Hemtenta skrivs

Halva veckan har snart passerat, men jag vet inte riktigt om jag är nöjd med vad jag har åstadkommit hittils vad gäller min hemtenta! Måndag och tisdag så gjorde jag ingenting, men idag har jag iallafall kommit igång, så det känns bra! Så imorgon är det bara att fortsätta och hoppas att jag får ro att sitta hela dagen så att det händer nåt ordentligt!

Skrev ju i söndags om att våran bil krånglade, eller snarare att batteriet blev urladdat pga att jag glömt lamporna på. Igår när simon skulle åka hem från jobbet så var bilen stendöd igen, trots att inga lampor var på. Med hjälp av Claire och hennes bil så startade vi den, och Simon åkte runt hela stan för att ladda upp batteriet, men trots detta så var bilen död igen idag när jag skulle ner till skolan! Så då blev det att köpa ett nytt batteri istället, och med Niklas hjälp så är det nu fixat och bilen startade på en gång efteråt, så var nog ett nytt batteri som behövdes =)

Har nyss tittat på Bonde söker fru, nu blir det nog en film. Jag hade gärna sett Greys, men simon är inte så förtjust i det, så får väl se reprisen.



Ikväll blev det kycklingsallad, är så himla gott! =)

Kommentarer
Postat av: Sandra

Ja dessa killar, jag förstår inte vad dem egentligen har emot greys anatomy ^^

2010-10-08 @ 16:00:19
URL: http://whysandra.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0