Påskhelg och magsjuka

N'stan en vecka fick Emil vara frisk innan det var dags för nästa sjukdom, nu var det dags för magsjuka. Och även denna gång har även Simon blivit smittad, medans jag har klarat mig. Man kan väl inte säga att Simon haft den bästa starten på sin pappaledighet, men nu kan det bara bli bättre =)
 
Har varit ledig idag vilket har varit underbart, klart att det hade varit bättre om mina älsklingar varit friska men man får göra det bästa utav det ändå! Simon har som tur mått mycket bättre idag, så bra att han har kunnat äta nästan som vanligt. Och eftersom jag ska jobba imorgon så åt vi lite påskmiddag ikväll, blev lite ägg, köttbullar, prinskorv, skinka och påskmust. Supergott =)
 
 
 
Ikväll har vi tittat på Lets Dance och käkat lite godis. Har ätit alldeles för mycket godis igår och idag (och påsken har bara börjat!?!) så tog mig i kragen och stack ner till gymmet idag mitt på dagen. Var riktigt tungt då det var flera veckor sen senaste gympasset, men skönt när det var gjort. Och kändes lite bättre att käka godis på kvällen då ;)
 
Har skippat påskpyntet i år, eftersom Simon och Emil skulle firat påsk i Örebro och jag skulle jobba lördag och söndag. Nu bev dem ju hemma, men orkade ändå inte ta fram nåt pynt... har köpt en kruka påskliljor iallafall och några påskharar, det får duga =)
 
 
Nu blir det sängen! God Natt! =)

Underbara helg

Efter en fredagskväll med jobb har jag resten av helgen varit ledig och jag har spenderat den på allra bästa sätt! Tillsammans med de jag tycker bäst om i hela världen: mina fina killar!
 
Igår åkte vi på utflykt till Västerås där det blev ett besök på IKEA, lite kläder shoppade, god lunch och smaskigt fika. Det stora inköpsmålet var en bokhylla till vårat sovrum så att vi skulle kunna flytta in alla pärmar m.m som stod i hyllan inne i Emils rum. En hylla blev köpt och vi fixade i ordning allt igår kväll, blev superbra! Så nu är Emils rum bara hans och innehåller bara hans saker!
 
Inatt sov Emil första hela natten utan att äta sen innan han blev sjuk, så när han vaknade vid 6.45 så var både han och jag rätt pigga. Simon sov dock vidare medan jag och Emil hade några riktigt mysiga timmar med lek i hans rum. <3
 
Sen på em så var jag och Linda på bio och såg Oz, superbra film som jag verkligen rekomenderar er att gå och se. Den var även i 3D, så man fick ett par hjärtattacker när saker på lite för nära en också, men riktigt bra var den verkligen! =)
 
Nu ikväll har det mest blivit slappande i soffan, och nu är det sängen som gäller. Imorgon börjar en ny arbetsvecka (min 3e efter mammaledigheten), börjar dock inte fören vid 14 så först blir det en fikaträff med några andra mammor =)
 
Hoppas att ni haft en härlig helg!
 
KRAM

Besök

Igår hade vi besök av Emils farmor, jättetrevligt! Hon hade med sig en "påskpåse" åt Emil med lite smått och gott och vi fick jättefina tulpaner :)


Sjukstuga deluxe

Har varit en rätt jobbig helg. I torsdag blev även Emil sjuk, och i fredags feberkrampade han och Simon och han åkte ambulans in till sjukhuset. Jag som jobbade mötte upp när de kom och följde med upp till barnmottagningen. Efter att ha träffat läkare så fick vi åka hem, och resten av fredagen och hela lördagen och natten till söndagen bestod av 40-graders feber. Igår började feber sjunka lite och idag ligger den runt 38... Så nu hoppas vi att det har vänt.
 
Jag har jobbat hela helgen, och det i kombination med ett sjukt barn är ingen rolig kombination. Natten till lördag blev det inte mycket sömn, och kl 7 började jag jobba, så kände mig som en zombi hela dagen =P Fick iallafall smita lite tidigare och lördagsnatten blev lite bättre. 
Simons feber har hållt i sig udner helgen och han hostar nåt förskräckligt, så han har fått sova på soffan och jag och Emil har sovit i dubbelsängen.
 
Idag är jag ledig, men blir mest pyssel hemma. Måste dock åka en sväng till malmköping för att hämta ett papper hemma hos farmor, men mer än det händer nog inte så mycket.
 
Hoppas att ni haft en bättre helg än oss.  Nu är det en ny vecka och vi tar nya tag =)
 
 
 

Back on track

Jaha, då var de två första arbetsdagarna gjorda och jag måste erkänna att jag är slut som människa. Känns att man inte är van att jobba... sen kanske det spelar in lite att jag de här dagarna fått sköta allt hemma då Simon är riktigt dålig i influensan, så han håller bara allt flytande medan jag jobbar... alltså tar hand om Emil, resten får jag fixa när jag kommer hem... så nu ska jag strax gå o sova. Imorgon är jag som tur är ledig, vilket ska bli otroligt skönt innan det är dags för jobb igen hela helgen.
 
Får se vad som händer imorgon, ska nog träffa Katarina och hennes flickor på fm (om Emil håller sig frisk) och sen på em har jag ett möte, sen blir det nog mest att städa och plocka hemma... plus att ta hand om min sjukling =)
 
Skriver nog lite mer imorgon! =)
 
God Natt

Söndag

Helgen är snart slut och imorgon börjar en ny vecka. Smygstartar lite med en kort utbildning på em imorgon, för att sen börja jobba på riktigt på tisdag. Dock så jobbar Simon sin sista dag imorgon, så jag får ta med mig Emil på utb, men är bara 1,5 timme så jag hoppas att han sover en del av den och är tyst och lugn resten =) Får ta med mig lite mutor =)
 
Helgen har varit riktigt underbar bestående av kvalitetstid med en massa fina människor, den kunde inte på något sätt ha varit bättre.
 
Nya veckan imorgon börjar med ett träningspass på gymmet tillsammans med Amelie. Har verkligen tränat sjuk dåligt den här veckan som varit, så den här veckan är det skärpning! =)
 
Det hände en annan väldigt bra sak idag, vi fick äntligen våran bil såld, den har legat ute på blocket sen före jul, och nu är den äntligen såld. Är så skönt att slippa tänka på den mer, nu kan vi bara koncentrera oss på det som behöver fixas med den nya =)
 
Nej, dags för sängen så att jag orkar med veckan som kommer. Blir en spännande vecka, det känns verkligen asskumt att mammaledigheten är slut för denna gång och att jag nu ska jobba heltid igen.. vet inte riktigt om jag gillar tanken... Jag tycker ju att det ska bli roligt att jobba igen, men att vara borta så mycket från Emil, USCH!! Det ger mig en klump i magen bara av att tänka på det. Men får helt enkelt ta vara på all ledig tid! <3
 
Hoppas att ni haft en härlig helg! =)
 
 
 
 

Överraskad

När jag och Emil kom hem från Bitte och Agnes igår hade Simon köpt blommor och lagat supergod mat! Precis vad jag behövde! <3


Fredag

Då var det helg igen, och denna helgen är den sista helgen på den här mammaledigheten. För på tisdag så börjar allvaret igen, iallafall för 2.5 månad, är nu dags för Simon att vara hemma med våran prins. Måste säga att det känns skitskumt att jag snart ska spendera en massa tid på jobbet igen, och har nog egentligen inte fattat att mammaledigheten för den här gången snart slut. Men lär nog bli varse allvaret ganska snart =)
 
Den sista helgen ska iallafall avnjutas på bästa sätt. Idag har jag och Emil mestadels bara varit hemma, men fram på kvällen så fick vi finbesök av Claire och Daniel. Trevligt, trevligt =)
Och som ett bra avslut på kvällen så gick läggningen av Emil bättre än på länge. Har haft en period nu då sömnen har varit väldigt orolig och han har haft svårt att komma till ro, men det verkar peppar, peppar ha vänt nu. =)
 
Imorgon på dagen ska vi hem till Bitte och Agnes och leka, och på kvällen blir det lite fest tillsammans med mammagruppen =)
På söndag blir det äntligen dejt med Linda och hennes familj.
 
Alltså väntar en mycket trevlig helg, där jag ska passa på att njuta av tiden tillsammans med båda mina pojkar. <3
 
Hoppas att ni har en trevlig fredagskväll!
 
Ciao!

Konstigt väder

Ja, idag vet jag inte riktigt vad ajg ska säga om vädret. På förmiddagen när jag och Emil tog en promenad till Jonas för att lämna lite grejer han glömt här så snöade det, och inte så lite heller. Väl där böev jag bjuden på te, och sen när jag ska gå hem så är det strålande sol och klarblå himmel, var kom det ifrån liksom?! Sen senare på em när jag låg och spelade på mobilen i soffan då vräker regnet ner. Jaja, är väl våren som är på gång kanske?! =)
 
Igår blev det först träning på förmiddagen och sen på eftermiddagen så kom Jonas och Adrian på besök. Var mysigt att få gosa lite bebis och snacka lite skit. Sen på kvällen så var jag och Emil hemma hos Amelie och Zack. Blev bjudna på middag, och tittade på Gladiatorerna, jättetrevligt!! Och jag är så stolt över Emil, för han somnade på Amelies soffa, och sen lyckades jag bära ut honom till bilen och sen in i lägenheten och han fortsatte sova! Det kändes som ett härligt steg framåt, för det betyder att man faktiskt kan vara borta nån kväll ibland utan att det sabbar hela nattsömnen. Visst nästa gång kanske det inte går lika bra, men nu vet jag att det går ibland iallafall =)
 
Ikväll händer inte så mycket, har precis ätit middag och nu blir det film, chips och vin i soffan! Imorgon bitti blir det traditionsenlig mysfrukost framför vasaloppet, innan det sen blir det dags för ett nytt pass cirkelgym. Får se hur länge träningsvärken sitter i denna gång, efter förra passet hade jag träningsvärk till och med onsdagen =)
Sen på kvällen blir det lite jobb för min del. =)
Ha en fortsatt trevlig lördagskväll!
 
kram
 
 

RSS 2.0