Sommaren fortsätter

Ja, jag hoppas verkligen att värmen har kommit tillbaka för att stanna några veckor nu. Känner att det vore välbehövligt med några soliga veckor :)
Idag har jag spenderat dagen ute hos Linda och hennes fina familj. Lika mysigt som vanligt!

Nu ska jag strax skynda mig iväg till jobbet för ett nattpass. Har nyss suttit ute på balkongen med älsklingen och ätit glass :)



Ciao!

Lycklig

Har varit en jättehärlig dag! Först var vi på malmamarken tillsammans med Leif, Siv och Fredrik. Var jättemysigt att bara gå runt och titta på saker. Är så himla stort! Hittade lite bra att ha saker som kryddor och plastpåsar, annars blev det inte så mycket handlat.

Ikväll har jag och älsklingen tagit en promenad ner till stan och tagit en par öl på Grappa. Efter vi kom hem tog vi ett glas vin och spelade lite kort. Riktigt kvalitetstid, älskar lediga helger då man verkligen hinner umgås! Nu ska vi lägga och i soffan och se en film tills vi somnar, är rätt trötta båda två :P

Imorgon blir det mys med finaste Linda, innan det sen på kvällen åter är dags för jobb! Hoppas att ni har en härliig helg! :)

Handlade lite kryddor



Fick denna idag på marknaden av älsklingen


Kram

Ledig helg

Vakade av imorse efter två jobbnätter. Sov några timmar och sen har det varit full fart. Har städat undan lite i lägenheten, damsugit, varit ner till stan för att uträtta några ärenden och nu sist har jag fixat med förrätten inför kvällens middag. Nu inväntar vi bara Simons pappa och hans sambo som kommer på besök under helgen.

Imorgon ska vi åka till malmköping för att gå på malmamarken. Som Malmköpingsbo så är malmamarken en kär tradition, var ju det ända som hände på hela året. Nu hoppas jag bara på uppehållsväder, tyvärr har de sagt att det ska regna under morgondagen, men jag hoppas att de har fel. :)

Ska bli riktigt skönt att vara ledig i helgen nu, är rätt seg... Går på igen på söndag kväll och jobbar 20-05. Men innan dess följer en helg med en massa roliga saker :)

Vad ska ni göra i helgen?

Avslutar med att lägga in två bilder från kvällens meny :)





Ha en trevlig helg!

Kram

Tråkdag

Idag har solen skinit hela dagen, men idag har jag inte utnyttat det fina vädret.. Har inte alls varit på humör och mest legat inne hela dagen. På förmiddagen så var vi iväg och storhandlade, vilket var välbehövligt då kyl och skåp gapade tomma. Men sen Simon åkte till jobbet vid 14 så har jag inte gjort nånting, mest legat i sängen och halvsovit. Hade först tänkt gå ut och sola nu när solen väl skiner, men hade ingen lust till det. men får helt enkelt acceptera att man känner så ibland. Känner att tröttheten kommit ikapp mig, känner att mitt hoppande från att jobba dag till natt, tillbaka till dag och sen fler nätter som jag gjort sista veckan inte är nyttigt, kroppen är helt färdig. Men det är ju bara den här veckan, sen ska jag nog försöka jobba dagar igen. Ska jobba två nätter nu, och sen söndag natt, men sen blir det nog dagar resten av veckan :)
6.5 vecka kvar till semestern. Känns länge, men om 4 veckor är de flesta tillbaka från semestern, och då blir det iallafall lite lugnare på jobbet :)

Nej, nu blir det lite chokladmuffinsbakande till min älskling som jobbar kväll, och sen ska jag nog lägga mig och vila en stund till :)

Kram

The final

Jaha, då var det slut då, sista filmen är sedd och den var precis som alla andra, underbar! Fast, lite bättre faktiskt! :)
Eftersom jag läst böckerna så visste jag ju hur det slutade, men blev riktigt nöjd, för de fick till det riktigt bra, även på film.



Nu är jag helt slut, så dags för sängen :) Godnatt!

Dagarna går...

... ja, om dryga veckan så är vi inne i augusti och vi är inne i den sista "riktiga" sommarmånaden. Den här sommaren har gått otroligt fort, fast det gör i och för sig de flesta somrarna, speciellt när den i princip endast består av jobbande.... Men är så här långt ändå väldigt nöjd med min sommar! Både så gillar jag mitt jobb väldigt mycket, och tycker fortfarande att det är roligt att gå dit, även om jag börjar känna mig lite sliten, men det kommer oftast över mig när jag kommer hem från jobbet. Tex så slocknade jag 45 minuter idag när jag kom hem, riktigt skönt med power nap. En annan sak som gjort den här sommaren bra är att vi verkligen försökt utnyttja all ledig tid, både till att umgås med varandra, men även med att hitta på saker med vänner och familj. Dä känns det inte alls som att jobbandet förstör sommaren på samma sätt. Vi passade även på att utnyttja våran "enda" semestervecka till fullo, vilket betyder mycket så här i efterhand!
Sen har vi även bokat en rminisemester i september. Jag bestämde redan i början av sommaren att jag i september skulle ta 2 veckors semester i september. Känner att jag behöver det för att orka jobba ända till nästa sommar. Har ju varit skillnad förrut när man pluggat, för då har det inte varit något problem att jobba hela sommaren, för skolan har ändå varit nåt helt annat. Men nu ska jag ju fortsätta jobba även efter sommaren, så då kan lite semester sitta på sin plats tänkte jag. Första veckan ska jag bara gå hemma och lata mig, bara vara! Men andra veckan så ska jag och älsklingen åka 4 dagar till Barcelona! Simon har varit där en gång förrut, och blev förälskad i staden, och hela vårt förhållande har han tjatat om barcelona, så nu är det dags att åka dit så får vi se vad jag tycker om staden :) Tror det kommer bli kanonbra :) Ska bli mysigt att bara komma iväg :)

Ikväll blir det som jag skrev tidigare i veckan ett biobesök! Måste ju se senaste Harry Potter filmen. Som jag har längtat, men är även lite tråkigt, är ju liksom det sista... Men är dags att läsa om böckerna sen tror jag, är rätt många år sen jag läste dem sist :P Och de är ju så BRA!! :)

Vad har ni för er i helgen? Är en sån helg då det passar att ligga inne i soffan och se film. Började nyss regna här hos oss, sådär lagom tills vi ska ut och ner till stan :)

Skriver nog ett inlägg till sen och ger er mitt omdömme om filmen :)


Nya gardiner

När vi var på Ica Maxi går så hittade vi även nya gardiner till vardagsrummet, för endast 49 kr. Rätt snygga för att vara så billiga faktiskt. :) Idag när vi ändå städade så åkte de upp, och här är resultatet:



Nu har jag precis stekt oss pannkakor till lunch, och sen är det dags att ge sig iväg till jobbet för ett kvällspass :)

Hoppas att ni har en trevlig fredag, och att ni får vara lediga i helgen :)

Kram


Jensens spareribbs...

.. är något jag är väldigt svag för! De är så himla goda och är såklart ett givet val när man äter på Jensens. Då kan ni ju gissa lyckan när jag upptäckte att man kan köpa dem på Ica Maxi, färdigmarinerade med jensens marinad och bara att stoppa in i ugnen! Supergoda! :)

Jobbade ju natten som var så halva dagen har spenderats med att sova, och sen åkte jag ner till gymmet för 45 minuter på crosstrainern. Känns så bra med träningen just nu att jag nästan skulle kunna träna varje dag. Känns iallafall kul att vara igång igen, och även om de sista 10 minuterna var väldigt jobbiga så kändes det ändå riktigt bra! Nu är hela kroppen helt slutkörd och musklerna är så trötta att de helst inte vill röra sig alls, vilket kanske är en kombination av nattjobb och träning, men känslan är rätt skön! :)

Ikväll har vi delat på en flaska vin, tittat på film och bara myst! Gäller att ta vara på våra lediga kvällar tillsammans. På lördag kväll funderar vi på att gå och se sista Harry Potter filmen! :)

Nej, ska återgå till älsklingen i soffan, blir nog att sova rätt tidigt idag, då en jobbhelg väntar oss båda två :)

Vad har ni för planer för helgen?
Kram

Utvilad

Ja, jag hoppas att jag kommer vara lika pigg inatt när det är dags för nattjobb. Passade iallafall på att sova ut ordentligt och har nu ätit frukost i lugn och ro. Nu ska jag bara plocka ihop mmina saker, och sen bär det av ut till ärla för en dag hos Linda!

Hoppas att ni får en bra dag, det ska iallafall jag ha! :)


Härlig sommarkväll



När jag kom hem från jobbet vid 19.30 så bytte jag om och stack ut på en joggingrunda vilket var otroligt skönt! En väldigt fördel med att sluta klockan 19 faktiskt, att man faktiskt hinner träna efteråt... Annars hinner man inte göra så mycket när man börjar 11, var ju typ bara att äta frukost och sen åka till jobbet!
Är riktigt nöjd just nu då jag efter några väldigt lata veckor bestämt mig för att sätta fart med träningen igen. Och nu har det blivit träning två dagar i rad, vilket känns riktigt skönt. Igår eftermiddag var jag ner till gymmet och körde 30 minuter på crosstrainern och 30 minúter gym. Och sen idag blev det ju som sagt en joggingrunda. Nu är det bara att fortsätta i samma spår :)

Efter träningen blev det lite kvällsmat bestående av mannagrynsgröt och leverpastejssmörgås. Supergott! :) Lite Yatzi blev det också med älsklingen när han kom hem från jobbet. :)




Nu blir det sängen så att jag är utvilad imorgon kväll då det vankas nattjobb! Men först på dagen blir det mys med Linda och hennes barn, vilket jag ser fram emot väldigt mycket! :)

God natt på er!


Ännu en härlig dag

Nu är helgen slut och för två timmar sedan kom Mathilda och hämtade Fabian! Har varit en underbar helg och vi saknar honom redan! Dock är både jag och Simon helt slut efter en helg full av lek och bus, så vi kommer somna väldigt tidigt ikväll :)
Idag har vi tittat på film, lekt i lekparken, sparkat fotboll och ätit slagstaglass!

Imorgon startar en ny arbetsvecka, och då jag denna vecka jobbar helgen så är det 6 arbetspass som gäller! Så är nog ingen dum ide att sova tidigt ikväll så att man är utvilad inför helgen :)



¨

God Natt kära vänner!

Parken Zoo

Har spenderat dagen på Parken Zoo med Simon, Fabian och Theo. Dagen har varit supermysig med glada, snälla barn och massor med skratt och skoj! Har tittat på en massa fina djur, lekt i lekparker, ätit glass och myst! Vädret har varit perfekt då det inte varit för varmt och inte heller regnat. Är det för varmt och soligt så ligger alla djuren bara i skuggan, mne idag var de framme och rörde på sig! Roligt för barnen att få se djuren på nära håll!

Dagen avslutades med tacos och sen filmmys i soffan! Nu sover Fabian sött och det är snart dags även för mig och älsklingen att sova... Gäller ju att vara utbvilad även imorgon då ännu en dag med lek står på schemat :)

God Natt! :)



Myshelg

Är så glad idag! Nu är Fabian här och det är så mysigt! Har verkligen saknat honom jättemycket, och det är så härligt att ha honom här! När Simon och han kom hit på eftermiddagen så åkte vi direkt ut till Näshulta för lite lek med mina kusiner. Theo och Fabian är precis lika gamla, och de hade jätteroligt tillsammans :)

Efter några timmars lek så åkte vi hem för middag och fredagsmys. Till middag blev det köttbullar och pommes, och sen blev det cocacola och godis i soffan :) Mys på hög nivå!



Goaste killen <3

Nej, nu blir det snart sängen så att man orkar en heldag på parken zoo imorgon. Även Theo ska följa med så pojkarna får nog en jätterolig dag! Och även jag och Simon ser mycket fram emot besöket på zoo :)

Vad har ni för planer för helgen??

Kram



AW

Nyss hekommen från en kväll på stan tillsammans med Karolina som jobbar tillsammans med mig :) En mycket trevlig kväll med god mat, ett par öl och en massa snack! :)

Nu sitter jag här framför datorn och hänger, Simon är i Örebro för att titta på fotboll och sover sedan över hos Johannes. Imorgon em kommer han hem igen och då har han underbara Fabian med sig hem. Han ska vara här över helgen och det ska bli sååå mysigt, har saknat honom massor. Imorgon em ska vi åka ut till Cilla och barnen en stund för lite lekande. Theo och Fabian är lika gamla, så de får nog roligt ihop. :) Planen för lördagen är att vi ska till parken zoo, och om pojkarna leker bra ihop så ska Theo följa med oss dit! :) Och som det ser ut nu så ska det bli fint väder också, me liike! :)

Nej, nu blir det hopp i säng så att man orkar upp imorgon bitti :)

Kram och godnatt

Grattis Bror!

Ikväll har vi varit hemma hos min mormor och ätit middag. Min bror är på besök i stan och vi passade på att fira att han i söndags fyllde 21 år.
Mormor hade lagat supergod middag och till det blev det ett glas vin. Till efterrätt bjöds det på jordgubbstårta, en tradition när Fredrik fyller år :)






Imorgon jobbar jag kväll, och det ska bli otroligt skönt med sovmorgon, känner att jag verkligen behöver sova ut! :)

Nu ska vi se klart filmen vi började på igår. :) God Natt på er!

Grappa

Har spenderat kvällen på Grappa med min älskling. Provade på deras berömda kräftpizza och den var precis lika god som jag hade föreställt mig. Var jättehärligt att bara komma hemifrån, slippa laga mat, och att bara kunna umgås med varandra. :)






En otroligt mysig kväll! <3



Besök hos frisören och resultatet av IKEAbesöken

Idag efter jobbet så åkte jag direkt till frisören då det äntligen var dags att klippa sig. Har väntat alldeles för länge vilket resulterade i att mitt hår var otroligt slitet och frisören var då tvungen att klippa rätt mycket.. Lite för mycket enligt mig, håret blev riktigt kort. Tror att det blev ca 15 cm till sist, och det märks verkligen. Var länge sen jag hade så här kort hår, och just nu känns det mest konstigt. Tyckte inte att det blev så snyggt, men vänjer mig säkert... och om jag inte gör det så växer det ju ut igen :)



Nu har vi även fått ordning på sakerna som vi köpte på IKEA. Skåpet till badrummet är ihopbyggt, och spegeln nu till hallen är upphängd. Vi blev riktigt nöjda med resultaten faktiskt :)





Nu blir det middag och en öl på stan med älsklingen!

Kram


Helgen är slut

Ja, då var det söndagskväll igen då. Och min söndag har ägnats åt att sova och att jobba. Slutade ju 5 imorse efter en natt med jobb, la mig och sov några timmar och var sedan tillbaka på jobbet klockan 14.
Nu är man nyss hemkommen och ligger i soffan och tittar på filmen "school of rock" och myser med älsklingen! Ska dock snart hoppa i säng, för imorgon bitti är det dags för jobb igen! :)

Vad har ni haft för er i helgen? Kram

En härlig dag

Igår var en mycket lyckad dag! Först en massa mys och bad hemma hos Linda. Blev även bjudna på middag hemma hos dem, och sen så följde vi med Linda och Mattias till Västerås för power meet. Var en mycket trevlig kväll med en för mig alldeles ny upplevelse. Har aldrig varit på ett liknande event, var riktigt roligt att åka runt i en fin bil och titta på en massa andra fina bilar :)

Lägger in några kort från igår, och sen ska jag åka över till farmor och farfar en stund :)







Tack alla inblandande för en riktigt härlig sommardag!

Powerwalk

Japp, startade dagen med en härlig powerwalk på 5 km. Ett härligt sätt att starta en ledig dag, speciellt när solen skiner. Sen har det blivit lite handling och nu vankas det snart lite lunch. Simon har precis kommit hem från ett långpass tillsammans med en arbetskamrat.

Efter lunchen styr vi bilen mot Ärla och en eftermiddag vid Lindas pool. Ikväll blir det som jag nämnde igår troligtvis en sväng ner på stan för lite mat och öl, iallafall om vädret fortsätter så här :)

Vad har ni för planer för helgen?

Kram


Älskar sommaren

Jag känner att det viktigaste denna sommaren när jag jobbar så mycket, och endast hade en vecka semester är att utnyttja all tid som jag inte jobbar. Att inte bara gå hemma och dra innan och efter jobb utan att faktiskt hitta på saker även de dagar man jobbar. De lediga dagarna är man snabb att boka upp och planera, men även de dagarna man jobbar finns det ju lite tid att göra saker på. Och jag känner mig faktiskt piggare de dagar jag har hittat på nåt, än de dagar jag bara legat hemma innan eller efter jobbet :) Sen behöver man ju självklart vila vissa dagar också, men ni förstår kanske poängen :)

Idag har jag alltså utnyttjat dagen. Klev upp vid 9, stoppade i mig lite frukost och åkte sen ut till Ärla för att spendera förmiddagen med Linda och hennes familj. Albin fyllde år i tisdags och lilla Max fyller år på lördag, så vi åt tårta och firade lite :)
Imorgon em ska jag och Simon åka ut igen då det ska bli fint väder, och då är det mycket härligare att vara ute på landet än inne i stan. Och sen har de pool också, och Simon är väldigt sugen på att bada :) På kvällen så funderar vi på en sväng ner på stan för lite middag och en öl :) Får passa på att hitta på nåt när vi väl har en ledig dag, samtidigt :)

Nu blir det lite tv innan det är dags för sängen. 

Ha det så bra! :) Kram

Vardagen fortsätter

Ber om ursäkt för dålig uppdatering, men beror mycket på att det inte händer så mycket i mitt liv just nu. De allra flesta dagarna består av jobb, och när jag inte är på jobbet är jag ofta så trött så att jag knappt orkar göra det som måste göras hemma. Så någon energi till andra saker finns sällan kvar. Som tur är så tycker jag fortfarande att det är väldigt roligt att vara på jobbet, så då går det ju an :) Men känner att två veckor semester i höst är ett måste för att jag ska orka fram till nästa sommar, och DÅ ska jag ha 4 veckor semester :)

Idag var jag och älsklingen ner till stan efter jobbet för att inhandla lite presenter, är en massa folk som fyller år nu i juni, så var dags att inhandla lite presenter, har en kvar, men den tänkte jag fixa nästa vecka :) Passade även på att äta en glass i solen som kom fram på eftermiddagen




Har förresten en jätterolig sak att berätta. Igår em, 14.22 rättare sagt så fick jag en kusin till. En liten pojke som ska heta Sixten. Idag när jag jobbade så smet jag upp till BB för att titta på det lilla underverket, supersöt var han! Egentligen får ju bara pappa och syskon komma och hälsa på, men vissa fördelar ska man väl ha av att vara sjukhuspersonal :)

Imorgon blir det fullt ös hela dagen! På fm blir det en sväng ut till Linda och hennes familj. Var ett tag sen vi sågs nu, så det ser jag mycket fram emot. Sen på em/kvällen så blir det jobb, men sen är jag faktiskt ledig i två dagar, eller ja, fram till lördagkväll klockan 20. Men det ska bli riktigt skönt! På fredag är även Simon ledig, så då blir det mys med honom hela dagen! :)

Nu ska jag lägga mig i soffan en stund innan det är dags för sängen. Hoppas på sol imorgon! :)

Kramkram

Middagsgäster

Då var extra passet gjort och jag tar nu helg! Är ledig hela EN dag :) Kvällen ska spenderas med några av Simons barndomsvänner och deras respektive, ska bli trevligt!
Gästerna kommer när som helst och jag tror/hoppas att vi har allt under kontroll. Snittarna är gjorda och står i kylskåpet, huvudrätten är förberedd och ska bara in i ugnen, och efterrätten står på kylning!

Hoppas att ni har en trevlig lördags kväll! :)




1:a Juli

Ny månad igen nu då, jag förstår inte hur tiden kan gå så fort, jag hinner verkligen inte med. Den 7:e har jag jobbat på akuten i 5 månader, och tiden har verkligen gått fort. Mycket är fortfarande nytt och man inser ofta hur mycket man inte kan, men allt är fortfarande fantastiskt roligt. :)

Igår hade vi afterwork och det var jätteroligt att träffa alla utanför jobbet, och hinna prata med varandra, för det hinner man väldigt sällan på arbetstid. Hoppas på en repris snart :)

Idag tog jag en rejäl sovmorgon! Nu äter jag lite frukost och ska snart göra ett städryck innan jag ska spendera kvällen på akuten :) Även imorgon blir det några timmars jobb då jag har tagit på mig ett extra pass, ger fina pengar! :)
Imorgon kväll får vi besök av Simons två barndomskompisar och deras respektive, ska bli trevligt. Var väldigt länge sen han träffade någon av dem, så han ser mycket fram emot det :)

Nej, dags att sätta fart, bara 1.5 timme kvar tills jobbet kallar :)

Vad har ni för planer för helgen?

Kram

RSS 2.0