Förnyelse

Tänkte jag skulle visa de nya gardinerna jag köpte i Ullared. Är ju alltid roligt med lite nytt! 








Årets första grillning

Vilket underbart väder det är i helgen, jag njuter varje sekund! :)

Igår gjorde vi inte så mycket mer än bara njöt av att vara lediga i det härliga vädret. Passade på att avklara grillpremiären, så himla gott! :) 


Nu sitter jag och äter frukost och laddar för en härlig 10km runda. :)

Hoppas att ni har en härlig söndag! :)

Tacos en tisdag

Har idag varit hemma och vabbat. Precis som de senaste dagar så började dagen med att Emil inte fick upp ögonen pga att de var så kladdiga. När man väl tvättat ur dem så håller de sig rätt torra under resten av dagen, men tycker så synd om honom på mornarna. Måste vara hemskt att inte få upp ögonen. 

Trodde mitt på dagen att han var påväg att bli sämre igen då han var väldigt tungandad och tempade 37,9. Var rädd att febern var påväg upp, speciellt som han när han skulle sova middag var väldigt ledsen och klagade över öronvärk. Men efter alvedon så somnade han och sen blev det inge mer av febern, så jag håller mina tummar hårt för att det har vänt nu och att han vaknar imorgon utan kladd i ögonen! 

Till middag blev det tacos, då Det är en av Emils favoriträtter, han älskar ju grönsaker! Han har ju ätit väldigt dåligt några dagar men nu åt han nästan som vanligt. Att man kan bli så glad för nåt så litet :)


Nu ska jag sätta mig och pyssla en stund innan det blir sovdags. Imorgon blir det jobb för min del då Simon är ledig. 



Helgen

Söndag kväll igen då, känns som att jag väldigt ofta bloggar på söndagskvällarna. Är väl för att då har man lite att skriva om, och det är först så här på kvällen man tar sig tid att skriva. 
Vår helg har varit väldigt lugn, Emil är fortfarande sjuk så vi har mest varit hemma. Han är dock på bättringsvägen nu, men får bli hemma åtminstone en dag till. Idag har han ätit både frukost och middag, vilket är två mål mer än han gjort på de senaste dagarna. Så skönt att se att det går åt rätt håll... Men han har fortfarande en väldigt jobbig hosta. :/ tycker att det är dags att bli frisk nu! 

Mamma och pappa har varit på besök i helgen, är så kul att se hur glad Emil blir när mormor och morfar är på besök <3

Idag när Simon kom hem från jobbet så stod jag redo att ge mig ut på en löprunda, ville hinna springa medan solen sken och det blev en riktigt härlig runda som gav en massa energi. Hade det bara inte blåst så hade det varit kanon! :) 

Nu blir det häng i soffan framför mästarnas mästare med lite godis :) cyklade till affären för att köpa det förrut istället för att ta bilen, så då känns det lite bättre att äta det :) blev iallafall nästan 6km.



Hoppas ni haft en trevlig helg! 

Äntligen fredag efter jobbig veckan

Den här veckan känns det extra härligt med helg, även om Simon tyvärr jobbar... 
Har varit en lite jobbig vecka då
Emil har varit sjuk sedan i måndags kväll. Så veckan har bestått av nätter med dålig sömn, dagar på jobbet då jag varit lite för trött för att vara där, en eftermiddag på barnakuten, och mycket Gos i soffan framför tvn. 

Besöket hos doktorn igår visade att han hade öroninflammation och ögoninflammation. Sen en väldig hosta på det så vi fick inhalera lite innan vi åkte hem. Fick även hostmedicin så att han äntligen kunde få sova lugnt, så natten till idag var mycket mycket bättre och idag har han varit feberfri fram till läggdags då han hade stigit till 38,0, men känns ändå att det har vänt! Dock äter han inte så mycket , under hela dagen har han bara ätit några fruktbitar. Tur att han iallafall drack vällingen ikväll (även om han inte drack hela),  det gjorde han inte igår. 

Nu ligger jag i soffan och slöar, ska bli skönt att vara hemma ett par dagar nu! Ska strax ta tag i strykningen och sen blir det sängen tidigt :)

Hoppas ni får en trevlig helg! Kram


Ullared

Vilken härlig helg vi har haft jag och Sandra! Den har innehållit det mesta: adrenalin, shopping, skratt, vin, prat i timmar, vilsekörning och mycket mycket mera :) avslutade resan på bästa sätt
Med att köra ca 10 varv i en rondell, ett varv är för mesar! ;)

Mycket bra saker fick med oss hem, båda är grymt nöjda med våran shopping. Vi fick med oss så mycket bra saker hem!! 


Full bil efter 2 dagars shopping, och ja vi var bara två :)


Lunch i det härliga vädret innan vi styrde hemåt :)

En mycket rolig helg helt enkelt! :) 

Nya löparskor

Fredagkväll som jag har spenderat med att rensa ur min garderob, hade så himla mycket kläder som jag inte använder, och en hel del som jag hade glömt att jag hade för det låg i botten. Men nästan en hel sopsäck kastat blev det  :)
Så nu är jag redo för Ullared imorgon :)

Idag efter jobbet och innan jag hämtade Emil så var jag och hämtade mina nya löparskor som jag skickat efter. 


Skitnöjd då de satt perfekt (hade provat i butik) och nästan halva priset mot butik. :)

Efter att jag hämtat Emil så lekte vi i eskilsparken tillsammans med Bitte, Agnes och Gustav :) 

Nu ska jag snart ta och sova, imorgon bitti bär det av söderut :)

Trevlig helg! 

Tisdag och ev sträckning

Tisdag nu för tiden innebär så ofta jag kan gruppträning. Idag var det supertusingar som gällde, roligt men jobbigt! Det gick till som så att man först sprang 100m, sen vila 20sek, sprang 200m, vila 20sek, sprang 300m, vila 20sek och sist springa 400m vilket totalt blir 1000m. Sen i mellan varje tusing blev det 2 min vila. Totalt 5 stycken hann jag med. 
Avslutade med styrketräning= mycket trötta ben! 

Tyvärr så tror jag att jag sträckte mig i vänster lår under intervallerna, hoppas att det går över fort! Blir vila imorgon då
Simon jobbar kväll, och det är nog bra för låret. Sen hoppas jag kunna springa igen på torsdag :)

Nu har jag precis ätit ett par smörgåsar och snart blir det sängen :) hoppas att ni har en härlig tisdag! 





Riktig kvalitetshelg!

Söndag kväll, idag med ny tv-underhållning: mästarnas mästare. Älskar det programmet så kommer se fram emot söndagarna framöver :)

Har haft en kanonhelg tillsammans med en massa fina människor. Mamma kom redan strax efter 13 i fredags och tillsammans gick vi och hämtade Emil på förskolan. Emil blev så glad när han fick se mormor, han kastade sig i hennes famn! 
Vi tillbringade em/ kvällen med lek, bus och mys! Efter att Emil somnat så drack vi lite vin men det blev sängen rätt tidigt.   

Lördagsförmiddagen tillbringade vi i eskilsparken, var ju helt fantastiskt vårväder och lekparken var full med lekfulla barn! 
På eftermiddagen kom Bitte, Agnes och Gustav över för lek och middag. Även Fredrik kom med tåget för att stanna över natten. En mysig eftermiddag med full fart. På slutet lekte Emil och Agnes jättebra tillsammans och var så roligt och se glädjen i bådas ögon när de jagade varandra genom lägenheten! <3 

På kvällen när Emil sov så spelade vi kort, ingen av oss var så sugna på att se melodifestivalen. 

Idag passade jag på att sticka ut på en löparrunda på förmiddagen innan mamma och Fredrik skulle åka hem. Blev 5km, och sprang på årsbästa på flera år. 26,55min, är riktigt nöjd men kändes som att jag skulle stryka med på kuppen. På sista km visste jag knappt hur jag skulle orka flytta fötterna framåt och det svartnade nästan för ögonen. 

Efter att mamma och Fredrik åkt hem och Emil sovit middag så åkte vi hem
Till Simone och Agnes för att leka. Vi gick till stenby gård och tittade på djuren och sen lekte vi i en lekplats påvägen hem :) 

Vid 17.30 hämtade vi äntligen Simon/pappa på tågstationen!! 3 dagar har han varit borta, är underbart att nu ha honom hemma igen! <3

Tack för den här underbara helgen fylld av kvalitetstid alla inblandade! Särskilt tack till mamma/mormor och Fredrik/morbror för att ni tillbringat helgen med oss! Både jag och Emil är jätteglada! <3


Gruppträning

Ikväll stod gruppträning med Baby runners team Eskilstuna, över 60 tjejer var vi som körde intervaller och styrka tillsammans! Riktigt roligt och riktigt jobbigt, ser redan fram emot nästa vecka!! Tror att jag kommer känna av det här i kroppen imorgon! :)

Efter träningen så har jag ätit en semla och nu ska jag strax sova, är super trött. Både i kroppen och knoppen 


God natt! 

Årsbästa!

Började dagen som vi alltid gör första söndagen i mars, med mysfrukost i soffan framför Vasaloppet. En mysig tradition som vi nog bara kommer avbryta det år jag själv ska stå där på startlinjen :p men första gången ska jag nog åka öppet spår, så då kan jag ändå äta frukost framför tvn vid Vasaloppsstarten :)




Då Simon jobbar kväll idag och jag gärna ville hinna träna innan så fick jag avbryta tv-tittandet efter frukost och istället snöra på sig joggingskorna och ge mig ut på en sväng. Målet var minst 7 km men gärna mera, och bestämde mig efter ett par kilometer att det fick bli 10km. Var lite sugen på att se vad jag kunde få för tid, även om kroppen kändes rätt tung idag.. Och efter 10km stannade klockan på 56,55 min, och det var årsbästa på milen och även personbästa om man ska räkna de närmaste åren, tror att det är bland det snabbaste jag har sprungit. Och det kan bara bli bättre. :) väl hemma så började jag steka plättar till lunch, och samtidigt passade jag på att köra lite styrketräning. Totalt 100 benböj fick jag till, samt 20 utfall på varje ben. Måste bli bättre på att köra styrka också, får ta och köra lite mage nån dag :) 




På eftermiddagen så var jag och Emil ute en stund. Efter maten har han varit supertrött och mest velat sitta i knä eller blivit buren på.. så blev ganska tidig läggning idag, han har nog lite att sova ikapp sedan igår :p

Hoppas att ni haft en trevlig helg! Kram 
 


1a mars

Nattens vak resulterade iallafall i sovmorgon till 8.10. Är så skönt att han nu börjat kompensera med att sova lite längre om han sovit dåligt... 
På förmiddagen så tog vi det lugnt, lekte och myste :)

Efter lunch gick vi ner till stan eftersom Emil skulle till frisören kl 14.15. Tanken var att Emil skulle sova middag i vagnen, men han höll inte riktigt med och vaknade efter 25 minuter... Så det är vad han har sovit idag :)
Blev ju rätt mycket tid över nu när han inte tänkte sova, så gick till biblioteket en stund för att fördriva tiden :)
Frisörbesöket gick inte riktigt lika bra som vanligt, tror han var för trött... Men klippt blev han och han blev så fin, ser så stor ut :)

Påvägen hem mötte vi upp Simon, och kvällen har varit lugn, vi haft en väldigt trött liten kille som vid 19.30 somnade gott :)

Vi har sett andra chansen, och slökollar nu på en film.. 

Imorgon blir det familjefrukost framför Vasaloppet! :)






Nattvak

Ja då har vi snart varit vakna i 2 timmar, vet inte vad som är fel... I början var han väldigt ledsen, nu på slutet bara pigg. Nu ligger jag i soffan och hoppas att tystnaden innebär att han sover eller är påväg att somna.. La mig på soffan för att slippa springa så långt varje gång han gråter... 
Känner att det kommer bli en tuff helg och nästa vecka när man inte får sova. Det dryga med att Simon jobbar i helgen är ju att jag måste ta honom båda mornarna, är han ledig tar vi varsin. 
Är glad att jag la mig före 22 igår, behöver alla minuter man kan få :)

Hoppas att ni sover gott :) 

RSS 2.0