Grattis älskling! <3

Idag fyller min älskling 25 år! Började dagen med mysfrukost (dock vid köksbordet, äta i sängen är ingen hit när man är hög gravid :p) och då fick också hjärtat sin present från mig som var väldigt uppskattad =) han fick nämligen ett Wii, något han velat ha i flera år.. Så förmiddagen spenderade han med att testa spelet och jag bakade och fixade inför eftermiddagens kalas.

På eftermiddagen var Simons föräldrar med respektive, Sofia och Rikard, samt min farmor, farfar och mormor här på fika. Mycket trevligt!! :)

Kvällen bjöd på grillad mat och lite Wiispelande och nu ligger vi däckade i soffan och ser på mästarnas mästare.

Känns i kroppen att jag varit igång hela dagen, har rätt ont i fötterna som de senaste dagarna blivit rejält svullna. Imorgon ska jag ligga med fötterna högt stora delar av dagen, och på kvällen får jag hjärtligt besök av min fina Claire! <3

Lägger in lite bilder från dagen! =)


Härlig dag!

Idag har varit en sån där dag som man blir glad av! Solen har skinit och till och med kroppen har sammarbetat med mig. Gick ner till stan för att äta lunch med Jonas, gick sedan även hem igen, men med ett litet stopp vid sjukhuset! Och trots denna ( iallafall för mig) ganska långa promenad har jag Inge ont i ryggen alls! Underbart!! Lite färg har jag även hunnit få, är lite röd i ansiktet, men ska ju synas att man har varit ute...

Imorgon blir det en sväng till jobbet för syrramöte, annars blir det nog en del städande och fixande hemma eftersom vi på fredag em åker till mina föräldrar! De ska måla om huset i helgen, så vi åker dit för att hjälpa till. Eller ja, Simon ska hjälpa till med målandet, jag får väl sköta mat m.m =)

Hoppas att ni haft en härlig dag!!

Kramkram


Magbild

Efter Annas önskemål lägger jag nu upp en magbild. :) tagen idag (vecka 35+1)


RSS 2.0