Hej Dalarna!

Tillbringar några dagar hemma hos mamma och pappa.


Fin höstdag

Gick ner till stan förrut idag för en lunch med Linda. Så här vackert var det påvägen :)


Stolt mamma

Har idag tillbringat dagen i Stockholm tillsammans med Lillemor och hennes söta dotter Liv. Har varit en riktigt mysig dag och både jag och Emil var glada och nöjda när vi åkte tåget hem. Emil var vaken hela tåg och bussresan hem, så väl hemma så blev det bara torr blöja och lite mat och sen tvärdäckade han. Hela tågresan satt han och "snackade", skrattade och "flirtade" med kvinnan som satt brevid oss, redan en liten charmör min son. =)
 
Är idag en väldigt stolt mamma då han vände sig från mage till rygg för första gången. Min duktiga kille!! =)
 
Nu sitter jag och väntar på att Simon ska komma hem från jobbet, han borde komma när som helst.
 
Imorgon blir det lite tårtbak på förmiddagen och sen blir det lunch med Linda på stan.
 
Hoppas att ni haft en härlig dag!
 
KRAM

Möhippa!

Är nu hemma igen efter en riktigt härlig möhippa i Stockholm. Enligt mig var den alldeles perfekt.
 
När jag var i Örebro i måndags fick jag med mig ett paket hem som jag skulle öppna på fredag kväll, i det skulle jag få instruktioner om vad som skulle hända på lördagen. I paketet fanns utstyrseln jag skulle ha på mig, lite nödproviant och en tågbiljett till Stockholm. Jag var tvungen att under hela resan ha på mig utstyrseln och sen skulle de andra möta upp mig på centralstationen =)
Dagen fortsatte sedan med bla champagnefrukost, 7-kamp på Gröna Lund och fin middag på restaurang. Och det viktigaste av allt var att jag var omgiven att mina bästa tjejer! <3 Lägger upp några bilder från dagen =)
 
Redo för dagen!
 
Sitter vid vattnet och dricker champagne
 
Påväg mot Gröna Lund
 
Middagen på kvällen, mina finaste tjejer! <3<3
 
 
Har varit en helt underbar helg!!! Nu är jag dock glad att vara hemma hos min Emil igen, kändes lite konstigt att vara borta utan honom, även om det var rätt skönt också, på ett sätt.
 
Nu blir det mys i soffan med mina grabbar, och imorgon blir det återigen en resa till Stockholm. Denna gång tillsammans med Emil, vi ska åka och hälsa på Lillemor och lilla Liv! Ser mycket fram emot detta! =)
 
Hoppas att ni haft en härlig helg!!
 
KRAM
  

Traderashopping

Fick idag hem 2 klädesplagg som jag köpt på tradera till Emil. Tyckte de var så söta :)


Snart är det dags

Ja, nu är det snart bara ett dygn kvar tills dagen som jag med skräckblandad förtjusning sett fram emot länge. En del av tycker att det ska bli jättekul, eller nej, egentligen tycker hela jag att det ska bli jätteroligt. Men eftersom helgens aktivitet samtidigt betyder att jag ska vara ifrån Emil så är det inte enbart glada känslor inombords.
På lördag är det dags för möhippa, och anledningen till att jag vet om det är ju för att jag ammar Emil och behöver kunna planera... vet ju dock ingenting om planerna, mer än att jag ska iväg lördag morgon och kommer hem skapligt på söndagen =)
Det ska bli roligt att komma iväg och göra något på egen hand, att vara Cecilia igen, och inte bara vara mamma. Och jag vet ju att Simon och Emil kommer att klara sig utmärkt hemma själva. Att det rent av är nyytigt för oss alla 3 att jag åker bort en liten sväng, framförallt för mig! Ändå så har jag en liten klump i magen, och den är där mest för att jag är rädd för att jag inte ska kunna slappna av och ha roligt för att jag saknar Emil. Men jag tror att när jag väl kommer iväg så kommer jag ha jätteroligt. Jag vet ju att Emil har det bra med Simon, och att det bara är ett dygn. På söndag får jag mysa gärnet med honom igen. Tiden kommer gå så fort, är liksom mest tiden innan som går långsamt, då jag hinner fundera för mycket.
För trots att jag ska vara borta från min älskling så ser jag fram emot att få tillbringa en helg tillsammans med mina fina vänner! <3
 
Jag la Emil för över en timme sedan, men var nyss inne i sovrummet för att hämta nåt och fick då syn på att han fortfarande ligger vaken. Han säger ingenting utan ligger bara och tittar sig omkring. Hörde honom för en stund sen då låg han och "snackade", men sen blev det tyst och trodde då att han somnat. Men han kanske har sovit ett tag men vaknat en liten stund precis när jag tittade in :) Jaja, sålänge han är nöjd så gör det ju inte så mycket att han är vaken =)
 
Snart slutar Simon, får se om jag orkar hålla mig vaken tills han kommer hem. Vore ju trevligt att ses en liten stund iallafall. Imorgon jobbar han till 16, och sen på kvällen så ska han hem till en arbetskamrat på fest. Sen i helgen är ju jag borta...
 
Nej, ska ta nåt att äta, är sugen på nåt konstant de sista dagarna... är skitdrygt!
 
Natti!
 
 
 
 

Full fart

Idag har vi varit aktiva hela dagen. Dagen började dock med att jag fick väcka lillskrutten vid 8.30 då vi skulle träffa Sofia och lilla Alfred vid 9.30. Blev en lång promenad tillsammans med dem, som avslutades med en lunch på stan. Blev sittande där rätt länge och pratade, och helt plötsligt var klockan snart halv 2 och vi var tvungen att gå tillbaka då Sofia skulle hämta sin stora pojke på dagis.  
 
Jag gick då hem till Emil för fika med tjejerna. Emil var på strålande humör stora delar av träffen, han bara låg i soffan och skrattade och snackade gärnet. Mammas gosis. Efter ett par timmar började han dock bli trött och kom inte riktigt till ro bland alla andra bebisar, så då beslutade jag att det var dags att gå hemåt. Var helt säker på att han skulle slockna i vagnen, men icke. Hemma la jag honom i sängen, och efter en liten stund så sov han gott.. Han var ju supertrött =P
Nu har han varit vaken en stund igen, och han är verkligen på superhumör, gör typ inget annat än ler och "snackar". =)
 
Förresten så gick gnälligheten ganska snabbt över igår. Jag och Emil åkte iväg för en fika med Jonas, och han somnade i vagnen och sov i nästan 2 timmar och när han vaknade var han sig själv igen! =)
 
Nu ska jag ta och fixa lite med fotoramarna jag köpte i Ullared, har framkallat kort till dem, så nu är det dags att göra i ordning så att vi kan sätta upp dem =)
 
Ha en fortsatt trevlig kväll!
 
KRAM

Nattsömn och vaccination

Inatt sov Emil hela natten för första gången, riktigt stolt och utvilad mamma! =) Han åt vid 19.30, somnade vid 20 och vaknade sedan 5.40 för att äta. Mammas duktiga pojke!
 
Sen var det dags för 3-månaders besök på BVC med vägning, mätning och vaccinering. Han väger nu 7120g och är 61,3 cm lång, mamma och pappas stora pojke! <3
Han blev helt otröstlig efter sputorna och bara grät och grät. Han lugnade inte ner sig fören jag la honom till bröstet och han fick snutta lite, sen tvärdäckade han.Nu har han sovit ett par timmar, men vaknade nyss och var ledsen. Jag har inga problem med sprutorna, men är så hemskt att se min älskling ledsen. =/
 
Idag blir det en massa mys i soffan, Simon är ledig vilket är skönt när Emil är så ledsen, inge kul att vara själv då...
 
Nu ska jag mysa ner mig i soffan med mina hjärtan!
 
Ha en fin dag!
 
KRAM

Örebrotrip

Idag har jag och Emil spenderat dagen i Örebro. Åkte imorse vid 9, var framme i Örebro vid 10 och första besöket var hos Emils farmor. Efter att ha varit där en stund var hon tvungen att åka till jobbet och jag och Emil åkte vidare för att äta lunch hemma hos Emils farfar. =) 
Efter god mat och en massa prat åkte jag vid 15-tiden vidare för att spendera eftermiddagen och kvällen med min underbaraste Claire! Och precis som vanligt gick tiden superfort, vi ses alldeles för sällan =/ . Blev som väntat en hel del prat om bröllopet =)
 
Fick även en present av Claire, en jättefin liten ängel att hänga i halsbandet eller på armbandet! Tack finaste du!! <3
 
 
Kvällen avslutades med middag på Jensens innan jag och Emil styrde bilen tillbaka mot Örebro... Emil somnade i bilen och har sovit sen dess, och nu ska även jag och min stora älskling sova snart!
 
Imorgon förmiddag vankas 3-månaders besök på BVC. Shit, våran lille plutt är redan 3 månader (på onsdag), tiden har gått så galet fort! Älskar honom mer än något annat! <3
 
God Natt!

Ullared

Igår var jag och Emil till Ullared tillsammans med Siv, Linnea och Helena. I tisdags kväll hämtade Helena upp mig och Emil och vi åkte till Malmköping för att sova hemma hos Siv och Linnea. Klockan 4 nästa morgon packade vi in oss allihop i bilen och påbörjade resan söderut. Med ett par stopp på vägen för frukost och för matning av lillpojken så var vi slutligen framme och kunde vid halv 10 börja shoppa. =) Jag tog det ganska lugnt och shoppade inte alltför mycket, och det beror inte på att det inte fanns saker att handla, utan för att vi inte har så mycket pengar att shoppa upp just nu, pengarna behövs till bröllopet. =)
Vid 14-tiden hade vi shoppat klart inne på ullared och det vankades lite lunch till 4 utsvultna tjejer, dock vi vänta minst 45 min på maten, kändes som en hel evighet.
Efter maten kollade vi in några av de andra butikerna runt gekås, och vid 17 var vi tillslut påväg hemåt igen. Var en betydligt tystare hemresa då vi allihopa var rätt trötta. Blev ett stopp utanför Linköping där det blev glasspaus.
Jag och Emil blev avsläppta hemma av Helena strax vid 22.30. Blev en lååång dag, men den var riktigt riktigt lyckad. Mycket skratt blev det och en hel del roliga grejer fick vi med oss hem. Emil var en riktig ängel hela dagen, var knappt ledsen något alls och sov hela bilresorna. Tydligen var dagen rätt energikrövande för honom ändå med alla nya intryck och han sov även hela natten utan problem. Mammas duktiga kille!! 
 
Simon och Albin spenderade gårdagskvällen i Stockholm med att se Sverige-Brasilien på råsunda. Albin fick biljetten av oss i födelsedagspresent, och han var riktigt nöjd med kvällen. Även de kom hem mitt i natten, så Albin fick sova över hos oss.
På förmiddagen skjussade vi hem Albin och stannade ett par timmar för att umgås med Linda och barnen! Lika trevligt som vanligt.
 
Väl hemma igen har vi inte gjort speciellt mycket, jag är rätt slut sedan gårdagen och har nog gått på halvfart hela dagen =P
 
Just nu håller Simon på att flytta på en hylla i köket då vi imorgon får våran nya frys. =) På eftermiddagen imorgon så blir det en ny fika med mammagruppen, förhoppningsvis så är det lika fint väder imorgon som idag så att vi kan vara utomhus! =)
 
Lägger in några bilder på det jag handlade igår, allt är inte med på bild, men fotade det roligaste iallafall. Blev även en del förbrukningsprodukter inköpta, men det känns ju inte så intressant =)
 
 
Ha en fortsatt trevlig kväll!
 
KRAM
 

Bakning

På eftermiddagen idag blev det fika hemma hos Sanna och Elin, och senare middag hemma hos mormor.
När vi kom hem och Emil hade somnat så har jag bakat kakor inför fikan med mammagruppen imorgon =)


Den största kärleken! <3

Det går inte att beskriva hur mycket man kan älska sitt barn! Emil ligger just nu på mage på mitt bröst och myser. Han är supertrött men är änsålänge vaken :) man kan se att han njuter lika mycket som jag! Älskade unge!! <3<3


OS-silver, svensexa och söndagsmys

Jaha, söndagskväll nu då, veckorna går så sjukt fort. Helgen har varit skapligt lugn, iallafall för min del. Igår var jag och Emil på 25-års kalas hos min kusin i Malmköping. Blev bjudna på middag och tårta och vi var inte hemma fören vid 21 och Emil somnade i bilen på vägen hem så var bara att lyfta över honom i sängen när vi kom hem. Hade varit så smart så jag hade med mig en pyjamas så jag bytte på honom redan innan vi åkte hem.
 
Simon har varit ledig i helgen men han blev igår vid lunchtid bortrövad på svensexa... Jag visste ju såklart om det, men han blev jätteöverraskad! Jättekul att se hans min när Fredrik och John ringde på dörren =)
 
Idag på förmiddagen så var jag och Emil ute och gick 5.5km och på eftermiddagen så har vi haft ett kort besök av Emils mormor och morfar. De var ner för att kolla på lokalen inför bröllopet, pappa ville gärna se den så att han har full koll då det är dom som är ansvariga för maten. Börjar bli lite smånervös inför bröllopet, mest för alla förberedelser,allt som ska fixas =P
 
Simon kom hem för ett par timmar sen (en aningen sliten =p) och vi har precis ätit pizza. =) Nu blir det lite mys i soffan med lite godis innan det är dags att sova. Är ganska slut så blir sängdags tidigt.
 
Har inga planer alls för dagen imorgon, så får se vad vi hittar på, på kvällen ska vi hem till mormor och äta middag. På tisdag blir det fika med mammagruppen, ska bli jätteroligt då det verkar som att vi blir jättemånga =)
onsdag ska jag och Emil åka till Ullared tillsammans med Siv, Linnea och Helena, ser fram emot det då jag bara varit där en gång, och det är typ 15 år sen. Blir nog en hel del bebissaker och bebiskläder inhandlade =)
fredag blir det fika hemma hos en kollega.
 
Hoppas att ni har haft en trevlig helg!
 
KRAM
 
  
 

Myskväll

Ikväll slår vi på stort och har myskväll. Kvällens middag består av kräftor och räkor :)


Långpromenad och besök

Måndag igen idag då och simon har jobbat hela helgen och jobbar även idag. Lite trpkigt att jobba måndag när man jobbat helgen, men det positiva är ju att han nu har sin lediga dag kvar tills imorgon =)
 
Helgen har varit väldigt lugn, i lördags när Simon jobbade hade jag och Emil mysdag hemma, var även ute på en liten promenad. Var tvungen att besöka ett apotek för att köpa microlax då lillen har problem att sköta magen. Kvällen bjöd på mys i soffan med hela min lilla familj.
 
Igår åkte vi till Malmköping på förmiddagen för att fira farfar som fyllde år. På eftermiddagen var det återigen dags för jobb för Simon och jag och Emil tillbringade kvällen med att gå på långpromenad tillsammans med Karolina, målet blev Slagstaglass och när vi väl var hemma igen så hade det blivit en skapligt lång promenad! =) Blev en riktigt mysig kväll med undertbart väder och mycket trevligt sällskap! =)
 
Idag har vi än sålänge inte gjort så mycket, jag har pratat med BVC om Emils mage, har även hunnit damsuga lägenheten och nu hamnade jag här. Emil har somnat i babysittern, funderar på om han ska få sova vidare där, eller om jag ska försöka flytta över honom till hans säng... Är inte säkert att han sover så länge.. Hmm..
 
På eftermiddagen idag får vi besök av Emils farmor, farbror och Sofia. =)
 
Nej, ska ta och passa på att diska när han ändå sover.
 
Hoppas att ni har en riktigt härlig dag!
 
KRAM

Fikaträff och träning

Har varit en härlig dag med fint väder. Förmiddagen tillbringades hemma i soffan, tog även reda på en massa tvätt som jag tvättade igår.
 
Strax före 12 gick jag ner till Eskilsparken för en fikaträff med mammagänget, härligt att kunna vara ute för en gångs skull. =)
Efter fikan så åkte jag och Simon iväg till Elgiganten och köpte en frys. Är bara en halv kyl och en halv frys i våran lägenhet, och då får man inte in mycket alls, går knappt att storhandla, så då köpte vi en fristående frys så att vi har 2. Kan vara bra att ha nu när det ska bakas inför bröllop och dop! Tänkte även försöka mig på att baka lite bröd nu när man ändå går hemma!
 
Dagen avslutades med det första träningspasset sedan Emil kom till världen. Blev ett spinningpass nere på friskis och det var riktigt härligt att vara igång igen. Tyvärr är det ju nästan inga spinningpass nu på sommaren, men snart är det höst och då är det väl spinning som vanligt igen =) Och nästa vecka hoppas jag kunna komma igång och springa igen, ska bli underbart! Kändes dock lite konstigt att vara borta från Emil, men är väl lika bra att jag vänjer mig inför helgen i augusti då jag ska vara borta mer än ett dygn =/. Emil ska dock vara med Simon, så blir nog nyttigt både för mig, Simon och Emil. =)
 
Nu ska jag ta och spela lite på mobilen innan det är dags att sova!
 
Simon ska jobba dag imorgon, jag och Emil har inga planer så får se vad dagen har att bjuda på! =)
 
Trevlig kväll och god natt! =)

Slödag!

Idag har vi inte gjort många knop... var uppe en stund vid 8, men fick sen lägga mig igen då Emil var uppe med Simon. Sov sedan till 10.30, underbart! =)
Har sedan jag kom upp typ inte gjort nånting, matade Emil som sedan somnade och efter det har jag legat i soffan och kollat OS.
Planen är att så småningom ta oss ut till Tuna Park för en shoppingsväng, men vi vet inte riktigt när! Måste först fixa lite lunch, men vet inte riktigt vad!
 
Hoppas att ni får en fin dag!
 
KRAM
 

RSS 2.0