BM-besök

Morgonen bjöd på strålande sol, men som väldigt ofta kommer molnen fram på förmiddagen och nu är det rätt så mulet...
Var iallafall riktigt skönt ute när jag gick ner till mvc imorse! Var nu 6 veckor sedan jag var där sist, har missat ett besök pga av att jag var sjuk, allt såg iallafall bra ut och mitt blodvärde hade höjts lite sen sist, så då gör ju järntabletterna nytta iallafall :)

Nu ska jag ta mig en powernap på soffan innan det blir lunch och sen ska jag ner till stan för en fika med Katarina från jobbet och hennes två små flickor! Ska bli jättetrevligt! :)

Imorgon bär det av till Dalarna och ett besök hos mina föräldrar, blir skönt att komma iväg ett par dagar, då det är rätt tråkigt att bara gå hemma. :p saknar faktiskt jobbet en del, även om jag vet att jag inte skulle orka mer än Max en dag :p

Nu hoppas jag att det ska bli lite varmare så att jag kan få njuta lite extra av att vara ledig :)

Ha en bra dag!! :) kram


IKEA

Är visst inte så bra på att uppdatera bloggen, kan ju dock inte skylla på att jag har en massa annat för mig, för det är ju inte riktigt sant.. :p men dagarna går märkligt fort trots att man är ledig hela tiden! :p

Idag är även älsklingen min ledig, så idag blir det äntligen en shoppingtur till Ikea för att inhandla lite saker till barnrummet :) både bebissaker, men även lite inredningsgrejer till rummet är tanken :) blir nog även en tur inne i köpcentret för att kolla på lite bebiskläder också... Så får se vad vi kommer hem med! :)

Nu ska jag ta och göra mig i ordning, Simon har gått ner till sjukhuset för att lämna blod, och när han är klar så ska jag hämta upp honom så åker vi direkt sen :)

Hoppas att ni får en härlig dag!!

Kram


1a april

Tänk att det redan är april, vintern har gått riktigt fort! :) vilket är skönt, iallafall då det inte har varit nån snö. Vintern är bara trevlig om det är mycket snö! :)

Har ganska nyligen kommit från jobbet, har nu gjort mina 3 kvällar och därmed även avslutat min sista helg på väldigt länge! Har nu bara 2 arbetsdagar kvar, men först en ledig dag!

Nu blir det sovdags!

Kram


RSS 2.0