Inte konstigt...

... att jag nästan alltid är trött, hur mycket jag än sover. Tror inte att det gått en ända natt sen jag började nya jobbet som jag inte drömt om jobbet på natten. Vilket i sin tur leder till att jag alltid vaknar stressad, med känsla av att jag glömt något, eller missat att rapportera något viktigt. Ibland vaknar jag även mitt i natten med hjärtat i halsgropen pga av något jag tror att jag missat. Jag hoppas verkligen att detta försvinner när man börjar bli lite mera van i arbetet. Men med tanke på hur denna sommar kommer att bli så räknar jag med att drömmarna iallafall lär fortsätta tills sommaren är slut. Tur att jag älskar att gå till jobbet iallafall :)

Sov som vanligt alldeles för länge idag, tog mig inte upp ur sängen fören vid 11.30, och då är det inte så länge kvar tills det är dags att ge sig iväg till jobbet. Ska fixa lite lunch och slappa en stund i soffan innan det är dags :)




Skönt att vara tillbaka

Startade den nya veckan med en ledig dag! Inte helt fel om man frågar mig. Har tillbringat dagen ute hos Linda, vilket var väldigt trevligt då det var ett tag sen vi sågs sist. Vi myste med barnen, åt hemmagjord jordgubbs/rabarberpaj och pratade en massa! Timmarna gick som vanligt väldigt fort, och när jag tittade på klockan hade nästan hela dagen gått.

Väl hemma blev det lite middag innan jag och Simon stack ner till stan för ett spinningpass. Var nog en månad sen sist, men det var riktigt härligt att vara tillbaka i spinningsalen igen. Att få ta ut sig riktigt ordentligt tills man knappt orkar röra på benen mera, en härlig känsla :)

Kvällen har spenderats i soffan och snart är det nog sovdags, är helt slut. Förstår inte hur jag kan vara så trött hela tiden, tycker jag sover massor. Men beror väl på jobbet. :P

Idag har jag tyvärr inga bilder att bjuda på...

Vad har ni haft för er idag?

kram

Räkfrossa

Idag är min älskling hemma igen och kvällen har spenderats i soffan. När jag kom hem från jobbet passade vi på att åka till Willys för lite storhandling för vi tänkte att det borde ju inte vara så mycket folk som handlar en lördag eftermiddag, och det hade vi rätt i, vi var rätt ensamma. :) Gick ju iallafall fort att handla :)

Till middag ikväll lyxade vi till det med räkor, har varit sugen på det jättelänge, men har inte blivit av tidigare. En sak som är säker är iallafall att jag verkligen inte är sugen på att festa. 2 gånger på en vecka räcker för mig känner jag... börjar nog bli gammal, eller nåt.

Imorgon har jag sovmorgon, vilket ska bli väldigt skönt, känner mig lite sliten efter den senaste veckans äventyr. Så en natt med ordentlig sömn sitter nog inte fel. Trots att jag var supertrött igår när jag kom hem från jobbet så hade jag jättesvårt att somna, är ofta så när Simon inte är hemma.. Tror att jag har lite svårt att slappna av de nätterna, är ju van att han är hemma..

På måndag är jag ledig, och då blir det förhoppningsvis en dejt med Linda, om lilla Maja mår bättre såklart! <3

Hoppas att ni har en härlig lördagskväll! :)






Blåljusfest!

Kvällen igår var riktigt lyckad! Var en massa folk och var riktigt kul att umgås med sina arbetskamrater utanför jobbet. Bara att se alla i privata kläder och sminkade är roligt!

Idag på förmiddagen blev det rätt lugnt, var inte speciellt bakis men rätt trött. :) Sen ikväll blev det jobb, en riktigt rolig kväll faktiskt, fick vara med om en del spännande saker.
Simon är i Örebro och träffar Johannes, så kom hem till en tom lägenhet. Nu ligger jag i soffan och äter popcorn, dricker cola och ser film. Snart blir sängen eftersom jag jobbar igen imorgon bitti.




Kram och godnatt

Fotboll

Nyss ätit middag och Simon tittar nu på fotboll. ÖSK spelar visst mot Norrköping, så antar att jag inte har så mycket sällskap av honom ikväll.. :P





Sitter och lyssnar på Winnerbäck och känner att det ska bli ganska skönt med en ledig dag imorgon. Har varit rätt trött de sista dagarna, måste vara helgens bravader som fortfarande sitter i... Idag känns det lite bättre då jag somnade redan vid 22 igår kväll, men ska ändå bli riktigt skönt med sovmorgon imorgon! Övriga planer för morgondagen är en tur ner till gymmet och även en sväng till stan. Skulle behöva köpa en axelbandsväska, gärna en brun, annars en svart. En tur till bolaget blir det nog också... Sen hoppas jag även att solen ska skina så man kan få passa på att sola lite :)
På kvällen är det äntligen dags för blåljusfesten! Ska bli riktigt roligt! Är första personalfesten på nya jobbet och jag ser fram emot kvällen riktigt mycket!

Nu ska jag krypa upp i soffan bredvid älsklingen och läsa lite. Om jag kan koncentrera mig det vill säga, han brukar inte vara helt tyst när han ser på fotboll :P

Har ni gjort nåt roligt idag? :)

Kram

Kärlek

Hittade några bilder till från lördagskvällen, eller jag har snarare snott/lånat dem från Claire och Mathilda. Jag hoppas att det var ok?!?!






Kärlek! <3






Underbart!

Festen igår var riktigt lyckad! Tyvärr känner jag mig inte riktigt lika lyckad idag, har varit rejält bakis och känner mig allmänt sliten! Men det var det absolut värt! Orkar inte skriva så mycket nu ikväll, så lägger in några bilder istället. Vill bara säga ett stort tack till alla fina som kom och gjorde kvällen så toppen! Det jag inte tycker om med att bo i Eskilstuna är att det är på tok för långt bort från kära vänner! Så bara att få träffa dom igen gjorde kvällen oslagbar!









Nu ska vi göra ett städryck, har inte orkat det än :P Sen blir det att sova tidigt. Imorgon ska vi åka och hälsa på farmor och farfar innan jag ska jobba kväll.

Vad har ni haft för er i helgen?

kram

Fest förberedelser

Idag är det inflyttningsfest som gäller! Solen skiner, musiken pumpar ur högtalarna och humöret är på topp! :)
För en liten stund sen så var Simon ner till stan och hämtade Mathilda, Jessica, Fredrik och Max vid tåget!  Snart blir det att åka ner och köpa kina mat!

Nu kör vi!





Jag hoppas vi ses ikväll! :)


Grattis Älskling!

Idag fyller mitt hjärta år, och dagen hade inte kunnat vara bättre! Efter jobbet åkte vi ut en sväng till Marieberg, fikade och kollade lite i affärer. Efter en sväng på bolaget inför imorgon så åkte vi hem och städade det sista, öppnade en flaska rött vin och lagade god mat! Resten av kvällen har vi legat i soffan och tittat på tv och bara myst! Var rätt länge sen vi hade tid att bara mysa, så var verkligen på tiden! <3












Nu är det dags att sova, för imorgon är det FEST som gäller, och då måste man ju vara utvilad :) Ska bli så roligt, kommer en massa fina, för mig väldigt kära människor!! <3

Vad har ni för er en fredagskväll som denna?

Kram

Solen skiner

Idag blev det en sovmorgon, den var inte riktigt planerad, men jag tog mig helt enkelt inte upp när klockan ringde vid 9 så var inte så mycket att göra... Pallrade mig upp strax före 11, och kom då på att det var onsdag, vilket innebär att jag börjar redan 12.30. Inte mycket tid kvar alltså. Så nu lagas det lunch/matlådor och jag försöker vakna till lite.. :P

Solen skiner idag, vilken lycka! Är mycket lättare att vara pigg och glad när solen skiner, hade ju som vanligt inte sån tur med min lediga dag i måndags, det regnade nästan hela dagen, och så även igår när jag åkte hem från Falun. LIte synd att jag sov över all möjlighet att gå ut i solen idag, får hoppas att det fina vädret håller i sig till i helgen när det är dags för inflyttningsfest :)

Nu är det dags att sätta lite fart!

Ha en härlig dag i det fina vädret! :)

Kram

Eurovision + invägning 7

Jaha, söndag morgon. Inte det roligaste att vara vaken så här tidigt kanske, men vad gör man inte för jobbet ;) Och nu när jag väl kommit upp så känns det helt ok, det värsta är innan man tagit sig ur sängen :P

Blev lite väl sent i säng igår, hamnade i soffan framför eurovision, och det var ju lite spännande där ett tag med poängen. Men gav upp när dom drog iväg med typ 35p, då blev det sängen för mig. Och efter det verkar jag ju inte ha missat nåt :P Men en 3:e plats är ju bättre än på väldigt länge, så man ska nog inte klaga... förra året kom vi ju inte ens till final...



Är även dags för invägning 7...

vikt: 59.6kg (+0.1kg)
mage: 81cm (-1cm)
rumpa: 94cm (-1cm)
lår: 55cm (+0.5cm)

Ja, trots dålig träning så rusar det ju iallafall inte uppåt på siffrorna, så det är jag nöjd med. Om jag ska vara ärlig så är jag nöjd på att ligga runt dessa siffror, men lite mer minus skadar ju inte.. Kan ju vara bra att ha lite till godo inför sommaren när det brukar kunna bli lite extra av allt :)

Nu är det dags att klä sig och cykla till jobbet :) Och direkt när jag slutar ska jag skynda mig hem för att hämta bilen, och åka iväg hem till Falun :)

Ha en bra dag!

Kram



Torsdag i världsklass

Måste erkänna att jag i nuläget är ganska seg. Nyss hemkommen från kvällsjobb, och snart blir lite mys i soffan innan det är dags att sova. Som tur är så jobbar jag kväll imorgon med, så får iallafall lite sovmorgon!

Jag utnyttjade min lediga dag igår fullt ut, och slog till med en av de bästa dagarna på länge :) Eftermiddagen spenderades med Mathilda och Fabian, vilket var lika mysigt som vanligt. 
Kvällen spenderades med finaste Claire! Vi satt ute på hennes altan hela kvällen och drack vin, åt chips, pratade en massa och bara myste! Var flera månader sen vi sågs och verkligen hade tid att bara vara, så det var väldigt välbehövligt! Satt ute ända till efter tolv, då vi var tvugna att flytta in till soffan, eftersom det började regna :P

I början av kvällen...


..och i slutet. Mys <3


Idag blev det lite sovmorgon innan det var dags för mig att åka hem till Eskilstuna igen!

Vad har ni för planer för helgen?

Kram


Bio

Har ganska nyligen kommit hem från bion, var och såg "Hur många lingon finns det i världen?" tillsammans med Linda. Och har ni inte sett den, så SE den! Den var otroligt fin, och väldigt roligt. Många skratt blev det, även några tårar, men mest skratt och glädje!



Igår kväll var jag iväg till Elise, och det blev en mycket trevlig kväll. Spenderade några timmar på hennes balkong med scones, te och en massa snack. Hade ju en del att uppdatera varandra med, har ju inte setts på 10 år, bortsett från den kvällen vi var och såg the Ark. Åkte dit vid halv 7, och helt plötsligt var klockan 21.30 och det började vara dags att åka hem. Skulle ju upp skapligt tidigt imorse och några timmars sömn har jag hört ska vara bra :)

Så på tal om sömn är det snart dags för sängen. Är ledig imorgon men ska försöka ta mig upp relativt tidigt, för tänkte åka en sväng till gymmet på fm, och sen bär det iväg till Örebro för mys med Claire. Ska även träffa Mathilda och Fabian, vilket jag också ser väldigt mycket fram emot. :) Ser helt enkelt väldigt mycket fram emot min lediga dag =)

Blir nog ingen uppdatering fören jag kommer hem på fredag!

Ha det så bra!

Kram


En underbar start på en underbar vecka!

Känner på mig att detta kommer bli en riktigt, riktigt bra vecka! Varje dag är fyllda med roliga och trevliga saker :) Började denna bra vecka med en löprunda och några timmars solande på balkongen! Passade även på att läsa på lite inför S-HLR kursen imorgon, när jag ändå satt ute i solen :)  Är första dagen som jag satt ute och solade i år (förrutom Thailand då :P), för jag har jobbat varje hela tiden det varit fint väder tidigare, men nu var det min tur att lapa lite sol :) Nu äter jag lite lunch innan det är dags för ett kvällspass på akuten. Simon jobbar dag, och sen åker han direkt till Stockholm för en 24h kryssning med min bror.

Tänkte ge er en liten presentation för min härliga vecka :)
Imorgon (tisdag): Utbildning på fm /jobb på em. Sen blir det afternoon tea hemma hos Elise. Senare på kvällen kommer älsklingen hem från kryssningen :)
Onsdag: Utbildning på dagen, och sen på kvällen blir det bio med Linda. Ska se "Hur många lingon finns det i världen?"
Torsdag: Ledig :) På min lediga dag blir det en tur till Örebro. Dagen ska spenderas med Mathilda och Fabian, och efter 16 när Claire slutat jobba blir det kvalitetstid med henne! <3
Fredag: Lite sovmorgon då jag tror det kan finnas risk för att vi sitter uppe och pratar halva natten, sen blir det att åka tillbaka till Eskilstuna för kvällsjobb.
Lördag: På dagen mys med hjärtat, på kvällen blir det jobb
Söndag: Dagjobb, och sen styr jag bilen mot Falun för att vara där ett par dagar. Även Bitte och Agnes ska dit, så blir trevligt! :)

Nu ska jag klä mig lite och sen blir det att cykla till jobbet :)

Vad har ni för planer för veckan?


Min helg

Jaha, då var det söndag igen, och kan väl inte annat än förundras över hur otroligt fort veckorna går. Vi har redan kommit en vecka in i maj, och sommaren närmar sig med stormsteg. Har nu varit på akuten i 3 månader, och har gått ungerfär en månad på egna ben. Börjar lära mig arbetsplatsens rutiner någorlunda, men inser för varje arbetspass hur otroligt mycket det är jag inte kan. Hur lite man faktiskt lär sig i skolan utav det man faktiskt behöver ute i det verkliga arbetslivet, hur mycket det är man inte lär sig fören efter många år ute i praktiken. Men förhoppningsvis så lär man sig något nytt varje dag, och jag inser varje dag hur roligt jag tycker att det är på jobbet. Inser att jag verkligen valt rätt yrke, och att jag utan problem kan tänka mig att jobba med sjukvård hela livet :) Sen vet man ju inte vad som händer under årens lopp, men så känns det nu iallafall :)

Helgen som gått har varit riktigt härlig, trots att den till vissa delar för min del bestod av jobb. Igår när jag vid 14.30 avslutat mitt arbetspass tog jag bilen och åkte ut till Linda och hennes familj :) Blev en massa prat, mys med barnen och en supergod middag bestående av grillat älgkött, mums! Har ju längtat en massa efter att grilla så var riktigt härligt! Var en riktigt lyckad kväll helt enkelt, satt ute på deras altan ända fram till 21, sånt gillar jag :) Till efterrätt blev det färska jordgubbar, behöver jag säga att jag blev bortskämd? :P
Idag när jag slutade jobba så blev det middag hemma hos mormor, och efter middagen så blev det fika ute i solen på hennes balkong :) Väl hemma så tog vi en kvällspromenad i den härliga kvällen. Blev en tur på 7.7km, så nu är man rätt mör. Blir lite soffhäng innan jag däckar :P

Lägger in ett par bilder från prommenaden :)





Vad har ni haft för er i helgen?

Kram

Ensam...

... eller folk säger att man ska kalla det egen tid. :) Ibland är det skönt att vara ensam hemma, man kan göra vad man själv vill utan att behöva ta hänsyn till någon annan. Men ibland blir jag bara rastlös av att vara ensam, beror lite på vad jag är på för humör. Simon är i örebro och ser på fotboll och kommer hem imorgon. När han åkte kändes det rätt värdelöst, första gången på länge vi är lediga samma dag och inte ska iväg nånstans och dessutom så är det ju fredag kväll... Så kände mig lite ensam och tyckte lite synd om mig själv en stund efter att han hade åkt. Men sen bestämde jag mig för att inget blev ju bättre av att deppa, jag var ju faktiskt ledig och jag tänker njuta av min lediga fredagskväll vare sig han var hemma heller inte. Så satte på hög musik och började städa ( inte för att städa är så roligt, utan för att det är roligare att ha en städad lägenhet). När städningen var klar plockade jag fram mina pysselsaker och hällde upp ett glas vin och njöt av att vara ensam :)

Nu ska jag snart ta och krypa i säng då jag ska upp tidigt imorgon för att jobba! Efter jobbet ska jag åka ut och hälsa på Linda och hennes familj en stund. Simon kommer hem imorgon, men han ska jobba kväll, så han kommer inte hem fören vid 22.

Vad har ni för planer för kvällen?

God natt! <3






Glad överraskning

Igår kväll när jag kom hem från jobbet stod det en ny blomma i vårat sovrumsfönsret. Den "skyldiga" var Simons mamma som varit på besök under dagen. Hon tyckte det var lite tomt i det fönstret och köpte oss en blomma, och det blev jättefint. Tack Måna! :)


Visst blev det fint? :)



Nu ska jag strax åka till jobbet, och självklart så vräker det ner utanför fönstret. Är någon härlig blandning mellan regn och snö. BLÄ!!! Igår när jag cyklade till jobbet haglade det, gjorde skitont att få det i ansiktet. Nu vill jag ha tillbaka solen och värmen!

Ha en bra dag!

Invägning 6

Skulle lagt in de nya måtten redan igår, men det glömdes helt enkelt bort. Siffran inom parantes är skillnaden från förra vägningen, alltså den för 2 veckor sedan. :)

Vikt: 59.5kg (+0.1kg)
Mage: 82cm (+0cm)
Rumpa: 95cm (+0cm)
Lår: 54.5cm (-0.5cm)




Nu har jag precis ätit lunch, Simons mamma är på besök! Jättetrevligt med spontanbesök! :) Nu blir det att plocka ihop mina saker och cykla till jobbet. Det har ju iallafall slutat snöa! :)

Ha en bra dag!

Laktosfri

Nyss hemkommen från ett besök på vårdcentralen. För några veckor sedan misstänkte jag att jag började bli laktosintollerant, så ringde till vc för att kolla upp det, och fick tid 4 veckor senare. Nu när det var dags för besöket så är jag inte lika säker på att det är laktosen som är boven, men är väl lika bra att ge det en chans. Kan ju vara det. Så nu ska jag undvika laktos helt i två veckor, och se om det blir någon skillnad sen när jag börjar med det igen. Så efter besöket blev det en tur till affären, var ju en del varor som behövde inhandlas för att det ska funka. :P





Igår var vi till Mariefred på dop, det var dags för lilla Agnes att döpas. Hon var så snäll i kyrkan, sa inte ett ljud på hela tiden i kyrkan. :)

Efter dopet skulle jag och Simon åka direkt till gymmet, men när vi nästan var framme så ringde Pierre och sa att han om 15 minuter skulle passera Eskilstuna och undrade om vi ville ses. Självklart ville vi det :) Blev middag på en thairestaurang och en massa snack! När de fortsatte sin resa mot Örebro så drog vi till gymmet :)

Nu ska jag strax fixa lite lunch innan det är dags för en kväll på akm. På måndagar har vi ofta mycket att göra, så är bara att vara beredd på en aktiv kväll :)

Vad har ni haft för er i helgen?

Kram

RSS 2.0