Ny vecka nya tag

Idag var en bra dag på jobbet. Förmiddagen var väldigt lugn och jag hade tid att lägga in schemat, och jag och Lisa hade tid att gå igenom en del saker. Sem vid 11 så började det komma en massa patienter, så sen hade vi fullt upp! Men är så roligt att vara där, så det känns inge jobbigt alls, det ända som är jobbigt är att gå upp på morgonen. Och denna vecka bjuder på 5 stycken dagpass, vilket innebär 5 tidiga morgonar, men sånt är livet :P

När jag slutade så mötte Simon upp mig vid sjukhuset och vi promenerade ner till stan. Var dags för första träningspasset på Actic, och vi fick prova på ett pass då de hade slut på lappar för medlemskap. Och tur var väl det... gymmet verkade helt ok, men det blev hemskt varmt eftersom det ligger i samma rum som badhuset, och sen hade de inge löpband, och de har ingen spinning. Så med den vetskapen så bestämde vi oss för att träna på Friskis&svettis istället. Så medan vi väntade på bussen gick vi in på friskis och köpte 6-månaders kort, för gym och spinning.
Första spinningpasset blir på onsdag, ska bli spännande... :)

Innan vi åkte hem så köpte vi med oss suchi, ingen av oss orkade laga nån mat :P





Nu blir det snart sängen, känner mig helnöjd med dagen, speciellt eftersom jag kommit igång med träningen :) Får bara hoppas att det håller i sig :)
Vad har ni gjort idag?

Kram

Härliga helg

Söndagkvällen är här, helgerna går så fruktansvärt fort. Och extra fort går det när man jobbar kväll på fredagen, slutade ju inte fören 21.30, så då känns helgen ännu kortare... sen börjar jag 7 imorgon vilket inte gör helgen längre :P

Helgen har iallafall varit riktigt härlig! När jag kom hem från jobbet i fredagskväll så var Mathilda och Fabian hemma hos oss. Fabian sov i och för sig, men Mathilda och Simon satt i soffan och tittade på Grease. Vi såg klart den filmen, och sen började vi se på Cast away, älskar verkligen den filmen. Avbröt då efter halva då klockan började närma sig 01..

På lördagen så började vi med några timmar i soffan framför barnkanalen innan vi tog bussen ner till stan. Shoppade, åt på mcdonalds och bara hade det bra. :)
På kvällen så åkte jag och Mathilda ner till stan för middag och bio. Mellan middagen och bion hade vi lite tid över och gick till en bar och drack en cider, hade några härliga timmar med mycket snack. Är inte så ofta vi gör något bara hon och jag, så var jättetrevligt :) På bion såg vi filmen Love and other drugs, den var riktigt bra! Jätterolig och med ett bra budskap. Värd att se om ni ska gå på bio :)





Idag bestod förmiddagen av slappande, vi var rätt sega allihopa, inklusive Fabian. :P På em var det dags för dem att åka hem, och vi åkte med dom in till stan. Planen var att vi skulle åka till gymmet, ska börja träna på Actic nere i stan, men då vi ska köpa årskort så ska vi ha betalningen på autogiro så var vi tvugna att ha våra kontonummer med oss, så det blev ingen träning. Var bara att ta bussen hem igen :P Men imorgon börjar allvaret! Simon ska möta mig vid sjukhuset när jag slutar, och då bär det av till gymmet!

Nu ska vi strax äta, men lägger in några bilder från helgen :)







Vad har ni gjort i helgen?

Kram

Ny bloggdesign

Ja, som ni ser så har jag nu fått en ny bloggdesign, efterlängtat och superhärligt! Kände att jag ville ha en lite ljusare blogg nu så här inför våren och sommaren :) Ett STORT tack riktar jag till min underbara Claire, som fixat den nya designen! <3



Har haft härligt besök i helgen, skriver mer om det sen :)

Vad tycker ni om nya designen?



Igår var en bättre dag!

Ja, precis som jag trott så kändes det mycket bättre efter arbetspasset igår. Vi hade lite mer att göra, och jag jobbade med bra människor, så det var en mycket rolig kväll som gick otroligt fort.

Tog sovmorgon idag med =/, orkade verkligen inte gå upp, så någon träning på förmiddagen blev det ju inte. Men känner mig inte helt kry, så var kanske lika bra. Behövde nog verkligen sova :)

Nu ska jag dricka upp mitt te, och sen ringa till mormor... Hon hade ringt igårkväll när jag jobbade. Sen blir det att snygga till lite i lägenheten, för när jag kommer hem från jobbet ikväll så är Mathilda och Fabian här :D ska bli jätteroligt med lite besök :)

Vad ska ni göra i helgen?

Kram

Bit ihop

Idag har varit en sån där dag då nånting känts fel. Magkänslan säger att det är nåt som inte känns helt bra. Problemet är bara att jag inte vet vad som är fel. Jobbet är jätteroligt, och allt har gått bra idag, men ändå kändes det som att jag kanske är på fel plats. Eller egentligen så tror jag inte det, för jag tycker att det är jätteroligt, men handlar nog mer om att jag är så rädd att andra ska tycka att jag inte är bra nog. Att de tänker att hon passar ju inte riktigt här. Vissa dagar känns det jättebra och jag känner att det här kommer bli skitbra, att jag kommer trivas kanon i personalgruppen och på arbetsplatsen. Sen finns det här dagarna som den här, då inget egentligen är fel, utan jag känner mig nog bara lite ensam. Eftersom det är så många som slutat så har de som är kvar blivit väldigt tajta, och jag tvekar inte på att de kommer släppa in oss nya som börjar nu, men det tar kanske lite tid... Och det tillsammans med att jag inte har mina närmaste vänner omkring mig gör att jag känner mig lite ensam. Och tillråga på allt så är inte Simon hemma heller, utan han jobbar kväll, så jag kunde inte få en kram när jag kom hem heller...

Men samtidigt som jag känner så här, så är jag rätt säker på att det kommer att kännas mycket bättre imorgon när jag kommer dit igen. För det här är egentligen första dagen jag känner så här, och min handledare (som jag nu gått med 2 dagar :P ) sa upp sig förra veckan, och är allmänt less på hela arbetsplatsen, och jag tror att det smittar av sig en del. Samtidigt så är han en väldigt duktig sjuksköterska, så det är bra att gå med honom, men just idag var jag kanske lite extra känslig.. :P
Är väldigt trött så ska se till att sova ut ordentligt imorgon då jag inte börjar förren 14. Så när jag är utvilad så känns det säkert mycket bättre! :)

Nu blir det middag, och mys med tända ljus :)



Hoppas att ni har haft en bättre dag än jag :)

Kram

Bra dag!

Ja, då var även denna dag snart slut. Tillbringade eftermiddagen hemma hos Linda och hennes familj, var en jättemysig eftermiddag! <3

Kvällen har spenderats i soffan, känner mig helt slut.. hade tänkt att jag skulle röja lite i "mitt" lilla rum, men kände att kraften verkligen inte fanns där :(
Ägnade istället 45 min åt att prata med min vän Claire, det var välbehövligt!! <3<3

Igår hittade jag min sjuksköterskeklocka som jag fick i födelsedagspresent för 2 år sen av Markus och Millan. Var jättebra att jag hittade den, eftersom jag är i stort behov av en i jobbet. Vi räknar andningsfrekvens på alla våra patienter, och då är det väldigt skönt att ha en klocka nära till hands :)



Nu blir det snart sängen! Planen för morgondagen är ett skidpass på förmiddagen, och sen jobb på eftermiddagen/kvällen. Dock får jag se hur kroppen mår imorgon, då jag är rädd för att en rejäl träningsvärk skulle kunna infinna sig efter dagens pass :P

God natt! :)

Underbart, nu kör vi!

Härliga måndag :) Började dagen med att åka längdskidor, var jättehärligt. Var första passet för i år, och jag älskar det verkligen, ett jättebra motionssätt :)

Claire har startat en utmaning, det handlar om att komma i form, och jag tänkte jag skulle hänga på. Tanken är att varannan vecka väga sig och mäta lår, mage och rumpa och sen lägga upp måtten på bloggen.. Då kan man sporra varandra och det blir roligt att se förbättringen. :)

Mina utgångsmått är:
vikt: 61.5kg
lår: 54cm
mage: 81cm
rumpa: 95cm

Känner att det verkligen är dags att ta tag i träningen igen. Den här veckan blir det nog en hel del skidåkning då det tydligen ska bli töväder nästa vecka. Sen ska jag och Simon köpa årskort på Actic, så nu är det bara att sätta igång! Jag tycker ju verkligen om att träna, men det jobbiga är att komma igång. Har blivit ett uppehåll med bara sporadiska träningspass nu ett tag. Började nog runt jul då vi hade så mycket med uppsatsen, och sen var vi ju på 2 veckors semester, och sen har det varit så mycket med flytt och nytt jobb. Men nu ska jag ta tag i träningen igen! :) Är det någon mer som vill hänga på så är ni mer än välkomna! :)



Nu ska vi åka hem till Linda en stund och umgås lite :) Ha en underbar måndag!!


Tack Måna!

Simon kom hem från örebro igår, och med sig hade han en massa saker som blivit kvar i gamla lägenheten. Och idag när vi tittade i en av påsarna, under en del andra saker så hittade vi en liten överraskning som Simons mamma hade packat ner: 2 stycken stora chokladtomtar! En trevlig överraskning så här en söndagskväll! :) Tusen tack! :)



Vad har ni gjort i helgen?

Lördag

Dagarna går så himla fort när man har jobbat natt och sover till långt fram på eftermiddagen. Vaknade första gången vid 15, låg och slumrade fram till 16, och sen klev jag upp. Strax efter att jag klivit upp så kom Simon hem från Örebro. Med var också Leif och Siv som hade varit snälla och skjussat honom hit, med de saker som blivit kvar i lägenheten :)

Sen de åkt hem har vi varit och handlat och sen legat i soffan och sett film. Tittade klart på en film som vi började se tidigare i veckan. Filmen hette Miracle on 34th street, och den var jättegullig. Visserligen en julfilm, men det är ju iallafall fortfarande vinter.

Nu ska jag strax ta och prommenera iväg till jobbet, dags för natt nummer 2 på akuten. Natten som var gick jättebra, var aldrig jättemycket att göra, men tillräckligt för att vi skulle ha att göra hela tiden, vilket gjorde att natten gick jättefort! :)







Blev tacos till middag

Vad har ni för er en lördagskväll som denna?


Fint väder och födelsedagsfirande

Nyss hemkommen från Malmköping. Har spenderat hela dagen där då farmor fyller år. Farfar kom och hämtade upp mig vid 11-tiden, och påvägen ut till dem så stannade vi på blomsteraffären i Malmköping för att köpa lite blommor till farmor. Sen blev det bullar, kakor och tårta tills man var alldeles proppmätt :P Siv var också där, var trevligt att träffa henne, var ett tag sen.

På eftermiddagen så tog jag en prommenad i det fina vädret, hade Simons kamera med mig så tog lite kort :) Blev även bjuden på middag, vilket jag var väldigt glad över, då det inte är så roligt att laga mat åt bara sig själv. Efter maten så kom Tommy och Malin, och jag fick sen skjuss till Eskilstuna av Malin då hon skulle åka in för lite shopping :) Var skönt att slippa ta bussen och väldigt trevligt med en pratstund :)

Nu ska jag strax krypa ner i sängen en stund, försöka sova lite inför nattjobbet som stundar. Vill inte vara helt slut då det finns en risk att vi har en del att göra inatt :P







'

Hoppas att ni får en trevlig helg!

kram

Ensam hemma

Nyss hemkommen från jobbet, och för första gången sen vi flyttade in ( vet att det bara är en vecka, men ändå) så är jag ensam hemma. Simon har åkt till Örebro för att städa lägenheten, och då jag ska jobba i helgen så kunde jag inte följa med.. vilket jag inte är speciellt ledsen över, finns ju roligare saker än att städa en lägenhet. Men det måste ju göras, så är jättetacksam att Simon och Måna gör det! <3

Ska snart ta och sova, för imorgon och på lördag så blir det nattjobb, så gäller att sova ordentligt inatt. Imorgon på dagen så blir det en tur till malmköping då farmor fyller år! Farfar kommer och hämtar mig vid 11, så får iallafall lite sovmorgon :)

Kvällen på jobbet började hektiskt, men avslutades lite lugnare. Trivs verkligen bra på jobbet, men känns att det är en arbetsplats där bemanningen absolut inte fungerar. Och till råga på allt är vi 7 stycken som inskolas, SAMTIDIGT. Så jag har gått med 7 st olika personer, på 7 st arbetspass. Hon jag skulle haft som handledare kom sent in på en utbildning och jobbar itne så mycket, och min andra har en till inskolning, så har inte passat att gå med honom nånting. Men gick med honom idag, och nu har vi styrt om så att jag ska gå med honom hela nästa vecka. Den andra inskolningen är inne på sin 5e eller 6e vecka, så hon är lite mera självgående, så nu tyckte Marcus att det var hennes tur att hoppa runt. Även om det inte är meningen att nån ska behöva hoppa runt, så är jag i lite större behov av kontinuitet nån vecka, eftersom mina första veckor varit lite röriga :P Så nu känns det ännu bättre, vet att jag inte glöms bort :)

Sitter och tittar igenom alla Thailandsbilder, har fått de som Claire och Johan tagit också, så tänkte passa på att titta igenom alla :P Måste ta och framkalla och göra ett Thailandsalbum :) Bjuder på några bilder från resan. *Drömmer mig tillbaka* :)


Åkandes på ett flak påväg till stranden :)


Bang Tao beach


Äter hummer :)

Nu blir det sängen!

Natti!

Som ett barn på julafton

När vi var på stan i måndags så köpte Simon en iphone 4, men då de var slut i butiken så skulle de skicka en som han skulle få hämta ut, och idag så fick han hämta den :) Han har knappt pratat om nåt annat sen i fredags då han bestämde sig för att köpa en :)






Idag har vi fått hem tvättmaskinen, den är jättefin :) Känns bra att ha en egen tvättmaskin, så blir att provköra den imorgon :)


Badrummet ska vi få ommålat :)



Nu blir det att åka och hämta Kinamat tillsammans med John och Hanna. Vad ska ni göra ikväll?

Välkommen hem till oss

Har varit ledig idag, vilket har varit skönt och välbehövligt. Visserligen har jag ju bara jobbat ett pass sen min lediga helg, men helgen bjöd ju inte direkt på så mycket ledighet, så en dag till satt inte helt fel.
Började förmiddagen med att baka en sockerkaka då jag skulle få finbesök av Linda och hennes lilla Max. :) Satt och pratade bort ett par timmar, vilket var jättetrevligt, var väldigt länge sen vi sågs, så var härligt att ses igen, och nu kan vi ses lite oftare :)


Söta Max



När de hade åkt hem så kom mormor och hämtade oss. Vi skulle åka och köpa tvättmaskin, och även ta en tur förbi jysk och ÖB. Simon hade köpt gardiner till vårat sovrum på jysk, men missat att det bara var en gardin i förpackningen, så måste köpa en ny. Tyvärr så hade de inte rätt färg, så nu hoppas vi att den finns kvar i Örebro. Däremot så har vi iallafall köpt en tvättmaskin, den kommer imorgon :) Ska bli så skönt att ha en tvättmaskin i lägenheten, att inte behöva boka och passa tvättider, utan kunna tvätta när det passar en själv :)

Har ägnat ett par timmar nu åt att ligga i soffan och se film, ska snart ta och göra ett ryck med uppackningen, innan det är dags att sova. Har i princip bara våra små rum kvar nu, sen är allt i ordning. Visserligen finns det fortfarande en del möbler och saker vi skulle vilja köpa, men det får vänta till nästa månad, då denna månad redan har haft utgifter så att det räcker. Måste invänta lite pengar först :)

Tänkte jag skulle visa ett kort från våran lägenhet, tyvärr så hann det bli mörkt innan jag kom på att jag lovat Claire att ta lite kort, så ni får ett från sovrummet nu (där det saknas en gardin :P) så får ni fler på torsdag när jag kan fota i dagsljus :)



Vad har ni gjort idag?

Kram


Alla Hjärtans Dag

Ja, och för oss innebär det också 4-års dag! Tiden har gått så himla fort, och den lär ju inte sakta in nu framöver... Gäller att hänga med :) Har iallafall varit fantastiska 4 år, och jag hoppas att det blir många till! <3

Efter jobbet så mötte Simon mig vid sjukhuset och vi gick ner till stan. Där nere blev det en fika och lite fönstershoppande innan vi handlade på bolaget och åkte hem. Blev en flaska rött vin till kvällen, köpte vinet Seven deadly zins. Fick tipset av Claire och Johan, och det var supergott! Tack!







Hoppas att ni har haft en bra alla hjärtans dag! :) Bilder från lägenheten kommer förhoppningsvis imorgon :)




Tidig morgon

Ja, då är det snart dags att ge sig ut i kylan. Vet inte riktigt hur lång tid det tar att gå, så tänker försöka ta mig iväg i god tid. Fast än sålänge så är det lite väl tidigt, tänkte gå om en kvart ungefär.

Försökte skriva ett inlägg igår, men det gick inge vidare. Internet var jättekonstigt och ville inte fungera riktigt, så la ner det projektet. Hade ändå inte så mycket vettigt att skriva om då gårdagen mest bestod av uppackning av lägenheten, och en storhandling på em tillsammans med mormor. Börjar iallafall få lite ordning nu, är ju såklart massor kvar, men man ser iallafall en stor skillnad.

 

Ha en bra dag!

Nya lägenheten

Efter en lång dag full av flytt så sitter vi nu i nya lägenheten. Har packat upp några kartonger i köket och sängen och soffan är monterade, resten är sparat till morgondagen! Mamma och pappa åkte härifrån vid 19.30, och sen blev det lite vin och lite uppackande. Men vi kände väldigt fort hur trötta vi var, så nu sitter vi i sängen och ska strax sova. Jag skriver blogg och simon spelar på min mobil, men bäst att avsluta nu, för har ju en hel del att göra imorgon, så gäller att vara pigga och utvilade :)



God natt!

Trassel

Nyss hemkommen från stan, har varit på bio tillsammans med Simon och Jessica. Vi såg den nya disneyfilmen trassel, och den var jättebra. Rekommenderar er att se den, en typisk disneyfilm, jättesöt :)


(Bild lånad från cdon.com)


Nu ska jag strax sova, behöver all energi jag kan få inför flytten imorgon :)

Vad har ni gjort ikväll?

Kram

Första veckan gjord

Hemma i Örebro igen, för än sålänge så är det fortfarande hemma, än är det några dagar kvar tills flyttlasset går. Nu är första arbetsveckan som sjuksköterska gjord och det jag kan säga efter denna vecka är att jag tror att det kommer bli ett fantastiskt roligt jobb! Visst är det ganska rörigt och otroligt mycket att göra, men det verkar vara väldigt bra arbetskamrater och jag tror att jag kommer att trivas väldigt bra!

Imorgon ska det sista packas ihop och sen på kvällen så blir det bio, skönt med lite avkoppling inför lördag och söndag som kommer vara fullspäckade med saker att göra. På lördag går flyttlasset, och på söndag ska vi komma i ordning med allting, för sen på måndagen är det dags för jobb på dagen och på kvällen alla-hjärtansdag mys med min älskling! Så därför hoppas jag att vi fått det mesta uppackat på söndag. :)

Våran lägenhet känns rätt tråkig i nuläget, överallt står det kartonger, på väggarna finns inga tavlor, på golven inga mattor och lamporna är ransonerade till en i varje rum, ungefär. Även sängramen har blivit isärplockad, så sängen känns jätteliten :P



Nu blir det sängen, känner mig fullkomligt slut efter denna första arbetsvecka! Vill vakna pigg och utvilad imorgon!

Kram och Godnatt


Vilken härlig dag!

Blev glad när jag vaknade när det såg ut så här när jag tittade ut genom fönstret :)



Så har tagit en halvtimmes promenad i det fina vädret. Nu har jag precis duschat och ska snart äta lunch innan det är dags att åka till jobbet för ännu ett kvällspass :) Dock känns det enbart roligt att gå dit, så inga problem alls. Men oj vad mycket man har att lära sig innan man kan jobba på egen hand, tur att man har hela 8 veckors inskolning. :)

Vad ska ni göra idag?


Första dagen som sjuksköterska

Lovade ju er en rapport från min första dag på nya jobbet! Hade bara hunnit jobba någon minut innan det första trauma-larmet kom, och sen har allting bara rullat på i ett fasligt tempo. Hemkommen så är jag väldigt nöjd med dagen, men en aning förvirrad efter all information jag fått och av alla nya intryck. Är riktigt skönt att jag inte börjar fören klockan 12 imorgon, så jag slipper iallafall gå upp klockan 5.20.

På förmiddagen imorgon så ska jag åka och hämta nycklarna till nya lägenheten, eftersom det inte blev av i fredags. Sen blir det en sväng förbi nya lägenheten för att kolla läget, slå på frysen, mäta fönster m.m. innan det är dags att åka till jobbet. Har först utbildning mellan 12-16, och sen kvällsjobb fram till 21.30

Nu ska jag strax krypa ner i sängen och sova, trots att klockan bara är strax före nio, men känner att kroppen ligger en del back med sömn och energi, och lika bra att fylla på medans man har chansen!




Kram och godnatt!


Skräckblandad förtjusning

Nu är jag på plats i Eskilstuna. Har precis ätit en supergod middag bestående av rotmos och fläskleg, och fruktcoctail till efterrätt :)

Så nu är jag proppmätt och sitter här och funderar på morgondagen! Ska verkligen bli jätteroligt att äntligen få börja jobba, men samtidigt känns det jätteläskigt. Men det hör väl till! :P

Packningen fortsatte idag, så nu börjar det vara ännu lite bättre ordning bland kartongerna. Har även skrivit en lista på saker som Simon ska göra under veckan. Så när jag kommer hem på torsdag ska det i princip bara vara lite småplock kvar! Längtar så till flytten, ska bli så roligt att få plocka upp allting i en ny lägenhet. Att få köpa nytt och få fixa till! Det är så roligt att göra det hemtrevligt och få pyssla och dona. Och även fixa till lite bra ordning på allting. Har slängt så otroligt mycket skit nu när jag packade, så borde inte finnas så mycket kvar, men ändå blev det många kartonger :P
Samtidigt som det ska bli väldigt roligt att flytta, så känns det konstigt att vi ska lämna Örebro! Kommer sakna mina vänner där massor, framförallt min Claire. Vi som umgåtts nästan varje dag i 3 år, kommer inte kunna ses lika ofta längre.. det känns väldigt tråkigt!!
Men vi fick iallafall avsluta dessa 3 år med en underbar resa till Thailand som vi ALDRIG kommer att glömma!!







Nu ska jag ta och läsa lite i min bok och förbereda mig mentalt inför morgondagen! Ska även ta och bre några mackor att ta med till förmiddagsfikat! Sen blir det att sova tidigt då klockan ringer på 5.20 imorgon =/ Blir mycket bättre när vi flyttat sen, för då kommer vi bo jättenära sjukhuset :)

Skriver igen imorgon kväll och då har jag nog en del att berätta om första dagen på mitt jobb som sjuksköterska :)

Vad har ni gjort i helgen?

Kram Cecilia


Fullt fart

Idag har vi hållt igång hela dagen, och nu kan vi iallafall se slutet. Det finns fortfarande en del att packa, men inte så mycket vi kan göra nu, för Simon och Fredrik ska ju bo i lägenheten under veckan :P Men hela köket är nerpackat, de fick endast behålla 2 tallrikar, 2 glas, 2 muggar, 2 gafflar, 2 knivar, 1 kastrull och 1 stekpanna. Resten är i kartonger.

Har dock inte packat ner några av mina kläder än, men det går ju fort att bara packa ner på fredag när jag är tillbaka i Örebro. :)

Åker ju till Eskilstuna imorgon eftersom jag börjar jobba på måndag, blir där till på torsdag då jag återvänder för några sista dagar i Örebro innan flytten på lördag.

Ikväll blir ännu en lugn kväll. Ska spendera den i soffan med Simon och Jessica. Blir lite vin, chips och melodifestivalen. Fredrik skulle vara med en stund innan han ska ner till stan för att träffa nån kompis.

Nu har Fredrik och Jessica ätit, så nu är det våran tur (har ju bara 2 av allt :P).


Nästan hela våran lägenhet inpackad i klädkammaren :P

Vad gör ni ikväll?

Kram

Kaotisk första dag i Sverige

Ja, nog känns det att man är tillbaka alltid. När vi landade på arlanda igår strax efter 13 så var det sexton timmar sen vi lämnade Bangkok, vilket resulterade i fyra stycken rätt sega människor som var väldigt nöjda med sin semester, men just nu tyckte det var rätt skönt att vara hemma. Att flyga så många timmar är ganska påfrestande eftersom man inte sover så vidare bra. Den som var tröttast var Simon, som dock hade sovit oavbrutet hela resan, men som inte kände sig helt kry. Väl hemma i Örebro så fick vi veta varför han var så himla seg. han hade 38.8 graders feber. Och då han inte mådde bättre idag, utan snarare sämre så blev det en tur ner till USÖ och besök på infektionsmottagningen. Dock fick han åka hem efter att ha fått 2 Liter dropp, och fått lämna massa prover. Så nu håller vi tummarna för att det ska gå tillbaka av sig själv, annars blir det en pencillinkur.

Så planen för dagen som var att åka till Eskilstuna för att hämta nycklarna till nya lägenheten blev inställd, och inte heller blev det så mycket packat. Men har organiserat upp en hel del, så imorgon hoppas jag på att få en massa gjort!
Då jag varit vaken sen klockan 6 (min kropp tyckte att det var dags att gå upp då :P) så blir det nu snart sängen, så att jag orkar gå upp tidigt imorgon för en massa packande :)

Lägger in några bilder från våra sista dagar i Thailand, de vi spenderade i Bangkok. :)


På lyxhotellet i bangkok :)


Turistande i Bangkok :)




På ett dyrt shoppingcenter :)


Sista middagen i Thailand blev sushi, supergod var den :)

Nu kan jag knappt hålla ögonen öppna, så dags att sova kanske :)

God Natt!


RSS 2.0