Dop

Idag har vi varit i Stockholm på dop, då min kusins son Kevin skulle döpas. 
Vädret hade ju inte kunnat vara bättre, dopet var superfint och efteråt fick vi gott fika. Emil var mestadels på strålande humör, även om han som vanligt inte blir glad när han inte får göra som han vill :p

När vi kom hem så stekte vi hamburgare och åt ute på balkongen. Emil tyckte det var mysigt att äta ute och han lekte en lång stund med sina bilar där ute. :) 

Snart dags att sova, imorgon börjar en ny vecka. Och för tredje veckan i rad så består veckan bara av 4 arbetsdagar, det skulle jag kunna vänja mig med :)


God natt! 

Toppenlördag

Igår var en av de bästa dagarna på länge. Vaknade med Emil vid 6, väckte Simon mellan 7-7.30 och stack då ut och sprang :) 
6km blev det i härlig morgonsol!! 


Sen blev det lite frukost innan vi gick ner till eskilsparken :) medan Emil och Simon lekte gick jag ner till nära och kära för att inhandla en doppresent inför  Kevins dop idag. 

Sen på eftermiddagen blev det städning och förberedelser för kvällens middag med Katta och hennes familj! :) 
Blev en mycket lyckad och trevlig kväll, maten uppskattades av både stora och små och barnen lekte bra tillsammans :)




Idag fick jag lite sovmorgon, har nyss gått upp. Ska strax äta lite frukost och sen åka ner till affären för att inhandla lite Sallad som vi kan ha med oss till lunch. Sen bär det iväg mot Stockholm! :)

Ha en fin dag allesammans! 








84 stycken

Har ikväll varit iväg på baby runners träning, och ikväll var vi 84 stycken!! Jäkligt coolt tycker jag!! :) 

Jag som var så nöjd igår över att ha beställt klockan, och idag ringde de och sa att de inte har den i lager, och de vet inte när de får in den heller... Och hittar den inte heller nån annanstans för bra pris. Så nu blir det att kolla runt igen!! Suck!! 



Påskhelgen

Har haft en riktigt härlig helg, även om den inte riktigt blev som jag hade tänkt då jag råkade ut för en lite släng av magsjuka, men den var snabbt övergående så hade kunnat vara värre. 

Började helgen med att i fredags förmiddag åka till malmköping för att träffa Sara och lilla Kevin. På eftermiddagen åkte sen jag och Emil vidare till Dalarna för att spendera påsken hos mamma och pappa. Hade några riktigt fina dagar eftersom det var så himla härligt väder! 
Igår kväll när det var dags för Emil att sova för natten så styrde vi bilen hemåt. Skönt att passa på att åka när Emil ändå sover :)

Idag har Simon och Emil varit på parken Zoo hela dagen, men då mina 48 timmar inte helt passerat sen magsjukan så fick jag stannade hemma. Har dock mått helt bra så ägnade min egentid åt att städa hela lägenheten ordentligt, åt lunch på balkongen och tog en härlig powerwalk i solen. 






När killarna kom hem så hade de köpt med sig glass som vi åt på balkongen. 
Och efter middagen så gick vi ut till lekparken en stund, svårt att fatta hur fint väder det är. Gick i t-shirt fast klockan var 18.30 :)

Ikväll har jag äntligen beställt en gps-klocka, nu längtar jag tills den kommer :)

Nu ska jag ta en dusch innan biggest looser börjar :)

Hoppas ni har haft en härlig påskhelg! :) 



Skärtorsdag

Påsken är på ingång och nu är jag ledig i 4 dagar! Shit vad underbart! 

Detta har jag firat med lite påskmat tillsammans med mina fina pojkar eftersom Simon sen ska jobba hela helgen och jag och Emil kommer tillbringa helgen hos mamma och pappa. 




Senare på kvällen blev det även en joggingrunda för min del, den första på en vecka då jag irriterats av en liten förkylning. Den försvann dock fort och nu hoppas jag att den inte kommer tillbaka. Blev 5 tunga km i vilstaspåret, men alltid lika skönt efteråt :)

Nu ska jag sova. Imorgon förmiddag ska vi till malmköping för att hänga lite med min kusin och hennes lilla son, sen efter lunch när det av norrut :)

God natt! :)



Fikabesök

Ny arbetsvecka påbörjad, och då Simon jobbar kväll så hämtade jag Emil påvägen hem och väl hemma så var det bara att äta mat och se lite tv innan det var dags att stoppa honom i säng. Medan han tittade på tv så slängde jag ihop lite chokladmuffins eftersom jag skulle få fin fint fikabesök lite senare.

Så efter att Emil somnade så kom Katta och vi har fikat, druckit te och pratat, pratat och pratat. :) supertrevligt, nu har jag en massa ny energi för resten av veckan! 



Nu kom Simon nyss hem och jag ska snart sova. Känner att jag har en lite förkylning på lur i kroppen, så ska försöka sova bort den! :) 





Uppsala

Söndag igen nu då, veckorna går så himla fort, och veckan som kommer nu är det ju bara 4 arbetsdagar :)

Helgen har spenderats hos Sandra, Magnus och Minna i Uppsala. Har varit en riktigt mysig helg med mycket lek, bus och mys! Har tagit promenader, hängt i lekparken, ätit lunch på stan, lekt med barnen, druckit vin, pratat en
massa och bara hängt! <3
Morgonen idag startade en aning tidigt för mig och Emil (4.30), så har varit lite segt idag men med några powernaps för både mig och Emil så har vi klarat dagen bra! 

Nu ska jag se mästarnas mästare och sen tänker jag nog sova, har ingen lust att starta veckan med att vara helt slut. Hade tänkt träna idag när vi kom hem, men känner mig inte helt hundra i kroppen (även om jag egentligen tror mer på att det är trötthet än sjukdom) så  tar det säkra före det osäkra och vilade. Sen har jag även lite känningar i benhinnorna, så benen mår nog bara bra av att vila lite extra. Blir vila imorgon också då Simon jobbar kväll men siktar på tisdag :)

Avslutar med ett par bilder från helgen :)

Lunch på stan:

Sandra och jag lyxade till det med varsin drink! 



Hoppas att ni haft en trevlig helg! 

VAB-måndag

Börjar nya veckan med att vabba då Emil haft feber under helgen och är allmänt hängig. 
Ringde på förmiddagen till öron då vi har tid nästa vecka för bland annat hörseltest men det känns som att det inte kommer gå att göra det eftersom han fortfarande har ont i dem. sköterskan jag fick prata med höll om det och bokade in oss på en akuttid för att kolla hur hans öron såg ut nu. 

Fick träffa en jättebra doktor som tittade i hans öron. Han hade ingen direkt pågående inflammation just nu men eftersom han har vätska bakom båda trumhinnorna så får han väldigt lätt ont i öronen så fort han bli förkyld och slemhinnorna svullnar... Ska på nytt läkarbesök med hörselkontroll i slutet av maj. 

För att bli av med lite negativ känsla så stack jag ut och sprang 5km när Simon kom från jobbet. Hade väldigt stumma ben hela passet, och ändå sprang jag på årsbästa på 5km, riktigt nöjd! Med tanke på hur bena kändes idag så borde jag kunna göra ännu bättre med pigga ben. 

Nu ikväll har jag varit helt otroligt godissugen, och för att hindra mig från att åka och köpa nåt så åt jag lite glass. Inte alls det jag var sugen på egentligen men det fick duga. :p


Nu ska jag sova, imorgon blir det jobb då Simon är ledig. God natt! 

Söndag

Har varit en lugn dag idag, Emil mår lite bättre idag, men var rätt trött på förmiddagen. Skulle gå ut och leka en stund men Emil ville hellre åka bil så då åkte vi och handlade istället. :)

När Simon kom hem så stack jag ut och sprang en sväng. Blev 5:an i vilsta, plus att jag sprang dit och hem också, så totalt 7km blev det. Känner hur ovan min kropp är att springa kuperat, fick ordentlig kramp i vaderna efter 3 km så var tvungen att stanna och stretcha en kort stund. 
Så det blir att springa mer i skogen framöver, men blir ju lättare nu när det är ljust längre på kvällarna :)

Efter middagen blev det en sväng till affären, var lite tomt i kyl och frys så behöves fyllas på lite! :)

Nu är det lite söndagsmys framför mästarnas mästare! 





Lördag

Ännu en dag till ända, och den här helgen blev inte riktigt som planerat. Hade rätt mycket roliga planer för helgen, men de fick till stor del ställas in när Emil igår kväll tempade 38,7. Är ju antagligen pga öroninflammationen som vi vet att han men som man inte gör något åt, men man kan ju inte veta helt säkert att det inte är nåt annat som smittar, vilket gör att vi får hålla oss mestadels hemma för säkerhetsskull.

Men blev ändå en promenad och fika tillsammans med Katta medans Emil och Viola sov middag i vagnarna :) blev uteserveringspremiär i det härliga vädret! 


Annars har vi inte gjort så mycket idag, lekte lite ute på gården när vi kom hem. Och efter middagen har vi byggt med klossar och sett på Nicke nyfiken :)

Imorgon skulle vi ha lekt med Linda och hennes barn, som jag har längtat. Men det får vi nog ta en annan gång när Emil är frisk. 

Köpte ju nya utemöbler i torsdags, och lite blommor till balkongen igår som jag tänkte ni skulle få se. Riktigt nöjd blev jag faktiskt! 




Nu ska jag ta tag i strykhögen, samtidigt som jag ser på nån film. Simon jobbar kväll så får roa mig själv ett par timmar till :p

Hoppas att ni har en trevlig helg! 



Effektiv semesterdag

Idag har varit en väldigt effektiv dag! Har varit lediga båda två och har ägnat dagen åt att städa och rensa i förrådet samt kört allt skräp till tippen. Avslutade med att åka och tvätta bilen (väldigt välbehövligt) och med att åka till jysk och köpa nya utemöbler till balkongen. Blev jättebra! :)
Påvägen hem köpte vi med oss pizza, orkade verkligen inte laga mat. 

Emil hade tillbringat hela dagen med sin farbror så han var supernöjd! Längre än vanligt var han också uppe dagen till ära :)

Igår kväll var jag på grappa och åt middag och drack vin tillsammans med Katta! Supertrevlig kväll som gav en massa ny energi! 

Känns jätteskönt att det är fredag imorgon och sen ledigt igen :) dock jobbar Simon lördag och söndag så jag och Emil får roa oss på egen hand. Lördag har vi inga planer men söndag så ska vi till ärla och leka med Linda och barnen :)

Nu ska jag ta och sova så jag orkar upp imorgon bitti :)

Sov gott! 


1a april och lyckad träning

Kan inte riktigt fatta att det redan är april , snart sommar ju! Tiden går så fort! 

Har firat nya månaden med ett riktigt hårt men väldigt roligt intervallpass tillsammans med baby runners team Eskilstuna. 
Kämpade hårt och kommer ha väldigt ont i kroppen imorgon tror jag. Fick mycket pepp och inspiration av en föredetta arbetskamrat som var där!

Nu sitter jag helt mör i soffan efter att ha fått i mig ny energi, snart sovdags! 




RSS 2.0