Äntligen!

Ja, idag har jag äntligen tagit första löpturen på väldigt, väldigt länge! Imorgon är det 10 veckor sen jag började med mitt träningsuppehåll, och nu är jag igång igen. Får hopppas att det går bra bara, att jag inte får ont igen när jag ökar på löpningen, men ska ta det väldigt lugnt så det ska förhoppningsvis gå bra. Idag sprang jag 17 minuter, och det kändes riktigt bra! Så nu har du svaret på din fråga Claire ;) Nu är jag tillbaka på banan igen, hoppas jag!

Natten som var gick bra, nu börjar det ju som sagt vara lite mer att göra, så det är roligt! Jag älskar verkligen mitt jobb, skulle kunna jobba hur mycket som helst! =) Ska eventuellt ta en natt extra imorgon, då det saknades folk. Känns så bra att ha jobb som man verkligen trivs på, det har jag ju i och för sig alltid haft, trivs väldigt bra även i Almby, men det är roligt att göra någonting nytt!

Tror att jag ska ägna sista timmen innan det är dags att åka till jobbet igen åt att scrappa. Är nån vecka sen nu, så ska bli roligt att pyssla lite igen!

Kram och hej!


Nu vänder det...

... kanske, jag hoppas på det iallafall. Sitter på jobbet, och denna natten är det iallafall lite mera barn, och på så sätt lite mera att göra, så det går åt rätt håll. Får hoppas att det fortsätter bara! =)

Har inte gjort så mycket idag, sov till 15, sen blev det en timme i solen innan det var dags för middag. Sen tog jag en sväng till gymmet innan det var dags att åka tillbaka till jobbet..

Uppdaterar mera imorgon!


Var är solen???

Det är ju självklart, det har varit jättefint väder nu i flera dagar, och idag när vi planerar att åka till hjälmarbaden och bada, då är det helt grått ute. På SMHI så är det en stor SOL, men jag tycker ärligt talat inte det ser ut som det kommer spricka upp, men jag hoppas att jag har fel! Men isåfall så nöjer vi oss ändå med att vara här och sola. Våran reservplan var att åka ner till stan och besöka löplabbet, då jag behöver nya löparskor. Jag trampar tydligen snett med vänsterfoten, och har därför fått ont i knät, enligt min sjukgymnast. Så måste skaffa skor med ilägg. Men när vi var på väg hem från brickberg igår kväll så åkte simon inlines, och snubblade till och råkade sparka mig med sin inlines rakt på vänster vrist. Så är lite öm där idag, så känns som en dum dag att köpa dyra skor, för är kanske svårt att känna om det känns riktigt bra, när det redan gör ont. =P Så får ta det nästa vecka istället.

Så nu vet vi inte riktigt vad vi ska göra, just nu så känns en film i sängen rätt lockande, då det blev rätt sent igår kväll och jag känner mig lite sliten. Ska ju gå på inatt och jobba 3 nätter, så kan behöva känna mig lite utvilad =P

Så tror att det blir planen, iallafall för några timmar framöver, sen måste jag även ner till banken för att sätta in min lönecheck från nordea, så att jag får in lönen på kontot =)

Nu kommer jag antagligen vara i Eskilstuna ända till nästa torsdag, då jag ska hem för att vara barnvakt åt Fabian, samt fira Fredrik som fyller 20år. Blir 1.5 vecka ungefär i Eskilstuna, visst det är egentligen inte sålänge, men tycker som vanligt att det är jobbigt att åka iväg från Simon. Känns som att det var evigheter som vi bara kunde gå hemma och inte hade ett datum framför oss som någon av oss skulle åka iväg. Och det var nog rätt länge sen också. Längtar till hösten då vi kan få lite vardag igen, om simon får något jobb det vill säga, annars så blir det väl Norge igen, för jobba måste han ju göra. =P

Nej, nu blir det film i sängen! =)

Ha en bra dag!

Kramar

På tåget till Örebro

Har upptäckt ännu en fördel med mobilt bredband, jag kan nu surfa när jags sitter på tåget, utan att behöva betala nåt extra för det. Fånigt, men ändå ganska kul, och jag har ändå ingen bok med mig att läsa, så då kan jag lika gärna surfa lite. =)

Jobbade ju inatt med, det var lika lugnt som natten innan, men natten gick ändå förvånansvärt fort, och föräldrarna på "min" sal var riktigt trevliga, så natten gick faktiskt väldigt fort. Och inatt var jag inte alls lika trött som igår natt, och det var också lättare att cykla hem, igår morse var jag så trött så att jag knappt visste hur jag skulle ta mig hem, men idag gick det lättare. Men jag är inte sams med min nya cykel, inte alls. Vill så gärna ha tillbaka min gamla, den var så bra, men den lär jag ju aldrig få se igen. Jäkla tjuvar, håll er till era egna saker!

När jag kommer fram till örebro så kommer älsklingen min och hämtar mig vid stationen, sen är det bara att åka hem och byta om, och sen bär det av ner till Gustavsvik camping till mamma och pappa. Där blir det grillning, vin och säkert ett och annat kortspel, jag håller dock alla mina tummar och tår att vädret bättrar på sig, att alla fula moln försvinner och att solen lyser hela kvällen. Så som det verkar ha varit igår, jag har ju min midsommar idag, så vill också ha fint väder. Igår så sov jag ju hela dagen, så märkte inte så mycket av det fina vädret. Men skulle tydligen bli fint väder imorgon och på måndag iallfall, det tycker jag om. På måndag skulle det tydligen kunna bli upp till 30 grader. =)

Nu börjar det kännas rätt bra på jobbet ändå, börjar känna mig lite mer bekväm i lokalerna och i det "vanliga" jobbet med bebisarna. Sen har det ju varit väldigt lugnt, så jag har ju fortfarande inte fått in några rutiner för stressiga situationer, men det kommer väl det också. För jag hoppas verkligen att det vänder snart, för det är inge kul när det är så här lugnt, natten blir så himla lång när man inte har något att göra.

Nej, ska ta och kolla runt lite på nätet innan jag är framme, ska byta tåg i Arboga om en liten stund, och sen så är det inte långt kvar. Går så himla fort att åka, det är skönt! =)

Hoppas att alla har haft en trevlig midsommar! Min börjar nu! =)

Kram och hej // Cecilia

Trevlig Midsommar

Midsommarafton idag då.. jag själv har dock bara varit uppe sen halv 5, förstår inte hur jag kan vara så trött. Brukar ju alltid vakna vid 16 tiden, men när jag inte vaknat vid halv 5 så kom mormor och knackade på dörren och frågade om jag levde. =P Och levde gjorde jag ju, även om jag var helt slut. Och det tog nästan en timme + en dusch innan jag var någorlunda människa igen. Om jag ska vara så här trött efter varje jobbnatt, då blir det en jobbig sommar, men förhoppningsvis så blir det bättre när man kommer in i jobbet.
Var iallafall en väldigt lugn natt, inatt med. Tycker att det kan få vända snart, är faktiskt rätt tråkigt när det inte finns något att göra, plus att man blir ju så trött också när man bara sitter.
Eftersom det var så lugnt och vi bara hade barn på ett rum, så var vi 2 stycken undersköterskor som hjälptes åt på det rummet, så helt på egen hand har jag ju inte jobbat inatt heller, men jag går iallfall inte bredvid någon längre. =P
Får se om det dykt upp något mer barn under dagen idag, det brukar tydligen kunna hända lite saker så här när det är storhelg, får nästan hoppas på det.

Har precis ätit midsommarmiddag iallfall, bestående av matjesill, hackat ägg, försk potatis, gräddfil och prinskorv, och snart så vankas jordgubbar till efterrätt! Vi har till och med slagit på stort och köpt svenska jordgubbar, trots att dom kostade 50kr/litern.

*******

Men goda var dom, har precis ätit jordgubbar och grädde, men både jag och mormor var så mätta, så vi har hälften kvar.. blir nog att äta några innan jag ska åka sen.. Är 1.5 timme tills jag måste bege mig till jobbet igen. =) Är ju roligt på jobbet, men idag känner jag mig så seg, så det känns lite drygt att åka iväg igen. Speciellt eftersom det är så lugnt. Och sen när det är så himla fint väder på midsommarafton, hur ofta händer det liksom?? Men bara att bita ihop, jag får ju en massa pengar iallfall! =)

Nu ska jag ta och bre mina mackor inför inatt, och sen ta och sätta mig på balkongen och läsa ut min bok. Sen blir det att packa ihop datorn och mina grejer, eftersom jag ska åka till örebro imorgon direkt när jag vaknar. Tåget går 14.07, men mormor skulle skjussa mig till tåget, så att jag får sova lite längre!

Hoppas att alla har en underbar midsommar!





Kramkram


Gym, sol och snart dags för jobb

Började dagen med att åka iväg till gymmet, det är ett rätt skönt sätt att börja dagen på. Påvägen tillbaka så kände jag mig väldigt pigg och fräsch och det mesta kändes riktigt bra!
När jag kom hem var maten nästan klar *lyx* och efter den så la ajg mig ute på gräsmattan en stund. Fanns dock en del moln, men mellan molnen lyste solen stark och förhoppningsvis så fick jag lite färg.

På em har vi varit iväg och handlat och sen satt vi på balkongen och åt glass.

Nu börjar jag vara lite nervös inför ikväll, jag hoppas att det blir lagom att göra, inte helt tomt, men inte heller kaos. Men det kommer säkert att gå bra! Kan inte göra så mycket mer än att göra mitt bästa, och det finns ju folk omkring mig som kan hjälpa till om jag behöver hjälp! =)

Nu ska jag fortsätta läsa i min bok, innan middagen är klar, sen tror jag att jag ska lägga mig och vila en stund, så jag är ordentligt pigg ikväll! =)

Avslutar med att lägga in några kort från bröllopet! <3





På plats i Eskilstuna

Nu sitter jag här i "mitt" rum hemma hos mormor, Simon har precis åkt hem och jag känner mig lite ensam. Men vi ses ju igen på lördag, då vi ska grilla och ha det mysigt tillsammans med mamma, pappa och Fredrik på campingen i gustavsvik där mamma o pappa ska stå med husvagnen under helgen. Eftersom jag jobbar både natten till och natten från midsommar, så får jag ha min midsommar på lördag, med vin och god mat, vem bryr sig om dagarna liksom? ;)

Imorgon är första jobbnatten, börjar vara lite nervös, tänk om det har blivit en massa bebisar så att jag får jättemycket att göra. Har ju varit så lugnt under min introduktion, så har inte riktigt fått in vanan på hur man hanterar stressiga situationer, men det är väl bara att ta det lugnt. Och sen fråga, fråga, fråga om man undrar över saker. Är tydligen bara ordinarie förutom mig, så det finns ju kunnigt folk runt omkring mig. Men ändå, är ju iallafall nervös, men det kanske hör till?!?!

Ska ta och lägga mig tidigt idag, för tänkte ta och åka och träna vid 9 imorgon, innan det blir så hemskt varmt. I övrigt har jag inte så mycket planer för morgondagen, har lovat att följa med mormor och handla, som bärhjälp, men annars så är det väldigt lugnt. En plan är iallafall att sitta lite ute i solen, måste ju jobba på brännan inför Turkiet! =)

Nu ska jag ta och sätta mig på mormors balkong och läsa lite, sen så blir det nog snart sängen för min del.

Förresten så gick Simons jobbintervju bra, han ska skicka över nummer till sin referens, och om den är bra så ska dom boka in introduktionspass! =) Spännande, spännande!

Ciao!

Härliga sommar

Ja, nu känns det som att sommaren är här på riktigt, älskar värmen och solen. Har legat ute på gräsmattan nu en timme ungefär och solat och läst en bok. Har även fått lite tvätt ren, känns skönt att inte ha en massa smutstvätt med mig när jag kommer tillbaka till mormor i eftermiddag.
För om en timme ska vi packa in oss i bilen och styra kosan tillbaka till Eskilstuna, simon ska ju på jobbintervjun ikväll vid 18, och först ska vi äta middag hos mormor.

Så borde inte sitta här mera nu, utan istället plocka ihop mina saker, även datorn, och göra mig klar för att åka. Min mage började i skrivandes stund kurra nåt förfärligt, så den tycker nog att jag ska ta något lätt att äta innan vi åker också =P

Men nu har jag ju skaffat mobilt internet, så nu kommer det komma kontinuerliga uppdateringar, även när jag är hos mormor! Det känns bra, känner mig så naken när jag inte har något internet, eller snarare så blir jag väldigt rastlös! =P

Hoppas att alla har en toppendag ute i solen!

Kram och hej!

Turkiet 16/8

Ja, idag har vi bokat en resa, så den 16 augusti åker jag och min älskling till Alanya, turkiet i 2 veckor. Ett tre stjärnigt hotell precis vid stranden, med frukost för 4500/pers. Det tyckte vi var ett rätt så bra pris, speciellt eftersom det är för 2 veckor. Ska blir riktigt härligt, vi behöver verkligen de veckorna att bara vara tillsammans. Och jag har längtat så länge efter att åka utomlands, efter att få ligga och njuta av solen, dricka öl och bara vara. Shit vad jag längtar! Bara knappa 2 månader kvar, men det kommer gå jättefort, för jag har en jätterolig sommar framför mig först, med det bästa sommarjobbet man kan ha. Så allt känns väldigt bra just nu! =)

En annan sak som är både bra och dålig är att det verkar inte som att det finns något jobb för simon i Norge. Han fick mail från sin kontaktperson idag, och hon sa att det i princip inte fanns några undersköterske jobb alls, men att hon skulle återkomma om det dök upp nåt, men att hon inte kunde lova något. Så nu blir han nog hemma, (vilket är den bra saken) men han kommer ju inte tjäna alls lika bra, och han har ju i nuläget inget jobb för sommaren. Lite jobb kommer det ju alltid att finnas i almby, men det känns ju lite osäkert att inte ha något schema att gå på. Men han ringde igår till avd 19 på mälarsjukhuset i eskilstuna (akutpsyk) där han har hört att dom alltid behöver folk, och han ska imorgon dit på intervju. Dom hade inge schema att ge honom, men de behövde tydligen folk på timmar, och det är ju bättre än ingenting, då kan han ju kombinera med att jobba i almby. Så jobb kommer det ju att finnas, men som sagt, man vill ju gärna ha ett schema så att man kan planera något =P

Han har iallafall fått sitt skattekort nu, och har även skickat in det, så nu borde han snart få sina norgepengar, och det är väl på tiden! =)

Idag har det varit en slappardag. Sov till 12, sen satt jag vid datorn rätt länge och slöade, vi bokade även resan. Sen på em så åkte jag och Simon iväg och spelade minigolf, det är så roligt. Dock så vann Simon, fast bara med 3p, så nästa gång vinner jag =)
Sen ikväll så är Niklas här, vi har grillat, samt varit ute till marieberg en sväng oc köpt ett mobilt bredband till mig. Jag skulle ju flytta med det vi har här hemma, men eftersom simon nog kommer bli kvar här, så kan jag ju inte göra det längre, så det blev det att skaffa ett mobilt.

Bröllopet i lördags var underbart! Dom var himelskt vackra och festen var riktigt lyckat! Ska ta och lägga in bilder någon dag, har dom fortfarande kvar i kameran.

Ska gå ut och vara lite social tror jag. Och sen blir det nog en tidig kväll, så att man kan uttnyttja solen imorgon, och sen på em blir det att åka tillbaka till Eskilstuna. På torsdag blir det första jobbnatten, scaaaary! =P Men det blir nog rätt bra! =)

Kramhej

Tjohoooo!

Fick precis reda på att jag klarade barn och ungdomstentan, den vi hade precis innan sommarlovet. Och jag inte bara klarade den, utan jag fick VG! Känns så himla underbart! För den tentan pluggade jag verkligen ordentligt till, mycket för att jag tycker att det var en så rolig kurs. Och då känns det väldigt roligt att det gav resultat! Så nu har jag klarat alla tentor, så nu har jag sommarlov ända fram till höstterminen startar i början av september. Det känns riktigt underbart!

Och då börjar jag med 4 veckors praktik inom hemtjänsten. Ska vara på Rexområdet... vet inte riktigt vart det ligger, men det blir nog kanon. Sen har vi 2 veckors teori innan det är 3 veckors praktik på ortopeden som gäller. Och det är också den sista praktiken, sen är det bara C-uppsatsen kvar, sen är vi färdiga sjuksköterskor! Läskigt men spännande! =)

Är hemma hos mormor nu, gick sista introduktionsnatten nu natten som var, så nu är jag ledig fram till natten på midsommarafton. Jobbet är riktigt roligt, kommer bli en kanonsommar! =)

Idag kom Simon hit, han var här när jag vaknade <3 På em åkte vi ut till Tuna Park en sväng och gick runt och strosade lite i affärer, fikade och hade det mysigt! När vi kom hem så åkte vi till gymmet och sen blev det sill och färskpotatis till middag! =) Gottgottigottgott

Nu ska vi snart sova, för imorgon gäller det att vara pigga för då ska vi på bröllop! =) Och nej, inte i Stockholm, utan i Näshulta, mycket bättre och vackrare! Anders och Cilla ska gifta sig, ska bli jätteroligt att gå på bröllop! =)

Kommer bli mer kontinuerlig uppdatering framöver då jag kommer ha internet även hos mormor! =)

Kram och hej!

Hemma i Örebro en liten sväng

Hemma hos älsklingen i Örebro! Dock på en väldigt snabbvisit, vilket känns lite trist. Jobbade natten som var och sen efter ca 5 timmars sömn och lunch bestående av ugnsbakad falukorv och hemmagjort potatismos så satte jag mig i bilen och begav mig mot Örebro. Vid svampen så plockade jag upp simon (som åkt inlines dit) och vi åkte för att kolla på en cykel till mig. För i torsdags morse när jag jobbat min första natt, så var min cykel borta! Att folk inte kan låta andras saker vara. Ändå hade jag låst fast den i cykelstället, så dom måste knippsat av hela låset! Trött blir man!
Men nu har jag iallfall köpt en ny cykel, men jag saknar min gamla. Och jag har inte riktigt kommit underfund med hur jag ska få med mig cykeln till eskilstuna, för bilen är återigen för liten =P
Tror att Simon får ta den på bussen när han kommer till Eskilstuna på fredag! =)

Nu ska vi snart äta lite middag, och sen blir det en lugn myskväll då vi båda två är rätt trötta. Imorgon bitti klockan 8.00 ska jag till sjukgymnasten, och sen klockan 14 så ska jag vara tillbaka i Eskilstuna för amningsutbildning och neonatalHLR.

Idag känns allt lite tungt, sommaren känns lång, och även om jag vet att den kommer bli jätterolig, så kommer saknaden efter Simon vara stor! =(

Nu ska jag se tv med älsklingen!

Kramkram


Utgång i Eskilstuna!

Hej hej!

Ber om ursäkt för bloggtorkan, men den beror på att jag nu har "flyttat" till Eskilstuna, och eftersom Simon fortfarande är hemma så kunde jag inte ta med mig internet. Men på fredag när Simon kommer hit så tar han med sig internet, så då blir det lite mera kontinuerlig uppdatering.
Men är faktiskt ganska så skönt att inte ha datorn hela tiden, för har jag en dator, så sitter jag ju där nästan hela tiden.

Nu sitter jag hemma hos Anna, har sovit där inatt. Igår var vi ute på Harrys, det var riktigt roligt. Vi började kvällen hemma hos Anna med lite middag, och sen fortsatte vi med förfest hemma hos en kompis till Anna. Där träffade jag en tjej som är från Malmköping, hon har gått i min kusins klass. =) Det var en riktigt trevlig kväll, med en massa dans!

Idag är vi rätt så sega, men glada över att solen skiner, så blir väl att ta oss ut om en stund. Jag är väldigt sugen på pizza, så får väl se om jag kan övertala Anna till det! =)

Nu ska jag vara social igen!

Ha en bra dag!

Kramkram


Shopping + bilder

Även idag har vi varit ganska så aktiva. Dagen började ju som jag skrev tidigare med att vi rev ner det sista av skåpet, och Leif hjälpte oss att köra det till tippen! Sen åkte vi ner en sväng till stan, det var länge sen vi gick tillsammans på stan, så det var mysigt! Vi gick en del och bara strosade runt i butikerna, speciellt inriktade var vi på inredningsbutikerna. Nu när vi köpt en hel del möbler så vill vi köpa en massa snygga detaljer till, men det får bli till hösten! Inte jättestor mening att göra det nu när vi inte ska vara hemma på hela sommaren! Men jag har skaffat mig ett mission för sommaren. Jag ska sy gardiner och kuddfodral till vårat vardagsrum, ska bara hitta nåt snygg tyg. Och jag är inte ett dugg orolig, för jag bor ju hemma hos mormor, och hon är superduktig på att sy, så hon ska få lära mig!

På stan blev det iallafall lite shopping gjord, två linnen, en bikiniöverdel, 10 par strumpor, och lite (men faktiskt bara lite) pyssel på pandur och hobby! =) Sen blev det en mysig lunch på Java, det var länge sen! Efter det blev det en tur till bolaget innan vi tog bussen hem!

Ikväll blir det kortspel och mys med älsklingen!!

Ska ta och lägga in lite bilder!

kram och hej!



GunGa!


Söte Fabian! <3


Simon och Molly leker med bollar i Nora


Simon bygger ihop nya vintrinskåpet! =)


Simon river våran gamla hylla


Det nya! Nu har vi dock flyttat på det, samt ställt in alla våra glas! Så nu är det ännu finare! =)


Lyckokille!

Igår och idag är det återigen kaos som råder i våran lägenhet, vi köpte ju ett vitrinskåp igår, och bestämde oss då för att det var lika bra att kasta ut den gamla hyllan på en gång, när vi ändå höll på. Så så dumt ut att ha det nya skåpet där vi ställde det först. Så igår kväll så började vi tömma det gamla skåpet, samt sortera vad vi skulle ha kvar och vad som skulle kastas. Och mitt i allt stök så utropade Simon: -Vi borde rensa oftare, och visade stolt upp vad han hade hittat. Han hade hittat ett gammalt födelsedagskort från när han fyllde 21 (2 år sedan), och i det låg det 650kr. Han som är superpank blev ju överlycklig! =)

Idag har vi kört det gamla skåpet till tippen, och fixat i ordning det nya. Superfint blev det! Lägger in bilder sen!

Nu ska vi lifta med Simons pappa ner till stan, måste inhandla lite saker inför sommaren, strumpor till exempel. Insåg att jag bara hade typ 4 par, sen typ 8 stycken udda! Så blir att köpa lite nya!

 


Jacobssons möbler

Idag saknar jag solen! Jag som tänkte att jag skulle fortsätta jobba på brännan, men tji fick jag!

Vaknade redan vid halv 8 av att Simons telefon ringde, det var jobbet som ringde. De ville att han skulle jobba, men det ville inte han så han tackade nej ;) Men efter det så kunde jag inte somna om igen, låg dock kvar och drog mig ett tag, det är inte helt fel! Man får ju passa på när man är ledig! =)

Åkte ner till skolan en sväng för att önska praktikplatser inför höstens praktik, vi går ut 4 veckor det första vi gör när skolan börjar. Var sista dagen att önska idag, hade helt förträngt det innan tentan, och när tentan var gjord och jag gick förbi och skulle fixa det, så hade alla lärare gått hem, så fick bli idag istället.

När jag kom hem igen så blev det lite frukost, sen tog vi bilen ut till Odensbacken för att göra ett besök på Jacobssons möbler. Vi hade ett presentkort på 1800kr där, sen vi köpte soffan. Och vi hittade ett jättefint vitrinskåp som hade kostat 2800, men som nu var nersatt till 1795kr. Passade ju alldeles utmärkt, så det tog vi med hem. Då kom vi till nästa problem, hur skulle vi få med den hem??? Våran bil är ju rätt liten =P Dom som jobbade där tyckte vi skulle ta den på taket, då vi hade tackräcken låg i bilen, men när vi skulle sätta dit dom på taket, så upptäckte vi att det var sönderrostat (hade inte testat det sen vi fick det av pappa förra helgen) så det blev att fälla sätena och lägga in det i bagageluckan så långt in det gick, och sen låta luckan vara lite öppen. =) Det gick strålande! =)

Innan vi åkte från odensbacken så delade vi på en pizza, för magen började säga att den var hungrig! Gott var det!



Nu håller Simon på att sätta iop vitrinskåpet och jag sitter här. Jag ska strax gå ut till tvättstugan och se om det går att boka en tvättid, dom har bytt bokningssysytem idag, så ska se om dom är klara. Sen blir det att börja se över vad jag ska ha med mig för kläder i sommar, och även börja packa ner. Är ju bara 2 dagar tills jag åker. Visserligen så kommer jag hem redan på måndag en snabbis då jag ska till sjukgymnasten på tisdag morgon, men vore ändå skönt att få med mig det mesta. Så att jag har allt jag behöver på plats. =)

Tänkte lägga in lite kort sen från helgen, blev inte jättemånga tagna, men några iallfall!

Är mysigt att ha några dagar med Simon då vi egentligen inte gör så mycket, utan gör det som faller oss in. Pratade igår om att åka iväg och spela minigolf idag eller imorgon, det vore mysigt! Minigolf är roligt! Blir nog tajt att hinna idag, men imorgon har vi inget planerat, ska nog ner på stan en sväng tror jag. Skulle behöva köpa lite strumpor, har väldigt få, brukar mest använda Simons, men han blir nog inte så glad om jag snor med mig dom till Eskilstuna! =P

Ska ta och göra nåt vettigt nu!

Kramkram

Ännu en underbar dag!

Då sitter man här igen då, även idag med lite hettande hud, fast idag är jag inte alls lika bränd som igår. Idag var jag faktiskt så smart så att jag smörjde in mig med solkräm, och det var nog tur för mina axlar! =)
Det enda på kroppen som är brännt idag är armarna, så det är ju bra att jag byter kroppsdelar iallafall! För ute har jag varit stora delar av dagen, även om jag sov fram till 11. Mollyt vaknade strax innan Simon kom hem vid 7, så då tog han upp henne och skulle väcka mig när han ätit frukost och ville gå och lägga sig. Men vid 9 kom han in och sa att nu sover Molly igen, så du kan få sova en stund till, vilket jag var rätt nöjd med. Så sov jag och Molly fram till 11 och då åt vi lite banan innan vi gick ut och lekte med Mathilda och Fabian! =)

Vid 1 väckte vi Simon och sen åt vi pastasallad ute gården. Molly var inte överförtjust i pastasalladen, så hon plockade ut det som var gott, i princip bara skinka! ;) Efter en stunds lek på gården så började Molly vara trött och gnällig och det blev en flaska välling och sängen. Och trött var hon uppenbarligen, för efter 1.5 timme ( typ 16.15) så tyckte vi att hon sovit nog och fick väcka henne. Fast nog var hon svårväckt alltid, så hon måste ha varit riktigt trött. För att hon skulle piggna till lite så gick vi ut och mötte upp Matilda och Fabian och gick med dom till affären. Där köpte vi glass, till barnens stora förtjusning. Dock tyckte Fabian bara att det var intressant med glass tills efter vi köpt den, för sen tyckte han att den var för kall och gav bort den till Simon! =)
Sen blev det lek på Jennys gård en timme ungefär innan det var dags att gå hem och fixa lite mat. Sen blev det bad för Mollys del, för skitigare unge kan man leta efter. Hon har ju varit ute både idag och igår, och igår var hon för trött för att bada. Hon var arg när jag stoppade i henne i badkaret och hon var arg när jag tog upp henne. När jag tog upp henne var hon mest arg för att jag precis hade tvättat hennes hår.

Sen så gick vi hem till Molly där mormor och Leo väntade. Jag och Simon gick sen hem och grillade och drack ett par öl. Efter maten blev det kortspel, och nu är det snart dags att sova. Imorgon ska vi åka till Odensbacken och handla lite på Jacobssons möbler, har ju presentkort på 1800kr där sen vi köpte soffan! Alltid roligt att handla gratis! Passar bra när man inte har så mycket pengar!

Nej, sovdags var det!

Godnatt!

Riktigt mysig sommardag!

Tjohoo!

Ja, nu är jag inte blek längre iallafall, utan snarare röd som en kräfta eller något liknande. Och även om huden säkerligen kommer kännas några nummer för små imorgon, så tycker jag ändå om det faktum att jag har fått färg.

Dagen har varit riktigt underbar, kunde inte fått en bättre start på sommarlovet! För det första så var kvällen igår alldeles underbar eftersom den spenderades med min älskling. Vi åt en massa god mat, drack vin och sjöng singstar! =)
Imorse så klev vi upp vid halv 9 ungefär, sen hämtade vi Molly hos Matilda och tog bussen ner till stan. Där hämtade vi våran bil som Fredrik lånat under natten (hans tåg till arlanda gick 02.27). När vi packat in oss i bilen så bar det av till Nora där simons pappa och sambo har sin husvagn står. Så dagen tillbringades där med att leka i gräset, gå en lång promenad, äta glass (som dock Molly missade då hon somnade medan vi stod i glasskön ;) ) och badade. En riktigt härlig sommardag var det, och det var skönt att komma hemifrån lite, få komma ut på landet där man har typ 100m ner till vattnet! Underbart helt enkelt! Och Molly var alldeles fascinerad av allting nytt överallt.

Nu sover Molly sött, helt utpumpad efter en lååång dag, och då klockan hann bli 20 innan hon somnade, så hoppas jag att hon tar lite sovmorgon imorgon. Och inte gör som imorse hemma hos Mathilda... vaknar 5.30. Då blir jag inte så värst glad =P För jag känner att jag är rätt slut jag med, tvättar till 22, men sen blir det sängen även för mig.
Simon åkte nyss iväg till jobbet, så blir väl att gå ut typ direkt när hon vaknar imorgon, för jag antar att Simon vill sova! ;)

Hoppas att alla har det underbart ute i det fina vädret! Sommaren verkar äntligen ha kommit! LOVE!!!

Kramkram och godnatt!


SOMMARLOV!

Ja, nu äntligen är sommarlovet här! Förhoppningsvis inge mer plugg fören i september, för förhoppningsvis så kommer jag inte att ha några resttentor till i augusti. Har ju den där ledarskapstentan jag inte fått svar på, men den tror jag att jag klarade. Och sen den här idag, den tror jag också att jag klarade. Svårt att säga hur bra det gick, men har väldigt svårt att tro att jag inte skulle vara godkänd. Så det känns väldigt bra! =)

Har en referenslista att fixa till rapporten jag skrev under psykiatripraktiken. Det är så löjligt, för jag skrev en referenslista, men måste ha råkat radera den. Löjligt, och drygt, men är bara att fixa till. det jobbiga är ju att jag inte har alla böckerna kvar, får se om jag måste låna om dom eller om jag har dom uppgifterna jag behöver.

Ikväll blir det myskväll med Simon med trerätters middag, vin och mys! Efterlängtat som bara den! <3<3

Imorgon ska vi vara barnvakt åt Molly, så då blir det att åka ut till Nora, där Leif och Siv har husvagnen står. Så det blir sol och bad under dagen, skönt för Molly att få bada lite! =) Och för oss att komma iväg utanför stan lite! =) Ska blir myyysigt!

Nu är förrätten tydligen klar! =)

Hoppas att alla har en trevlig fredagskväll! Det ska jag ha iallafall! =)

kramkram

Tentadags!

Slutade plugga vid 22.30 igår, och har idag pluggat sen 7. Nu är det dags, det får bära eller brista!

Önska mig Lycka Till! =)


Plugg, plugg, plugg!

Nu börjar jag vara trött på pluggandet, och börjar även vara nervös. För kan inte så mycket som jag skulle vilja kunna. Vill ju verkligen lyckas bra på den här tentan, eftersom det är mitt favoritämne, men samtidigt så börjar man vara lite seg så här på slutet av terminen.

Nu längtar jag verkligen efter sommarlov!! Men imorgon klockan 16 ungefär, då är tentan skriven och sommarlovet har börjat! Ja, lov och lov, men jobbet känns inte som ett jobb, för det verkar så underbart roligt!

Nej, nu ska jag kolla igenom anteckningarna en gång, sen se lite film och sen sova! :)

God natt!

kramkram

Tentaplugg + sjukgymnast

Ja, då var det sista dagen för tentaplugg nu då, eller ja, jag har några timmar på mig imorgon också. Ända fördelen med att ha eftermiddags tenta är att man inte behöver vara helt klar dagen innan =) Solen skiner ju som alla vet idag med, och det gör att man inte riktigt kan vara på dåligt humör, trots att jag har en massa att göra. =) Och som jag sagt en miljon gånger vid det här laget, den här tentan känns inte så farlig att plugga till, allt är så intressant!

Ska alldeles strax ta och gå till vårdcentralen, ska äntligen få träffa en sjukgymnast. När jag hade varit hos läkaren och fick träningsförbud 4-6veckor så sa jag ju att det kommer jag aldrig kunna vila, bestämde mig då för att vila 3 veckor och sen börja försiktigt. Men insåg idag att det är 6 veckor sen jag var på det där läkarbesöket, och jag har inte tränat en enda gång. Men efter 3 veckor så hade jag fortfarande riktigt ont när jag gick, och sen när det började bli bättre, så blev jag ju dunderförskyld och har varit det i 2 veckor. Nu börjar jag vara frisk, och tänkte att i helgen ska jag ta mig en liten löpartur! =) Wiiie! Men måste också erkänna att det tar emot lite, har ju liksom vant mig vid att inte träna. När man är inne i träningen så är det inga problem, emn har liksom insett hur mycket tid träningen tar, hur mycket tid jag har haft till annat nu =)

Men ska ta och stoppa i mig en smörgås och rusa iväg till vårdcentralen! Sen blir det hem för mer plugg!

Ha en bra dag!

Kramkram

Sommarväder!

Ja, man kan ju inte säga annat än att det är underbart väder ute! Tyvärr så kan man ju inte riktigt njuta av det för fullt, då man har en tenta att plugga till. Plus att vi idag hade föreläsning 8-12, och efter det så har suttit på kontoret och fixat med alla intyg och så.

Nu väntar jag på att Claire ska komma, så ska vi åka ner på stan en sväng. Sen blir det några timmars plugg, troligtvis ute i solen, en stund iallafall. Man brukar rätt snabbt tappa koncentrationsförmågan när man pluggar ute i solen. =P

Sen ikväll blir det ju som jag skrev igår styrelsefest, det ska bli trevligt, speciellt i det här underbara vädret.

Nu tycker jag att Claire ska komma, känenr mig lite lätt stressad över att sitta här sysslolös, när jag vet att jag har massor att göra hemma. Men inte så mycket som jag kan påverka just nu.. bara hoppas att hon kommer snart! =)

Nu ringde hon, så nu ska jag rusa!

Ha en bra dag!

Kramkram

Toppenjobb!

Sitter mitt i sista tentaplugget för denna terminen, börjar vara väldigt trött på pluggandet, men det som är positivt är att kursen är så himla intressant, det gör att jag ändå pluggar, trots att jag är riktigt, riktigt trött och slut. Satt en del på fm, var sen i skolan några timmar på em för barn-HLR, och sen har jag pluggat resten av em/kvällen. Blir förhoppningsvis några timmars plugg till innan det blir att kolla på en film och sen sova!
Imorgon har vi skola 9-12, sen blir det ner till stan med Claire. Sen på kvällen ska vi ha styrelsefest, de andra ska gå ut, men jag kommer bara vara med tills dom styr kosan mot stan, för jag ska upp tidigt på torsdag och tentaplugga! =)

I söndags och igår så gick jag mina första två introduktionspass på neonatal, och det var UNDERBART! Kommer bli toppen att jobba där i sommar, längtar redan tills jag ska dit igen! Så ska det vara, man ska längta till jobbet! =)

Nu är jag ensam igen, dock är inte Simon i Norge denna gång, utan i Uppsala. Men är rätt jobbigt det med, vi har knappt hunnit träffats alls sen han kom hem från Norge, trots att han har varit hemma sen 18 maj. Men både han och jag har jobbat rätt mycket, och haft fullt upp, sen var jag borta i helgen, och när jag kom hem så åkte han till Uppsala. Tycker att det är jätteroligt att han är och hälsar på sin syster, dom ses alldeles för sällan, men kan inte hjälpa att jag saknar honom och önskar att han vore hemma hos mig istället! Börjar känna ångest inför sommaren, då vi troligtvis inte kommer att ses mycket alls, så därför känns det som att jag skulle vilja umgås med honom varenda sekund nu fram tills han åker till Norge. Men man får ju inte alltid som man vill, och jag har ju ändå en tenta att plugga på... Bara att bita ihop! Och glädjas åt att han blir glad när han får träffa Sandra!! <3 <3

Träffade även Anna en stund i söndags, det var riktigt mysigt, även om det bara blev en liten stund. Men snart så ses vi ofta!! Har kommit på att vi kommer bo nära varandra, tog bara 10 minuter att cykla! =D

Nu ska jag återgå till pluggandet! Hoppas att alla har haft en bra dag!

Kramar

RSS 2.0