorna typ. Men känns fortfarande rätt bra, vi är i fas med "planeringen", även om dagen idag inte har varit den bästa. Båda två hade noll motivation, och fick kämpa hårt för varje rad som skrevs ner. Men man ska väl ha såna dagar också ;)
Därför slutade vi lite tidigare idag än vi tänkt, åkte hem redan strax före 15, kände att vi skulle inte åstadkomma någonting mer i vilket fall som helst. Sitter dock nu och fixar med det sista på intervjun från igår.
När jag kom hem så blev det ett par timmar i soffan franför en film tillsammans med älsklingen!

När klockan närmade sig 18, så masade jag mig ut i SNÖSTORMEN för att ta mig till gymmet, är väldigt nöjd med mig själv faktiskt! Är som vanligt underbart efteråt! =)




Igår hade vi besök av pappa, blev en trevlig kväll som började med en timmes löpning (första gången jag springer en timme sen i våras) och avslutades med god mat, några öl och kortspel! =) Härligt med vardagslyx!
Är speciellt nöjd över löpningen, då det kändes riktigt bra, både i knät och i övriga kroppen, var även riktigt skönt väder, även om det mot slutet blev lite kallt!


Nu ska jag fixa det sista med intervjun, sen blir det mys i sängen med Simon. Vi håller på och lyssnar på en talbok tillsammans, så ska fortsätta lyssna på den! *MYS*

Hoppas att ni haft en härlig dag, och sluppit vara ute så mycket!

Kram

Fått rätt mycket gjort!

Tycker själv att jag har varit ganska så effektiv idag, om jag får säga det själv. =)

Har:

* Nästan skrivit klart seminarieuppgiften, det sista ska jag skriva strax.

* Läst på till c-uppsatsen

* Tränat

* Varit och handlat med Fabian. Köpte både mat och blommor.

* Städat lägenheten

* Bakat bröd



Ska sitta vid datorn nån timme till, sen blir det sängen! Så att jag är full med nya krafter inför en ny dag med c-uppsatsskrivande tillsammans med Claire!

Imorgon kväll kommer pappa och hälsar på, han ska på kurs eller konferens här i Örebro måndag och tisdag, så han sover äver här! Ska bli trevligt att träffa honom, var ett tag sen!

Lägger in en bild på hur det blev i min balkonglåda efter shoppingen! Enkelt, men ändå snyggt! =)

Hoppas att ni haft en trevlig helg!




kramkram

God Morgon!

Sitter och äter frukost! Känner mig lite piggare idag, så ska försöka få en del gjort!




Så här fint väder är det ute idag! =)

Blir nog att ta en promenad senare!

Vad ska ni göra idag?

Hemmakväll

Nyss hemkommen från Matilda, vi har druckit te och pratat! Skönt att bara sitta och prata om allt och ingenting, även om en del var rätt allvarliga saker! <3

Nu blir det att lägga sig i sängen och titta lite på film tills jag somnar! Börjar en film på 4:an nu, som jag tror att jag sett förrut, så blir nog att slötitta lite på den. Tänkte att jag skulle sova tidigt, för min plan för imorgon är att hinna göra en massa saker, bland annat städa, plugga, handla, baka och kanske pyssla lite... Samt träna.. Får väl se hur mycket jag hinner med.


Filmen som jag tänkte se är "I hennes skor", och den går nu, 21.30 på 4:an



Bilden är lånad från cdon.com


Vad gör ni ikväll?

Kram

Update!

Kanske borde uppdatera lite om hur dagen har varit, och kanske framför allt hur lägenhetsvisningarna gick, om det är någon som är nyfiken! =)
En sammanfattning skulel väl lyda så här: det gav ingenting =P

Den första vi tittade på var fin i sig, men väldigt sliten, vilket betyder att vi skulle kunna få den helrenoverad, vilket vore väldigt trevligt! Men den hade ett annat fel också, vilket var ett som väger ganska tungt. Lägenheten låg på 4:e våningen, UTAN HISS! Och till råga på allt så var det såna smala spiraltrappor, så det skulle bli ett h***** att flytta in, så den lägenheten kommer vi troligtvis att tacka nej till.

Sen hade vi en lägenhet till som vi skulle titta på, och det var en sån som det var "först till kvarn" på, och när vi kommer dit, så får vi reda på att lägenheten redan är tagen! =( Väldigt synd då det var en KANONFIN lägenhet!! Men men, bara att leta vidare!

Sitter nu på jobbet, är och gästspelar en natt på 62C, jättemysigt att vara tillbaka, men lite väl lugnt. Natten går väldigt långsamt! Men bara 3 timmar kvar nu, och sista 1.5 timmen brukar gå superfort! =)

Fick tillbaka våran bil idag, så är lite nervös för att den inte ska starta imorgon bitti, så jag ska bli tvungen att få tag i nån som kan hjälpa mig starta bilen med startkablar. =P Men tror det ska gå bra, så håller tummarna för det! =)

Nej, ska ta och läsa lite i boken jag har med mig, innan det är dags för frukost! =)

Hoppas att ni sover gott!  

Tidig morgon

Jaha, då var man uppe igen. Ska vara hos sjukgymnasten klockan 10.30 och innan dess måste jag få iallafall lite plugg gjort. =) Nu sitter jag och äter frukost...



... och sen blir det att börja skriva ner intervjun som vi gjorde igår =)





Så.. dags att börja arbeta!

Sen vid 13 så bär det av till Eskilstuna för att först titta på lite lägenheter, middag hos mormor och sist jobb på 62C =)

Vad ska ni göra i helgen?

kram

Funderingar

Nu har jag iallafall varit iväg och tränat, och precis som jag skrev så känns det väldigt bra så här efteråt =)
Nackdelen med att träna är att man hinner tänka så mycket, och så var det verkligen idag! Är väl kanske inte bara idag, tankarna har funnits där sista veckan eller nåt, men allt kom upp till ytan idag under träningen. Är mest funderingar på framtiden, på det här med jobb och boende. Jag är (som alla som känner mig vet) en person som vill ha allting klart NU, som har lite svårt med ordet tålamod och det visar sig verkligen nu. Jag har sökt ganska många jobb, har sökt på typ 7 annonser på arbetsförmedlingen, samt ringt en del samtal direkt till avdelningar. Men kommer ta rätt lång tid innan jag får reda på hur det blir med de här jobben jag sökt via annonserna, så kanske borde börja ringa runt till avdelningar lite mera aktivt, samtidigt som jag verkligen skulle vilja ha iallafall ett av jobben jag sökt på annons. Men ska nog ta och iallafall ringa till några avdelningar imorgon! Så får vi se om det ger något!
Jag är så avundsjuk på alla de i klassen som redan fått jobb, även om de säkert sökt många fler jobb än jag, så jag får väl skylla mig själv lite.. Men svårt och veta hur mycket man ska söka, och vart man ska söka...

Sen finns det ju ett litet område till som tankarna snurrar rätt mycket kring, vilket är det här med boende.. Vi planerar ju att flytta till Eskilstuna i februari, så letar allt vad vi kan... ska på visning på några lägenheter imorgon, men tror inte att det kommer bli något av det.. En av dem vill vi verkligen ha, men det är "först till kvarn" och tror att den kommer att vara tagen redan innan vi hinner dit o kolla.. men har vi riktigt tur så kanske det går vägen... sen ska den ju vara fin också, men den ligger iallafall väldigt bra! =)

Nej, nu har jag iallafall fått skriva av mig lite, så nu ska jag göra nåt vettigt istället.. Fixa lite med uppsatsen kanske, eller skriva på den där seminarieuppgiften som skulle ha varit inne i måndags :S






Vaccination

Ännu en dag har gått på vårat c-uppsats skrivande, och måste faktiskt säga att det går rätt bra. Vi har fortfarande inte fått ner nåt av bakgrunden i dokumentet, men har samlat en massa information till bakgrunden, samt genomfört intervju nummer två idag. Så bara 2 stycken kvar nu, och de ska vi utföra på måndag och tisdag =)

Efter intevjun som var 11.30 så åt vi lunch på Soleo, jättegod mat hade de, även om inte jag fick vad jag trodde jag skulle få =P Beställde en lasange, och då frågade kassörskan om jag ville ha dagens, vilket jag trodde betydde att dricka och sallad ingick, men dagens lasagne var skaldjurslasange, så det var vad jag fick! Men den var jättegod, så det gjorde inte så mycket! =)

Efter lunchen så mötte vi upp våra killar utanför Capio läkargruppen, för det var dags att vaccinera oss inför våran Thailandsresa i januari. =) Så nu sitter jag här med en arm som gör lite ont när man ska lyfta saker eller göra något med armen, men går ju över snart!





Ska ta och pallra mig iväg till gymmet nu, lika bra att få det gjort. Även om det känns en aningens segt just nu, så är det skönt när det väl är gjort. Och tar inte så himla lång tid =)



Skriver mer senare!

Kram

Mys i sängen!

Inatt har jag haft sällskap av två stycken i sängen, mysigt värre =)



<3

Nu bär det av till Claire för att fortsätta på c-uppsatsen. Vad ska ni göra idag?

C-uppsats

Då var startskottet skjutet, nu är c-uppsatsen officiellt startat, men som tur är så hade vi iallafall gjort lite innan, och lite mer har vi gjort idag. Har den första av totalt 4 stycken intervjuer imorgon bitti klockan 9, som sedan efterföljs med handledningsträff. Så förmiddagen imorgon är uppbokad, och sen på eftermiddagen så blir det intervjuanalys och informationsgenomläsande! Men måste ändå säga att det känns helt ok, vi har massor att göra framöver, men har ändå en plan för hur det ska genomföras =)

Nu blir det lite förberedelser inför intervjun imorgon, samt slappande framför tvn, känner mig inte helt kry =/ Fick ett läskigt blodtrycksfall hemma hos Claire idag, trots att jag satt helt stilla, blev alldeles yr och illamående. Så skippar träningen idag och tar det bara lugnt!


Känner mig ungefär såhär:


Så lite vila sitter nog inte fel! =)


Kram o hej

RSS 2.0