Bilder

Nu ar vi pa plats i Bangkok, km hit vid 13, vilade ett par timmar pa eftermiddagen och nu ikvall har vi varit pa nattmarknad. Mysigt men inte sa mycket att ha, mest skrap!

Imorgon blir det en guidad tur till 3 stycken tempel, med egen guide och minibuss. Pa em sa blir det mera SHOPPING :)

Varan semster borjar lida mot sitt slut, bara tva natter och tva dagar kvar, men det ar mycket som ska hinnas med innan flyget hem, sa ska strax ta och krypa i sang sa att jag ar pigg imorgon :)

Men forst tanker jag bjuda pa nagra bilder :) Fler bilder finns pa Claires blogg. 

De har bilderna ar fran batturen vi gjorde nar vi bodde i Patong.








Ha det sa bra! :)

KRAM




Vidare till Bangkok

Vi har det fortsatt unerbart har i Thailand, har varit lite halvtaskigt vader idag, men gjorde inte sa mycket da vi var ute igar och tog en valfortjant sovmorgon imorse :) Resten av dagen spenderades med helkroppsmassage, och sol pa stranden :)

Imorgon bitti sa tar vi flyget upp till Bangkok f;r att spendera de sista dagarna dar. Skriver mer nar jag ar i sverige igen :)

Kram

Thailand

Nu befinner vi oss i Thailand, och jag kan inte saga nat annat an UNDERBART!!! Skriver mer nar vi ar pa plats i sverige igen, och lagger da ocksa upp en massa bilder! :)

Har kommer iallafall en bild fran en batutflykt som vi har gjort :)




Ha det sa bra!

KRAM

Dålig uppdatering

Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen den senaste veckan, har varit så himla mycket att fixa med. Och den dåliga uppdateringen kommer att fortsätta då det snart äntligen är dags semester :)

Har nu fått klart uppsatsen till den nivå att den ska skrivas ut och lämnas in för betygsättning, ska göra det imorgon på väg ner till stan. Sen är det bara att hålla tummarna! :)

Ska snart gå och sova för har rätt mycket att fixa med under morgondagen, och då Fabian sover här så vet man aldrig när det är dags att gå upp imorgon. Men peppar, peppar så brukar han sova länge hos oss :) Lägger upp några bilder från examensfesten på strömpis :)









God Natt!

Klassen


Vi är så jäkla bra! :)

Sjuksköterskeexamen

Var en helt underbar dag igår, som jag aldrig kommer att glömma! Dagen började med champagnefrukost hemma hos Emma Karlsson, tillsammans med jättemånga från klassen! Har tyvärr inga bilder därifrån än, men så fort jag får tag i några så kommer de upp :)

Vid 12 var det dags för fotografering, men fotografen som skulle komma dök inte upp. Så vi fick arrangera en egen gruppbild, som dessutom är gratis, så det kändes inte som att det gjorde så mycket :P

Efter det så var det tid för själva avslutningen i aulan, där lärare och studenter höll tal, och våra sjuksköterskebrocher delades ut.

På kvällen hade vi middag och fest på strömpis, och jag kan inte säga något annat än att det var en sjuk lyckad kväll! Var länge sen jag hade så roligt!!

Lägger upp lite bilder från dagen, fler kommer inom de närmaste dagarna :)


Sjuksköterskebroschen


Marcus höll ett fantastiskt bra tal från oss studenter!


Vi är gaaanska så många :)


Glada och nöjda efteråt :)


Bilderna från kvällen på strömpis finns i min kamera, och den ligger hemma hos Claire, så de bilderna kommer imorgon :)



Blandade känslor

Imorgon är det våran examensdag, som vi har längtat efter denna dag!! I 3 år har vi kämpat för att komma till denna dag. Och nu sitter jag här med blandade känslor. Det ska bli jätteroligt att ta examen, det ska bli jätteroligt att få börja jobba. Men det som hindrar glädjen att infinna sig är den här jäkla uppsatsen. Vi är inte klara och kommer inte hinna bli innan imorgon. Just nu ser målet ut att vara att bli klara i nästa vecka. Men kan inte hjälpa att det "förstör" morgondagen, iallafall hindras den glädje och stolthet som borde infinna sig.

Men det är bara att försöka göra det bästa av situationen och försöka ha en bra dag ändå! Vi har ju ändå kommit rätt långt...

Ikväll blir det middag med mamma, ska bli mysigt, och välbehövligt!


Dålig dag

Idag har varit en väldigt jobbig dag, har kännt mig riktigt nere. Vill inte gå in närmare på direkta anledningar.. Mamma kommer iallafall hit imorgon kväll istället för på lördag, vilket jag är väldigt glad över. Känner att jag behöver få några timmar med bara henne. Är så mycket som snurrar i huvudet, så behöver rensa lite. Så blir att möta upp henne vid stationen när hon kommer, och sen blir middag på jensens :)

Men innan det så blir det seminarie mellan 8.15-12, och sen en sväng till Marieberg med Claire, Emma, Anton och Jessica.

Nej, ska inte skriva mer nu, känner att det redan är ett rätt dystert inlägg, så ska inte fortsätta. Återkommer imorgon med ett förhoppningsvis bättre humör!

Kram

Jobb på 62C

Sitter på tåget påväg till eskilstuna, ska jobba på neonatal nu två nätter. Även om jag inte är speciellt taggad på att jobba (speciellt inte när jag vet att det är massor att göra), så ska det ändå bli mysigt att komma dit igen. Trodde att julnätterna var de sista för den här gången, men så var det icke :P

Idag har jag och Claire suttit och fixat med uppsatsen, nu är vi snaaart klara, bara ett stycke kvar att fixa till, som vi inte hann klart med idag. Sen är det över :)

Blir inte så superkul inlägg idag, då jag dels inte har så mycket att skriva, dels är det rätt skumpigt på tåget :)


Bjuder på en bild från Thailand. :) Snart är vi där :)

Vad har ni gjort idag?

Fick nyss reda på att bussen från arboga är inställd, så blir att åka buss istället, oppas bara att vi inte blir alltför sena. börjar ju jobba 21.

Kram

TACK för de här åren

Ja, inatt kan vara sista jobbnatten på Almby hemvård. Har varit toppenår och kommer sakna alla arbetskamrater jättemycket!


Bjuder på kladdkaka...


.. och har gjort ett kort.

vad har ni för er ikväll?

Bokat hotell

Ja, idag har vi bokat hotell! :) Det hotell som vi trodde att vi bokat i tisdags var fullt fick vi reda på idag, så vara bara att leta reda på ett nytt. Istället för att bo i Kamala beach, så blev det i Bang Tao. Hotellet heter Anchan resort & spa. Tror att det blir bra, är ju bara för det 3 första nätterna, sen ska vi ju leta reda på nåt annat, förhoppningsvis lite billigare.

Här är en bild från hotellet :)




Anna: Var befinner ni er nånstans? Är ni i Patong? Vi kommer de tre första dagarna vara i Bang Tao, och sen ska vi röra oss vidare. Måste se till att ses nånstans :)



Nu blir det att ta det lugnt några timmar innan det är dags att åka till jobbet för lite nattjobbande.. Ska jobba imorgon också, så några övriga planer för helgen finns inte :)

Vad ska ni göra i helgen?


Bra dag!

Dagen har varit rätt händelselös, men endå väldigt bra! Eller händelselös kan jag inte säga att den har varit, snarare onyttig, för jag har typ inte gjort nånting av saker som jag borde göra. Jag har bara gjort saker som jag tycker om, och det är väl inte fel det heller :)

Började ju dagen som jag skrev tidigare med att bara sitta och snacka skit med Ulle i nästan två timmar. Var så skönt att känna att jag faktiskt hade tid att bara sitta där, att jag inte hade nåt att skynda hem till :)

Väl hemkommen blev det ett nån timme framför datorn, spelade spel och läste bloggar. Tog sedan en promenad i det härliga vädret (det hade slutat snöa).
Resten av eftermiddagen spenderades hemma hos Mathilda. :)

Under eftermiddagen så fick jag även ett väldigt uppskattat telefonsamtal från min vän Lina. Var underbart att prata bort en stund med henne, vi pratas vid alldeles för sällan, och ses gör vi ännu mer sällan.. men måste ta och planera in en träff snart, saknar henne massor! Det jobbiga är att hon bor i Umeå, vilket gör att det är lite krångligt att få till en date, men vill man så måste det gå! :)



Bilden är tagen 2007 i vårat älskade Zurich.

Älskar dig vännen!



Nu ska jag ta och hoppa i säng, imorgon blir det plugg igen tillsammans med Claire.  :)

Kram och godnatt

Ska det aldrig sluta?

Om nån har missat det så kan jag ju upplysa om att snön vräker ner, kom nyss hem från Ulle och såg ut som en snögubbe eller nåt liknande ;) Lämnade Fabian där för han skulle leka med Tindra. Stannade en stund för att dricka lite te och prata en stund, det var trevligt :) Fick även mysa lite med Rasmus, första gången han inte var rädd för mig :)


Så här såg jag ut när jag kom hem :P


Kolla snövallarna, galet mycket snö

Undrar vad man ska hitta på nu då? Simon sover, jag borde sticka ut och springa, men känns inte så lockande i detta väder :P

Vad gör ni idag?

Ett steg närmare målet

Gårdagen var en riktig slappardag, börjar bli riktigt bortskämd nu, har varit flera såna dagar nu på slutet. :) Men tog tag i min själv och rensade igenom min garderob, slängde en massa kläder som jag inte använt på flera år. Är så onödigt att de bara ligger i min garderob och tar plats.


"in action"

Sen på kvällen så var Claire och Johan över på middag, var dags att planera lite inför thailandsresan, är ju bara 15 dagar kvar nu tills vi ska åka :) Bokade även hotell för våra 3 första nätter där nere, känns riktigt skönt att ha det klart. Blev ett 4-stjärnigt Wing-hotell. Är inte helt klart med bokningen än, då vi fortfarande väntar på bekräftning från hotellet, så lägger in en bild när vi fått det :)



Till middag blev det tacos



Idag har vi försvarat våran uppsats, och det gick väl rätt bra. Eller ja, seminariet gick väldigt bra, men finns ju en del att fixa med innan den är klar för inlämning, men det är ju det som är meningen med seminariet. Det ska ju vara en hjälp på vägen, och vi fick väldigt bra, konkreta tips och råd om hur vi ska jobba vidare :) Så känns rätt bra faktiskt :)

Nu sitter Simon och Fabian inne i vardagsrummet och ser på "flykten från hönsgården 2", Simon ska snart åka till jobbet och Fabian ska väl snart sova. Kanske borde ta fram hans madrass så att allt är fixat när han ska sova sen :)

Imorgon ska vi ha en ledig dag, vilket ju alltid är skönt. Får se vad som händer, har inga planer alls, förrutom en joggingrunda :)

Vad har ni gjort idag??

Puss o kram

Ett avklarat, ett kvar

Nu är opponeringen gjord, var riktigt roligt faktiskt! :) Blev en givande diskussion, och sånt är alltid roligt! Godkända på opponeringen blev vi också, så det känns skönt att veta!

Förrutom seminariet så har jag inte gjort speciellt mycket idag. Tog en rejäl sovmorgon imorse, så när det jag väl pallrat mig upp ur sängen så var det bara att hoppa in i duschen, klä sig och äta frukost/lunch innan det var dags att gå till Claire :) När jag kom hem igen så blev det en löprunda tillsammans med Simon, sen har det mest blivit slappande framför datorn. Ska sjunga lite singstar om en stund tänkte vi :)

Blir tyvärr ett bildlöst inlägg idag, har inget kul att fota =P

Vad har ni gjort idag?


Kalender

Nu när skolan lugnat ner sig så har jag äntligen börjat pyssla med kalendern :) Är jätteroligt och tänkte bjuda er på ett smakprov :) Här är Januari, har även gjort februari och håller nu på med mars!





Imorgon är det dags för första uppsatsseminariet för våran del. Ska opponera på två andra tjejers arbete, och sen på onsdag är det våran tur att försvara vårat, ska bli spännande! Känns underbart att vara så nära slutet, men kan samtidigt inte fatta det. Att vi snart har klarat det :)

Nu ska jag fortsätta pyssla innan det blir dags att sova. Blir lite sovmorgon iallafall då vi inte har seminarie fören 13.15. :)

Efterlyser förresten fortfarande roliga scrapbookingbloggar :)

Kram

Nedräkning

Ja, då var det ett nytt år. Undrar vad året 2011 kommer att föra med sig?! Tror iallafall att det kommer bli ett toppenår! Speciellt då året börjar med en massa roliga saker :)

14 dagar tills våran sjuksköterskeexamen

19 dagar tills vi åker till Thailand tillsammans med Claire och Johan

37 dagar tills jag börjar jobba på akutmottagningen i Eskilstuna

42 dagar tills vi flyttar in i nya lägenheten



Så kan inte säga annat än att det kommer bli en toppenstart på det nya året!  :)


Nyårsaftons middag

Förrätt:
Zucchinirakor med lax och yoghurtsås



Huvudrätt:
Mögelostinbakad kycklingfile med rotfruktsgratäng



Efterrätt:
Hallon- och chokladmousse



Vad åt ni igår? Är spännande med lite inspiration :)

Hade ni en lyckad nyårsafton?


RSS 2.0