Myssöndag!

Hemma hos oss så är söndagar de stora mysdagarna. Ofta så är resten av helgen väl inplanerad med jobb och andra aktiviteter, men på söndagskvällen så är vi nästan alltid hemma båda två och passar på att ta det lite lugnt och mysa framför tvn.

Ikväll är inget undantag, vi har precis ätit hemmagjord pizza till middag, och nu inväntar vi ensam mamma söker =) Jag vet att det typ är det löjligaste programmet som finns, men det är lite gulligt på nåt sätt! =)



Hoppas att ni haft en mysig helg!

Pusss

Halloween!

Igår var det dags för årets halloween fest, den började hemma hos Claire och Johan med middag! Efter maten följde några timmar där Claire sminkade mig och henne inför kvällens maskerad. Blev riktigt bra, framförallt så är vi väldigt nöjda med att vi köpa lösögonfransar, de var pricken över i:et i sminkningen! =) Jag som inte är van att ha smink, och verkligen ingen som sitter fast på ögonen tyckte i början att det var lite irriterande att ha dem, men vande mig ganska fort, och på slutet av kvällen tänkte jag inte ens på det =)


Under förvandling =)


Snacka om volym ;)


När vi var klara så tog vi en taxi ner till Kerim där det var förfest! =)



Senare på kvällen så drog vi vidare till festen vi skulle till! En riktigt lyckad kväll måste jag säga!




<3





Dagen idag har varit helt ok, har varit rätt seg, men inte speciellt bakfull... =) Pallrade mig iväg till gymmet på em, vilket jag är väldigt nöjd med.

Nu ska jag stöda det sista, det jag inte gjorde igår, typ damsuga, och byta lakan i sängen! Men först så ska jag göra pizzadeg, för på menyn ikväll så står hemmagjord pizza! =) Simon är hemma hos Johannes och hjälper honom att flytta.. =)

Dags att sätta fart! =) Vad har ni haft för er i helgen???

Puss o kram

FEST!

Även idag har varit en lugn dag, sov till 10 typ, dock kände jag mig rätt seg fortfarande. Men tog mig upp, åt lite frukost och gav mig sen iväg till gymmet.

Efter det så var det städning som gällde... var ett tag sen lägenheten blev ordentligt städad, så har iallafall börjat med en ordentlig städning idag... Behöver damsugas och städas i sovrummet också, men var lite svårt när Simon sov =P


Detta kanske är ett tecken på att vi går ut med sopor för sällan? ;)




Nu ska vi snart gå över till Claire, där det blir middag och fixande inför kvällens fest! =) Blir halloween fest med lite finare tema, lite fantomen på operan typ.. får se hur det blir.. ser iallafall fram emot kvällen..
Simon ska dock bara vara med och äta middag, för han ska jobba inatt med =(

Kanske bäst att sätta på sig nåt annat än myskläder innan vi ska gå till Claire, även om jag sen ska byta om hos henne =)

Vad ska ni göra ikväll??

Puss o kram

Ledig

Hade sista dagen på min praktik på ortopeden igår. Och det var också den sista praktiken vi har i våran utbildning, från och med måndag så är det 10 veckors uppsatsskrivande som gäller. Och SEN, sen är vi legitemerade sjuksköterskor! Fan vad vi är bra! =)

Idag är jag ledig, vilket är väldigt skönt, då jag känner mig lite småhängig! Ska alldeles strax äta lunch tillsammans med Matilda och Fabian, sen blir det en sväng på stan med Claire.
Sen ska jag försöka ta mig till gymmet, och sen skriva klart förbättringsarbetet och skicka in den.

Kvällen ska spenderas i soffan framför tvn, tyvärr så är jag ensam, då simon ska jobba natt!

Vad ska ni göra idag??

Kramkram

Så vacker text!

Älskar den här låttexten....

Sonja Alden- Du får inte


Du får inte knacka på min dörr
Om du inte är beredd att komma in
Du får inte göra om mitt namn
Och börja kalla mig för din
Och du får inte vandra på min väg
Utan att visa mig ditt mål
Och inte stjäla av min godhet
För att fylla upp ditt hål

Och du får inte riva mina murar
Som jag omsorgsfullt har byggt
Om du inte skyddar mina drömmar
Så att jag kan somna tryggt
Och du får inte ha mig som en dröm
När jag vill va din verklighet
Och du får inte säga att du hoppas
Om du inte tror du vet

Men du får ta den tid du behöver
För att förstå vad är det du vill
Du får be en bön att tiden
Du behöver räcker till
Och du får samla dina tankar
Så att två själar kan få ro
Och så att allting som vi lovade
Oss själva, kan få gro

Du får inte andas på min panna
Och inte få mig falla mer
Om du inte sen kan stå för
All den oreda du ger
Och du får inte röra vid mitt hjärta
Som om allt var uppenbart
Men jag önskar inget hellre
Än att du gör allt emot mig snart

Aaaahhhh...
Aaaahhhh...
Åååhhh

Du får ta den tid du behöver
(För att förstå vad det är du vill)
Vad är det du vill?
Du får be en bön att tiden
Du behöver räcker till
Och du får samla dina tankar
(Så att två själar kan få ro)
Och så att allting som vi lovade
Oss själva (kan få gro)

Du får ta den tid du behöver
För att förstå vad det är du vill
(Vad är det du vill?)
Du får be en bön att tiden
Du behöver räcker till
Och du får samla dina tankar
Så att två själar kan få ro
Och så att allting som vi lovade
Oss själva (kan få gro)

Och du får inte röra vid mitt hjärta
Som om allt var uppenbart
Men jag önskar inget hellre
Än att du gör allt emot mig snart


Dagen i bilder

Idag har jag varit LEDIG, har varit helt underbart! =) Tog en rejäl sovmorgon imorse, och sen har jag ägnat dagen åt sånt jag tycker om. Här kommer lite bilder:


Har varit hundvakt åt Molly, här på promenad tillbaka hem. Härligt med sol!




   

Varit på stan med Simon, här fika på Java! <3












 

På kvällen bakade vi bröd =)



Nu blir det te och nybakat bröd, sen sängen! =)

Höstbilder

Simon var ute och tog lite höstbilder tidigare idag:






Rekord

Har varit en rätt jobbig helg, men samtidigt väldigt rolig! Både igår och idag så har jag haft praktik 7-16, och jag bara älskar att vara där. Trots att jag idag var rejält trött efter att ha gått upp tidigt HELA veckan, så försvann tröttheten så fort jag kom in på avdelningen! Och det roligaste är att jag känner att jag utvecklas hela tiden, att jag känner att faktiskt kan nånting, att jag kan ta svåra situationer med patienter och med deras anhöriga. Jag har haft "vår" telefon hela helgen, och det har inte varit jättesvåriga samtal, många från anhöriga, men de kan ha nog så knepiga frågor. =P
Trots rolig praktik så känns det riktigt skönt att vara ledig imorgon, och det framförallt för att jag får SOVMORGON, och det är vekligen välbehövligt, är fullkomligt slut. Somnade 21.45 igår, vi började titta på film vid halv, så såg väl en kvart ungefär =P

I torsdags så hade jag läsarrekord här på bloggen. Var 35 stycken unika läsare som letat sig in på bloggen, det var roligt! =)

Nu blir det snart mat, sen ska jag tillbringa resten av kvällen framför tvn, först är det "ensam mamma söker", och sen filmen "vid din sida". Älskar verkligen den filmen, den är helt underbart fin! Har sett den massor av gången, men den är lika bra varje gång! Om ni inte har några andra planer för kvällen, se den! Klockan 21 på 3:an =)


lånad från www.cdon.com

Vad har ni gjort i helgen?


Hoppas att ni har en trevlig söndagskväll!


Första snön

Ja, idag när jag vaknade och gick ut i köket fick jag se att världen var vit, den första snön hade fallit under natten! MYSIGT! =)






Först på dagens schema så stod det tenta, var dags för utbildningens (förhoppningsvis) sista tenta, den andra i läkemedelsberäkning. Så här i efterhand så måste jag säga att jag tror att det var den sista, för det kändes riktigt bra! Inga fel vad jag vet. =P

Efter att tentan var skriven så var det dags att åka till USÖ för praktik, och där var det full fart, så tiden gick fort!
Påvägen hem så mötte jag upp Simon i centrum, och han hade med mina träningskläder, så blev en tur på gymmet innan jag åkte hem. Lika bra att göra det innan man kommer hem, för då är det mycket jobbigare att ta sig ut igen!

Kvällen har sedan bestått av god mat, ett par glas vin och tv-tittade. En jättemysig kväll ända tills telefonen ringde 21.50. Det var från 62C, där jag jobbade i somras, och dom undrade var jag var nånstans, för det stod att jag skulle jobba inatt, men det vet jag bestämt att jag inte skulle! Hade blivit tillfrågad om denna natt, men sagt ifrån eftersom jag har praktik hela helgen, så enhetschefen som gjort fel. Men känns ändå så dumt, känner mig skyldig på nåt sätt, eftersom jag vet hur jobbigt det kan vara att jobba med för lite personal, och jag kan inte göra nånting!! och till råga på allt så ringde de till Siv(min faster som också jobbar där), och frågade efter mitt nummer, så nu skulle hon erbjuda sig att åka in och jobba. Har "jag" förstört hennes fredagskväll också =(

Aja, kan inte göra så mycket åt det nu, så nu tänker jag gå o sova! Är supertrött!!

Godnatt!

Förhoppningsvis SISTA tentan!

Ja, imorgon skriver vi den sista ordinarie tentan! Så klarar jag den, så är det inga fler tentor på denna utbildning! Känns riktigt skönt! Har kännt mig lite halvkrasslig idag, så blir att krypa i säng nu för att orka med tentan imorgon bitti, samt en hel helg med praktik!

Tentan är i läkemedelsberäkning, så det är alla rätt som gäller, men ska jag vara ärlig så är jag inte speciellt nervös, känns som att jag kan det ganska så bra! =) Men gjorde ju slarvfel på första tentan förra gången vi hade LM-beräkning, så man vet ju aldrig. Men tror att det kommer gå bra! =)

Idag har jag sökt ett jobb jag verkligen vill ha! Så nu håller vi tummarna! =)

Godnatt!

Kramkram

Fabian

Idag har varit en lång och stressig dag. Den började med praktik mellan 6.45-16, och som vanligt var det awsome!! Ägnade typ hela fm åt att prata i telefon med olika folk, men roligt att ha nåt att göra iallafall =)

Sen när jag slutade så var dte full fart mot skolan där det var dags för styrelse och sektionsmöte. Dåligt förberedd som jag var, så blev det lite stressigt. Men när mötena väl började så gick det bra, men tror att det var länge sen jag var så virrig, men skyller på stressen och att man har mycket att göra, samt att jag går upp 5.15 nästan varje dag.

När mötena var avklarade så cyklade jag hem, och påvägen stannade jag för att inhandla lite godis åt Fabian som var hemma hos oss för att sova över. Pratade med honom och Simon påvägen hem, och en stor hemlängtan hade infunnit sig, och även fast jag vet att man inte borde ta till mutor, så fick det bli så idag. Kändes som att det viktigaste i nuläget är att han tycker att det känns ok att sova borta! Och efter att jag kom hem så sa han inte ett ord om att han ville åka hem, han verkade snarare glad över att få sova här, han är så söt! <3 Nu sover han gott, och även Simon verkar ha somnat, så är väl kanske dags även för mig att krypa i säng! Man vet ju aldrig vid vilken tid han kommer att tycka det att det är dags att gå upp imorgon =P

Pratade med Fredrik en stund ikväll, det var trevligt! Saknar honom! <3




Sover sött!

Tröst och uppmuntran

Vissa dagar så känns allting så himla bra, jag älskar min utbildning och praktik, jag mår bra i mig själv, känner att jag åstadkommer någonting både när det gäller min träning och min utbildning. Sen så finns det dagar som idag då jag istället känner mig rätt så värdelös, och det finns ingen speciell anledning, utan det bara kommer. Hör oftast ihop med att jag är trött och sliten, men tiden finns liksom för att hinna sova. Vill så gärna att folk ska tycka att jag är duktig, och jag vill så gärna ha ett jobb nu när jag är klar! Och jag är rätt säker på att folk tycker att jag är duktig, och det ordnar sig säkert med jobb, så jag vet ju själv att det inte finns någon anledning att känna så här, och ändå så gör jag det! Så här känner säkert alla människor, inget som jag är ensam om, men kände att jag behövde skriva av mig lite...
Det som är bra, är att jag vet att imorgon är en NY dag, då jag inte kommer att känna så här! För jag har väldigt få såna här dagar, vilket gör att jag säkert är lyckligt lottad, men när de väl infinner sig så är det ändå jobbigt. Men imorgon är en ny dag med praktik, och jag älskar faktiskt min praktik och längtar tills jag får chans att jobba på riktigt, så har väl inte så mycket att gnälla över! =)


Här är min tröst, kände att jag behövde unna mig något idag! =)


En annan sak som hände nyss som gjorde mig varm i hjärtat var att vi fick en flaska vin av Claire och Johan. Det var inte vinet i sig (är iof alltid gott med vin ;) ), utan tanken! Visst, vi har varit hundvakt ett par dagar åt Molly, men jag tycker inte att det är jobbigt, utan bara roligt, så blev väldigt glad! Är glad att jag har Claire som vän <3


Nu ska jag dricka te och äta choklad, samt göra lite skolarbete, sen blir det sängen! Det tär på kroppen att gå upp 5.30.

Ber om ursäkt för ett lite deppigt inlägg, men kände att jag behövde få ur mig lite, och Simon är på jobbet... så då fick det bli bloggen! =)

Ha det så bra!

Kramar


MYS!

Efter en lång dag med praktik så har jag ägnat kvällen åt mys med mitt hjärta!








God natt!



Ny kamera!

Har varit dålig uppdatering de sista dagarna, men det beror på att jag varit borta över helgen. Efter praktiken i fredags så startade jag min bil med startkaplar (den vill inte starta på egen hand), åkte till Eskilstuna där Anders skulle försöka laga den under helgen! Gick sen till stationen där jag skulle ta tåget till Falun, för att tillbringa helgen med mamma. Tyvärr så har det ju varit en massa krångel med tågen i helgen, så mitt var 2 timmar försenat, eller det var snarare inställt, så fick ta nästa. Så var därför inte hemma i Falun fören 22.30, lagom kul en fredagskväll, när man varit vaken sen 5.30. Väl framme, och mamma hämtar mig, då berättar hon att hon pratat med Bitte, och vi var väldigt välkomna att komma och hälsa på henne, Patrik och deras lilla bebis på söndag. Så det var bara att åka tillbaka till Eskilstuna på lördagen igen, men vadå, det är ju roligt att resa ;)

Påvägen till Eskilstuna så stannade vi i Västerås för lite shopping på IKEA, köpte även en ny kamera, då mamma kommit på när vi nästan var i Västerås att hon glömt sin kamera, och vi måste ju kunna ta kort på lilla bebisen, så blev att köpa en ny åt mig!! Jag hade ju ändå tappat bort min när vi var i Turkiet, så var väl lika bra! Mamma betalade typ halva kameran som födelsedagspresent åt mig, så det kändes bra! =)

Kvällen och natten spenderade vi hemma hos mormor, med god mat, vin och godis!

Idag har jag pluggat LM-beräkning, sprungit och träffat lilla Agnes! Hon var helt gudomligt söt!!! <3

Nu har jag precis kommit hem, hann mysa typ 45 minuter med Simon, innan han skulle iväg till jobbet för att jobba natt, men imorgon ska vi båda vara hemma och ha myskväll, det är välbehövligt! <3

Nu ska jag strax ta och krypa i säng, så jag är pigg och utvilad inför en ny vecka med praktik! Men känns inte ett dugg jobbigt, är så otroligt roligt! =)


Pluggar flitigt ;)



Min nya kamera, fast jag har en röd! =)



Godnatt! =)


Dagens middag!

Har gått min första riktiga dag på praktiken idag, och det var precis som jag trodde, helt fantastiskt roligt! Och då har jag ändå inte gått med en sjuksköterska och gjort sjuksköterskesysslor, utan gått med en undersköterska. Men jag älskar att bara vara där, miljön, personalen, patienterna, ja ALLT! Känner att jag har verkligen hittat rätt med min utbildning, och det känns verkligen skönt! Och efter idag så längtar jag efter att få börja jobba, även om det känns läskigt också, så ska det bli otroligt roligt! Kände att jag hela dagen idag gick runt med ett leende på läpparna, skulle kunna tänka mig att jag såg ut så här ungefär! =)


(Bild tagen från www.planebuzz.com)





Vi fortsätter äta god och nyttig mat, och tänkte att jag skulle dela med mig med några recept! =) Idag åt vi broccolisoppa, som vi ätit flera gånger nu, och vi tycker att den är supergod, och den är väldigt lätt att göra!

Broccolisoppa -4 portioner-

en halv purjolök
2 vitlöksklyftor
250g broccoli
1 msk oliv eller rapsolja
6dl vatten
1-2 msk grönsaksfond (jag använder en buljongtärning)
1/2 tsk timjan
vitpeppar
1 1/2 dl matlagningsgrädde eller sojagrädde
1-2 tsk dragon
1-2 tsk citronsaft
salt och vitpeppar

Till servering: turkisk yoghurt eller creme fraiche, (timjan, caviart)

Gör så här:
1. ansa och skiva purjolök och vitlök. Skär broccolin i bitar.
2. Fräs löken mjuk i olja, häll på vattnet och buljongen. Tillsätt timjan och lite vitpeppar.
3. Låt koka upp, lägg sedan i broccolin och låt soppan koka 5 minuter.
4. Tillsätt grädden och mixa soppan slät med en mixerstav.
5. Smaka av med citronsaft och dragon (späd eventuellt med lite mer vatten)
6. Servera med en klick yoghurt eller creme fraiche, (timjan samt caviart)




Dålig bild på soppan....


... till åt jag knäckebrödmackor =)


Nu blir det sängen!

Natti!

Sökt jobb!

Idag har jag fått en liten kusin som ska heta Agnes! Jag hoppas att vi får komma och hälsa på i helgen, vore mysigt!

Idag var det första dagen på min prektik på Ortopeden, eller ja, vi hade information, den första dagen på riktigt är imorgon. Då ska vi gå med en undersköterska för att löra oss avdelningen, och sen börjar allvaret! =) Men verkar vara en bra avdelning, så ska bli riktigt roliga 3 veckor! =)

På eftermiddagen så var vi till Marieberg en sväng tillsammans med Hans-Inge, käkade lunch, och shoppade lite. Var trevligt, var länge sen jag och Simon var lediga samtidigt! 

Idag har jag även skickat iväg mina första riktiga ansökningar om jobb som sjuksköterska. Har ringt lite samtal tidigare, men inte skickat iväg någon officiell ansökan! Känns pirrigt, men spännande! =)

Nu ska jag dricka te och se film med älsklingen, håller på att titta på Änglagård. Sen blir det att sova tidigt, så jag orkar upp imorgon bitti! Måste cykla typ kvart över 6 eller nåt, lite smådrygt! =P



Kramkram


Nyvaken

Jaha, då sitter man här då efter några få timmars dåliga timmars sömn. Har sovit jätteoroligt, och vaknat nästan varje timme, jätteskumt! =S

Nu har jag precis ätit lunch, och sen ska jag gå över till Claire för att hämta några böcker, och sen blir det tentaskrivning på allvar :) Nu vill jag bli klar!
Sen hoppas jag på att kunna sova lite innan jag ska knalla över till Claire och äta middag! =) Sen måste vi tyvärr avsluta kvällen med att åka till jobbet för ännu en jobbnatt, men får ju pengar iallafall =)




NU KÖR VI!!!!

Kramkram

Middagssällskap

Efter en hel dag med hemtenta så tyckte jag att jag behövde lite mys tillsammans med Claire! Vi gjorde egen pizza som blev helt underbart god! Sen att vi var tvugna att plugga lite också kan man väl bortse ifrån =P Förhörde Claire inför hennes tenta imorgon, och hon kommer att klara den galant! Inga tvivel över huvudtaget, hon kunde ALLT! <3




Molly fick också följa med... men hon fick ingen pizza =P





Nu ska jag snart ta och åka till jobbet för en jobbnatt. Får iallafall träffa Simon, är typ ända gången på hela helgen, nästan! Vi jobar om varandra, eller ja, jag jobbar bara dom här 2 nätterna, och han jobbar resten typ, plus att han jobbar inatt! Han jobbar helt galet! =P
Så är väl dags att plocka fram det jag behöver ha med mig och sen rulla nerför backen =)

Vad gör ni ikväll??

kramkram

Dags för allvar!

Nu är det inte lek längre, idag måste jag verkligen prestera på den här jäkla hemtentan!

Har laddat upp med god frukost....







.... så nu har jag verkligen inget att skylla på längre, bara att sätta fart! =)




Bilder







Bilderna är tagna av Simon Bratt.

Hemtenta skrivs

Halva veckan har snart passerat, men jag vet inte riktigt om jag är nöjd med vad jag har åstadkommit hittils vad gäller min hemtenta! Måndag och tisdag så gjorde jag ingenting, men idag har jag iallafall kommit igång, så det känns bra! Så imorgon är det bara att fortsätta och hoppas att jag får ro att sitta hela dagen så att det händer nåt ordentligt!

Skrev ju i söndags om att våran bil krånglade, eller snarare att batteriet blev urladdat pga att jag glömt lamporna på. Igår när simon skulle åka hem från jobbet så var bilen stendöd igen, trots att inga lampor var på. Med hjälp av Claire och hennes bil så startade vi den, och Simon åkte runt hela stan för att ladda upp batteriet, men trots detta så var bilen död igen idag när jag skulle ner till skolan! Så då blev det att köpa ett nytt batteri istället, och med Niklas hjälp så är det nu fixat och bilen startade på en gång efteråt, så var nog ett nytt batteri som behövdes =)

Har nyss tittat på Bonde söker fru, nu blir det nog en film. Jag hade gärna sett Greys, men simon är inte så förtjust i det, så får väl se reprisen.



Ikväll blev det kycklingsallad, är så himla gott! =)

Ojoj...

Kvällen igår blev inte riktigt som jag hade tänkt mig! Vi skulle till Mollys bar för dom hade premiär på nåt event som Kerim är ansvarig för! Jag skulle bara ta nån öl, och Claire skulle vara nykter och köra hem. Min plan för kvällen sabbades redan hemma hos Malla, där Stefan hällde sprit i min päroncider (som var alkoholfri). Väl nere på Mollys bestämde sig Claire för att hon också ville dricka, så min underbara snälla pojkvän tog en taxi ner för att joina oss, och för att sen kunna köra Claires bil hem!

Så idag mår man som man förtjänar, ska alldeles strax ner till skolan nu för att gå ut och informera i klasserna (känns som en perfekt dag =P) och sen blir det att sitta kvar i skolan för att skriva på den där förbaskade hemtentan fram till styrelsemötet klockan 17. Kanske jag äntligen kan få något gjort =)

Claire sminkade mig igår innan vi skulle gå ut, det blev toppenfint! =)



Ha en bra dag!

Måndag

Har varit en ganska aktiv måndag, om man bortser från att jag sov fram till 13.30. Men jag hade ju faktiskt jobbat natt, så då får man sova länge ;). Men från att jag gick upp har det varit full fart, började med att springa 30 minuter, sen var det sektionsråd som blev ett väldigt långt sådant, höll på nästan 2 timmar. Sen direkt efter det så hämtade Simon upp mig och vi åkte till Willys för att storhandla.
Väl hemma igen typ 1100 kr fattigare =P så lagade Simon mat och jag förberedde lite inför hemtentan jag ska ta tag i imorgon.

Sen tyckte jag att jag gjort tillräckligt för idag och det blev film och te för hela slanten!





Nu ska blir det sängen, så jag orkar upp till skolan till 9 för att ha S-HLR på ktc

Godnatt!


Party!

Hej hej!

Sitter på jobbet nu, är rätt lugnt inatt så det är skönt. Inatt är det jobb i Almby som gäller. =) Inte alltför många timmar kvar tills man får åka hem och sova! =)

Helgen började inge vidare med ett urladdat bilbatteri när jag skulle åka till jobbet i fredagskväll, fick låna mormors bil till jobbet, men var ju tvungen att köpa startkablar att starta med innan jag kunde styra bilen mot Örebro igen på lördagen! Allt ordnade sig till det bästa, och jag är nu bättre förberedd om det händer igen!
Väl framme i Örebro så plockade jag upp Anna på stationen och sen åkte vi hem till mig för att äta, fixa i ordning oss och börja dricka lite vin. Förfest blev hemma hos Robin på studentgatan tillsammans med Moa, Malla och Robin och hans kompisar. Utgång blev det sen på Satin, vilket jag var skeptisk till först men det var riktigt bra! Dom spelade bra musik och det var väldigt mycket folk! =) Kvällen var riktigt lyckad!!

Idag har vi tittat på film, ätit pizza och myst i soffan! Först blev det "hundtricket" och sen "Pretty Woman". Man behöver ha såna slappardagar ibland, är så skönt att känna att man inte behöver göra något speciellt! 

När jag vid 18 skjussat Anna ner till stationen så blev det en 40min powernap innan det var dags att åka till jobbet!

Summa sumarum så var det en mycket lyckad helg! =)







 


1:a Oktober

Shit vad tiden går fort, det är redan oktober och då har ju nästan halva hösten gått! Tiden går i raketfart och innan vi har hunnit blinka så är det jul och vi tar snart examen. Skulle vilja sakta ner de här sista månaderna så man hinner tänka efter lite, det är ju ändå ett rätt stort steg vi ska ta, att gå ut i arbetslivet. :)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Är ledig idag med, då även dagens föreläsning var inställd, jag klagar inte :) Har haft en lugn förmiddag med lite städning, nu sitter jag här, ska ta och köra ett varv med damsugaren efter att jag skrivit klart detta inlägg. =) Sen klockan 14 har jag tid hos sjukgymnasten, och efter det så bär det av mot Eskilstuna och en natts jobb på 62C, tycker att det jobbet är så roligt, så känns faktiskt inte ett dugg jobbigt att jag ska jobba, trots att det är helg. =) Och är bara en natt denna helg, och imorgon blir det FEST! Anna kommer hit, så det ska bli riktigt roligt!

I vårat kök så luktar det svamp, då vi har hela köksbordet fullt med trattisar som ska torka, luktar ju rätt gott så gör ju inte så mycket. =)



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tänkte att jag skulle börja titta lite på läkemedelsberäkningen också, har tenta den 22:a, och tänker inte göra några slarvfel denna gång, så gäller att börja plugga i tid =)





Men nu blir det att damsuga! Ha en bra helg allihop!

Kramkram

RSS 2.0