Regn!

Ja nu öser regnet ner, men man ska väl inte klaga. Ska jag vara ärlig kommer jag inte ihåg när det regnade så här mycket sist, så var nog nån månad sedan :)
 
Har idag spenderat stora delar av dagen hemma hos Jonas, Marie-Helene och Adrian. Blev bjuden på supergod tårta, blev även lek med barnen och en massa snack (då båda sötnosarna sov rätt länge). En mycket trevlig dag helt enkelt.
 
Simon kom sedan och hämtade oss då det precis börjat regna när vi skulle röra oss hemåt. Blev en sväng ner på stan först då Simon hade några ärenden att uträtta. Jag gick in på Gina Tricot en sväng och hittade ett par jeans som var nedsatta till 99kr. Ja tack!
 
Nu åkte Simon precis till jobbet och jag ska snart sova... Har varit jättetrött under kvällen, och blir ju jag som får gå upp med Emil imorgon bitti också, så lika bra att sova tidigt när man väl är trött =)
 
Imorgon blir det en sväng till bibliotekets lekhörna på förmiddagen, vi behöver ju hålla oss hemifrån då Simon gärna vill sova ostört och lekparken känns inte så lockande. På eftermiddagen får vi se vad vi hittar på, nåt behöver vi väl hitta på så att Simon håller sig vaken =)

Kram

Har haft en underbar helg

Jaha, då var det måndag igen då, och det mesta av denna vecka är oplanerad. Hade en hel del uppbokat från början, men det mesta blev inställt eller framflyttat. Så vi får väl se vad veckan har att bjuda på. =)
 
Helgen var i alla fall en  av de bättre på mycket länge. Det var dags för Jonas och Marie-Helenes bröllop och vi skulle vara barnlediga nästan ett dygn då Emils farmor och farbror skulle vara barnvakt. Vi bodde ju som jag skrivit tidigare på hotell och kvällen blev riktigt suverän. Började med middag på HåPes och fortsatte sedan till lokalen där bröllopsfesten skulle vara. Blev en massa dans och snack med härliga människor. Och brudparet var såklart underbart vackra!
 
Söndagen bjöd på hotellfrukost och sen tog vi det mest lugnt. Komma hem till Emil var såklart det bästa på söndagen! Det är härligt att vara barnlediga, men minst lika underbart att komma hem igen!
På em var vi till Malmköping och plockade lite svarta vinbär hemma hos farmor.
 
Simon jobbar kväll idag, så vi får se vad jag och Emil hittar på efter att han sovit middag. =)
 
Nej, dags att ta tag i dagen! Lägger in några bilder från helgen.
 
 
 
 
 
 
 
 

Friskförklarade

Tjohoo, nu är vi alla tre friskförklarade från magsjukan och kan vistas ute bland folk igen. =)
Simon jobbar kväll idag och jag och Emil roade oss ute i lekparken idag på eftermiddagen. Nu sover han gott och jag slötittar på fotbollen, verkar ju dock inte gå så bra.
 
Imorgon förmiddag så ska jag och Emil åka till biltema i Västerås. Pappa köpte en cykelkärra åt oss på biltema i Borlänge (då de var slut i Västerås), men när vi packade upp den så var det punktering på 2/3 hjul. Suck!! Så blir att åka dit imorgon för att få 2 nya slangar. Så det är vad vi ska roa oss med på förmiddagen imorgon. Eftermiddagen är oplanerad så om nån känner för att hitta på nåt så är det bara att hojta till! =)
 
På lördag ska Emils farmor komma hit och vara barnvakt då vi ska på bröllop, ska bli riktigt roligt och härligt med lite vuxentid. Lyxar även till det med att bo på hotell under natten så att vi ska få sova ostört! Så det ser vi fram emot!
 
Nej, ska ta och sätta mig med fotoalbumet en stund innan Simon kommer hem från jobbet. Då blir det lite kvällsfika innan det är bums i säng! =)
 
Natti!
 

Magsjuka

Igår morse kom magsjukan på objudet besök till oss. Som tur är så gick det snabbt över och idag mår vi precis som vanligt. det är ända tråkiga är ju att vi måste hålla oss inne 48timmar, och det är ju så fint väder ute. Men blir nog en liten sväng ut till lekparken på gården i em, Emil måste få komma ut och få lite luft. Han som aldrig var speciellt sjuk klättrar nu på väggarna här efter två dagar inne. Även imorgon får vi hålla oss lugna men på onsdag är vi friska igen och det är fritt fram för nya äventyr.
Var jäkligt synd att vi skulle bli sjuka just nu, då jag och Emil skulle spenderat söndag-måndag hos farmor i Malmköping där pappa är på besök. Men men, inte så mycket att göra nåt åt.
 
Nej, ska ta och fixa lite här hemma. Lika bra att passa på när man ändå måste vara hemma. =)
 
Hoppas att ni har en härlig dag ute i solen!
 
 

Mora träsk

Precis hemkomna från parken zoo där vi har sett Mora träsk! Jättekul var det, och även Emil tyckte det var mysigt!
Efteråt blev det lite mat med Sanna och Elin innan vi åkte hem. :)


Gäller att passa på

Simon har nu varit ledig två dagar och de två dagarna har vi utnyttjat på bästa sätt!

Gårdagen spenderades ute hos Linda, och det var en av de bättre dagarna på mycket länge. Gjorde egentligen inte så mycket mer än bara umgicks. Hängde på pooldäcket och det blev även en del badande i poolen =) Åkte inte hem fören vid 18.15 så när vi kom hem så var det bums i säng. Går ju bra att åka hem sent när vi båda är med och en kan hålla Emil vaken =)
 
Idag var det inte riktigt lika fint väder, har blåst en hel del, så dagen idag har spenderats på parken zoo. En himla mysig dag med min lilla familj. <3 Då Emil somnade strax innan vi skulle åka hem så passade jag på att gå hem så att Emil kunde få sova i vagnen. Väl hemma så var jag rätt trött i benen, men kändes ändå bra att ha tagit en ordentlig promenad. Kvällen avslutades med besök av Amelie och Zack. =)
 
Imorgon blir det lite lek på förmiddagen, antagligen i någon park om vädret är fint. Sen på em blir det ett nytt besök till parken zoo, men denna gång för att se Mora Träsk. Tror att Emil kommer tycka att det är rätt roligt. Simon jobbar dag, men åker dit direkt efter jobbet och hinner förhoppningsvis dit precis i tid tills de börjar.
 
Hoppas att ni haft en fin dag! Nu ska jag sova!
 

Sommardagar

Helgen som var bestod ju för min del av jobb medan Simon njöt av de sista semesterdagarna tillsammans med Emil. Nu är vardagen tillbaka och Simon är inne på tredje dagen av jobb idag. Nu ska han dock vara ledig torsdag och fredag vilket blir härligt. Hoppas på mera fint väder så att vi kan vara ute och njuta hela familjen. =)
 
I måndags var vi ute hos Linda och hennes familj, där även Lindas syskon var på besök. En supermysig dag blev det och full fart var det med alla barn och hundar =)
När jag och Emil kom hem så gick vi hem till Amelie och Zack, köpte med oss lite mat och sen blev det lite lek för pojkarna innan vi gick hem för att sova. Dock gjorde Emil en supervurpa då han klev på en bil, precis innan vi skulle åka hem, så blev lite ledsna miner. =/
 
Igår (tisdag) så tillbringade vi hela dagen i Örebro och Nora. Sandra, Magnus och Minna var där på besök så då var ju jag och Emil tvungna att åka dit på ett besök. Förmiddagen spenderades i Nora tillsammans med Leif och Siv. På eftermiddagen åkte vi tillbaka in till Örebro och myste i stadsparken och åt middag/fikade på gröna grodan. En supermysig dag full med kvalitetstid <3.
Slutet blev dock inte riktigt lika bra då Emil krånglade ett par timmar när vi väl kom hem och somnade inte till hårt fören efter tolv. Bättre lycka nästa gång =)
 
Förmiddagen var rätt gnällig då Emil var supertrött efter natten av dålig sömn, men ändå så ville han inte sova någon middag på förmiddagen. Men efter en 2.5 timme lång middagslur på em, då jag tillslut fick väcka honom, så var han på lite bättre humör, en stund i alla fall. ;)
När han vaknat så gick vi ner till Amelie och Zack och lekte med dem, kom hem strax innan läggdags och nu sover han gott. Var en mycket trött kille som somnade bums och sedan läggning inte sagt ett ljud =P
 
Simon jobbar kväll (för tredje dagen i rad), så tror att jag ska bädda ner mig i sängen och lyssna på min ljudbok, och sen sova tidigt!
 
Imorgon blir det häng ute hos Linda igen, hoppas på sol! =)
 
Natti!
 

Örebro

Idag på förmiddagen så kom vi hem från Örebro där vi tillbringat hela veckan. Har varit en rätt bra veckan med några tråkiga inslag.. men till största delen en mycket bra vecka som spenderades med fina människor. Har hunnit med att träffa flera som vi inte träffat på länge och som var härliga att återse! <3
 
Trots en härlig vecka är det riktigt skönt att vara hemma igen. Eftermiddagen spenderades i Eskilsparken tillsammans med Amelie och Zack, samt Danne och Lenora. Efter det kom Simon och hämtade Emil och jag hängde på hem till Amelie och åt american pizza tillsammans med hennes pappa och hennes syskon, mycket trevligt. Hängde där tills Amelie, Lisa och Ida skulle iväg på fest, och då drog jag hem. Blev sedan ett glas vin i soffan framför skärgårdsdoktorn och nu ska jag snart lägga mig i sängen med en bok =)
 
Helgen innebär för min del jobb då jag ska jobba både imorgon kväll och söndag kväll. Hoppas att ni har en trevlig helg =)
 
Simons sista vecka har bjudit på strålande solsken!
 
 
 

Västerås igår

Hade en riktigt härlig dag i Västerås med min fina lilla familj igår. Dagen började superbra med sovmorgon då Emil sov till 8.15. Vet inte när det hände senast, men vi klagar inte! =)
 
Pigga och utvilade tog vi tåget till Västerås där målet var att fixa pass till Emil. Det gick väldigt snabbt och smidigt att fixa pass då Emil var så duktig och sammarbetade =)
Efter det blev det en tur på stan innan Sanna och Elin dök upp och det blev lunch på Jensens. Emil var på strålande humör hela dagen och det märks hur roligt han tycker det är att vara ute bland folk =)
 
Idag hat vi spenderat dagen i Malmköping hos farmor, så underbart med riktigt fint väder. Nu ikväll har vi mest packat, men har även hunnit med en film. Nu blir det strax sängen då målet är att ta oss iväg mot Örebro imorgon vid 8, för att först hämta upp Patrik och Linnea innan vi åker ut mot Tisarbaden. På kvällen återvänder vi dock till Örebro för att sedan på måndag träffa Mathilda och Fabian =)
Simons sista semestervecka är på intågande, så gäller att göra det bästa utav det!
 
Nu är det god natt!
 
 

Nöjd!

Precis kommit hem efter att ha varit och sprungit med Simone. 5km blev det och trots tunga ben sprang vi snabbare än förra veckan. Känns bra!


Oplanerad grillkväll

Igår var vi borta nästan hela dagen. Gick ner till stan vid 11 tiden för att äta lunch, sedan gick vi till Rothoffsparken för att leka lite i den nya lekparken de byggt. Superfin var den och uppskattades mycket av Emil, så dit kommer vi gå fler gånger =) Simone, Micke och Agnes kom också dit en stund och lekte med oss =)
 
Efter stund åkte de hem och vi gick upp på stan för att för att uträtta några ärenden och äta glass. Precis när vi skulle ta bussen hem hörde Simone av sig och frågade om vi ville komma och grilla, och det ville vi absolut. Blev en sväng förbi bolaget och sen tog vi bussen till stenby.
 
Blev en mycket trevlig kväll med god mat och öl, barnen lekte jättebra tillsammans och somnade snällt. (Den ena lite snabbare än den andra ;)) Emil vaknade till och var ledsen en stund precis när vi skulle åka hem, men somnade sedan om i vagnen, och sov sedan gott även när vi lyfte över honom till sängen. Sov även gott hela natten så vi är mycket nöjda. Är så skönt när det funkar att vara borta på kvällen =)
 
Idag har vi inte gjort så mycket än, trist väder ute ju. Nu ska vi snart äta lunch och Emil förhoppningsvis sova middag innan vi ska gå hem till Bitte, Agnes och Gustav för att leka. =)
 
Hoppas att ni har en fin dag!

2:a juli

Sommaren går så fort! Jag har redan varit föräldraledig i en månanytand nu och det känns som att sommaren flyger förbi. Har det dock väldigt bra och njuter av varje sekund av min lilla familj.
 
Helgen som var spenderade vi i Örebro. I fredags så var vi bjudna på fest hos en kompis till Simon, så Emils farfar var barnvakt. Vi kom sedan dit på natten och sov vi också. Var första gången de var barnvakt, men allt hade gått jättebra. =)
På lördagen åt vi först lunch på stan och sedan åkte vi till Tisarbaden för att hänga några dagar tillsammans med Måna, Hans-Inge och Sofia i stugan. I söndags var det riktigt fint väder och Emil badade i sjön för första gången, och det var en riktig hit. Han var inte ett dugg rädd utan gick bara rakt ut, i alla fall tills vattnet kom till magen, då blev det lite kallt verkade han tycka =P Han tyckte även att det var roligt att peta hål på luftbubblorna som bildas på vattenytan =P
 
Igår (måndag) åkte vi tillbaka till Eskilstuna och planen är nu att vara hemma några dagar och bara ta det lugnt, innan vi åter styr kosan mot Örebro. Måste ju hinna ta det lite lugnt också, kunna göra det som faller en in. =)
 
Jag och Emil började dagen idag med en lekdejt vid sjusnåret tillsammans med Amelie, Zack, Carro och Ludde. Varför inte passa på att ses och leka på morgonen, när alla ändå är uppe!?!
Efter det så gick vi hem och hämtade Simon och åkte sen till Malmköping för att tillbringa dagen med farmor.
Påvägen hem passade vi på att åka till Willys och storhandla lite när vi ändå var ute och åkte, och det behövdes då det saknades ganska mycket hemma =)
 
Nu ska jag snart krypa i säng så att jag är pigg och utvilad när Emil vaknar imorgon, redo för en ny dag! =)
 
Gonatt!

RSS 2.0