Intervallträning

Sitter i soffan och slötittar på tv, är helt slut i benen efter kvällens intervallpass med fokus på benen. Kommer nog kännas imorgon skulle jag tro. :)
Trots middag innan träningen kände jag utsvulten efteråt, fick bli lite bär och keso.


Simon och Emil har varit i Örebro över dagen och kom nyss hem. Emil hade somnat i bilen och fortsatte sova inne :)

Nej, nu blir det sängen, är helt slut. :)

Sovmorgon

Ja som rubriken lyder så bjöd Emil på sovmorgon Imorse, vaknade inte fören 7.40. Tack för det säger jag :)

Jag och Emil jag haft en riktigt slö dag, det ända aktiva vi gjorde var att åka till mega och willys.
Resten av dagen har vi sett film, lekt och ritat. :)

Nu ser vi lite film i soffan innan det är dags att sova. 

Helg

Har tappat lite fokus på att skriva här på slutet, men det har varit lite mycket nu sista veckorna. Håller på och letar hus och var med och budade på ett hus i början av veckan som vi sen inte fick men det upptog all vår energi under några dagar. Nu är det bara att leta vidare :)

Simon jobbar den här helgen vilket är lite trist men är bara och göra det bästa av helgen ändå, och vi har haft en bra helg än så länge :) 
Igår så eftermiddagen så var vi till mormor och fikade, sen blev det tacos följt av popcorn och film i soffan. En riktig myskväll hade vi, jag och Emil. ♡

Idag på förmiddagen så var jag först iväg och stor handlade innan det blev en joggingtur
nu på eftermiddagen och kvällen har jag och Emil varit hos Simone, Micke och Agnes. Blev bjudna på middag och barnen lekte. Var så roligt för de lekte så bra tillsammans, tidigare har de mest lekt bredvid varandra men idag lekte de verkligen med varandra :)

Emil har inte sovit nån middag idag (självvalt)och sen höll jag honom vaken till 21, så nu hoppas jag på att han inte ska vakna allt för tidigt imorgon, speciellt inte nu när vi ska ställa om klockan :)

God natt :)


Barnledig helg

I fredags efter jobbet så åkte vi upp till mamma och pappa. Kvällen bjöd på god middag, bastu och trevligt sällskap. Var bastupremiär för Emil och han gillade det :)

Igår morse efter frukost så åkte jag och Simon hem och Emil stannade hos mormor och morfar över natten. Jag och Simon skulle lite i efterskott fira våran bröllopsdag. På vägen hem så stannande vi till vid tuna park då jag behövde ett par höstkanten, hittade ett par som jag gillar jättemycket!! Snygga och sköna!!


På eftermiddagen blev det träning och soffhäng. Middag åt vi på stan och resten  av kvällen  spenderades hemma i soffan. Hade tänkt gå på bio men fanns inget vi ville se, så valde att se film hemma i soffan istället. 


Min supergoda mat :)

Idag tog vi en lång sovmorgon, och sen städade  vi lite innan Emil kom hem. 
På eftermiddagen/kvällen så har jag jobbat på ava, var andra inskolningspasset och jag tycker att det är superroligt! :)

Nu är det dags att sova och ladda inför nya veckan :)

God natt!

Länge sen sist

Har Imorgon bär dettt par veckor sen sist nu, och det har väl  irolnt så himla mycket. 
Är ju nu höst på riktigt med m rker både när mangår till och från jobbet. Även om de senaste dagarna har bjudit på strålande sol och härliga höstdagar! :)

Igår kväll var vi på middag hemma hos Katta och Macke, en härlig kväll som vanligt med en massagott att äta och dricka :)


Idag har vi haft en härlig ledig lördag hela familjen med bland annat en utflykt till strägnäs marknad... nu ikväll så kom Simone och Agnes över en stund. Jag och Simone skulle träna och Agnes ville leka med Emil :) 

5 km fick vi till så vi var mer än nöjda. Hemma hade de haft roligt och lekt en massa, här har de dukat till middag :)


Imorgon bär det av till ullared tillsammans med sandra, ska bli roligt :)

hoppas att ni har en härlig helg! :)

RSS 2.0