Hemmagjord Pizzza

Nu sitter jag här igen, snart dags att åka till jobbet igen. Denna dag har spenderats med att sova rätt mycket, då jag absolut inte kunde sova natten som var, låg vaken ända fram till 7 innan jag äntligen somnade.
Gick sen upp vid 11 och åkte ner till Claire en stund, hon hade jobbat inatt så hon var rätt seg hon med, så vi satt mest och hängde, snackade lite, satte på en film, men ingen orkade kolla. =P

Väl hemma igen blev det lite lunch sen sov jag i 2.5 timme, helt slut. Simon passade på att sova han med, han hade också sovit dåligt inatt.
Sen gjorde jag pizza, hur gott som helst! =) Ska ta med lite pizza till jobbet också, så jag har till fikat, mumma ! =)

Nej, nu ska jag strax ta o gå till bussen, för Claire lovade att skjussa hem mig imorgon, då jag ska låna en massa kläder till begravningen på fredag, som jag inte vill släpa på cykeln.

Ha en skoj fredagkväll!
Kramkram

Dygnsrytm

Det är nackdelen med att jobba natt, när man väl är ledig är det svårt att sova. Igår var jag uppe till typ 2, så när klockan ringde halv 11 idag så ville min kropp verkligen inte gå upp. Somnade om igen och sov till 12. Gick då upp en stund, men kroppen kändes som en disktrasa, orkade verkligen inte nånting. Så gick tillbaka till sängen igen, så gick väl upp vid halv 2 eller nåt. Så nu kan jag ju såklart inte somna.
Ska som tur är inte upp så tidigt imorgon, ska vara hos Claire vid tio tiden, hon har jobbat natt och Johan jobbar, så ska gå dit och ta ut Molly för att leka lite =)

Nej, tror jag ska ta en banan och lite mjölk och hoppas på att det gör mig trött. =)

Hoppas alla sover gott! <3

Fladdermus

Åh, nu är jag äntligen ledig 2 nätter, det ska bli jätteskönt, och ikväll blir det grillning och lite öl nere vid universitet, det blir mysigt!

Det var en händelserik natt inatt, vi hade en fladdermus på ssk-expeditionen. =) Den satt på tangentbordet, så sköterskan trodde det var en datamus och tog på den, hon blev livrädd. Sprang ut och stängde dörren.
Men vi hjälpte fladdermusen ut iallafall, så slutet gott, allting gott =)

Idag har jag inte gjort så mycket än, har inte varit vaken så länge, sitter och segar lite här medans Simon fixar lite lunch. Sen blir det att handla mat inför kvällen!

Det skulle ju vara fint väder idag, var är solen? =o

Ha en trevlig kväll!
kramkram

Ny mobil!

Äntligen har min gamla mobil fått gå i pension, och den är nu utbytt mot en ny. Eller ny och ny, men Claires gamla, men den är typ som ny, så jag är nöjd! Den är så fin! =)

Igår var jag och simon till Claire och Johan för att hälsa på deras nya bebis, och det var nog det sötaste jag någonsin sett. Sååå liten och hur söt som helst.  =)


Såå goo! =)



Blöt efter lek i det blöta gräset!



Snart är det dags för jobb igen, sista natten nu, sen är jag ledig 2 nätter, det ska bli rätt skönt. Och imorgon blir det grillning och öl vid universitet, det ska bli riktigt mysigt faktiskt. Är många man inte sett på hela sommaren typ, så det blir myys!

Men först en natt kvar, och Simon ska jobba inatt han med, för Claire är sjuk =/ och det finns typ inga vikarier, så då fick han rycka in. =) Han ligger och sover nu, för han har varit uppe sen 6 typ, för han jobbade på fm också. Duktig pojke! =)


Sitter och pysslar med mitt fotoalbum, det är så roligt. Nu är jag snart klar med mitt Schweiz år, sen är det bara att hugga in på tiden i Österrike. Inte lika lång period, men jag har mycket mer kort därifrån, då jag har tagit kort från en massa olika folk. =)


Nej, nu ska jag fortsätta med pysslandet innan det är dags att gå och handla och laga mat innan det är dags för jobb =)


Ha en trevlig kväll!

Kramkram


Soppa och scones

Gick upp rätt tidigt idag, klockan ringde 12, så blev bara fyra timmars sömn, så ska försöka sova en stund till snart. Annars blir det en väldigt jobbig natt. =P
Anledningen till att jag gick upp så tidigt var att Simon jobbar delad tur idag, så han kom hem strax efter 1, och då ville jag överraska med att ha lunchen färdig. Så gick upp vid 12, åkte till affären och handlade lite, sen hem och bakade scones och värmde soppa. Gott gott! =)

Sen blev det film i sängen, dirty dancing, tokbra film ju =) Och skönt att bara ligga o ta det lite lugnt.
Nu har älsklingen precis åkt tillbaka till jobbet, och jag funderar på om jag ska försöka sova lite, även om jag just nu inte är jättetrött, så vore det väldigt bra om jag kunde sova, iallafall en timme, helst två. Men vi får väl se hur det går.

Nu är Claire och Johan och hämtar deras lilla bebis, en lite hundvalp. Sååå mysigt. Tänkte åka dit och hälsa på imorgon, så jag får hälsa på nykomlingen. =)

Veckan som kommer blir lite lugnare än veckan som gick, är ledig 2 nätter på rad faktiskt. =) Jobbar nu fram till onsdag morgon, sen går jag på fredag kväll och jobbar till måndag morgon. =) Blir mycke pengar iallafall, och det kan ju behövas!!

Shit, kan inte fatta att det redan är 26 juli, snart Augusti ju, och då är det bara en månad kvar tills skolan börjar igen. Men ska bli kul med skola faktiskt, för det är ju både nollning, och sen så har vi bara en vecka i skolan, sen går vi ut på 7v praktik, så ska bli superskoj! =)
Nästa söndag så kommer Fredrik och Evy hit och hälsar på, de ska även hämta nyckeln till Fredriks lägenhet, ska bli kul att se hur den ser ut. =)

Nej, ska se om det är nåt på tv som jag kan somna till. =)


Uppdatering

Ja, då har några nätter till passerat, och jag är återigen ledig en natt, det ska bli väldigt skönt! =)

I måndags när jag sovit klart så gick jag ju och hämtade Molly och hade en riktig mysdag tillsammans med henne, Fabian och Matilda. Även tisdag fm bjöd på en del mys med Molly innan det var dags att lämna tillbaka henne. Då blev det lite slappande, men även lite träning för min del.
Onsdagen bjöd på storstädning i hela lägenheten, och nu är det skinande rent, är så himla skönt. Nu ska vi försöka hålla det så här fint har vi kommit överens om. Är ju mycket lättare att damsuga och dammtorka när det inte ligger saker både högt och lågt. =)
Sen igår blev det bara slappande, satt och pysslade en del med mitt fotoalbum, tycker det är så himla roligt. Fick mitt paket med scrapbookingsaker i måndags från den där cluben jag gick med i, så nu är det ännu roligare att hålla på. Fick en massa fina papper, plus lite roliga stämplar. Man får verkligen mersmak, vill bara ha mer och mer grejer, skulle kunna handla hur mycket som helst inne på Hobbyaffären i stan om jag háde haft pengar.. Men tyvärr är det ju lite dåligt med det sistnämnda, får dock lön på måndag, så det känns ju bra! Har dock en del oväntade utgifter som känns lite trist, men men, vad ska man göra?!

Ikväll blir det myskväll med Simon, det var riktigt länge sen vi bara var hemma och umgicks en hel kväll, och sen sov ihop efter det =P Känns som att jag aldrig sover hemma typ =P

Så blir tacopaj, vin och singstar för oss ikväll, ska bli mysigt. Sen så kommer John och hänger med oss imorgon, det blir också mysigt, var länge sen vi sågs.


Nej, nu blir det lite frukost tror jag, och sen lite pysslande kanske ;) Simon är ute och tränar, men det slipper jag idag, gjorde mitt igår! =)


Ha en toppenhelg! <3


Sunes Sommar

Ännu en natt avklarad, bara en natt kvar, sen är jag ledig en hel natt, inte illa va?! Sen är det 3 nätter till, men sommaren är väl till för att jobba eller hur var det? ;) Och imorgon när jag är ledig har jag iallafall bästa sysselsättningen, ska vara barnvakt åt min lilla sötunge Molly, så inte går det nån nöd på mig inte =)

Och jag kan inte heller klaga på tv- underhållningen så här på eftermiddagarna när jag ligger i sängen och inte riktigt orkar gå upp. Igår var det ju Nils Karlsson Pyssling, och idag var det Sunes Sommar när jag slog på tvn. Underbart! =) Tycker det är en riktig klassiker, var riktigt länge sen jag såg den nu, dock slog jag på tvn först efter halva filmen, men alltid något. 

Nej, nu ska jag ta och laga lite mat åt min älskling som är bakis =P sen är det snart dags attt återvända till mitt andra hem =)

Ciao! 






Tillbaka till jobbet

Har varit vaken en stund nu, 2 nätter av 4 avklarade. Är så typiskt, igår hade jag tänkt gå upp runt 14 för att hinna vara ute i solen ett tag, men klockan ringde inte och jag vaknade 16 när Simon kom hem.  Idag gick jag upp vid 14 för jag tänkte inte sova bort en dag med fint väder till, men tror ni inte det är mulet idag då?! Blir så less =P Men em blev rätt bra iallafall, låg i sängen med Simon och tittade på Nils Karlsson Pyssling, den ser man inte så ofta, men den är ju super mysig =) Finns så många Astrid Lindgren filmer som man inte ser så ofta, och allt är så himla bra!

Har ju gått några dagar sen jag skrev sist, och det har hänt en del. Började ju i tisdags med att jag tog bussen till Arlanda direkt efter jobbet, blev dock inte så mycket sovande som jag hade hoppats, så var en aning groggy när jag kom fram till Arlanda. Dock glömdes det fort bort när jag såg min Lina, lika snygg som vanligt stod hon där, och med precis lika mycket packning som vanligt =P Vi checkade in hennes väskor och sen var det dags för lite lunch, blev jättegod kyckling och en massa pratande. Supermysigt! Tyvärr gick tiden alldeles för fort och det var snart dags för LIna att gå igenom säkerhetskontrollen och lämna mig. Hon hade då ca 19 timmars flygning framför sig, plus 2 timmars väntetid i Bankok.

När hon försvunnit bort bakom säkerhetskontrollen så tog jag bussen in till stockholm C och sen tunnelbanan vidare till medborgarplatsen där jag köpte en glass och satte mig och väntade på mamma o pappa. När dom kom så blev det en öl, innan det var dags att gå ner till båten. Väl ombord så satt vi uppe på däck en stund och njöt av det fina vädret, men jag kände ganska snart att jag var rätt trött och gick ner till hytten och tog en lite power nap på en timme typ. Sen var det dags för middag. Supergod 3-rätters  =) Blev även lite öl och dans (mest för mamma o pappas del ) på kvällen innan det var dags att sova.
För nästa dag väntade en heldag i Riga, så var ju en fördel att vara utsövd. Efter en god buffefrukost var det dags att kliva i land, och med 27 grader och sol hela dagen så blev det en toppendag med mycket promenerande och lite ölpauser här och där. Var en jättemysig stad! Innan vi gick på båten igen blev det lite sprit inhandlat, och sen blev det hytten ett par timmar för min del igen. Hade lite grann från måndags natten att sova igen.
Denna kvällen var det buffe som gällde, med en massa god mat, faktiskt mycket bättre än vad många såna här buffeer brukar kunna vara. =)

Kvällen bjöd på lite öl och drinkar, pappa vann lite pengar på black jack och det blev ännu en väldigt trevlig kväll! Dock var det inget jättedrag så kvällen slutade rätt skapligt.
Torsdagen bjöd på sovmorgon innan brunchbuffeen. Eftersom det var fint väder även idag så spenderades em uppe på däck med att bättra på brännan lite, finns inget som är så effektivt som att sola uppe på däck på en färja, blåser ju så mycket så man känner inte att solen tar.

Väl hemma i Örebro igen var det bara hem och lämna väskan och sen tillbaka till jobbet igen. Kommer vara mitt andra hem nu några veckor framöver..

Nej, nu ska jag umgås med Simon lite, och snart laga lite middag.

Ha en trevlig lördag!


Kramkram


Riga =)

Ja, planer kan uppkomma fort, åker med mamma o pappa till riga imorgon. =) Kommer tillbaka torsdag em =)
Ska bli riktigt skoj! =D

Kebabpizza, chips och cola! =)

Åh, känns som att den här dagen aldrig tar slut, den har hållt på i evigheter, dock har det varit en rätt soft dag. Har väl inte mått kanon, men har inte heller behövt uträtta så mycket, så då är det rätt ok att vara bakis. Hade varit betydligt värre om jag hade behövt jobba =P.

Har hängt hemma hos Verra hela em, det var mysigt. Vi har snackat massa skit och lekt med Molly, finns ingen sötare unge, hon är så himla goo. Vi delade på en kebabpizza, drack 1.5L cola och hävde i oss en massa chips. Chipsen var även en stor favorit hos Molly, men hon tyckte nog vi var lite snåla som bara gav henne småbitar =P

Nu är jag hemma igen, låg och degade i sängen ett tag, innan jag bestämde mig för att det kanske är nyttigt att få i sig lite mat. Så åt upp resterna av tacosen sen igår. Har även bestämt att jag ska äntligen ska göra lasagne imorgon till middag. Har gått och varit sugen på det i flera veckor, men inte kommit till skott och lagat det än, är ju lite bökigt, men sååå gott! =)

Är ledig imorgon på dagen också, sen blir det att jobba en natt till tisdag, tisdag morgon tar jag bussen till Arlanda för att umgås med min älskade Lina. Är så glad att det passade att åka och vinka av dig! Sen är jag ledig till torsdag kväll, sen följer några veckor då jag inte kommer göra så mycket annat än jobba och sova. Börjar med att jobba 4 nätter över helgen som kommer! =)

Nu ska jag ta o pyssla lite, innan det är dags att sova igen, och imorgon ska jag ta den sovmorgonen som jag hade tänkt ta idag ( som jag visserligen gjorde, dock utan att bli ett dugg utvilad ;) ). Vill vara utvilad inför veckan, speciellt eftersom det inte blir speciellt mycket sovande på tisdag. =P

Ha en fortsatt trevlig söndag kväll! Förresten så är jag J****** trött på detta skitväder nu, vill ha SOL igen! =) Såg dock lite bättre ut framåt slutet av veckan =) *hoppas, hoppas*

Kramkram

Oväntad kväll

Ja, kvällen igår blev väl inte riktigt som jag hade tänkt mig. Den lugna hemma kvällen som jag skulle ha byttes ut mot en väldigt blöt kväll, dock gjorde jag inte av med några pengar då vi blev kvar hemma hos Matilda hela kvällen.
Jag tänkte bara att jag skulle gå över och hänga en stund, för Simon och Patrick satt och spelade tv-spel, men väl hemma hos Matilda så drack jag 2 cider jag hade kvar sen i fredags, och sen gick jag in på spriten.. ;) Blev en kväll med mycket sjungande sing star. Vid halv 12 drog Lotta och Matilda in till stan för att gå på krogen, men jag, Verra och Ulle stannade kvar och fortsatte sjunga. Riktigt skoj var det. =)

Idag mår man väl dock som man förtjänar =P Simon är och jobbar, och jag har precis pallrat mig upp ur sängen, han kommer snart hem på rast och sen jobbar han till 21.30.. Ska gå över till Verra och hänga sen på em.. orkar inte ligga här hela dagen alldeles ensam =P

Nej, kanske borde försöka få nånting i mig. Skriver kanske mer sen!

Kval. övertid

Kvällen igår blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Gick iallafall över till Matilda vid halv 2, och sen vid 3 kom hennes familj och fikade. Molly kan ! =D Hon hade gått 7 steg, duktiga flicka.
Sen när dom hade gått så var det dags att byta om och börja dricka. Först var det sexparty, sen var det förfest som gällde. Dock slutade supandet för mig rätt tidigt, då jobbet ringde klockan 21 och frågade om jag kunde jobba idag klockan 7, och eftersom det är helg så betyder det att jag får kval. övertid. Att tjäna ca 270 i timmen lockade mer än en blöt utekväll, så det var bara att sluta dricka, stannade dock kvar tills dom drog ut på krogen.

Så idag har jag inte gjort så mycket mer än jobbat, skulle haft Molly ikväll, men hennes pappa kom på besök istället. Får träffa henne en annan dag! Hon är världens sötaste, så hoppas jag får träffa henne snart igen.
Snart kommer Simons bror hit och äter middag, det blir trevligt. Har knappt träffat honom, trots att jag och Simon varit tillsammans i snart 2.5 år. Så det ska bli väldigt trevligt att träffa honom lite. Sen ska det bli rätt skönt att sova tidigt och sova ut ordentligt. =)

Nej, nu ska jag börja fixa med maten.
Ha en trevlig kväll! <3

Förresten...

Glömde ju en sak, en viktigt sak. Brorsan har fått lägenhet här i Örebro. Han ska bo på grankotten, så inte alls långt från oss! =) Det ska bli roligt att ha honom i närheten! Nu väntar han bara på intagningsbeskedet till universitetet, men risken att han inte kommer in är rätt liten.

Var bara det jag skulle säga...
Ciao!

Regn

Fy, vilket trist väder, har regnat non stop hela dagen idag. Sov dock fram till halv 1 typ, då jag hade jobbat natt. Men sen på em har vi varit väldigt effektiva, först fixade ja klart brorsans födelsedagskort, sen lånade vi grannarnas bil och styrde kosan mot Lager 157. Målet var att hitta ett par jeans åt mig, eller helst flera par då jag just nu inte äger ett ända par hela jenas. Dock har dom olika stora hål, så vissa går fortfarande att använda. =)
Men precis som vanligt när man verkligen behöver någonting, så hittar man ju såklart ingenting. Kom ut ur affären med endast några enkla linnen, ett par mjukisbyxor till jobbet, och 5 par trosor. Hade hoppats att hitta mer. 
Simon däremot hittade rätt mycket, till exempel ett par jeans. Livet är orättvist. =P

Sen åkte vi till Willys på västhaga, tänkte att vi lika gärna kunde passa på att handla på willys när vi ändå hade bil. Blev också middag på McDonalds innan det, då magen skrikigt högt av hunger sen några timmar, och vid synen av det stora M:et så gick det inte att stå emot.  
Mycket mat blev det inhandlat, och sen var det dags att åka hem. Det är väldigt praktiskt att kunna låna bil ibland, speciellt såna här dagar när regnet öser ner. =)

I helgen så var ju jag och Claire i Stockholm, och även om helgen inte blev så lugn som vi hade tänkt, så blev den kanon! Vi hade riktigt skoj, och det var avslappnande på ett sätt ändå, även om det inte blev så mycket sömn så var det en avlappnad helg där vi bara gjorde det vi kände för, utan att planera så mycket i förväg!
Helgen började dock inte så bra, då tåget var rätt mycket försenat, så kom fram till Claires föräldrar ganska sent. Fick iallafall väldigt god mat när vi kom fram, satt ute på altan och drack vin fram till efter 3 tillsammans med hennes mamma, hur mysigt som helst.

På lördagen tog vi en välförtjänt sovmorgon, och sen åkte vi runt och kollade i lite affärer, köpte bland annat lite scrapbooking-saker, är så mysigt att gå runt i såna butiker och titta på allt som finns!

Sen blev det pizza och cola, samtidigt som ett riktigt oväder bröt loss utanför, det åskade och regnet öste ner.

På kvällen blev det utgång, och vi kom nog inte i säng fören vid halv 7, och vid 10.30 var det dags att gå upp för att åka till grönan. Kan dock inte rekomendera att gå på grönan när man är bakis. Var  ingen höjdare, men var en rätt mysig dag ändå! =)

Kvällen avslutades med film tillsammans med Stina!

Åkte sen tillbaka till Öret på måndag morgon, för sen på kvällen var det dags för jobb igen. Har nu jobbat 3 nätter, och är nu ledig ända till måndag, hur skönt som helst! =)


Nej, nu ska jag och Simon se film!


Ha en fortsatt trevlig kväll!

  


Middag hos Jensen!

Shit vad varmt det är, visst man ska inte klaga, men idag har det varit så himla kvavt. Tycker att det är mycket värre än när det är sol och blå himmel och varmt av att solen skiner. Det blir så äcklig luft när det är så här kvavt, man blir alldeles klibbig.... Den här dagen har inte blivit som jag hade planerat, hade tänkt att jag skulle tvätta mellan 13-16, och under tiden jag tvättade så hade jag tänkt sola. Men när jag vaknade så var det mulet, så inge sola blev det, och sen när jag gick till tvättstugan så hade jag visst bokat mellan 16-19, så var bara boka om till imorgon eftersom vi skulle bort på kvällen idag. Men men, det är väl sånt som händer, men man blir så trött ibland när man tar fel på tider o så..

Tog bussen ner till stan och mötte Claire, gick till Hobbyaffären för jag ville köpa lite scrapbooking grejer, är så trött på att vänta på att det där paketet ska komma. Har gått med i en club på nätet, och ska få ett välkommspaket, men det har fortfarande inte kommit. suck. Men nu har jag lite saker att börja med iallafall, har börjat med ett litet sidoprojekt, på sidan av mitt fotoalbum. Det är så himla roligt, och det finns så mycket saker man kan köpa. =)

Sen åkte Claire till Arboga för att kolla på såna hundar som hon och Johan ska köpa om några veckor, och jag och Simon var bjudna på middag hos Jensen. Han bjöd på tacogratäng, och till efterrätt blev det morotskaka och jordgubbar som jag och Simon hade köpt med oss, Mums! =)

Nu har jag nyss pratat med mamma, dom är på semester i Norge. Nu ska jag fortsätta med mitt pyssel en stund till, sen blir det sängen. Ska jobba 7-16 imorgon. 

Förresten så är min älskling hemma igen, han har visserligen bara varit borta 2 dygn, men eftersom vi setts så lite på sistone pga jobb, så det var väldigt mysigt att få hem honom igen! =)

Trevlig kväll! 
Kramkram  

Parken Zoo

I fredags bar det av till Eskilstuna och Parken Zoo. Dagen började tidigt, vi hämtade Fabian redan kvart i 8, han hade precis blivit väckt av Matilda och satt och halv sov i en stol. Tog bussen ner till stan, för att där byta till tåget, till Fabians stora förtjusning, men först blev det insmörjning och byta från pyamas till kläder, sen var det dags att kliva på tåget. Resan gick väldigt bra, han var facinerad av att vi åkte tåg, och vi fick ju till och med åka 2 tåg, då det var byte i arboga. =) 
Väl framme i Eskilstuna så tog vi bussen till djurparken, den tog bara 2 min, så det var snabbt avklarat  =)
Nu var det dags att gå in i djurparken, och Fabian var alldeles uppspelt.
Vi började med att titta på känguruna. (har ingen aning om hur dom stavas =P ) Han tyckte dom var söta, men tyckte dom såg ut som kaniner, och det har han ju faktiskt rätt i. Sen kom vi till gibbonaporna, som är en personlig favorit, dom är verkligen häftiga djur. Dom har ju även fått en liten unge som var helt otroligt söt!
Sen gick vi vidare och tittade på tigrar, lejon, jättesköldpaddor, flamingos m.m Fabians stora favorit var bältdjuret, där stod vi och tittade väldigt länge, och han ville helst inte gå därifrån. Vi hann även med att äta glass, leka i alla lekparker, jag och simon åt lunch (fabian vägrade äta). Dagen avslutades med ett litet besök på parken zoos nöjesfält. Vi köpte lite lotter och åkte en karusell. =)
Sen var det dags att ta bussen tillbaka till stationen, måste ha varit en jobbig dag, för det dröjde inte mer än 3 minuter från att vi kom på bussen tills han sov, helt slut, lilla plutten! =)

Väl hemma igen gick vi till pizzerian för att äta lite middag innan det var dags för mig att åka till jobbet. Sen har dagarna bara flytit på, jobbat rätt mycket, och på dagarna har jag legat ute i solen och stekit. =)

I helgen blir det Stockholm med Claire, ska bli superskoj!

Avslutar med att lägga in lite bilder. =)
Ha en bra dag!


Känguru =)


Fina Fabian <3


Fabians favorit =)


Den här tyckte jag var cool, en miniflodhäst =)


Gibbonapa


Masken! =)


Helt slut =P


RSS 2.0