Utmaning avklarat

Var sista dagen på styrkeutmaningen idag, och det firades med en glass :) 


Idag på förmiddagen blev det storhandling med hela familjen. På eftermiddagen/kvällen så har Simon jobbat och jag och Emil har varit hemma hos Katta och tjejerna. Barnen lekte, vi blev bjudna på middag och vi tog en långpromenad. Alla barnen var ganska trötta och griniga, men ändå trevligt att göra nåt istället för att bara sitta inne :)

Nu är det dags att sova. Imorgon ska vi på dejt med Amelie och Zack, det ska packas och förberedas för onsdag och sen på kvällen blir det AW :) god natt! 




Parken zoo och födelsekalas

Idag har jag och Emil varit på parken zoo tillsammans med Linda, Albin, Maja och Max. Tänkte först ställa in då det verkade som att det skulle bli en regnig dag, men bestämde oss ändå för att åka, och det var ju bra för det blev riktigt härligt väder! 
Var en riktigt härlig dag med mycket lek och bus. Barnen fick styra vad vi skulle göra så blev mycket lek i lekparkerna och sen även häng i tivolit medan Emil sov då de andra hade åkband :)
Emil fick åka en karusell han också när han vaknade. 

Ikväll har vi varit på kalas hemma hos William som fyller 9 år idag. Blev en massa gott fika och trevligt häng, och mera lek och bus för Emil :)



Jag hade redan innan bestämt mig för att jag skulle springa hem, ångrade mig lite när regnet stod som spön i backen men hem sprang jag, plus en lite extrasväng, så blev 6km totalt. Mycket nöjd är jag!! När jag Kom hem så blev det lite styrketräning, bara en dag kvar på styrkeutmaningen nu.. Har dock fuskat och hoppat över 2 dagar, men känns ändå skillnad på styrkan i musklerna :)

Nu blir det sängen. Imorgon storhandling på förmiddagen :) god natt! 

Semester

Haft en riktigt härlig fredag. Simon och Emil har varit i Örebro hela dagen så jag har haft hela eftermiddagen och kvällen för mig själv.

Började med en sväng på stan, där det även blev en fika med Katarina och tjejerna. 
När jag kom hem stack jag ut på en joggingtur och sen blev det lite styrketräning. Så skönt att hinna med saker i lugn och ro :)

Sen cyklade jag iväg till Simone där jag blev bjuden på middag och sen blev det några glas vin och tjejsnack. 
Avslutade med att sortera kapsyler med hennes Goa son Ludvig :)





Nu är det tack och godnatt! :)



Middag på stan och Emils sista dag

Igår kväll var jag på stan och åt middag med Katta, drack vin och snackade skit. Supermysigt och välbehövligt! 

Igår var även Emils sista dag på förskolan innan sommaren, nu är han ledig 8,5 vecka. Ska bli så härligt att få en massa tid med honom, och vi börjar på topp med en minisemester till Kolmården onsdag till fredag nästa vecka... Längtar massor till detta! 

Ikväll har jag inte gjort så mycket, mest hängt i soffan, känner mig lite hängig, så ska snart sova. Vill inte bli sjuk!! 

1 dag kvar till lite ledighet! 

God natt! 

Intervallträning och styrka

Sitter i soffan och äter jordgubbar och ser tv. Har varit iväg och tränat med baby runners, jobbigt pass som vanligt. Räknar med ordentlig träningsvärk imorgon! :)

Nu har nedräkningen börjat, bara tre arbetsdagar kvar tills första delen av sommarens ledighet. Börjar med 2 veckors föräldraledigt och sen jobbar jag två veckor innan det sen blir 4 veckor semester :) ska bli jäkligt skönt! 

Imorgon kväll blir det middag och vin med Katta! Längtar! 




God natt! 

Midsommar

Har tidigare inte riktigt fattat grejen med midsommar, inte riktigt tyckt att det var min grej. Har därför många gånger istället valt att jobba, och de senaste två åren har vi firat med mamma och pappa (ett år bara jag och Emil när Simon jobbade, och ett år hela familjen). Det har ju såklart också varit mysigt, precis som alla helger hos mina föräldrar, men det har liksom inte varit så speciellt... 

Men den här midsommaren har varit som alla alltid har beskrivit midsommar: alldeles jättemysig!! 
Förhoppningsvis har vi skapat en del nya traditioner, för så här vill jag gärna ha fler midsomrar. 
Vi har spenderat den utanför Östhammar tillsammans med Sandra, Magnus och Minna, och Magnus familj.

Vi har dansat kring midsommarstången (vissa mer än andra), ätit en massa god mat, lekt med barnen, åkt båt (till Emils stora förtjusning) druckit vin/öl, spelat kort, ätit jordgubbar och bara varit. 
Vi har beundrat våra fina, vackra barn (vi är inte ett dugg partiska ;)) och fascinerats över hur bra de trivs tillsammans och hur roligt de har med varandra, trots att de bara är 1 och 2 år. 








Tyvärr avslutades helgen med att Simon blev sjuk och idag konstaterades halsfluss och han fick antibiotika, så det borde ju vända nu. Men det är sånt man inte råder över och jag tänker inte låta det förändra tankarna om helgen. :) 
Nu håller vi bara tummarna om att alla vi andra klarar oss. 

Hoppas att ni andra haft en lika härlig midsommar :) 












Å-loppet och besök av mamma

Måndag idag och bara 2 veckor kvar till första ledigheten. Som jag längtar!! Även om det kommer kännas lite konstigt sista dagen Emil är på förskolan, för att sen vara ledig i 8 veckor, undrar vad han kommer att tänka :p men ska bli så härligt att ha honom hemma och få en massa tid med honom! Jag ska verkligen njuta! <3 

I lördags var det dags att springa å-loppet, och är rätt nöjd med tiden faktiskt... Men har ändå en del att förbättra för att nå mitt mål på tjejmilen i Stockholm! :)


I helgen var mamma här på besök. Simon jobbade helg så behövde lite hjälp med Emil under loppet... Sen passade vi på att ha lite tjejkväll efter att Emil somnade, självklart blev det lite scrapbooking och ett par glas vin. 

Igår efter att Simon kom hem så åkte jag iväg till Tuna park för lite egentid och shopping inför midsommar. Träffade även Katta och hennes tjejer och tog en snabbfika! :) 

Nej, nu blir det sovdags. Imorgon blir det äntligen träning med baby runners igen! 

God natt! 

Sommaravslutning på förskolan

Ikväll har det varit grillkväll på Emils förskola, jättemysigt var det, även om vädret hade kunnat vara lite bättre... Men iallafall uppehåll stora delar av tiden :) 

Jag och Emil tog sen bussen hem till Emils stora förtjusning, medan Simon fick cykla hem :) 

Imorgon blir en lång dag, först jobbar jag 7.45-12.45, sen fortsätter jag med ett pass på akuten 13-21.30 (eller 22). Är första passet sen i början av förra sommaren, så ska gå bredvid imorgon, och sen är tanken att jag ska jobba lite i sommar. Är inbokad på en helg iallafall :)
Ska faktiskt bli jättekul att jobba, har saknat mitt gamla jobb! Hoppas på att det blir en lagom kväll så att jag hinner komma in i det lite! :) 

Somnade faktiskt skapligt igår och kände mig rätt pigg imorse, trots att Emil vaknade redan 5.30. Sen tyckte Emil att det var dags att gå ut redan 6.15, så vi gjorde oss klara och gick till lekparken en stund innan jag lämnade på förskolan vid 7 :) en riktigt härlig morgon utan stress och med lite kvalitetstid i morgonsolen! 

Har precis anmält mig till å-loppet på lördag, så nu är det bara att ladda! Ett 14-timmars pass är nog en bra uppladdning tror jag ;)

God natt! :)

Trött som ett as!

Drygt halva veckan är gjord, och pga dålig nattsömn känner jag mig helt slut! Så ikväll blir det sova tidigt! :) kan inte längre skylla på Emil att jag sover för lite, utan endast på mig själv, har så svårt att komma i säng på kvällen. Men ikväll ska jag sova tidigt :) 

I måndags var vi och kollade på några hus efter jobbet, men inget som passade oss :) efter det blev det lite intervaller, men jäklar vilken seg kropp jag hade.. Tanken är att springa å-varvet på lördag, får se hur det ska gå :p

Nej fortsätta slötitta på en film. :)

Ett kärt återseende

Redan onsdag, och har mest hängt i soffan hela kvällen. Är helt slut, både fysiskt och psykiskt, så dags att sova snart. 
Efter jobbet idag så gick jag till nära & kära där jag hade ett ärende att uträtta. :) blev stående där rätt länge och pratade med hon som äger butiken, hon är underbar! 

I måndags hade jag besök av min bästa Anna, första gången vi sågs på 1,5 år då hon precis kommit hem från Australien. Umgicks först med Emil en stund, han var ju bara 5 månader när hon åkte så var kul att de äntligen fick träffas "på riktigt" :)
Efter att han somnade så drack vi lite vin och pratade en massa, har ju en del att ta igen. :) 


Nu ser jag fram emot en sommar då vi hinner ses en massa! :) 

Nu blir det sängen! 



1a juni och en styrkeutmaning

Tänk att det redan är juni månad, och om 4 veckor går jag på mina första veckor ledighet :)

Blev tipsad av en vän om en styrketräningsutmaning för juni månad som jag bestämt mig för att anta. Behöver verkligen ta tag i styrketräningen så det här kom lägligt. :) 
Så här ser utmaningen ut:


Efter middagen idag så skruvade vi ihop
Emils bord och stol som vi köpte på Ikea i torsdags. Han blev supernöjd över att ha ett eget litet bord att pussla och rita vid, och leka med sina köksgrejer vid :)

Nu blir det soffhäng fram tills det är sovdags! :)

Myshelg

Söndag idag och fyra lediga dagar är snart till ända. Har haft en riktigt härlig helg med en massa kvalitetstid! 

I torsdags förmiddag åkte jag och Emil upp till Dalarna. Gjorde ett stopp på Ikea i Västerås där vi åt lunch och snabbshoppade lite. 
Väl framme hos mamma och pappa så bytte jag om till träningskläder och stack ut på en löprunda i det härliga vädret. 13km blev det totalt, är så vackert runt där de bor! 


På kvällen satt vi ute och åt grillat och drack lite vin. Riktigt fint väder! 

På fredag förmiddag var jag och Emil in till Falun och hälsade på mamma/mormor på jobbet. Hon jobbar på en förskola så Emil tyckte det var jätteroligt. Sen när Emil sov middag så blev det en liten sväng på stan, Emil fick bland annat ett par sandaler. 
På kvällen kom Simon med tåget då han jobbat torsdag och fredag. Blev några öl och lite sällskapsspel på kvällen. 

Igår så började jag och pappa dagen med en joggingrunda, kändes att jag sprungit långt bara ett par dagar innan. :p
På eftermiddagen så tog jag och Simon husvagnen och åkte iväg för lite egentid. Bodde på en liten camping, åt god mat, drack vin och öl, njöt av en riktigt vacker kväll på en uteservering och bara njöt av att vara själva. Så skönt att ha tid att bara sitta och prata om annat än vardagsgrejer. :)








Sitter nu i bilen påväg tillbaka till mamma, pappa och våran lilla älskling. Pratade med mamma förut och Emil hade hostat hela natten, så får väl se vad det leder till. Lilla plutten! <3
Längtar efter att få krama om honom nu, men han sover nog middag när vi kommer nu. 

Hoppas att ni alla har haft en trevlig helg! :)

RSS 2.0