Sjuker

Första gången på väldigt länge som jag är hemma från jobbet, men kände igår kväll att det funkar inte när man är så förskyld!

Så har nu passat på att sova ut ordentligt, blev över 12 timmars sömn :). Nu ligger jag i sängen och försöker vakna till lite, messar lite med Simon som varit i Örebro och festat :) han skulle snart åka hemåt :) blir mysigt, har ju egentligen inte setts sen i torsdags. Förrutom typ 15 minuter innan jobbet igår.

I torsdags efter jobbet åkte jag till Hedemora där mina föräldrar nyss köpt ett hus :) de håller nu på och renoverar, så fredagen spenderades med att hjälpa farfar att sätta silicon i badrummet :) kändes att man inte är van att jobba med kroppen på det sättet, var helt slut på kvällen! Var ju dock på g att bli förskyld också. Lägger in en bild på deras fantastiska utsikt över Dalälven :)

Nu ska jag upp och äta lite frukost :)


Ny vecka

Börjar nya veckan med en ledig dag, vilket är väldigt skönt då även denna vecka bjuder på helgjobb. Som tur är så tar jag en liten minihelg torsdag kväll till lördag fm och åker upp till mamma och pappas nya hus och hjälper till med renoveringen :) ska bli skönt att göra nåt när man är ledig, och att få träffa mamma och pappa lite :)

I lördags efter jobbet var jag och Simon ut till tuna park för att köpa vinterskor. Hittade ett par jättefina stövlar, lägger in en bild så att ni får se :)

Nu ska jag åka och handla, måste bara komma på vad jag ska laga till middag.. Simon jobbar så blir ensammiddag... Nej, dags att ta tag i nåt!!


Energi

Har laddat upp inför jobbhelgen med en härlig höstpromenad i det fina höstvädret :)

Nu blir det lite lunch innan det är dags att cykla iväg till jobbet! Hoppas på en lugn fredagskväll, vilket tyvärr inte är så vanligt :p men hoppas kan man ju :)

Lägger in 2 bilder från min promenad, visar lite på kontraster :p i skuggan är det superfrostigt och i solen ser det ut som sommar :)


Härliga helg!!

Ja, så var även denna helgen slut och imorgon väntar en ny arbetsvecka :) min helg har varit riktigt härlig, har varit skönt att vara ledig :)

Igår var en mysig dag tillsammans med lilla Agnes, gick riktigt bra trots att hon inte varit hos oss ensam förrut, så det hoppas jag blir fler gånger :)

Idag har vi varit hos farmor och farfar, Simon hjälpte dem att byta däck och sen blev vi bjudna på middag, då kom även min faster och hennes man! Supertrevligt!!

Även om helgen varit fullt upp så känns det ändå som att jag hunnit vila upp mig :)
Sista timmarna av helgen spenderas i soffan framför tvn :)

Vad har ni gjort i helgen??

Kram


Fredagsmys med tacos och Idol

Är så glad att det är helg och att jag är ledig ända tills måndag morgon klockan 7. :) har varit en seg vecka, då jag gått och burit på en förkylning eller nåt som inte riktigt brutit ut... Får hoppas att några lediga dagar gör att jag får ny energi och slipper bli sjuk :)

Fredagskväll bjuder på mys i soffan med mitt hjärta, tacos och idol! :)

Imorgon bitti får vi besök av Agnes som ska tillbringa dagen med oss medans hennes föräldrar flyttar :)

Nu blir det att fortsätta titta på idol :)

Trevlig helg på er, hoppas att ni har en ledig helg framför er!!


Robinson

Ligger däckad i soffan och tittar på Robinson :) är som vanligt rätt trött efter jobbet och idag efter jobbet blev det även ett besök hos mormor innan det blev tid att däcka i soffan :) var jättetrevligt hos mormor, vi fick rabarberpaj och satt och pratade ett par timmar :)

En dag kvar att jobba nu innan det är helg, och denna helg är för mig en ledig helg!!
Planerna för helgen är att på lördag vara barnvakt åt min goa kusin Agnes, och på söndag blir det ett besök i malmköping hos farmor och farfar! Härliga lediga helg!! :)

Vad ska ni hitta på i helgen??

Kram


Höst

Ja, de senaste dagarna har man märkt att hösten är här :)
Fast idag när solen skiner gör det inte så mycket att det är kallt, då känns kylan mer frisk :)

Har precis varit ute på en 5km promenad i den härliga solen :) känns som en bra uppladdning inför kvällens jobb :)


Jobbhelg

Ja, denna helg blir det inte så mycket annat än att jobba... har dock hunnit med ett besök på gymmet på förmiddagen. :) Nu har jag precis ätit lite lunch och sitter och slappar lite i soffan. Är inte speciellt sugen på att jobba ikväll, men man har väl inget val. Ska bli skönt med en liten lugnare vecka nästa vecka! :) Nej, har inget vettigt alls att skriva, tänkte bara ge er ett livstecken :) Skriver mera imorgon! :) Kram

Grattis Maja!!

Idag har jag varit ledig, vilket är riktigt skönt, speciellt när det är veckans ända lediga dag!

Förmiddagen spenderades mestadels i soffan, har varit jätteseg hela dagen! På eftermiddagen åkte vi ut till Linda och Mattias för att fira Maja, och för att umgås såklart! Lika trevligt som vanligt, även om det inte blev så länge.. :)

Nu ska vi strax äta, och sen blir det Robinson :) ska försöka lösa problemet med att blogga från datorn, så blir det lite längre, roligare inlägg :)

Gokväll!


Spinning

Nyss hemkommen från ett spinningpass, tvekade lite om jag skulle ge mig iväg först, då jag varit riktigt trött och seg hela dagen. Men så här i efterhand känns det riktigt skönt, man är ju liksom trött i kroppen men man känner sig ändå piggare! :)

Har även unnat mig lite godis så här efter träningen.. Vet ju att man inte borde, men har varit så sugen hela dagen :)

Sitter just nu i soffan och tittar på bonde söker fru, och sen blir det att sova tidigt :)

Har inte så mycket vettigt att skriva idag, så kanske dags att sluta :) skriver mer imorgon!

Ha en fortsatt trevlig kväll!!
Kram


Konstigt inlägg?!?!

Ny vecka, nya tag... Första arbetsdagen av veckans sex stycken avklarad. För varje dag jag är på jobbet så känner jag ännu mera att jag verkligen valt rätt yrke, att jag inte skulle kunna ha ett bättre jobb. Tycker att det är riktigt roligt att jobba, och det är väl ett rätt bra tecken! Idag efter jobbet åkte vi hem till min mormors syster och hjälpte henne med några saker, och sen åkte vi vidare till Tuna Park. Påvägen dit blev det dock ett stopp på McDonalds för middag, så vi båda två var alldeles utsvultna... På tuna park inhandlades det en present till en söt tjej som fyller år i veckan :) Sen vi kom hem har vi mest legat i soffan och kollar tv, samt spelat wordfeud, som kvällarna brukar se ut alltså... Det förförra inlägget som jag skrev, det som hette "ledig imorgon" blev jättekonstigt. När jag skrev det så skrev jag precis som vanligt, delade in texten i stycken och så där.. men när inlägget sedan var sparat och jag gick in på sidan för att kolla så var alla styckesindelningar borta och all text satt liksom ihop... Jag hoppas att det bara var något tillfälligt, och att det inte hör ihop med förändringarna som är gjorda på blogg.se. Måste även säga att så blev det inte när jag skrev ett inlägg igår från mobilen, men vore ju väldigt dryt om jag bara kunde blogga från mobilen.. Men får väl se hur det här inlägget blir.. Önskar er en fortsatt trevlig måndag! :) Kram

Utmaning!

Har varit riktigt skönt med en ledig dag idag, och har faktiskt inte gjort nånting, typ! Var ute och joggade med Simon en sväng på förmiddagen och sen när simon åkte till jobbet så blev det en tur till stan. Behövde köpa ett par nya jeans, och sen hade jag och Simon bestämt att vi skulle köpa oss varsin stegräknare, i ett försök att få till lite mer vardagsmotion :) ska även bli roligt att se hur mycket man går på jobbet :) Sen blir det ju lite roligare när man kan tävla med varandra. Kommer nog lägga ut resultatet här på bloggen, så om det är någon som känner sig lockad är det bara att köpa en stegräknare och hänga på i utmaningen :)

Veckan som kommer bjuder på hela 6 arbetsdagar, så så mycket annat kommer man nog inte hinna med.. Dock blir det en träff Linda, samt några spinningpass :)

Nu ska jag sätta mig och pyssla en stund, Simon jobbar och kommer inte hem fören vid 22...

Hoppas att ni haft en härlig helg!


Ledig imorgon

Nu är arbetspassen för denna vecka gjorda, och de två sista var riktigt tunga så imorgon ska jag verkligen njuta av min lediga dag! Skulle ju egentligen varit ledig idag med, har ju min lediga helg, men tog på mig ett extrapass. Kommer kännas bra när lönen kommer :) Efter jobbet blev det en tur till stan för att inhandla lite lördagsgodis och sedan blev det en promenad tillsammans med hjärtat i det fina vädret. Är ju så underbart väder just nu, önskar att det stannar i flera månader :) Men så lär det ju inte bli, får väl istället ta och blunda och hoppas att tiden flyger iväg så att det kan bli 14 februari då vi åker till Egypten :) Skönt att ha en resa att se fram emot under den kalla vintern!! Nu ska jag strax gå och lägga mig, får väl se om jag får med min pojken min... han började precis spela tv-spel, så är inte säkert att vill gå och lägga sig :P Har inga direkta planer för morgondagen, ett träningspass skulle inte sitta fel, men sen får vi väl se... Simon ska jobba 14-21.30, så då får jag roa mig på egen hand :) Skriver lite mer imorgon! Vad har ni för er i helgen? KRAM

RSS 2.0