30 min positiv energi

Helgen var fantastisk! En mysig helg tillsammans med mina föräldrar, min bror och Simon. Galenskaparna var riktigt, riktigt bra, föreställningen var 3,5 timme lång, men det kändes det inte som. De är ju för härliga. =)
Efteråt var vi ute och tog några öl och sen väntade en god natts sömn. Även om vi inte kom i säng fören vid 2 så var ändå rätt utvilad vid 9, är nåt speciellt med att få sova utan att bli väckt =)
 
Väl hemma blev det en massa mys med Emil, härligt att vara borta men underbart att komma hem.
 
Idag var det dags för jobb igen och en lång dag för mig då vi hade möte efter jobbet. Sen efter att Emil somnat så blev det en löptur, sprang 30 minuter och det var härligt! Brydde mig inte om att starta runkeeper, kändes som att det idag inte spelade nån roll hur långt jag sprang, var bara så skönt att komma ut och kroppen kändes hyffsat lätt, trots drygt 2 veckors frånvaro från löpningen.
 
Nu blir det sängen för att vakna laddad för ännu en arbetsdag
 
Sov gott!

Stockholm

Underbara helg. Igår hämtade jag Emil vid 14 och vi spenderade eftermiddagen i Eskilsparken tillsammans med Katta och hennes barn. Hemma blev det lite mys innan Emil somnade redan strax efter 18.30, det är jobbigt att gå på förskolan.
 
Idag har vi vart ute i lekparken på gården en stund på förmiddagen, Patrik och Linnea har även kommit hit. Nu har vi precis ätit lunch och Emil sover middag. Jag och Simon ska snart ta bussen ner på stan för att sedan ta tåget till Stockholm. Där ska vi möta upp mamma, pappa och Fredrik och ikväll ska vi gå på Galenskaparna, ska bli riktigt trevligt. Sen gillar jag inte riktigt att åka ifrån Emil på helgen när vi knappt ses på vardagarna, men han kommer få det så bra med Patrik och Linnea. =)
 
Hoppas att ni får en trevlig helg!
 
 

Första föräldramötet

Ja, ikväll har vi varit på första föräldramötet på förskolan, och då vi gärna ville gå båda två så kom bästa Linda hit och var barnvakt under tiden. Och det hade såklart gått jättebra (trodde ju inget annat) och han hade somnat snällt. Föräldramötet var bra, var kul att höra lite om vad de gjorde och vad de kommer att göra under året. Tänk att våran lilla kille är så stor att han går på förskolan =)
 
I natt hade vi en krångelnatt igen. Jag gick och la mig  redan 20.30 igår då jag hade en ihållande huvudvärk som inte ville släppa vad jag än gjorde... Men vid 22 så vaknade Emil och var väl vaken till efter 00.30... tjohoo... Simon jobbade natt så var ju tvungen att ta det själv... Sen imorse var han ju trött istället, väckte honom kl 7 då det bara var att hoppa i kläderna, äta lite välling och iväg till förskolan... Första stressiga morgonen..
 
Nu ska jag ta och gå och lägga mig och  hoppas på en dag fri från huvudvärk imorgon.
 
God natt!
 
 

Helgen lider mot sitt slut

Jäklar vad helgen har gått fort, men en bra helg har det varit. Spenderade gårdagens em/kväll med Carro, Ludde, Dennis, Amelie och Zack. Vi hängde i lekparken, pojkarna lekte inne, åt middag och pojkarna badade. Vi var inte hemma fören närmare halv 8, så då var det bums i säng för Emil.
 
Idag har vi varit hela dagen ute hos Linda, var jättelänge sen vi sågs, så var riktigt trevligt. Gjorde inget speciellt utan bara var. Samlade en massa positiv energi.
 
Imorgon är det återigen dags för jobb så ska strax gå och sova... Tredje veckan på nya jobbet är i intågande =)
 
Hoppas att ni haft en fin helg!
 
KRAM

En ny vardag

Ber om ursäkt för dessa två veckors frånvaro i bloggen. Har varit lite för mycket så när det väl har varit lugnt har jag inte haft ork/lust att sätta mig och skriva... Men ska försöka skriva lite mer kontinuerligt nu.
 
Har nu jobbat 2 veckor på nya jobbet, och tror att det kommer att bli bra. Jag börjar få lite koll på en del saker också och har nu börjat ha eget ansvar för en del mottagningar, och har även suttit själv i telefonrådgivningen en förmiddag. Finns mycket kvar att lära, men går framåt i alla fall. =)
Däremot känner man hur ovan man är att jobba, och denna vecka så avslutade vi arbetsveckan med att köra en vakennatt mellan torsdag och fredag, så jag kände mig mer död än levande när jag gick hem från jobbet igår em. Då kändes det extra bra att alltid sluta 12.45 på fredagar =)
 
Förra helgen var en sån där helg där en massa positiv energi samlades. På lördagen hade vi besök av Simons pappa en stund på förmiddagen, och på eftermiddagen så tog vi en promenad.
På söndagen så spenderade vi hela dagen i Parken Zoo. Vi hade riktigt härligt sommarväder (Emil och Simon hade shorts och t-shirt och jag klänning trots att det var i början på september) och vi hade en riktigt underbar dag på alla sätt. Det märktes också att Emil har utvecklats väldigt mycket sen vi var där sist i juli nångång. Han uppskattade allting på ett annat sätt och klättrade omkring överallt. =P Det är en dag som jag kommer spara länge i mitt minne! <3
 
Denna helg jobbar Simon och jag och Emil får roa oss mest på egen hand. Emil sover nu middag och när han vaknar ska vi gå ner till Carro för att spendera eftermiddagen med henne, Ludde, Amelie och Zack.
 
Hoppas att ni har en trevlig helg!
 
KRAM

Lite mycket

Är lite mycket just nu, ska försöka skriva ett inlägg så snart jag får möjlighet... Kanske imorgon, får se...


1:a september

Vart tog sommaren vägen? Sommaren har visserligen varit helt fantastisk och hade inte kunnat bli bättre på något sätt, men den gick så fort. Och nu är den här söndagen här, den jag hoppades skulle dröja länge än, den jag hade ignorerat och på så sätt hoppats att jag skulle slippa, men nu är den här: Sista söndagen på mammaledigheten med våran älskade Emil, imorgon början våran nya vardag, en vardag som innebär jobb för oss båda två och förskola för Emil. Men för det är det ju inget som säger att den här nya vardagen kommer bli sämre, (förrutom att jag kommer sakna min älskling massor när vi ses så lite) utan bara annorlunda. Och man får ju ta till vara och utnyttja alla stunder man är lediga tillsammans på, på ett annat sätt. Får helt enkelt intala mig att det kommer bli bra! =) Är i alla fall inte ett dugg orolig över Emil, för han verkar trivas kanon på förskolan, så det känns väldigt skönt!
 
I fredags efter förskolan så gick vi hem till Carro och Ludde tillsammans med Amelie och Zack, och där var vi ända fram tills det var dags att gå hem och lägga Emil. Blev tacos till middag för oss vuxna, pojkarna fick korv. En mycket trevlig kväll!
I lördags så var vi en sväng till Malmköping och hälsade på farmor, pappa var även där på besök.. =) På kvällen gjorde vi inte så mycket, åt hemmagjord pizza och tittade på serier.
Idag var vi ner till Amelie och Zack en stund på förmiddagen, där Carro och Ludde också var. Men var inte kvar så länge då Emil var på väldigt dåligt humör, han bara grät.. Ändå sov han sedan Hoppas det går lite fortare denna gång..
 
Nej, nu ska jag ta en smörgås, ta och stryka lite och sen i säng =) Blir en spännande dag imorgon för mig. Simon och Emil får dock vara hemma. Var ju meningen att Emil skulle varit en stund på förskolan, men de skulle ha nåt möte på förmiddagen då det bara skulle vara vikarier, så eftersom det gått så bra för honom så tyckte de att han lika gärna kunde vara ledig imorgon med, och vi klagar inte =)
 
Hoppas att ni haft en bra helg!
 
KRAM
 
 

RSS 2.0