Brödbak

Hjärtat mitt har ägnat hela eftermiddag åt att baka bröd. Två sorters bröd blev det, plus hemmagjord musli. Underbar kille jag har :)

Själv har jag tagit tag i mitt pysslande. Fick ju inte delta i bakandet eftersom jag ännu inte är helt smittfri sen magsjukan jag drabbades av i helgen, så fick sysselsätta mig på egen hand :)


Kalas!

Igår hade vi kalas för mig då jag på onsdag fyller 25år. Var en riktigt härlig dag med en massa underbara människor! Kunde inte ha blivit en bättre dag! Har tagit en massa bilder med Simons kamera, de kanske kommer in en annan dag, i mobilen har jag bara ett kort och det är på den fina tårtan som Sandra hade gjort!!

Tack alla underbara för igår! <3


Nu börjar min helg!

Då var även denna jobbhelg slut och imorgon börjar jag nya veckan med en ledig dag! Ska bli riktigt skönt då jag känner mig rätt sliten efter helgen! Blir att sova tidigt ikväll för har en del jag ska göra imorgon. Måste komma igång med tårtbak inför helgens kalas, och sen på em blir det ett besök hos Linda! :)

Nu ska jag fortsätta mysa med hjärtat och titta på "vem kan slå Filip och Fredrik"

Vad har ni haft för er i helgen?

Kram


Härlig dag i Örebro

Igår efter jobbet så hämtade simon mig och vi styrde bilen mot örebro! Blev middag och mys hemma hos simons mamma och hans inge.

Idag blev det först en sväng på stan där jag köpte lite adventsljus och sånt pyssel :) sen åkte vi ut till simons pappa och siv för lunch. Simon hjälpte även honom att byta till vinterdäck på bilen :)

På em blev det fika med min Claire! Var så skönt att bara sitta och snacka lite skit, precis som förr :) <3


Söndag

Fabian har precis åkt hem och jag och älsklingen ligger i soffan och ser på film. Har haft en supermysig helg, men nu är vi rätt trötta. Så lite slappande innan hjärtat ska iväg o jobba natt.


Myshelg med Fabian

Ledig helg och vi har våran underbara Fabian på besök. Är så sällan vi träffar honom nu för tiden, så är underbart de helgerna vi väl har honom här :)

Åkte och hämtade honom direkt när jag slutade igår, och påvägen hem blev det ett stopp på mc donalds :)

Idag på förmiddagen var vi ner till stan för att handla lördagsgodis och för att besöka leksaksaffären :)
Efter lunch åkte vi till tuna busland och lekte några timmar, vi var helt slut alla 3 när vi åkte därifrån :)
Ikväll har vi bakat pizza, tittat på film och myst i soffan! <3
Nu sover Fabian och jag och älsklingen ligger i soffan och ser på tv.

Imorgon kommer Cilla och barnen hit och leker. I somras när Fabian var här så hade vi ju med oss theo till parken zoo, de lekte jättebra ihop!! Så igår frågade Fabian om han fick leka med honom igen, klart han får :)

Hoppas att ni har en härlig helg!


Dags för jobb igen

Har nu friskförklarat mig själv och idag är det återigen jobb som gäller! Ska faktiskt bli riktigt roligt att jobba igen, har saknat det lite de här dagarna jag har legat hemma. Och sen är det ju bara 2 arbetspass kvar innan det är ledig helg!
Och helgen bjuder på en massa mys när vi får besök av våran Fabian! Ska åka och hämta honom imorgon em, och sen är han kvar tills på söndag :) har inte så mycket planer för helgen, men tror att det blir ett besök på tuna busland :)

Nej, dags för lite lunch innan jobbet!!

Vad ska ni hitta på i helgen??

Kram


RSS 2.0