Aaah!

Ja, nu är det snart dags att se om man lärt sig något. Alltid kul att se. Är rädd för att det finns en massa saker jag inte kan. =P Men men, det värsta som kan hända är en omtenta, men känner mig iallfall mer förberedd för det här, om man jämnför med KTC igår.
Nej, nu blir det lite frukost innan det är dags att ge sig iväg till skolan. =P

Ikväll är det dags för tentafest hemma hos CLaire, Halloween fest, ska bli skitskoj! Dock tror jag att jag kommer skippa kåren, känner mig inte laddad för det. Känns rätt skönt att gå hem och sova när de andra drar ut.

Ha en bra dag och lycka till på tentan alla i min klass! =)

KTC gjort för denna gång, TENTA imorgon!

Ja, KTCn gick sådär, kommer nog få göra om, men glad att jag gick dit, lärde mig av det iallafall. =)
Imorgon är det tenta som gäller, får se hur det går! Men det vísar sig väl :P Ska bli så skönt att få lite ledigt i helgen.

Måste berätta nåt konstigt.. Tycker nog ändå att jag är rätt vältränad, men var ute och gick en rask promenad ikväll, och har världens träningsvärk! Bläää! :P

natti!

KTC imorgon!

Usch, nu är jag nervös, KTC imorgon. Men känns iallafall lite bättre nu, efter flera timmar av plugg tillsammans med Moa. Har iallafall lite koll nu =P
Sen har vi tittat på Greys och ätit annanaspaj!

Nu blir det sängen så jag är pigg och laddad imorgon bitti 8.30, för då gäller det. Håll tummarna för mig då!

Natti natti!

Dagens pluggkompis!

Ja, då har ännu en dag snart passerat, jag vet inte om jag har lärt mig så mycket, men hoppas på det, då jag nu är en dag närmare både eximinationen och tentan. Bläää säger jag bara.. vet inte vart jag ska hitta motivationen. Gäller att tänka framåt, att jag gör det här för att nå mitt stora mål, legitimationen. och då vet jag att jag kommer få jobba med nåt jag älskar. Är bara att stå ut och jobba gärnet fram till dess. Har snart gjort 2/3, bara att kämpa på. Men nu är det först KTC och tenta som gäller först..
Haft Spotify som min vän idag, skönt att ha nåt sällskap i allt tråkigt plugg. Har hittat en nygammal favorit, Patrik Isaksson, lyssnade mycket på honom när jag var typ 15, och hans musik har varit alldeles perfekt att plugga till idag. =)

Nej, nu blir det lite mer pluggande innan sängen kallar för lite sömn. Går på alvedon nu, så just för tillfället så får jag helt ok. =P Vad gör man inte för att orka plugga!

Ha en fortsatt trevlig kväll! <3

Pluggpluggpluggpluggpluggplugg....

... det är allt vad mitt dygn snurrar kring just nu, det är det första man tänker på när man vaknar och det sista man har i huvudet innan man somnar. Och till råga på allt så har jag blivit sjuk, så känns väldigt svårt att hitta motivation till att plugga, känner mig helt slut. Men är bara att bita ihop och plugga det sista nu, ska bli så skönt på fredag, när allt är över och det kan lugna ner sig lite. Då kanske man kan få bli riktigt frisk. =)
Och i helgen kommer mamma o pappa och hälsar på, det ska bli trevligt. Pappa har jag inte träffat sen i mitten på augusti, mamma var ju inte lika länge sen.

Nej, nu ska jag sätta igång med pluggandet igen. Skriver kanske lite mer senare! =)


Moooolly! =)


Vovve till låns!

Idag har jag varit ledig, och den har jag spenderat med att plugga en del, har även varit ner till skolan en sväng för jag skulle sitta på kontoret. =) Skulle även passa på att äta lunch med Linus när jag ändå var i skolan, det var mycket trevligt. Var ett tag sen vi sågs, ska styra upp en dejt nån dag nästa vecka då båda har lite mer tid. Brorsan hakade även på på våran lunchdejt, mycket trevligt! Tog även sällskap med Fredrik hem, var ett tag sen vi sågs, så det var trevligt!

Molly har varit här idag, eller hon är fortfarande här, det är mysigt! Tycker hon är underbar! <3 och sen är det ju kul att kunna hjälpa till också. =)

Idag är det första faddermötet inför nollningen vt 2010, men detta är första gången sen jag började då jag inte ska vara fadder, känns riktigt konstigt, men känns ändå som rätt beslut. Kommer ha nog med att vara ordförande i Serum. Ja, det var ju första mötet igår, gick rätt ok faktiskt! =) känner mig nöjd, kommer nog blir bra det här. Har en bra styrelse, och det är ju det viktigaste! =)

Nej, nu ska jag sätta fart med plugget.

Lägger in en bild på söta Molly, men den är från när hon är liiiten! =) nu är hon mycket större!

Ha det toppen!

kramkram


Toppenhelg i Stockholm <3

Blä, nu är det verkligen höst på riktigt, sitter här alldeles påpälsad och fryser ändå som en idiot. Känns som att jag håller på att bli sjuk, men det hoppas jag verkligen inte är fallet. Ska vara med på operation imorgon, och det får jag säkerligen inte vara om jag är sjuk. Och kan jag inte imorgon så blir det ingen operation, för kan inte på torsdag, och på fredag, lördag, söndag opererar dom inte, och sen slutar jag ju. Men ska sova tidigt ikväll så mår jag förhoppningsvis bra imorgon, får väl bli sjuk efter op imorgon, vore mer passande. =)

Helgen i Stockholm med mamma var toppen, vi hade det väldigt mysigt. Gick runt en massa på Stockholms gator, (shoppade ett par skor och ett par stövlar), samt åt och drack gott! Riktig kvalitetstid, känns riktigt bra, var länge sen vi gjorde nånting bara hon och jag.

Igår och idag har jag haft praktik, nu ska jag strax hoppa i säng tror jag, är helt slut. Imorgon är det första styrelsemötet sen jag blev ordförande, eller ja, just nu är jag bara vikarierande ordförande, men förhoppningsvis så blir jag invald om 2 veckor =)

Ha en fortsatt trevlig tisdagskväll! Nu ska jag mysa med Simon, och vänta på att pajen han bakat åt mig blir färdig! =)

kramkram


Stockholm imorgon!

Äntligen ledig, är ledig 3 långa dagar nu. Det ska bli riktigt skönt, och anser mig även förtjänt av detta, då jag nu "jobbat" 7 dagar i rad.
Så imorgon bär det då av till Stockholm, så jag borde, istället för att sitta här, stryka och packa ner dom kläder jag ska ha med mig, samt plugga lite. Usch, gillar inte att ha det där pluggandet hängande över sig. Vet hela tiden att jag har nåt jag borde göra, men är så svårt att få något gjort. Har suttit en del, men känns som att jag inte kommer nånstans, som att jag inte får något seriöst gjort. Men är väl bara att ta tag i det, har iallfall lånat en bok av Claire som jag tänkte att jag skulle läsa på tåget imorgon. Lika bra att få det gjort när jag ändå ska sitta på ett tåg i 2 timmar, gör jag det inte då så vet jag att det kommer att prioriteras bort när det slutliga tentapluggandet faller in.

Nej, NU ska jag verkligen se till att få nåt gjort, ska packa klart iallafall, och sen iallafall göra upp en planering över pluggandet. Har en del timmar på mig imorgon också, tåget går inte fören vid 16, och det ända jag har planerat innan dess är att jag ska gå över till Werra en stund, men det blir efter lunch. Och Fabian sover här inatt, så kommer nog vakna rätt tidigt, men hoppas att han inte vaknar alltför tidigt, är ju bra om jag har nån ork att plugga också =P

Ha en trevlig helg!
Kramkram



Såhär känner jag mig ungefär ;)
Se hela bilden

Tiden går så fort!

Jag vet inte vart dagarna, veckorna och månaderna tar vägen. Tyckte nyss det var sommar, och man jobbade typ varje natt. Tyckte nyss det var augusti och man såg fram emot 7 veckor praktik. Nu är det en och en halv vecka kvar av praktiken, sen är man tillbaka i skolan igen. Praktiken har varit toppen, jag älskar verkligen praktik. Är ju där man lär sig hur det verkligen är att vara sjuksköterska. Den här perioden har verkligen varit lärorik, har lärt mig sjukt mycket. Börjar känna att jag verkligen snart är sjuksköterska, man får ta så mycket eget ansvar, och får göra så mycket på egen hand. Bara ett år kvar i skolan nu, sen är man ute i arbetslivet med en utbildning som jag älskar. Jag VET att jag valt helt rätt, och det känns så himla skönt. =)

Håller på o tvättar just nu, var nyss hos frisören också. Hon klippte mer än jag hade önskat, för att det var så slitet, men blev riktigt nöjd. Och kostade bara 200, så dit kommer jag gå fler gånger, nära och bra också! =)

Praktik ikväll 14-22 och 6.45-16 imorgon, så missar utgången på strömpis. =( Men sen är jag ledig HELA helgen, fre-sön. Ska bli riktigt skönt, har då "jobbat" 7 dar i rad. I helgen blir det Stockholm med mamma, vi ska bo på hotell och bara ta det lugnt. Ska bli jätteroligt, var länge sen vi gjorde nåt bara jag och mamma.

Nej, nu blir det lite plugg innan det är dags att åka ner till praktiken. Får ta buss idag, då Simon försov sig och var tvungen att ta cykeln. Men han skulle cykla ner till stan och ställa den vid sjukhuset efter jobbet, så att jag kan cykla hem ikväll när jag slutar. Bussarna går så sällan, så är mycket skönare att cykla, speciellt när jag ska upp tiiidgt imorgon. =P

Ta hand om er!
Kramkram


Länge sen sist

Ja, nu var det ett tag sen jag skrev sist, men har varit lite mycket. Har på tok för mycket att göra, och mitt i det fick jag för mig att jag skulle åka och hälsa på farmor och farfar när jag väl var ledig i torsdags. Så kastade mig iväg med sista tåget, det hade aldrig gått utan Johans hjälp, tusen tack! Stannade där till fredag fm, då jag var tvungen att åter infinna mig på sjukhuset. Dags för helgpraktik, men det är faktiskt riktigt roligt. Jag får göra massor och ta mycket ansvar, då det endast varit en sköterska både igår, idag och imorgon kväll. (i vanliga fall 2) Så det har vatir riktigt skoj, har även fått massor av beröm, det är roligt!

Nu ikväll så ska jag och Simon ha myskväll, vi har inte setts på hela veckan, så det ska bli skönt!

Ha en fortsatt trevlig helg, så blir det mer uppdatering en annan dag!

Saknar min familj, men nästa helg blir det Stockholm med mamma, det ska bli mysigt! <3

Ciao!

Nollesittningen ht-09

Kvällen igår var riktigt lyckad, måste nog säga att det var en av de bästa sittningarna, om man ser till helheten. Själva sittningen brukar alltid vara rolig, men ofta blir kvällen rätt långrandig, eftersom man är på kåren så tidigt och det blir dåligt med förfestande. Så ofta så är man rätt nykter, eftersom jag är för snål att handla en massa i baren. Men igår blev jag rätt full ändå, blev bjuden på en massa sprit, så full blev jag =P Kvällen gick jättefort, förstår inte vart alla timmar tog vägen!

Så idag mår jag som jag förjänar , har varit en väldigt seg dag! Tanken var att jag skulle pluggat, men så blev det inte riktigt. Och imorgon blir det jobb, så får se när jag ska hinna plugga. =)

Hämtade nyss Fabian, han ska sova här inatt, det är mysigt! =) Och sen ikväll kommer Fredrik och hans kompis från Falun hit och äter mat. Dom ska gå ut sen, men vi blir hemma. Och det känns väldigt bra, är inte ett dugg sugen på att festa idag, är skapligt sliten efter gårdagen =P

Nej, nu ska jag leka lite med Fabian, och sen börja med maten =)

Ha en fortsatt trevlig helg!

Sittning ikväll! =)

Ja, då är det dags för den här terminens nollesittning, har precis varit nere på stan med Claire och Simon. Köpte en klänning till ikväll, den är jättefin. Är riktigt nöjd med den, och det bästa var att den bara kostade 199. =)
Idag tog jag en välfötjänt sovmorgon, var sen ner till skolan en sväng och pratade med Magnus innan det bar av ner till stan. Innan vi åkte hem så gick vi till Burger King och köpte med oss mat hem.
Så nu har jag precis ätit upp hamburgare, och ska snart ut o springa en sväng. Sen blir det dusch och ombyte innan jag styr kosan mot Claire, där vi tänkte ta en öl innan det bär av ner till sittningen =)

Skriver mer imorgon, nu är det att sätta fart som gäller! Hoppas ni får en trevlig fredagkväll, för det tänker jag ha! =)

Kramkram

RSS 2.0