Helgen

Söndag kväll igen då, känns som att jag väldigt ofta bloggar på söndagskvällarna. Är väl för att då har man lite att skriva om, och det är först så här på kvällen man tar sig tid att skriva. 
Vår helg har varit väldigt lugn, Emil är fortfarande sjuk så vi har mest varit hemma. Han är dock på bättringsvägen nu, men får bli hemma åtminstone en dag till. Idag har han ätit både frukost och middag, vilket är två mål mer än han gjort på de senaste dagarna. Så skönt att se att det går åt rätt håll... Men han har fortfarande en väldigt jobbig hosta. :/ tycker att det är dags att bli frisk nu! 

Mamma och pappa har varit på besök i helgen, är så kul att se hur glad Emil blir när mormor och morfar är på besök <3

Idag när Simon kom hem från jobbet så stod jag redo att ge mig ut på en löprunda, ville hinna springa medan solen sken och det blev en riktigt härlig runda som gav en massa energi. Hade det bara inte blåst så hade det varit kanon! :) 

Nu blir det häng i soffan framför mästarnas mästare med lite godis :) cyklade till affären för att köpa det förrut istället för att ta bilen, så då känns det lite bättre att äta det :) blev iallafall nästan 6km.



Hoppas ni haft en trevlig helg! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0