Natt 3-bakslag

Ja, natten var inge rolig. Han sov oroligt, och blev jätteledsen så fort vi la ner honom i sängen. Känns som att han är otrygg i sin säng, och är väl för att han ofta får somna hos oss... Så vi bestämde oss för att han iallafall dagtid ska somna i sin egen säng istället för hos oss i soffan. Men det tog till 13.45 innan han tillslut av utmattning somnade i sin säng och sov i 2 timmar tills simon väckte honom. Vi hoppas att han ska sova bättre på nätterna om han känner sig tryggare i sin säng =)
 
Så nu är det bara att kämpa på... men att inte ge välling är inga problem alls, utan det känns som att otryggheten är det stora problemet. Och att vi gett välling för att vi trott att det ska göra att han kommer till ro och somnar om, som det gjorde förrut. Så det är inge svårt att inte ge :P
 
Nu ska jag ta och sova, imorgon fm ska jag hem till Bitte och hjälpa till med lille Gustav.
 
God Natt!

Andra natten

Natten som var gick toppenbra, han somnade vid 19.15 och sov till 5.30. Tänk om det kan fortsätta så, men är beredd på bakslag. :p


Operation sluta med välling på natten påbörjad!

Ja inatt var första natten som han inte fick välling på natten, trots att han vaknade flera gånger. Han har sovit många nätter utan förrut, men då har han gjort det frivilligt, inatt var det en fajt. Men vi hoppas att vi kan få honom att sova bättre på nätterna om vi får bort nattmaten. För de senaste veckorna har inte varit så roliga när det gäller sömnen, varken på dagen eller på natten, men framförallt inte på natten. Så vi får väl se hur det går :) Natten som var så var han vaken i två perioder, för mellan 23.30-01.30 och sen 04.30-07.00. Vid sextiden fick han dock frukost i form av gröt för då tyckte jag att det var morgon och han verkade hungrig :P Men vi får väl se hur de kommande nätterna blir =) Inatt får Simon ta honom hela natten då jag ska jobba dagpass imorgon, men sen jobbar jag två kvällspass så då kan vi hjälpas åt igen =)
 
Idag har jag varit ledig och det har jag njutit av. På förmiddagen så blev det en trevlig promenad i solen tillsammans med Lotta och Nellie, och på eftermiddagen så blev det ett besök hemma hos Katarina, Elsie och Viola för fika och lek. Supertrevligt!
 
Under kvällen har jag inte gjort så mycket, mest legat och myst i soffan med Simon. Är nog snart sovdags så att jag orkar upp till jobbet imorgon bitti. Känns så underbart att jag bara har 5 arbetspass kvar att jobba nu =)
 
Hoppas att ni har haft en trevlig helg!
 
KRAM

Ett år av lycka!

Idag har våran underbara son funnits hos oss ett helt år! Kan inte fatta vad fort det har gått, men nu är han redan 1 år!
 
Dagen har varit superhärlig. Började med ett besök på BVC där det blev vägning och mätning, läkarundersökning samt vaccination (kanske inte alltför roligt på sin födelsedag). Han blev först jätteledsen efter sprutorna, men det gick fort över.
Efter det så åkte vi ner till stan och åt lunch. Beställde för första gången in egen mat åt Emil. Blev pasta och köttfärssås, en barnportion.
Efter lunchen så styrde vi bilen mot parken zoo där vi tillbringade några timmar. Vädret kanske inte var det roligaste, men inget regn iallafall =) Emil tyckte det var riktigt roligt att titta på djuren, vissa djur var roligare än andra. Surikaterna var den absoluta favoriten. =)
 
Så ikväll var det en trött liten 1-åring som somnade gott. Jag har suttit barnvakt hos Zack, så kom ganska nyligen hem. Nu ska jag strax ta och sova så jag är pigg och utvilad för en ny dag med en massa roligt imorgon =)
 
God Natt!

Underbara familj

Har haft en helt underbar helg bestående av 1-års kalas för våran finaste Emil. Jag började lördagsmorgonen med ett välbehövligt besök hos frisören. Sen blev det att åka hem och fixa klart tårtorna innan de första gästerna skulle komma =)
Gav oss på att göra en barbapappatårta, och måste säga att jag blev riktigt nöjd, helt ok för att vara första gången. Så här blev dem:
 
 
 
Dagen flöt på jättebra, Emil fick en massa jättefina presenter och var på bra humör nästan hela dagen. Dock sov han bara på fm, så när klockan passerade 16 så var han supertrött. Men han höll ut till klockan 19, då han somnade för att sova typ en halvtimme för att sen vara vaken 2 timmar till. Men då blev det mys med mormor och morfar i soffan då jag och Simon skulle iväg på Jonas 30-års fest. Var en riktigt trevlig kväll, men vi gav oss hemåt ganska tidigt då man var rätt seg efter dagens kalasande =)
 
Idag har varit en slappardag. På eftermiddagen tog vi oss dock iväg till Eskilsparken för några timmars lek. Först kom Jenny och Leo förbi och snackade en stund, och lite senare så kom Carro och Ludde och lekte. Blev en jättemysig eftermiddag. Sen när vi kom hem så blev det premiärgrillning, åh så gott det var! =)
 
Nej, ska väl fortsätta titta på VM finalen, sen blir det att sova tidigt för imorgon är det åter till verkligheten som gäller. Dags för en ny arbetsvecka... och eftersom jag på senaste 1.5 veckan bara jobbat 1 pass så har jag blivit lite lat. Men jobbar iallafall bara måndag och tisdag, innan jag sen är ledig onsdag och torsdag. =) Och sen är det ju bara 2 veckor kvar nu innan det är dags för mammaledighet igen! Som jag längtar!
 
Hoppas att ni har haft en trevlig helg!
 

Händelserik helg väntar

Förra helgen var vi på min kusin Williams dop, och efter det så åkte jag och Emil med tåget till Stockholm för att hälsa på Lillemor och Liv! Hade en mysig kväll med god mat, vin och en massa tjejsnack! Precis vad jag behövde. Söndagen blev inte riktigt som vi hade tänkt, vi skulle varit kvar hela dagen men liv mådde Inge vidare och Emil var lite trött och gnällig så vi åkte hem redan mitt på dagen. Och tydligen så var Emil magsjuk... Han smittade både min pappa och min bror, samt Lillemor och Liv. Och jag blev sjuk också, så nya veckan börjades med att jag var sjuk måndag, tisdag och onsdag.

Idag blev det en sväng på stan för att uträtta lite ärenden, och sen på em hade vi först besök av Sofia, och sen Sanna och Elin. Sofia kom för att fira Emil då hon inte kan komma på kalaset i morgon.

Nu ikväll så är jag barnvakt åt Zack, han sover dock sen flera timmar och jag soffhänger framför tvn.

Imorgon vankas alltså 1-års kalas för våran lilla kille, hur det nu kan komma sig att han redan är så stor?
Sen på kvällen ska jag och Simon iväg på Jonas 30-års fest :) mamma och pappa ska sova hemma hos oss och vara barnvakt. Är dock lite nervös då han sover så dåligt på nätterna just nu.. Men går säkert bra! :)

Hoppas att ni också får en trevlig helg!

Kram


Utbildning

Har idag haft utbildning hela dagen med tema barn. Har varit en mycket bra dag med väldigt intressanta föreläsningar,.... Sen att det var superfint väder så att man hellre hade varit ute är ju en annan sak. Fick iallafall fika utomhus =)
 
Sen på kvällen var vi iväg på en annan föreläsning som anordnades av jobbet, efterföljd av mat och trevligt umgänge med arbetskamrater. Blev dock en tidig kväll då man var rätt mör efter dagens föreläsningar.
 
Imorgon är det kvällsjobb som gäller och på fm så blir det promenad med Amelie och Sofie. =) Hoppas på lika fint väder som idag! =)
 
Lediga dagen igår blev en rätt bra dag, förmiddagen spenderades hemma hos Bitte, Agnes och lilla Gustav. Åt sedan lunch på sveaplan med Simon och Emil innan det var kalas hemma hos Zack som fyllde 1år igår. Blev en trevlig em. Kvällen var lite upp och ner, men avslutades bra med en 1.5 timme lång promenad tillsammans med Karolina i det härliga vädret. =)
 
Nej, nu är det dags för sängen!
 
God natt!
 
KRAM

Helgen och jag är slut

Har varit en mycket hektisk och rörig helg på jobbet och jag känner mig slut i både kropp och själ! Nu är jag ledig till tisdag morgon, och jag tänker njuta av min lediga dag till fullo!

Ikväll har vi ätit god mat, och nu när Emil sover har jag hällt upp ett glas vin och har lagt mig tillrätta i soffan! :) tänker inte göra något mer ikväll som är jobbigt :p

Hoppas att ni har haft en trevlig helg!


Att utnyttja dagen!

Var ledig igår och det firade vi på bästa sätt med att åka till Uppsala för att hälsa på Sandra och Magnus.
Mötte upp Sandra på stan när vi kom och åt sushi, och efter det blev det en sväng som avslutades med varsin glass :)
Kvällen spenderades i soffan framför en bra film, såg "hungergames", den var riktigt bra!

Morgonen idag började för min och Emils del vid halv sex. Så vid 6.20 gick vi ut på promenad för att inte störa de andra, kom tillbaka strax före 8 :) väckte då Simon och sen kröp jag ner i sängen en stund till och sov till 9, ska ju orka jobba ikväll också :)

Nu är vi påväg hem, blir nog ett stopp i Enköping för lite lunch :)

Hoppas att ni har en trevlig helg! :)


RSS 2.0