Ligger i soffan och vilar lite, lyssnar på Emils som ligger inne i sin säng och "pratar". Känner att all energi är borta efter att ha flängt runt halva stan på ärenden, och måste tillbaka till Tuna park sen för att hämta en sak på mekonomen som jag beställt. Men det får bli när Simon kommer hem från jobbet.. Nu tänkte jag vila lite, så fort Emil somnar :)


Bra dag!

Idag har varit en bra dag! På förmiddagen så tvättade jag några maskiner tvätt och plockade lite medans Emils ålade runt på golvet. Han blir snabbare och snabbare för varje dag, och snabbast är han när han fått syn på nåt som han vet att inte får ha, som mammas mobil till exempel =P
 
Efter lunch åkte vi ut till Linda och spenderade eftermiddagen tillsammans med dem. Var jättemysigt att ses igen då det var ett tag sen sist.
 
Påvägen hem så hämtade jag och Emil upp pappa Simon från jobbet innan jag släppte av dem hemma. Sen styrde jag bilen mot willys för lite storhandling. Kan ju säga att det behövdes då både kyl och frys ekade tomma.
 
Imorgon blir det full fart, iallafall på förmiddagen då jag har lite ärenden som måste uträttas. Måste förbi jobbet, förbi på stan och ut till tuna park. Sen när Simon kommer hem från jobbet ska jag ner till gymmet och träna. Skulle åkt ner idag på fm då Simon egentligen skulle jobbat kväll, men sen bytte han till dag, och då blev det tyvärr inte av. Är mycket latare på kvällen, har lättare att ta mig iväg o träna på förmiddagarna =)
 
Nej, nu blir det sängen så jag inte är medvetslös imorgon när Emil vill gå upp. Imorse var jag mer död än levande, trots att klockan hade passerat 7.30...
 
God natt!

Lördag

Ja, då var det helg igen, måste säga att det känns som att det hela tiden är lördag och söndag, men är väl antagligen inte så :)
 
I torsdags var vi ju på BVC på 8-månaders kontroll, och nu har mammas "lilla" älskling passerat 10 kg och väger nu 10 280g och är 70,8cm lång. Tror dock att ökningen till nästa besök inte kommer att vara lika stor då han blir mer och mer aktiv. Han har nu kommit på hur han ska göra för att ta sig framåt, än sålänge drar han sig bara, han orkar inte upp i krypställning än. Men nu är det väl bara en tidsfråga innan det är full fart här hemma och man inte får en lugn stund längre. Han har även börjat visa intresse för att resa sig mot saker, men är fortfarande lite för tung för att orka upp =)
 
Efter BVC besöket blev det lunch hemma hos mormor och efter det åkte vi hem till Amelie och Zack för lite playdate. =)
 
Igår var jag och Amelie nere på gymmet och tränade på förmiddagen. Vid lunch kom Leif och Siv på besök, emn jag hann tyvärr inte träffa dem så länge då det 14.30 var dags för jobb. Var en kväll med full fart, han knappt äta, men var ändå en rolig kväll. Även om det känns konstigt att jag snart ska tillbaka och jobba på "riktigt" så ska det också bli roligt. Saknar ju mitt jobb samtidigt som jag älskar att vara hemma med Emil. Bästa vore nog om man kunde jobba 50% och vara hemma 50% och ändå klara sig bra på lönen. =) Men ska ju iallafall bara jobba 3 månader, och sen blir det att vara hemma igen under sommaren, det känns skönt!
 
Nu vilar Emil lite middag, och när han vaknar så ska vi gå ner till Bitte och Agnes en stund för lite lek =) Ikväll när Simon kommer hem från jobbet så ska jag åka till farmor och umgås med henne lite under kvällen. Ska bli trevligt då det var några veckor sen vi sågs.
 
Hoppas att ni alla har en trevlig lördag!
 
KRAM
 
 

Vinterkyla

Ja, nu är det verkligen vinter, men jag måste säga att jag gillar det! Jag har det mycket hellre så här än plusgrader och slask! Minusgrader går det att klä sig mot, och det är ju väldigt vacker ute när solen skiner och det är blå himmel. Det svåraste är att se till att Emil inte blir för kall, framförallt i ansiktet.
 
Har idag på em varit på fika med mammagänget, var hos en tjej som bor en bit bort så blev en promenad dit och hem. Men skönt att få lite frisk luft och lite motion. Dock har jag varit desto mer onyttig ikväll då det blev pizza och cola till middag, för orkade verkligen inte laga mat. Speciellt inte då Simon är ute med jobbet och äter 3-rätters. Blev nog någon öl efteråt också då han ännu inte kommit hem. Jag ska strax sova, då vi ska upp till BVC imorgon fm, visserligen inte jättetidigt, men iallafall.
 
Fan, kom på nu att de ska stänga av vattnet imorgon mellan 8-13, så måste spola upp vatten i hinkar och tillbringare så att vi iallafall har lite vatten imorgon bitti. Har sedan bjudit in oss på lunch hos mormor för att slippa krånglet med att vi inte har något vatten :)
 
God natt!
Kram

Den obeskrivbara kärleken

Måndagen hade inte kunnat starta på ett bättre sätt. Jag och Emil har legat och myst/somnat om i ett par timmar i våran säng.
Kan inte annat än känna mig överlycklig över att jag har fått äran att bli hans mamma och över att få känna sån villkorslös kärlek. <3


Uppsala

Imorse efter frukost packade vi in oss i bilen och åkte till Uppsala. Har haft en jättemysig dag tillsammans med Sandra och Magnus, har bland annat hunnit med en sväng på Ikea :)

Nu sitter vi och dricker lite vin och spelar Wii mariokart

Imorgon blir det dop för finaste lilla Liv! <3

Med andra ord har vi en riktigt mysig helg med massor av kvalitetstid! Love it! <3


KÄRLEK

Tänk att våran finaste Emil har legat där i! <3
 
  Bilderna är tagna av Evelina Håkansson.

En riktigt härlig dag!

Idag har jag och Emil spenderat dagen i Örebro tillsammans med hans farmor, låtsasfarfar och farbror. Dem fick kvalitetstid med en superglad Emil och jag fick trevlig sällskap. =) Jag och Måna gick en sväng på stan och sen på eftermiddagen så kom Patrik över på fika.
Dagen hade inte kunnat varit bättre, tack för idag! <3
 
Efter att Emil somnade ikväll så har jag tvättat upp lite kläder åt Emil, nu i storlek 80. Dock så såg de gigantiska ut så får väl se om han kan ha dem. =P Sen har jag även kollat på "Mia på Grötö" från igår, var riktigt bra!
 
Imorgon på fm så ska jag och Emil hem till Jonas och Marie-Helene på fika, äntligen ska jag få träffa lilla Adrian, ska bli supermysigt med lite bebisgos! =)
På kvällen blir det AW med jobbet, blir kul att träffa alla igen!
 
Nej, nu borde jag hoppa i säng så att jag orkar med morgondagen!
 
God Natt!

Gymmet och en sväng på stan

Jag och Emil började våran dag vid 6.15, men vid 8 kände jag att jag hade sovit några timmar för lite under natten (kom inte i säng fören vid 24) så då väckte jag Simon och la mig och sov ett par timmar till. När jag sen väl kom upp blev det bara att kasta i sig lite frukost och på med träningskläderna då jag skulle ner till gymmet för att träna med Amelie. Blev ett riktigt bra pass så nu lär jag ha lite svårt att gå igen imorgon =P Men ska ju kännas att man har tränat =)
 
Sen efter lunchen så promenerade jag och Emil ner till stan, hade några ärenden att uträtta. Hade dock väldigt trötta ben innan jag var hemma igen.
 
Ikväll har jag inte gjort så mycket, är rätt trött i både kroppen och i huvudet så blir häng i soffan. Finns iallafall en del att se på tv ikväll så ska väl inte klaga =)
 
Imorgon så ska jag och Emil åka till örebro över dagen och hälsa på hans farmor och farbror, ska bli mycket trevligt! =) 
 
God Kväll! =) 

Tulpanens dag

Var ju ett måste att köpa tulpaner idag på tulpanens dag :) speciellt eftersom jag älskar tulpaner!


En helg i Mora

Har under helgen varit i Mora tillsammans med min kusin Linnea, målet med resan var att hon skulle få åka lite längdskidor inför tjejvasan som hon ska åka.
Vi åkte upp igår morse, men ett första stopp hemma hos mamma och pappa där Linnea åkte lite skidor tillsammans med pappa för att öva lite på tekniken. Jag passade under tiden på att ge Emil lite lunch innan vi åkte vidare mot Mora. Väl framme upptäckte vi att på de sista 6 milen vi åkte hade temperaturen sjunkit 13 grader, var minus 14.
Efter att ha handlat lite gott inför kvällen åkte vi till husvagnen för att packa in och sen gav sig Linnea ut på en skidtur till och jag och Emil tog en promenad. Dock var vi inte ut så länge då det var jäkligt kallt =P
Blev en trevlig kväll med pizza, chips och film.
 
Imorse när vi vaknade var det minus 19 grader ute och Linnea var inte så sugen på skidåkning, så istället packade vi ihop och styrde hemåt, med ett stopp för lunch hemma hos mamma o pappa.
 
Nu sover Emil, och jag ska strax slänga mig i soffan för jag känner mig en aningen mör efter ca 60 mils bilkörning på 2 dagar. Imorgon blir det ett sväng till farmor på förmiddagen, och på eftermiddagen ska vi besöka två förskolor för att kolla läget. Eftersom vi inte är från stan så har vi ju ingen koll på förskolorna, så måste kolla runt lite innan vi ställer honom i kö. =)
 
Hoppas att ni haft en trevlig helg!
 
KRAM
 
 

Gymmet och fika på stan

Vaknade av Emil vid 5 imorse, men efter att han fått välling så somnade han snart om igen, men det gjorde inte jag. 6.15 gav jag upp och gick upp och åt frukost, skulle ju bli hämtad av Siv vid 7 för att få skjuss till Malmköping. Väl där hämtade jag farmors bil som jag ska låna i helgen, och åkte sedan tillbaka till stan igen.
 
Sen var det dags för det 3e gympasset i rad, kan ju säga att det kändes i kroppen. =) Men är stolt över mig själv! =)
På eftermiddagen blev det en promenad till stan och en fika tillsammans med Sofie och Cornelia, mycket trevligt!
 
Ikväll har jag inte gjort så mycket, ätit tacos och lagat pasta och köttfärsås till Emil, Simon har jobbat. Ska snart ta och lägga mig, för imorgon bitti så ska jag, Emil och min kusin Linnea åka upp till Mora för att åka lite skidor (iallafall Linnea). =) Är ju en bit att åka så ska försöka ta oss iväg skapligt, och eftersom jag ju varit vaken sen 5 imorse, så behöver jag nog sova skapligt ikväll =)
 
Ha en fortsatt trevlig fredagskväll! =)

Emils rum

Har ju lovat er bilder från Emils rum, här kommer dem:
 
Välkomna till Emils rum
 
 
Sovhörnan
 
Blöj och klädhörna
 
Väggdekal som vi fått från Emils farmor, vi blev supernöjda med den =)
 
 
Nu blir det pyssel i väntan på att Simon kommer hem från jobbet. Imorgon blir det först träning tillsammans med Amelie och Sofie, och sen på eftermiddagen fikaträff med mammagruppen här hemma hos. En toppendag med andra ord.
 
Trevlig kväll!
 
KRAM
 
 
 

Barnmat

Gjorde några burkar barnmat nu ikväll, går ju åt en del nu när han äter vanlig mat två gånger om dagen :) blev rotmos och falukorv, samt ris fisk och broccoli. :)


Härliga lördag

Har idag haft en riktigt härlig dag bestående av lunch på stan med Bitte, Patrik och Agnes. Var jättemysigt att ses, och god mat blev det också! =)
 
Hemma igen så har vi hållt på och pysslat i Emils rum. Han har nu flyttat in i eget rum och sover även därinne. Var första natten igår, och det gick över förväntan. =) Lägger in bilder imorgon. Nu ska jag fortsätta se film =)
 
Natti!

Förskyld

Ja, tyvärr så vaknade jag upp med ont i halsen och helt tjocka bihålor imorse, så nån träning blev det tyvärr inte. Istället så tog jag en rejäl sovmorgon då Simon var snäll och gick upp med Emil. Klev inte upp ur sängen fören efter 11, det var välbehövligt! =)
 
Efter att vi fått i oss lite lunch så spenderade vi eftermiddagen på stan, bytte en av Emils julklappar då han fått dubbletter samt köpte lite presenter. Blev även ett par skidbyxor till mig inför skidsemester i slutet av januari, fick pengar av mamma o pappa i julklapp för att köpa det. =)
 
Nu ikväll har jag lagat lite barnmat åt Emil, och sen har det mest blivit slappande. Emil har för första gången på väldigt länge inte krånglat alls ikväll (än sålänge, peppar peppar) Håller tummarna att en förändring är på gång!
 
Nu ska jag fortsätta med Emils fotoalbum en stund innan läggdags, Simon spelar FIFA =)
 
Imorgon ska jag äntligen få träffa min fina Linda igen! <3 Ser mycket fram emot detta!
 
KRAM
 
 

1a januari

Första dagen på nya året har bjudit på träningsvärk av allra värsta sorten. Tror fasen att den är värre än den jag haft efter de marathon jag sprungit. Men trots enorm smärta så är det ju ändå en skön smärta, man känner ju att man verkligen har tränat =)
 
Imorgon väntar ett nytt pass, då rygg och biceps, så får se hur jag mår på torsdag =)
 
Nu blir det sängen, god natt!

RSS 2.0