Umeå

Njuter av ett vackert Umeå och underbart sällskap <3


Tråkväder

Fy vilket trist väder det är idag, önskar att regnet vore snö istället, det vore mycket mysigare! =) Så idag får bli en riktig innemysdag! Jag var iväg och storhandlade på fm, och trots att jag åkte bil så var det kallt och ruggigt ute, så nu tänker jag nog inte gå ut nåt mera. =)
 
Simon har precis gått till jobbet, Emil sover och jag har börjat packa inför min och Emils Umeåresa på torsdag. Är ju en del som ska med så gäller att göra en lista så att man inte glömmer något. Bäst att sätta fart medans han sover =)
 
KRAM

Bra start

Dagen startade bra med en promenad tillsammans med Michaela :)
Nu sover Emil och jag har precis ätit en jättegod sallad till lunch :) på em blir det dejt med Sofie och Cornelia.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/900039/images/2012/pic_50b3495ee087c32e83631f6b.jpg" class="image">


Underbar helg! <3

Har varit en riktigt härlig helg fylld med en massa fina människor! <3
 
I fredags blev det först lite fika här hemma med Carro, Ewe och Sofia plus deras små änglar så klart =) Hade bakat en tårta till fikan dagen till ära:
 
 
På kvällen kom sen mina föräldrar och min bror och det blev god mat, lite vin ( fördelen med att ha slutat amma, jag kunde ju nu få ta ett glas vin =) ) och kortspel. Var riktigt mysigt att ha hela familjen samlad, blir inte så ofta nu för tiden.
 
 
På lördag fm fick både jag och Simon sovmorgon, då pappa och mamma tog hand om Emil fram till klockan 9. Var så skönt att få sova ut! =) Efter frukost så tog jag och mamma en promenad ner till sveaplan där klädhuset M hade 50% rabatt på alla barnkläder. Var en massa folk och långa köer, men gjorde en hel del fynd =) Efter det så kom mormor och farmor över på lite födelsedagsfika.
På eftermiddagen var Simon iväg och spelade innebandy, och mamma och pappa åkte hem efter att ha ätit lite middag. Kvällen blev lugn och spenderades i soffan framför "så mycket bättre" och "X-factor" från i fredags.
 
Idag på förmiddagen så var jag och Emil ute hos Linda. Blev en massa prat och mys med henne och hennes goa barn! <3
På eftermiddagen fick vi sedan besök av Måna, H-I och Patrik. Var ett tag sen vi träffades nu, så blev en mycket trevlig em! Måste lägga upp en bild på de fina blommorna jag fick! =)
 
 
Nu ska jag ta och gå och lägga mig, är en ny dag imorgon! Och den börjar med en promenad tillsammans med Michela imorgon vid 9 =)
 
God Natt!
 
KRAM

Min duktiga pojke! <3

Natten gick högt över förväntan. Han hade lite svårt att komma till ro igår kväll, men sen sov han till 01.30. Då var jag vaken nästan två timmar, men sista timmen sov han i princip men kom inte till ro ordentligt utan vaknade var 5e minut så det var ingen ide för mig att lägga sig. Han tog då även tillslut flaskan och drack lite välling. Sov sen till strax före 6, tog då flaskan direkt när jag erbjöd honom den och somnade sen om till 8. Mycket stolt mamma är jag =)
 
Under dagen idag har han även druckit lite ersättning, vilket han alltid nobbat tidigare. Som en bra avslutning på första amningsfria dygnet åt han 145ml välling och somnade som en stock! Verkar som att vi kanske kan få till lite rutiner nu framöver om det fortsätter så här =) Men ska inte ropa hej än, kommer säkert några bakslag =P
 
Nu ska jag ta och fixa lite i köket och plocka undan lite i gästrummet. Mina föräldrar och min bror kommer och ska sova över imorgon så måste göra lite plats åt dem.
Fast först kommer några i mammagänget och fikar, ska bli trevligt, känns som att det var ett tag sen vi sågs nu, missade ju förra veckan eftersom Emil var sjuk.
 
Ha en fortsatt trevlig kväll!
 
KRAM
 

Efterlängtad dejt

Har idag tillbringat dagen i Västerås tillsammans med min fina Claire. Var så länge sen vi sågs så var riktigt efterlängtat! Vi åt lunch, shoppade, fikade och pratade en massa, känner mig som en ny människa nu! =)
 
Idag har vi även tagit ett beslut, ett beslut som nog kommer att påverka de närmaste dagarna och framförallt nätterna en del. Nu är det slutammat, ammade sista gången nu när jag kom hem vid 16,30, och hade då inte ammat sen vid 1 inatt. Hade hoppats att vi skulle kunnat dra ut på det lite mer, trappat ner amningen och upp vällingen men det går ju inte så bra.. Vissa mål går det lite bättre med flaskan, men så fort han har fått amma så är vi tillbaka på noll igen vad gäller flaskan, då bara spottar han ut nappflaskan. Så nu blir det bara flaska, kommer säkert vara lite kämpigt, och skulle tro att natten som kommer inte kommer bli så trevlig, men förhoppningsvis kommer han då börja ta flaskan, eller sova hela nätter. För egentligen behöver han ju inte äta på nätterna längre, men jag tror att han kommer börja ta flaskan. Tror iallafall att det kommer bli bättre när vi inte blandar tutten och flaskan, för då spottar han flaskan bara för att han vet att han kan få tutten istället. =P Men vi får väl se hur det kommer att gå. =) Det känns lite vemodigt att sluta amma, det är ju så mysigt. Men han börjar bli rätt stor, och det ska bli skönt med den friheten det kommer ge att vi kan hjälpas åt mer med matningarna. Plus att även jag kan få sova hela nätter ibland =)
 
Nu ska jag ta och fixa lite middag åt oss innan nattningen börjar! =)
 
Trevlig kväll!

KRAM
 
 
 
 
 

Finns det hopp?

Vågar inte säga för mycket, men ikväll drack han faktiskt en del välling (visserligen ganska utspädd, men ändå) som dryck till gröten. Är kanske ett litet steg men iallafall ett steg framåt vilket gör att jag orkar kämpa vidare. Kändes lite motigt tidigare idag då det kändes som att det gick sämre och sämre för varje gång vi testade, men nu kanske... Men ska inte säga för mycket för han kanske totalvägrar igen vid nästa försök...
 
Imorgon kväll är det dags för första arbetspasset på akuten sen Emil kom. Ska bli riktigt roligt, men är samtidigt nervös, är ju ett tag sen. Men ska också bli skönt att få vara borta en kväll och överlåta vällingkrånglandet till Simon. Och det kommer säkert gå mycket bättre när jag inte är hemma, för då finns liksom inga alternativ, förrutom gröt. Men det finns inga bröst hemma ;)
 
Simon är iväg och tränar innebandy ikväll (som vanligt :P) och Emil sover så jag ska nog ta och sätta mig och pyssla en stund innan sovdags. Ska dock försöka komma i säng i tid ikväll så jag är pigg imorgon när jag ska jobba. Igår blev det rätt sent då jag fastnade framför "vem kan slå filip och Fredrik?" så skulle behöva lite mera sömn inatt =)
 
Ha en trevlig kväll! :)
 
KRAM

Vad lite motion kan hjälpa

Var på så dåligt humör hela förmiddagen igår, vi har det lite kämpigt hemma just nu då jag försöker få Emil att börja dricka välling. Planen är nämligen att sluta amma inom kort, men skulle vara så mycket lättare om han drack välling innan vi slutade, så att jag kan trappa ner amningen. Men vi är inte helt överens på den punkten, han bara kinkar och vill inte dricka ur flaskan, men jag kämpar på. Vet ju att det bara är en fix ide han fått, det går ju bra att dricka vatten ur flaskan. Och verkar inte heller som att han tycket vällingen är äcklig, för han spottar inte ut den, men ska ändå testa att köpa nån annan sorts välling idag och se om det går bättre. =)
Och det tär väldigt mycket psykiskt att hålla på o bråka vid varje mål så här, så jag var inte riktigt på topp igår. Men bestämde mig tillslut att ta en långpromenad med Emil i vagnen. Dock hade jag missat detaljen att det regnade ute, men det upptäckte jag inte fören vi väl var ute, så då fick det väl regna! Och den promenaden gjorde mig mycket gott!! Vi var ute och gick 1 timme och 20 minuter och jag var på mycket bättre humör när jag kom in, dock en aning blöt och kall men vad gör väl det =)
 
Idag är det lite annat väder ute och vi ska strax ta på oss ytterkläderna och promenera ner till stan. Har en bok jag måste lämna tillbaka på biblioteket, och sen har jag några ärenden på stan att uträtta. Behöver till exempel köpa en farsdags present till pappa då de kommer på besök i helgen. Kanske ska försöka få några julklappar inhandlade också, vore ju skönt att få det klart i god tid för en gångs skull. Men kommer säkert springa på stan dagarna före jul, precis som vanligt =) Men man kan ju försöka iallafall!
 
Hoppas att ni får en fin dag!
 
KRAM

Tråkdag

Riktigt grå och trist dag på alla sätt!


Lördag

Hade en del roliga planer för denna lördag, men fick ställa in en del av dem eftersom Emil är sjuk. Dock vågade sig Emils farfar och Siv hit trots detta så förmiddagen spenderades tillsammans med dem. Emil mår dessutom mycket bättre idag, han har varit feberfri hela dagen, så om det fortsätter så imorgon också så kan vi nog friskförklara honom sen. =)
 
På eftermiddagen när Leif och Siv åkt vidare till Katrineholm där de skulle på kalas och Simon åkt till jobbet så har jag och Emil lekt lite samt tagit en promenad. Kvällen har varit lite gråt och gnäll, då jag tyckte att han skulle dricka välling, men han häll inte med. Jag förstår inte varför han inte kan ta flaskan när det är välling i, men det går hur bra som helst att dricka vatten ur flaskan, knäppa unge =P <3
 
Sen han somnade har jag bara legat i soffan och tittat på tv, men ska strax ta tag i lite pyssel jag har att göra. Tänkte försöka hålla mig vaken till Simon kommer hem ikväll, kan ju vara kul att ses några minuter iallafall. =)
 
Imorgon på dagen vet jag inte riktigt vad som händer, blir säkert en promenad iallafall. Sen när Simon slutar jobbet vid 16 så ska vi hem till mormor och äta middag!
 
Leif och Siv hade med sig en tidig födelsedagsblomma till mig, då de inte visste säkert om de skulle komma nästa helg när vi ska fira mig. Jättefin var den! =)
 
 
     
 
Trevlig kväll! =)

Fredagsmys

Efter en gnällig dag sover nu Emil, hoppas på en bra natt! Nu blir det mys med älsklingen framför X-factor.


Lilla hjärtat <3

Min lilla skrutt mår inge bra, har haft feber av och till en hel vecka nu och det går liksom inte över, så på em blir det besök på VC för att få träffa en läkare. Han har varit lite piggare nu onsdag och torsdag när vi var i uppsala, men han hade ändå febertoppar på över 38, så helt bra var han ju inte. Och idag är han riktigt hängig, vill ingenting, helst bara bli omkring buren. Han har heller inte sovit speciellt mycket så han är ju egentligen supertrött, fast nu sover han äntligen, och jag hoppas att han sover mer än en kvart denna gång. Han kan få sova 45 minuter till iallafall, sen måste vi gå ner till VC.  
 
Själv känner jag mig också lite småseg, men beror nog mest på sömnbrist, natten till igår blev inte många timmar, inatt var lite bättre men ligger nog fortfarande efter i sömn.
 
Uppdaterar väl igen ikväll eller imorgon, jag hoppas nästan att de hittar nåt på vårdcentralen så att han kanske kan få medicin så att han sedan kan få bli frisk! Vill ha tillbaka min glada bebis igen! =)
 
 

Tidig morgon!

Halv 5 tyckte Emil att det var dags att vakna idag, jag vet inte om jag riktigt höll med. :p. Vi har sovit en liten stund sen dess, men strax före 7 gav jag upp helt och vi gick upp. Nu ligger vi i Sandra och Magnus soffa och myser. Ska om en liten stund gå i väcka Simon och då få sova en liten stund till :) ha en bra dag!


Minisemester

Påväg till Uppsala!


Ny vecka

Måndag morgon då, och solen skiner. Här har vi haft en seg morgon, jag har varit supertrött eftersom jag som vanligt somnade alldeles för sent igår! Skärpning!
 
Nu sover iallafall Emil lite middag och jag har nyss utplånat disken i köket och ska alldeles strax ta och sätta på mig lite anständiga kläder eftersom vi ska ner till stan och äta lunch med Anna-Lena och Sandra. Funderar på om jag ska ta bussen ner eller om jag ska gå, och eftersom jag nog kommer ta bussen hem så borde jag verkligen gå ner. Speciellt eftersom det nog kommer bli lite ont om träning den här veckan då Simon jobbar rätt mycket, plus 3 innebandyträningar, och de 2 dagarna han är ledig så ska vi åka och hälsa på Sandra och Magnus i Uppsala. Så gäller att ta vara på vardagsmotionen! =)
 
Nej, byta ut mjukisbyxorna mot ett par jeans och fixa lite innan det är dags att gå. Om inte Emil vaknar av sig själv snart så måste jag väcka honom också!
 
Hoppas att ni får en härlig dag! Solen skiner ju iallafall! <3
 
 

Fars dag

Idag är det Simons första dag och dagen till ära så fick han först sovmorgon, och sen blev han väckt av mig och Emil som kom med ett paket! =)
 
Sen på förmiddagen kom mamma förbi och hon stannade även och åt lunch. På eftermiddagen följde jag med henne ut till morfar och Kristina för lite farsdags fika. Där träffade vi även John&Hanna samt Patrik&Bitte med barn. Mycket trevligt var det! Simon var inte med då han hade innebandymatch i Malmköping. =)
 
Nu ikväll har vi ätit pizza och bara hängt i soffan, Emil har dock haft ont i magen under kvällen och det tog ett par timmar innan han kom till ro och somnade. Men nu sover han iallafall gott och jag hoppas att han kommer fortsätta att göra det hela natten!
 
Nattjobbet igår gick väldigt bra, vi hade att göra hela natten, men på ett sätt är det rätt bra för då går tiden fort och man hinner inte känna efter om man är trött! Var jätteroligt att komma tillbaka dit igen och jobba och jag hoppas att det blir nåt mera pass snart. =) Hoppas även att det snart blir något pass på akuten också, jag saknar verkligen det jobbet också!
Imorgon blir det iallafall lunch med några arbetskamrater från akuten, det ser jag mycket fram emot.
 
Blev även lite fika på hemmaplan eftersom Simon inte var med ut till morfar =)
 
Hoppas att ni har haft en trevlig helg!
 
 
 

Laddar för nattjobb

Emil sover och jag sitter här vid datorn med ett glas cola och lite godis. Klockan tickar på och jag ska snart iväg och jobba natt på neonatal. Ska bli jätteroligt, men är just nu väldigt nervös, men det är bara för att jag inte har jobbat så länge. Kommer ju inte ihåg några rutiner alls känns det som så jag tror att det kan bli en virrig natt. Stackars den sköterska som ska jobba med mig!!
 
Ska ta och plocka ihop det sista innan Linda kommer. Hon ska sitta här hos Emil tills Simon kommer hem från jobbet, han slutar 22...
 
Lägger in bilderna på nappburken och jackan som jag lovade er igår =)
 
 
 
Ha en trevlig fredagskväll!
 
KRAM

Dålig nattsömn + spinning = bra kombination??

Natten till idag var inte en av de bättre, Emil sov oroligt och vaknade mitt i natten och ville inte somna om igen. Men tillslut, efter mat och runtbärande av både mamma och pappa så kunde han äntligen komma till ro igen.
Han vaknade sen vid halv 7 och jag hade lovat att ta honom så det var bara att stiga upp. Halv 7 är ju iof en väldigt bra tid och jag är väldigt glad och nöjd att han sover till halv 7, men idag kändes det lite motigt när vi både kom i säng ganska sent igår, plus nattvaket. Dock hade vi även idag shiftbyte vid 8.30 och jag fick sova 45 minuter till, de där extra minuterna betyder mycket! =)
 
Trots den extra lilla powernapen kände jag mig inte ett dugg peppad på att gå på spinning klockan 11.30, men jag hade ju bokat så var bara att pallra sig dit! Kände mig i början väldigt matt och lätt illamående, men det släppte ganska fort och eftersom det var ett så himla bra pass (samma som i måndags) så var det lätt att hitta fokus. Så är nöjd och stolt att jag tog mig iväg på träning och det kändes mer än bra efteråt! =)
 
På eftermiddagen efter att Simon gått till jobbet så promenerade jag och Emil ner till stan för att fika med Elise. Var jättelänge sen vi sågs (innan Emil föddes) så var roligt att ses! =)
 
Nu ikväll har jag inte gjort så mycket, iallafall inte sen Emil somnade. Hade en massa tankar på vad jag borde gjort, men fastnade här vid datorn så blev inte så mycket gjort. Och nu ska jag ta och gå och lägga mig alldeles strax då jag behöver alla timmars sömn jag kan få inatt då det vankas nattjobb imorgon natt. Ska jobba på neonatal, där jag jobbade som undersköterska sommaren för 2 år sen. Har inte jobbat där sen januari 2011 så känner mig väldigt ringrostig och är faktiskt nervös inför passet. Men blir säkert bra när jag väl kommer dit. Ska iallafall bli väldigt roligt också, då jag saknat jobbet! Men som sagt, gäller att sova ordentligt inatt, och har även blivit lovad en rejäl sovmorgon imorgon, vilket kan behövas eftersom jag inte är van att jobba längre =P
 
Tog förresten kort på nappburken och på min nya jacka förrut som jag skulle lägga upp, men precis när jag skulle lägga in dem på datorn så dog kameran, så de kommer imorgon istället. Skulle visserligen kunna ta med mobilen istället, men nu får det vänta tills imorgon!
 
God natt!

Första snön

Ja, då var det vitt på marken (iallafall lite) när man vaknade idag då :)


Bokad resa

Idag har varit en aktiv dag, iallafall efter klockan 12. =) Jag och Emil var uppe vid 7, men vid halv 9 så gick Simon upp och jag fick sova fram till 10. Är skönt när man kan byta av varandra lite och samla några flera timmar sömn. Fast nu ska jag inte klaga då Emil har börjat sova riktigt bra på nätterna, vaknar fortfarande bara en gång för mat, och det kan jag leva med!
 
Efter att Emil fått lite lunch så promenerade vi ner till stan, på vägen stannade vi till i den underbara butiken "Nära & Kära". De har så otroligt mycket fint och vi inhandlade bland annat en nappburk till Emils nappar, plus den första julklappen till Emil. Först hade vi inte tänkt det som en julklapp, utan tänkte köpa den ändå, men sen tänkte vi att vi lika gärna kunde spara den till jul! =)
Sen fortsatte vi ner till stan där Simon bland annat köpte nya vinterskor. Sen har vi även bokat våran bröllopsresa, vi ska i början av nästa år åka till den Österrikiska skidorten Bad Gestain för några dagars skidåkning samt egentid. =) Ska bli riktigt mysigt!!
 
Sen när vi kom hem så började jag röja inne i Emils rum, där står en bokhylla som fortfarande var belamrad med våra saker, men nu är det rent och fint och våra saker är sorterade i lådor/ mappar och det finns på så sätt plats för Emils saker. =)
Tog även tag i och sorterade bland mina scrapbookingpapper. Tycker att det är rätt roligt att städa och rensa när man gör det ordentligt, för det blir så fint efteråt! =)
 
Nu ska jag ta en nattmacka och sen hoppa i säng!
 
God Natt!

Tisdag

Idag har jag och Emil haft en mysig hemmadag. Vi var ju uppe redan vid 6, men vid halv 8 så somnade Emil om igen och jag passade på att göra detsamma så vi sov ända till 9. Superskönt! Sen när vi fått på oss lite kläder och fått lite frukost i magen så tog vi en promenad, jag behövde posta ett brev och sen så var det rätt härligt väder ute.
 
När vi kom in igen så var det snart dags för lunch och sen sov Emil middag. Då passade jag på att röja lite men det blev även lite egentid vid datorn.
 
Nu ikväll har Emil myst med sin pappa medans jag fixade middagen. Blev vofflor, var så himla gott då det var en evighet sen jag åt det! underbart!
 
Nu sover Emil sen en liten stund, och jag och Simon ska strax slänga oss i soffan och se en film, innan det är dags för sängen. Har bestämt oss för att sova tidigt ikväll då vi båda har varit sjukt trötta idag. Imorgon är Simon ledig så då blir det en del hemmafix samt en tur ner till stan för att fixa ett ärende!
 
 Förresten så är träningsvärken inte så farlig idag som jag trodde att jag skulle ha. ;)
 
Ciao!
 
Så jäkla gott!
 
 

Våran stora dag

 
 

God morgon

Fy fasen vad jag är trött, och jag kan inte skylla på Emil alls. Han har sovit bra hela natten, bara ätit en gång. Det ända som är hans "fel" till min trötthet är väl att han vaknade vid 6 :) men jag får skylla mig själv när jag lägger mig alldeles för sent. Ligger nu i soffan och drar mig lite medans Emil leker på golvet =)


I love it

Spinningpasset idag gick bra, var ett riktigt roligt pass som det var lätt att ge gärnet på, så vi får väl se hur kroppen mår imorgon. Känner redan nu lite träningsvärk i låren. Men det är så häftigt med träning att när man väl kommer igång så vill man bara fortsätta. Skulle gärna träna imorgon också, men eftersom jag inte tränat ordentligt på sålänge så känner jag att en vilodag imorgon kanske inte är helt fel. Får bli en långpromenad i vilsta med Emil istället tror jag, så gör jag nån nytta iallafall =)
 
Blev även en del shopping på stan, köpte till exempel helt spontant en vinterjacka. Fast egentligen så behövde jag ju en ny, men hade inte riktigt tänk köpa en precis nu, och kanske inte en så dyr... Men den var jättefin, så jag är nöjd. Blir kanske en bild senare idag eller imorgon =)
Sen blev det även lite material till julkorten inhandlat, tänkte att det är bäst jag sätter igång i tid i år, eftersom man inte har så mycket tid varje gång jag sätter mig =)
 
Har blivit lite mer uppdaterat de senaste dagarna, men känns roligare att skriva nu när jag satt igång med träningen, är roligt att gå tillbaka och kolla på också. Men får väl se hur länge det håller i sig med lite tätare uppdateringar.
 
Till middag så blev det en god hemmagjord skaldjurssallad.
 
(Ber om ursäkt för usel bild)
 
Ha en bra kväll!

Träningsvärk

Ja, nog känns det alltid att jag var ute och sprang igår, har ont i låren och ljumskarna. Blev dock inget jättelångt pass, sprang i ca 20 minuter och sen fick jag superont i ena höften så jag gick de sista 5 minutera. Höftontet är dock borta idag, så nu 11.30 blir det att jaga bort träningsvärken med ett spinningpass. Gäller att passa på att träna de dagarna Simon inte jobbar.
 
Efter spinningen kommer Simon och Emil ner till stan och äter lunch med mig, och sen blir det en tur på stan. Jag måste ta nytt kort till körkortet!
 
Hoppas att ni får en fin dag!
 
 

Vågar jag säga det??

Men inatt var faktiskt en mycket bättre natt än på väldigt länge. Han kom till ro mycket snabbare än i fredagskväll, vaknade några gånger gråtandes (tror att han drömmer mardrömmar) åt sedan inte fören vid 2 och sov sen till strax efter 5 då han tyckte att det var dags att gå upp. Var dock inte hungrig ens då utan var uppe med pappa i över en timme innan det var dags för lite frukost. Var andra kvällen som han fick gröt innan läggdags igår, första kvällen verkade han få lite ont i magen, men det märkte vi inget av igår så håller tummarna för att vi nu har hittat ett vinnande koncept. =)
 
Nu sover Emil en förmiddagslur och jag borde egentligen ta tag i disken och plocka lite i lägenheten, men jag hamnade istället här. Sen när han vaknar så ska han få lite lunch innan vi packar ihop oss och åker ut till tuna park för att äta lunch med Linda. Sen när Simon kommer hem så tror jag att det får bli en liten joggingrunda, isåfall så blir det den första sen Emil kom (skäms på mig).
 
Imorgon är Simon ledig så då blir det mys med hela familjen =) Nej, dags att ta mig i kragen och sätta fart!
 
Ha en fin dag!
 
 

1 November

Känns superkonstigt att det nu är november, det är ju snart vinter liksom... Sen har vi så länge väntat på oktober, eftersom det var månaden då vi skulle gifta oss, och sen skulle det vara dop, och nu är allt över.. Känns lite konstigt. =P
 
Idag har varit en mysig dag! Jag och Emil tog en sovmorgon efter att ha varit vakna en del inatt (*suck*) och sen vid lunch fick vi besök av Linda och Max. Då Max hade somnat i bilen påvägen hit så bestämde vi oss för att ta en promenad så att han kunde sova vidare. Och blev en ganska så lång promenad på typ 2.5 timme, men var riktigt härligt väder ute och var riktigt mysigt att bara gå och prata. Var ett tag sen vi sågs bara vi, så var riktigt välbehövligt =)
 
Emil har idag bara sovit drygt en timme sammanlagt på hela dagen, men jag tyckte ändå att han höll i ganska bra fram tills han slocknade vid 18.30 =) Läggningarna går (peppar, peppar) faktiskt bättre och bättre. Han vaknar fortfarande till ett par-tre gånger, men det går fortare och fortare att få honom att somna om. Inatt håller vi tummarna att han är så trött så han sover bra hela natten, för han borde verkligen vara trött efter den här dagen. =)
 
Nu ska jag ta och röja lite i köket då disken står kvar sen middagen. Har även gjort barnmat åt Emil ikväll, så finns en del som behöver röjas undan. Sen ska jag kasta mig i soffan och inte röra mig ur fläcken resten av kvällen. Simon är och tränar innebandy, så jag har soffan helt för mig själv! =)
 
Bokade förresten flybiljetter häromdagen. Jag och Emil ska åka till Umeå 29nov-3 december och hälsa på Lina. Ska bli jätteroligt, och är verkligen på tiden att jag åker och hälsar på henne  nu!
 
Nej, köket var det! Trevlig kväll på er!
 
KRAM

RSS 2.0