Ännu en lugn dag

Har idag mått lite bättre, men känner mig fortfarande inte helt bra, så har även idag tagit det väldigt lugnt. Legat i soffan och läst Harry Potter och sett film. Sen har jag även kokat äppelmos av äpplen som jag fick igår av farmor och farfar.



Till middag blev det ugnspannkaka för att smaka på det nykokade äppelmoset. Supergott! :)

Nu ska jag snart ta och bege mig till jobbet, har två nätter framför mig. Känner mig relativt pigg, men tung i huvudet, så får väl se hur natten går! :)

Sov gott alla ni som har möjlighet till det! :)

Kram


Krasslig

Känner att uppdateringarna inte är på topp, men dagarna går så fort så jag hinner knappt med. Och de sista dagarna har tillbringats på jobbet, så har inte heller funnits så mycket att skriva om.
Jobbade natten mellan söndag och måndag, och sen sov jag endast några timmar eftersom jag bara skulle jobba en natt. Blev dock ändrade planer när de ringde från jobbet vid 14.30, så åkte in och gjorde ett kvällspass också. Ni kan ju förstå att jag var lite trött när jag kom hem igår kväll. :P
Och resultatet av det blev att jag vaknade upp sjuk imorse. Ont i halsen och allmänt hängig. =/ Har dock varit till Malmköping idag för att lämna bilen på verkstan, tillbringat några timmar hemma hos farmor och farfar och sen åkt hem. Resten av kvällen har spenderats i soffan.

Ska snart äta lite kvällsfika, älsklingen min har bakat bröd under kvällen. Sen ska jag försöka sova tidigt ikväll och hoppas på att jag mår mycket bättre när jag vaknar imorgon! Ska jobba imorgon natt, så måste bli frisk! :)



Ha en fortsatt trevlig kväll! :)


Kärlek

Var en mycket mysig kväll igår! <3

Innan middagen blev det en drink och lite chips på balkongen :)


 Rom och cola :)


Och till middag blev det bakad potatis och hemmagjord skagenröra, vitlöksbröd och brieost.




Myskväll

Jag har hela dagen gått runt med känslan att det är fredag. När jag var påväg hem från jobbet så slog det mig att så inte alls var fallet, utan att det redan är lördag. Helgerna blir lite konstiga när man jobbar. Men ikväll blir det helgmys på hög nivå. :)
När vi förra fredagen hade varit förlovade i ett år så sågs vi inte så mycket alls, så så mycket firande blev det inte. Det var vi igen ikväll med god mat och mousserande vin! Sen blir det nog lite film i soffan! <3

Imorgon ska jag slappa hela dagen, för imorgon kväll så vankas det nattjobb igen. Ska försöka mig på någon form av träning också, vet dock inte riktigt vad än :) Sen hoppas jag såklart på att det blir lika fint väder imorgon som det varit idag, för några timmar ute i solen skulle inte sitta helt fel! Känner att den här sommaren har bjudit på alldeles för lite solande för min del. Det har ju varit rätt fint väder i sommar, men jag har jobbat lite för mycket för att hinna njuta av den. :) Men jag hoppas stenhårt på några fina veckor nu i september, och sen självklart hoppas jag på fyra dagar med 30-gradig värme i Barcelona! Vore helt underbart och ett fantastiskt avslut på den här sommaren! :)

Nu ska jag hjälpa hjärtat med det sista inför maten.

Hoppas att ni har en härlig helg!

Kram

Torsdag

Då var min lediga dag snart till ända, men det har varit en bra dag, så jag ska inte klaga! Klart att det hade varit skönt med flera lediga dagar, men det kommer det med. Först är det en jobbhelg som gäller!

Började som jag skrev igår dagen med att äta hotellfrukost på stan med Sofie och Karolina! Var riktigt god mat och jättetrevligt att bara sitta och snacka ett par timmar! Mer sånt tack!
Efter frukosten åkte jag ut till Linda och spenderade resten av dagen med henne! Blev en massa snack, och en del mys med hennes goa barn. Lika underbart som vanligt!

När jag kom hem och vi hade ätit middag så drog jag igång en storstädning! Är så skönt att ha det gjort nu. Jobbar ju imorgon kväll, och är skönt att slippe göra det imorgon fm. Så då blir det först lite sovmorgon, och sen en träningstur!

I den första av mina två semesterveckor tänker jag spendera några dagar i Örebro. Finns några personer jag saknar väldigt mycket som jag tänker hälsa på <3

Nej, nu blir det sängen, är som vanligt trött :)

Vad har ni för planer för helgen?

kram

Halva veckan gjord

God kväll!


Som vanligt är jag helt slut när klockan börjar närma sig 21, förstår inte hur man kan vara så trött hela tiden. Igår somnade jag ju före 22 så fick ju sova nästan åtta timmar, det borde väl räcka.. men är väl så att man låg lite back från nätterna innan. Får väl ta och försöka sova tidigt ikväll också, för så trött orkar jag inte vara nå mer nu. Slocknade i soffan när jag kom hem från jobbet idag, skulle bara sova 20 minuter, men blev visst 45, men är ändå supertrött nu, så gjorde nog ingen skada. :P

Imorgon är jag ledig och det ska bli så skönt!! Sovmorgon blir det dock inte då jag klockan 9 ska vara nere på stan och äta hotellfrukost tillsammans med Sofie och Karolina från jobbet. Känns som en mycket härlig start på en ledig dag! Och efter det när Sofie beger sig till jobbet (hon börjar 11) så ska jag åka ut till Linda och tillbringa resten av dagen där! Verkar som att det kommer bli en mycket bra dag alltså! Man behöver verkligen såna dagar när man väl är ledig!
Sen är det jobb fredag, lördag, söndag som gäller, och det käjnns inte så jobbigt faktist. Är ju roligt på jobbet så gör inte så mycket att vara där, även om det är helg. =)

Ikväll har mitt hjärta bakat annanaspaj till kvällsfika, vilket uppskattades väldigt mycket! Speciellt då jag hela dagen varit väldigt godissugen! :)



Nej, nu blir det lite slappande med en bok i soffan innan sovdags! Håller på att läsa om Harry Potter böckerna, och har nu kommit till den 3e. Älskar verkligen de böckerna, så kände att det var dags att läsa om dem, nu när man sett alla filmer! :)

Ha det så bra!

// Cecilia

Spinning och sömnbrist

Ikväll har vi varit på spinning, och det var första gången på flera månader, så kommer nog kännas i kroppen imorgon skulle jag tro :) Men det var som vanligt jätteskönt att komma dit, börjar gilla spinning som träningsform mer och mer. Blir väldigt peppad av att träna ihop med andra! Så nu när mitt träningskort går ut i slutet av veckan så ska jag köpa ett nytt som inkluderar även gympapassen. Tänkte att det kunde vara roligt att gå på, är speciellt sugen på skivstångspassen, då jag verkligen behöver träna mina armmuskler lite också :) Så blir nog en bra höst!

Har nu gjort de 2 första passen av veckans 6, och jag känner mig redan väldigt sliten. Men beror nog mest på att jag sovit väldigt dåligt i två nätter och kroppen ligger nog på så sätt lite efter med sömn. Ska försöka kompensera det med lite fler timmar inatt, så blir att hoppa i säng direkt efter jag skrivit klart detta. Trots att klockan bara är 21 så är jag så trött att jag knappt orkar hålla ögonen öppna, så är nog ingen dum ide att sova tidigt :)

Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, händer ju inte så mycket mer än jobb just nu. Längtar en massa efter semestern, och igår var det bara 3 veckor kvar! Ska bli riktigt härligt att bara vara ledig i 2 veckor, att riktigt få vila upp sig! :)

Nej, sängen var det! Skriver mer imorgon!

Ha det så bra! Kram


Lata dagar

Nyss hemkommen från en helg i Falun. Har packat upp det mesta och i ugnen står varma mackor som blir våran kvällsmat. Sen blir det mys i soffan resten av kvällen, för även om vi har varit lediga i helgen så har vi knappt setts alls. Direkt när vi kom upp till Falun i fredags så åkte pappa och Simon iväg för att fiska och kom inte tillbaka fören idag på eftermiddagen. Så lite mys så här på söndagskvällen har vi gjort oss välfötjänta av! Gäller att ladda upp för den 6-dagars arbetsvecka som väntar. :)

Helgen har annars varit väldigt lugn. Gårdagen spenderades inomhus då regnet öste ner oavbrutet ända fram till kvällen. Blev en hel del pyssel gjort för mig och mamma, och mormor ägnade sig åt korsord :)
Idag har det varit lite bättre väder så på eftermiddagen så blev det en träningstur. När pappa och Simon så sken solen så då passade vi på att fika ute i trädgården :)
De hade fått tillräckligt med fisk så att det räckte till middag, och vilken middag det blev! Var riktigt länge sen jag åt öring, så det smakade himmelskt!

Så här såg det ut i köket när vi var i full gång med pysslandet :)


Nu är mackorna klara så det är dags att äta!

Vad har ni haft för er i helgen?

Kram


2010-08-19

Idag för ett år sedan förlovade vi oss under en underbar semester i Turkiet



<3<3<3

Bildfattigt

Hej hopp!
Imorgon är det redan fredag igen och en ny helg är här! Veckorna går så fasligt fort så jag tycker nästan att det är helg hela tiden. Och den här helgen är lite ovanlig, då det är min andra lediga helg, på rad! Kors i taket, vet inte när jag var ledig två helger i rad sist. Och till råga på allt så är jag ledig tre dagar också, fredag lördag och söndag! Ska bli riktigt skönt faktiskt!

Imorgon på dagen blir det mys med Linda och hennes barn på parken zoo. Jag och Simon köpte årskort på parken zoo när Fabian var här, så gäller ju att utnyttja det :) Sen vid 16 kommer mormor och hämtar oss och det bär iväg mot Falun. Pappa och Simon ska iväg upp till Härjedalen för att fiska. Jag ska vara kvar hos mamma och mormor i Falun. :)

Idag var jag ner till gymmet en sväng efter jobbet. Var länge sen jag var där nu, har inte kännt så lockande att ställa sig inomhus och träna under sommaren. Så nu var det dags igen, och det kändes riktigt bra! :)

Nu ska jag packa det sista inför imorgon, och sen slänga mig i soffan med en bok en stund innan det är dags för sängen. :)

Till sist tänkte jag be om ursäkt för att jag inte lagt in så mycket bilder på sistone, har inte haft varken lust eller inspiration att ta några, så då har det blivit inlägg utan bilder. Men ska försöka ta lite bilder under helgen, så kanske det kommer ett inlägg med lite bilder i början av nästa vecka :)

Vad ska ni hitta på i helgen?

KRAM


Back to normal

Godmorgon alla fina!

Måndag morgon igen, trött som bara den är jag och just nu är jag ganska glad att jag inte börjar fören kl 11. Fast skulle egentligen jobbat kväll, men bytte eftersom det idag är AW, och då är det ju roligare att sluta 19, för då hinner jag ju vara med en stund iallafall. Och jag har bytt till kväll imorgon så jag får iallafall sova ut.
Nu märks det att sommaren börja lida mot sitt slut för denna vecka kommer väldigt många tillbaka från semestern, och hela denna vecka och nästa är vi väldigt mycket folk, så blir nog en rätt lugna veckor på jobbet. Och det är rätt välbehövligt efter sommaren, men samtidigt får man inte vara för mycket folk, för då blir det bara rörigt. :)

Nu ska jag strax ta och plocka ihop mina saker och bege mig mot jobbet. Har haft en riktigt härlig helg och samlat en massa energi tillsammans med mina fina vänner! Superroligt att ni kom! :)

Den här veckan börjar med en massa jobb, men avslutas med en weekend i Falun. Och förhoppningsvis en ledig fredag tillsammans med fina Linda!

Kram

Kvalitetstid

Hoppas att alla har en lika härlig lördag som jag har! Började helgen med att sova ut riktigt ordentlig. Somnade redan vid 22 igår och sov idag till efter tio, så med 12 timmars sömn i kroppen så känner jag att jag är på topp. Har idag hunnit med en hel del, bland annat en jogginrunda, handla inför kvällen och skjussat hjärtat till stationen. Därimellan hann vi med en massa kramar :)

Nu ska jag strax börja göra i ordning inför middagen. Har gjort det lätt för mig och planerat tacos till middag, för hade ingen lust att stå nån längre stund vid spisen, så då passar ju tacos bra! och var ett tag sen jag åt det, så är riktigt sugen på det :) Fick precis ett sms från Moa som skrev att de nu åkte från Örebro, så snart är de här! Ser mycket fram emot en kväll tillsammans med mina pärlor, som jag har saknat dem! <3

Kanske dags att sätta fart då så att jag är klar tills de kommer :)

Hoppas att ni har en underbar helg, för det har jag! :)

KRAM

Äntligen helg!

Var en riktigt bra dag på jobbet idag, förmiddagen var faktiskt nästan för lugn. Sen vid elva satte det fart och de sista timmarna bara flög iväg. Nu har jag tagit helg, även om helgen förkortades lite då jag tog ett extrapass på söndag kväll. Ger ju lite extra klirr i kassan som är mer än välkommet :)
Men innan det är dags för jobb igen så ska jag ha en riktigt härlig lördag kväll med mina fina tjejer Claire och Moa. Var ett tag sen vi sågs, så ska bli riktigt roligt att ses igen :)

Ikväll blir det dock inte många knop gjorda, har precis varit och handlat och kvällen ska spenderas i soffan med ett glas vin, räkor, ost och kex tillsammans med hjärtat mitt! <3 Sen blir det nog att sova skapligt tidigt så jag är utvilad imorgon :)

Vad ska ni hitta på för roligt i helgen?
Kram


Mys i soffan



Efter en 45 minuters cykeltur i ihållande regn så var det riktigt skönt att krypa upp i soffan med en filt, varm choklad och en bra bok.

Nu är det dags att promenera till jobbet, och regnet öser fortfarande ner. :( Hoppas att ni har en bra dag, inomhus! :)

Kram

Glass



Glass måste vara en av de bästa sakerna med sommaren. Så när vi var och handlade ikväll så köpte vi hem en massa glass! :)

Nu är jag riktigt trött, så dags att uppsöka sängen tror jag :) Är ju en ny dag imorgon, en LEDIG dag! Hoppas på en massa sol! :)

Kram

Dags att vända tillbaka dygnet

Jisses vad trött jag var vid 12 när klockan ringde... somnade redan vid 6, så hade ju iallafall sovit 6 timmar. Men trött så sjutton var jag så tog mig inte upp fören strax före 13... Har ju jobbat 2 nätter nu, och det är dags att vända tillbaka dygnet igen. Som tur är så är jag ledig imorgon och jobbar kväll på onsdag så har några dagar på mig :)

Sitter och äter lite lunch nu och ska sen sticka ut på en joggingtur. Simon slutar vid 15.30 och vi tänkte då åka ut till Tuna Park en sväng. Har några saker vi vill kolla efter, och sen är det roligt att bara gå o kolla lite :)

Imorgon ska vi spendera dagen i Malmköping då vi ska lämna in bilen på verkstaden. Och under tiden bilen är inlämnad tänkte vi vara hos farmor och farfar :) På kvällen blir det sen lite AW med mina härliga kollegor :)

Nej, dags att sätta lite fart kanske så att jag iallafall har tagit mig ut när älsklingen kommer hem! Förresten så fick jag min Iphone i lördags, jättefin är den! Håller på att installera och fixar med den, men mitt telefonnummer flyttas inte fören på torsdag så det är först då jag börjar använda den på riktigt :)

Ha det så bra! :) Kram

Lediga dagar

Ber om ursäkt för några dagars frånvaro här på bloggen. Har haft fullt upp med att njuta av de fina sommardagarna som varit. Ska snart åka till jobbet för en natts jobb, men tänkte först ge er en liten uppdatering från de senaste dagarna som har passerat.

I onsdags efter jobbet vvar jag ner till stan för en fika med Sofie och Karolina från jobbet. Var på Tingsgården som var ett jättemysigt fik som jag flera gånger sett och tänkt att det såg mysigt ut. Efter fikat så gick jag och Karolina vidare till HåPés där vi tog ett glas vin tillsammans med Annalena och Hanna. En jättetrevlig eftermiddag och kväll blev det!

torsdag morgon så blev det först jobb, och sen styrde jag bilen mot Falun. Var jätteskönt att komma hem, var ett tag sen jag var hemma nu, så är glad att jag lyckades byta så att jag kom iväg.

Fredagen spenderades i solen i mina föräldrars trädgård. De jobbade så jag ägnade tiden åt att klippa gräset, tvätta min bil och åt att ligga i solstolen så klart. Kvällen bjöd på grillat, gott vin och kortspel.

Idag var jag på em tvungen att styra bilen hemåt igen eftersom jag jobbar inatt. Man vänjer sig så fort åt att vara ledig, så känns rätt tungt att jobba igen, men veckorna går snabbt och det är på måndag endast 5 veckor kvar till min semster :) Underbart ska det bli!

Nu ska jag ta och värma maten som min älskling lagat åt mig, och sen måste jag nog ge mig iväg.. Hoppas på en skapligt lugn natt på jobbet, trots att det är Å-fest i Eskilstuna denna helg.

Skriver nog mer imorgon när jag vaknat :)

Vad har ni för er i helgen?

Kram

Iphone 4

Var ner på stan en sväng efter jobbet tillsammans med älsklingen. Han skulle köpa lite grejer till sin cykel, och jag hade inget annat för mig. Men det hela slutade med att jag köpte en ny mobil, en iphone 4. Har länge funderat fram och tillbaka på om jag ska köpa en ny mobil, och när jag ska göra det isåfall. Är inte alls nöjd med den mobilen jag har idag, och den krångar rätt så mycket. Så idag bestämde jag mig och jag är än så länge väldigt nöjd med beslutet :) Jag vet ju att det är en bra telefon eftersom Simon har en, så tror inte att jag kommer bli besviken. Blev en vit, så att vi inte behöver fundera på vems som är vems. :) Nu går jag bara och väntar på att den ska skickas hem till mig, och på att jag ska få mitt nya simkort. :)




Idag fick jag även klart mitt byte inför torsdag, så det blir en sväng till Falun :) Ska nu även jobba lördag natt istället för lördag kväll, så fick några extra timmar i Falun :) Ser mycket fram emot att få komma hem ett par dagar!

Har precis kommit in från en kvällspromenad på 5km tillsammans med älsklingen, nu blir det ett par mackor och sen är det dags för sängen. Är sjukt trött efter att ha vänt på dygnet som jag gjort senaste dagarna.. Skriver mer imorgon! 

Godnatt! 


Underbara sommarkväll

Såhär avslutade jag min dag:


Med en bra bok, en skål glass och glas rosé.

Hela den här dagen har gått i ledighetens tecken. Sov till runt 12, och när Simon
åkte till jobbet vid 13.30 så la jag mih ute i solen några timmar. Resten av kvällen har spenderats på balkongen med att läsa en bok. Så skönt att inte bry sig om något annat, att känna att man bara kan sitta :) Har även hunnit med ett över en timme långt samtal med finaste Claire. <3
Nu har Simon precis kommit från jobbet och det är snart dags att lägga sig då vi båda börjar jobba tidigt imorgon.

Försöker byta mitt kvällspass på torsdag till ett dagpass, och om jag lyckas så blir det ett efterlängtat besök hos mamma och pappa i Falun. Är ledig på fredag och börjar 14 på lördag så får jag bara bort torsdagskvällen så blir det bra :)

Hoppas att ni haft en härlig dag!


RSS 2.0