Onyttig dag

Det här måste vara en av de mest oproducerande dagarna på väldigt länge! Ska jag vara ärlig har inte gjort någonting! Diskade imorse innan frukost, men sen har jag bara glidit omkring... Suttit och hängt vid datorn en del, läst lite i en bok... Och sovit middag, och nu är klockan 15, snart kommer hjärtat hem och vi ska fortsätta med förberedelserna inför tapetseringen på söndag.
Såna här dagar får det inte bli för många när jag ska börja vara hemma nästa vecka. Även om jag ska ta det lugnt så har jag ju en massa saker jag borde ta tag i, planering och pysslande... Funderar på om jag ska ta fram pysselsakerna en stund nu, så känns det som jag gjort nåt när hjärtat kommer hem :)

I helgen är det jobb som gäller, gör 3 kvällar i rad, så lär ju kännas att man lever på söndag kväll! :)

Vad ska ni hitta på i helgen? Kram


En dag kvar

Är lite dålig på att uppdatera, men är så mycket annat som jag måste göra... Sen stör jag mig fortfarande på att inläggen jag gör på datorn blir utan styckesindelning... Är inte alls lika roligt att blogga när jag måste göra det från mobilen... Blir inte lika långa inlägg iallafall :p

Har nu bara en Jobbdag kvar innan det vankas tredagars helg! :) ska bli riktigt skönt! Och helgen spenderas i stockholm med mamma, vi ska gå på scrapbooking mässa :) har längtat efter denna helgen länge!

Nu blir det lite film innan det blir tidig sängdags, är helt slut efter en dag full med utbildning och möten :)

Ha en trevlig kväll! Kram


Söndag

Veckorna går så otroligt fort, och nu är det söndag igen! Har i veckan varit på kurs med jobbet, och nu i helgen är det jobb som gäller. Jobbade kväll igår och ska jobba kväll även idag! Men först så blir det lunch hemma hos mormor tillsammans med mamma som är i stan på besök! Blir trevligt! :)

Nej, dags att ta tag i dagen så att man hinner göra något innan man ska iväg! :)

Ha en fin söndag!

Kram


Ledig dag!

Spenderar min lediga dag med att plugga inför kursen jag ska gå med jobbet nästa vecka! Är väldigt intressant och lärorikt! :) men klart jag hade kunnat spendera min lediga dag på andra sätt, som liggande i soffan framför en film! :p ikväll blir det iallafall mys med hjärtat! Jobbar om varandra hela helgen, så vi passar på att helgmysa ikväll istället! :)


RSS 2.0