En tur till Örebro och lite shopping

Valborg idag... men jag har tillbringat kvällen på jobbet så har inte tänkt på att det är valborg. Tycker inte att det är så speciellt, så gjorde inget att jobba. Jobbade ju dessutom extra, så tjänade rätt bra pengar :)
Nu sitter jag vid datorn och funderar på om jag ska gå och lägga mig. Simon är ute i hållsta och festar med John, och har lovat att komma och hämta dom inatt, vet bara inte hur sent det blir, så vet inte om det är någon ide att gå och lägga mig innan. Känner jag dom två rätt så kan det nog bli rätt sent, men samtidigt så ska vi upp och iväg på dop imorgon, så de borde ju ta det lite lugnt :P

Igår efter jobbet blev det ju en sväng till Örebro. Först blev det grillning hemma hos Mathilda, och sedan öl på stan med Moa, Malla och Claire. Var jättehärligt att träffa tjejerna igen, var länge sedan och har saknat dem massor. Tyvärr jobbade Claire kväll och kom inte fören lite senare, men var iallafall kul att hon kom förbi en stund.
Imorse gick vi upp rätt tidigt, jag stack ut på en joggingtur innan vi styrde kosan tillbaka mot Eskilstuna. Jag skulle ju börja jobba klockan 14, men först ville jag hinna med lite shopping. Inhandlade en klänning, två par skor, leggings och strumpor. Klänningen och ett par skor är tills dopet imorgon, och de andra paret skor slank med bara för att de är nästa exakt likadana som de jag köpte förra sommaren och som jag slängde innan vi åkte från Thailand för att de var trasiga. De skorna var väldigt sköna och snygga, så var ju tvungen att ha ett par nya :)
En lunch på en uteservering hann vi också med, så även om jag bara var ledig ca 24 timmar så känns som att jag var ledig betydligt länge, för jag hann med så mycket roligt. :)

De skorna jag ska ha imorgon....



... och kopiorna av de gamla skorna :P


Nu skicka simon sms, han ville snart bli hämtad, så då får jag snart sova :P

Hoppas att ni har en trevlig valborg! :)

Kram

Fabian

Idag har jag varit på utbildning hela dagen, slutade vid 16 och då hade Simon och Fabian precis kommit hem igen. De hade varit ute hos John och hjälp honom fixa folkracebilen. Fabian tyckte det var jätteroligt!
Är så roligt att ha honom här, har saknat honom en massa. Och han verkar tycka att det är jätteroligt att vara här igen, han har nog saknat oss också! Han har kommit och kramat mig flera gånger sen jag kom hem, och krypit upp i knät och så. Gullunge!

Efter maten så gick vi ut en sväng i det fina vädret. Jag som varit inne hela dagen kände att det skulle vara skönt med lite frisk luft! Var först i en lekpark som ligger precis utanför oss, och sen gick vi en liten promenad och kom till en annan, lite större lekpark.
Nu är vi inne igen, Fabian har badat och nu ser han lite tv. Snart är det sovdags för hans del, och även för mig inte långt därefter. Har haft lite ont i halsen idag och känt mig lite halvhängig och att bli sjuk är inte ett alternativ just nu, så är väl lika bra att sova tidigt!
Imorgon åker vi mot Örebro direkt när jag slutar jobbet... då blir det middag hemma hos Mathilda och sen en öl på stan med Moa och ev. Malla. Även Claire skulle titta förbi när hon slutat jobba! Ska bli mysigt!

Lägger in några bilder från när vi var ute i lekparken! :)









Oj vad jag älskar den pojken! <3


Lataste dagen på länge

Idag har jag då varit ledig, och jag har lagt betoning på att vara ledig! Har i princip inte gjort någonting vettigt, sov till strax efter 10 och resten av dagen har spenderats i soffan. Har ínte haft kraft eller lust att ta tag i någonting, utan det var så skönt att bara vara, att inte känna att jag var tvungen att göra nånting. Vid 17-tiden tog jag mig iallafall i kragen och drog på mig lite träningskläder och stack ut på en joggingtur. Även om solen inte sken så var det rätt så skönt ute och jag är nöjd att jag tog mig ut. Har nyss ätit en god middag som bestod av fläskfile, och till det lyxade vi till det med ett glas vin, var lite kvar sen helgen. Är ju faktiskt ledig så varför inte liksom?! :)

Imorgon ska vi möta Mathilda och Fabian vid tåget vid 11, och då blir det lite lunch på Mc Donalds innan det för min del är dags att åka till jobbet. Mathilda ska sedan på em åka vidare till Stockholm för båtresa tillsammans med sina systrar och en kompis. Fabian ska vara hos oss några dagar, ska bli mysigt att ha honom här, synd bara att jag jobbar alla dagar, så hinner inte träffa honom så mycket :(

När jag var ute och sprang förrut så tänkte jag på att vi snart bott här i 3 månader, är inte klokt vad tiden gått fort! Jag trivs väldigt bra i Eskilstuna, men saknar mina fina vänner i Örebro! Måste verkligen styra upp en dejt med Claire snart, var över en månad sen vi sågs nu, och det är på tok för länge!!!
Måste även styra upp en dejt med Moa, som jag inte träffat sen examen! Finns många bra saker med flytten till Eskilstuna, men finns en del jobbiga saker också! Men är ju egentligen inte så långt, så gäller bara att planera lite!
Nu ska jag nog surfa runt lite på nätet, spela lite spel, se lite tv och sen blir det sova!

Hoppas att ni haft en härlig tisdag!

Kram

En hektisk påsk!

Har varit full fart hela helgen, men har samtidigt varit en mycket trevlig helg! För min del har den bestått av härligt sällskap, god mat, fint väder och så lite jobb på det!

I lördags var det påskmiddag hemma hos oss, vilket resulterade i att vi har mat för en vecka eller liknande, vilket jag absolut inte klagar på :P
På söndagen var det middag i Malmköping som gällde, vi åt surströmming :) Fredrik tyckte att Jessica skulle få smaka det innan hon åkte hem, och det blev faktiskt godkänt av henne :)
Idag har vi ätit middag hos mormor, vilket som vanligt var supergott! Och imellan alla dessa middagar med släkten har jag klämt in 4 arbetspass (med start i fredags).

Jag och Simon avslutade påskhelgen och startade nya veckan med ett spinningpass på friskis! Känns bra efter all påskmat och allt godis :)

Nu blir det lite tv innan det är det dags att sova, är helt slut!

Vad har ni haft för er i påsk?


En massa god påskmat :)



Jessica gjorde världens finaste tårta!



GLAD PÅSK!

Hej svejs!

Har haft fullt upp på fm med städning och fixande inför helgen.. Fredrik och Jessica skulle komma till Eskilstuna vid 12 så då skulle allt vara klart. Men sen var tåget försenat och skulle inte gå fören tidigast 3 timmar senare så nu är Simon och hämtar dem i Örebro. Så nu blev det ganska gott om tid iallafall, men det är rätt skönt, ska iväg till jobbet om en stund och då är det rätt skönt att hinna sitta och slappa lite innan. =)

Imorgon eftermiddag (efter att jag slutat jobba) så blir det påskmiddag hemma hos oss! Blir lite knytis, vilket är tur eftersom jag inte hinner förbereda något.. Mamma och Jessica ska bo här så blir väl dom som får fixa det mesta... eller ja, Simon är hemma på fm också och kan hjälpa till... sen ska han jobba kväll så han hinner inte vara med och äta. =/ Men så kan det bli när man jobbar som vi gör..

Nu ska jag ta och fixa lite lunch så att jag orkar jobba, man vet aldrig när man får tid att äta nästa gång :P

Önskar er alla en mycket GLAD PÅSK! Hoppas att ni har möjlighet att fira den med nära och kära, och även har lite ledigt!




Utbildning

Dagen har i princip bara bestått av utbildning. Först en halvdag med apparatgenomgång och lite traumautbildning :) Efter det blev det lunch i restaurangen tillsammans med Maria, Maria och Jeanette. Sen skulle jag egentligen ha jobbat fram till 16, men fanns en plats över på en labutbildning, så passade på att gå på den också. Var så mycket folk ändå på jobbet, så var lika bra att passa på, och vi fick lära oss en ny labbapparat som kan vara bra att kunna till sommaren :)

Och som avslut på en helt ok dag så tog jag mig en tur i spåret, var riktigt härligt i solen :) Nu blir det middag och film i soffan! Min älskling har varit superduktig och lagat kåldolmar, ska bli underbart gott! :)

Hörs igen imorgon!

Kram


Besök

Idag har vi haft besök. :) Min kusin Malin kom förbi på en fika, vilket var mycket trevligt! På lördag åker hon till Turkiet för en ny säsong, och det dröjer nog innan vi ses igen... Men är iallafall väldigt glad för hennes skull, då hon gör något hon verkligen tycker är roligt, och det är väl så livet ska vara. :)
Hon hade även med sig en säng som vi har fått av hennes mamma, så nu är det bara att köpa en madrass till den, så är det bara att komma på besök sen :)

När jag kom hem från jobbet idag så blev det en glass på balkongen, älskar det fina vädret (även om det blåste en aningen kallt), och älskar att sommaren är påväg.

Nu ska jag strax bädda ner mig i soffan framför filmen "Sunes sommar", och sen blir det att sova tidigt. Är fruktansvärt trött, tror att kroppen inte riktigt hämtat sig sen jobbnatten i söndags.

Imorgon är det utbildning halva dagen, och halva dagen jobb. Sen på torsdag är jag ledig och då blir det bland annat en dejt med Linda, vilket jag ser mycket fram emot då det var ett tag sen vi sågs nu..

Svar till Linda P: Tack så mycket! Tyvärr så är skorna köpta i Thailand... men kanske finns nånstans i Sverige också :)



Äntligen är fröna sådda!


Nu ropar soffan!

Hoppas att ni alla har en trevlig tisdagskväll!

kram

Invägning 5

God Morgon!

Strax dags att gå till jobbet, sitter och äter lite frukost och försöker vakna till liv. Tänkte bara lägga in siffrorna från invägning 5 :)

Vikt: 59.4kg (-1.7kg) Totalt -2.1kg
Mage: 82cm (0cm) Totalt +1cm
Rumpa: 94cm (-1cm) Totalt -1cm
Lår: 55cm (0cm) Totalt +1cm

Får väl hoppas att den extra centimetern runt låret är muskler, men vet inte vad jag ska säga om den extra cm runt magen... Bara att jobba på, har ju iallafall minskat vikten, och det är jag nöjd med :) Syndade med både chokladmuffins och lite godis igår... =/ men var iallafall och tränade. :) Kan tänka mig att det blir en del onyttigt nu i helgen när det är påsk, men bara att hålla i med ordentlig träning så blir det nog bra. :)

Nu ska jag plocka ihop mina saker och åka iväg till jobbet!

Ha en bra dag allihoppa! :)

Puss o kram!

Helg i Falun

Nyss hemkommen från en mysig helg i Falun. Har njutit av det fina vädret, ätit god mat, druckit vin, bowlat, gått på hem&fritids-mässa, tvättat och vaxat bilen m.m. Skönt att bara ha en ledig helg utan några måsten, är alldeles för sällan vi är uppe i Falun, får bli bättring på det!

Ska lägga mig på soffan och blunda några minuter innan det är dags att påbörja nya arbetsveckan med en jobbnatt. :) Jobbar ju egentligen inte nätter, men var en som ville byta så bytte min måndagkväll mot inatt. Och nån natt gör inte så mycket, vill inte jobba bara nätter iallafall :)

Lägger in några bilder från i helgen, blir mer uppdatering imorgon!!

Våren är kommen även till Falun


Simon och pappa var ute på en cykeltur i det härliga vädret, jag och mamma nöjde oss med en promenad :)


En välbehövlig tvätt av bilen, nu är den ren och fin :)


Vad har ni haft för er i helgen?

Kram

Lite "måsten" och sen dags för jobb

Man blir så glad när man vaknar och ser att solen skiner, det gjorde att jag kom upp redan vid 8.30 trots att jag var rätt så trött.. Men började iallafall dagen med att sätta igång en tvätt, äta lite frukost och sen blev det en joggingtur i solen. Riktigt härlig start på dagen! :)
Sen blev det att packa ihop väskan inför helgen för imorgon efter jobbet så bär det av till Falun. Så bar ut en del saker till bilen också, då jag ändå skulle åka över till mormor och vattna hennes blommor. Nu ska jag strax hänga tvätten, vattna våra blommor och få i mig lite lunch innan det är dags för ett kvällspass på akuten. :)

Vad har ni för er idag?

Kram

Härliga, lediga dag!

Idag har varit en riktigt härlig dag, en sån där dag man blir glad av, glad i hela kroppen! Mycket har nog med solen att göra, att det varit så härligt varmt! Men också för att jag känner att jag hunnit med en massa saker, men ändå inte kännt mig stressad, är rätt härligt att vara ledig ibland! :)

Lägger in lite bilder för att visa vad jag har haft för mig under dagen...


Började dagen med att baka matbröd, och medan degen jäste tog jag en joggingrunda. Var länge sen nu, så det var riktigt skönt att ta sig ut, även om det kändes i kroppen att jag inte sprungit på länge.. 



Sen blev det plantering av blommorna jag köpte igår.. hann dock inte med att plantera fröna jag köpt, så det får bli imorgon.




Åkte sen över till mormor en sväng, ska vattna hennes blommor i veckan när hon är bortrest så skulle få lite instruktioner :)
Hämtade sedan upp Simon vid jobbet och vi åkte för att få tändstiften i bilen bytta. Medans de fixade det så blev det en glass ute i solen! Underbart!






Nu ikväll har det blivit slappande i soffan, känner att jag är rätt seg. Ska nu hänga lite tvätt som jag tvättat idag, och sen blir det sängen. Simon blev inringd från jobbet för att jobba natt så det blir att sova ensam... =/
Imorgon är det dags för ännu en seminariedag, jag hoppas att det är några intressanta föreläsningar imorgon, förra veckan gick tiden väldigt långsamt....

Någon som gjort något roligt idag i det härliga vädret?

Kram

Jobb, träning och shopping

Ny vecka imorgon, och denna vecka börjar för min del med en ledig dag vilket känns rätt så skönt efter en jobbhelg. Samtidigt så tycker jag att det är så kul på jobbet, så gör verkligen inget att jobba :)

När jag slutade jobbet idag så kom Simon och häntade mig och vi åkte till Växtriket för att handla lite blommor till balkongen, så imorgon blir det att plantera och så frön. Efter det så åkte vi även en sväng till gymmet, kände att jag behövde röra lite på mig innan jag intog soffposition. Påvägen hem inhandlades även lite godis som jag tyckte att jag absolut förtjänat :)
Så efter middagen har vi bara sett på film och myst i soffan. Nu ska jag strax slå en pling till Mathilda, och sen så blir det sängen! Är sjukligt trött så behöver komma i säng i tid så att jag inte sover bort hela min lediga dag :) De är ju inte så många så gäller ju att ta vara på dem :)

Uppdaterar igen imorgon med lite bilder och så... alltså ett lite roligare inlägg än detta, men som sagt, är väldigt trött :P

Har ni gjort nåt roligt i helgen?

kram


Dålig uppdatering

Veckorna går så otroligt fort, hinner inte riktigt med och nu är det helg igen :) Har varit rätt dålig uppdatering i veckan och det ber jag om ursäkt för, men det har liksom inte funnits tid till det.

Men kan iallafall ge en snabbresume av de sista dagarna :)
I onsdags var det ju som jag skrev dags för det första arbetspasset på egna ben, och även om kvällen var rätt rörig så kändes det ändå helt ok när jag gick hem, kändes skönt att ha första dagen avklarad!
I torsdags var det dags för ännu en seminariedag för nyexaminerade sjuksköterskor, en del saker var intressanta, men en del saker kändes väldigt orelevant för mig, speciellt när vi lärt oss en massa om de sakerna under utbildningen :)
Fredagen började med ännu ett arbetspass, denna dag lite lugnare. Efter jobbet var det städning som gällde innan jag åkte iväg till Elise för pizza och sedan iväg på The Ark konsert. Elise är en tjej jag umgicks med under mellan och högstadiet innan jag flyttade till Falun, och vi hade inte setts på ungefär 10 år. Var väldigt trevligt att ses igen. :) Konserten var helt ok, även om the Ark inte är ett av mina favoritband så är det ju ändå roligt att gå på konsert, och roligt att göra nånting :)
Idag lördag så tog jag en rejäl sovmorgon, vaknade inte fören vid halv 12. Har suttit här och kollat runt en stund och nu blir det snart lunch och sen iväg till jobbet :)

Vad har ni för planer för helgen?

Kram


Bild lånad från ekuriren.se


På egna ben!

God Morgon!

Har nyss ätit frukost och tror att jag snart ska gå och lägga mig och sova nån timme till. Skjussade Lina till stationen imorse vid halv 7, och då tänkte jag att jag lika gärna kunde passa på att ta en sväng till gymmet när jag ändå var uppe och vaken. Fick även med mig Simon, så nu har vi gansla nyligen kommit hem, och jag sitter nu och väntar på att vårdcentralen ska ringa. Fick först en telefontid 9.10, men det var tydligen fel vårdcentral så nu har jag fått en ny telefon tid 9.50... lite drygt men inte så mycket att göra nåt åt :P

I måndags efter jobbet så åkte jag ju upp till Stockholm för att äta middag med Lina, Matilda och Sofia, vilket var en mycket trevlig kväll! Var väldigt länge sen vi sågs allihopa, i sommar blir det 5 år sen, så var verkligen på tiden. :) Efter middagen så följde Lina med mig hem för att sova här två nätter, hon hade sån tur att hon slapp åka in till Stockholm igår också, utan kunde skriva hemifrån :)
Igår kväll åt vi god mat, drack en flaska vin och pratade en massa! En trevlig och väldigt välbehövlig kväll!! <3 Var väldigt länge sen vi hade tid att bara sitta och snacka om allt mellan himmel och jord, är trist att vi bor så långt ifrån varandra! :(

Igår blev det även bilköp för våran del, tog med mig farfar och titta på en bil jag hittade på blocket, och han tyckte att det var en bra bil, så jag slog till och köpte den :) Blev en Toyota Avensis :)

Nu ska jag ta och hänga tvätten, och sen hoppas på att de ringer från vc snart. Sen 12.30 så är det dags för jobb, och idag ska jag jobba själv för första gången! Vilket känns roligt, men väldigt nervöst, är rädd för att det ska vara massor att göra. Jag vet ju vad jag ska göra och har koll på alla moment, men är jobbigt när det blir mycket och det inte riktigt blir någon organisering. Men är väl bara att försöka jobba på och ta en sak i taget. :) Blir nog bra när jag väl kommer dit, men känns lite läskigt nu innan :P

Lägger in några bilder från igår :)







Ha en bra dag!


Invägning 4

Då var man tillbaka på banan igen, var tillbaka på jobbet igår vilket var riktigt roligt! Efter jobbet kände jag mig dock väldigt rastlös och att tillbringa ännu en kväll hemma i soffan kändes inte speciellt lockande. Eftersom det är där jag har spenderat i princip hela veckan. Så istället åkte vi ut till Linda och hennes familj och såg på tv och pratade bort några timmar, vilket som vanligt var väldigt trevligt! Blir lite enklare när man har en egen bil så man de slipper hämta och skjussa oss när vi ska komma på besök!

Och på tal om bil så var ju pappa och kollade på en bil åt oss igår, och vi tror att vi ska köpa den. Simon ska ringa imorgon och göra upp det sista med försäljaren, så sen får vi se när vi kan hämta den... de skulle besikta den också, så det kan ju ta några dagar. Ska bli så skönt att ha en bil igen. :)

Idag är det dags för invägning 4. Jag hoppar dock över att lägga ut vikten då jag gått ner ca 3 kg, och jag vet att detta endast beror på att jag varit magsjuk. Kommer inom närmaste veckan gå upp dem igen, och då är det inge roligt att ha det som utpunkt inför nästa vägning :P Men här kommer de övriga måtten iallafall :)

Mage: 82cm (0cm)
Rumpa: 95cm (-1cm)
Lår: 55cm (-1cm) 


Nej, nu blir det lite matplanering inför veckan, och sen förberedelse för kvällsjobb. Sen imorgon så blir det jobb 7-15.15, och efter det blir det att sätta sig på tåget till Stockholm för att äta middag med Lina, Matilda och Sofia. Var evigheter sen vi sågs sist, så ska bli hur kul som helst. Och sen följer Lina med hit till Eskilstuna och sover här till onsdagen. Hon ska till Stockholm på dagarna, men är ändå härligt med lite kvalitetstid! :)

Vad har ni haft för er i helgen?
Kram

Var är solen?

Idag mår jag mycket bättre och imorgon är det äntligen dags att återvända till jobbet! Är så trött på att gå hemma och ska bli riktigt kul att jobba och träffa folk igen :)

Har idag tänkt att jag ska ta en liten promenad för att få lite frisk luft, men hade hoppats att det skulle vara lika fint väder som det varit under nästan hela veckan. Men nejdå, idag är det grått och trist, bläää! Men en promenad blir det iallafall, känner att jag är i ett väldigt stort behov av luft! :)

Så nu blir det att fixa färdigt lite papper som måste postas, så kan jag ha det som mål på min promenad :) Sen ska jag städa bland mina pysselsaker (som aldrig blev gjort igår) och sen får vi se.. Simon jobbar till 15.30.. så ska försöka få lite gjort innan han kommer hem :)

Imorgon ska pappa åka och titta på en bil åt oss utanför Örebro (han ska ändå till Örebro för att hjälpa brorsan och flytta, så det passade ju utmärkt). Håller tummarna för att det är en bra bil!!

Vad ska ni hitta på idag?

Kram

RSS 2.0