Skrivkramp

I motsats till dagen igår så har den här dagen varit fylld med plugg, har lyssnat på de här eländiga webföreläsningarna vi har.. bara 2 kvar nu :P Har dock fått skrivkramp, så dags för en välförtjänt paus. Borde ge mig ut och träna lite, tanken var att jag skulle springa långpass idag, men min kropp känns inte riktigt pigg, så får ta det en annan dag i veckan istället. Så blir ett lite kortare pass istället, får se hur kroppen reagerar när jag kommer ut.

Mitt o brorsans panikpluggande igår hade gett resultat, han ringde imorse och sa att tentan gått mycket bra! =)

Imorgon ska jag och Simon gå på bio med Leo, vi ska se draktränaren, den är i 3D. Ska bli coolt! Och leo blev superglad när vi frågade om han ville följa med! =)

Ska ta och lägga mig på sängen 20 minuter sen ta mig i kragen och ta mig ut och träna!




Shoppingdag!

Idag har det varit fullt upp, hela dagen! Gick upp vid halv 10, stack ut och sprang 6 km, åt frukost och pluggade lite, medans Simon tog bussen ner till stan för att hämta bilen vi skulle låna av Måna och H-I. Sen bar det av på shoppingtur, första stoppet var Odensbacken och Jacobssons möbler. För det stora målet med dagen var att hitta en soffa, och tycker att vi lyckades rätt bra då vi redan här på första stoppet hittade 2 snygga soffor som vi valde mellan. Bestämde oss för den ena och slog till =) Den levereras på tisdag. =) Så på måndag eller tisdag så ska vi köra iväg en av våra soffor till fredrik och den andra till soptippen, samt häta våran nya säng som vi köpt av Pierre. Sen på tisdagen kommer tjejen som köpt våran gamla säng och hämtar den, och då kommer även våran soffa. Nu är det bara ett par saker till i vardagsrummet, sen är vi rätt nöjda. Ska kasta ut våran stora hylla som vi har, och byta ut den mot ett vitrinskåp och en bokhylla. Samt köpa en ny tv-bänk, det sista blir dock ihop med ny tv. =)

Efter besöket i Odensbacken så bar det av till Marieberg och IKEA, där vi åt lunch (köttbullar) och tittade på lite mer möbler, dock blev det inget handlat här, inte ens nåt litet. =)
Efter det blev det en lite sväng i köpcentrumet, men vi började nu bli ganska trötta, så det blev mathandling på Willys och sen hemfärd. Lämnade av all mat hemma, och körde sen ner bilen till stan.

Sen nu ikväll så har Fredrik varit här, jag har hjälpt honom plugga inför hans tenta som han har imorgon! =) Tror att han fixar det, han lärde sig rätt mycket bara på de 2 timmar vi pluggade nu! =)

Nu blir det sovdags, för imorgon ska jag springa långpass, sen blir det nattjobb imorgon kväll.

Natti <3

Min älskling är hemma <3

Äntligen! <3




Ikväll blir det mys <3

Tenta dags!

Jaha, då var man vaken, tröttare än på riktigt länge. Kom hem från Matilda vid 22.30 igår, tittade igenom pluggpapprena en sista gång. Känns som att det inte finns nåt mer att plugga på, antingen så går det bra, eller så har jag helt glömt bort nåt som är viktigt. =P
Gick och la nig typ 23.30, men kunde verkligen INTE somna. Tog över en timme tills jag förflyttade mig till drömlandet, fy vad drygt det är när man känner att man verkligen vill sova, men inte kan, hur trött man än är. Så när klockan ringde imorse så var jag en aningen seg. Nu sitter jag och äter frukost, tittar lite grann i mina papper, och ska snart börja gå bort till Claire. =)

Var förresten väldigt trevligt hos Matilda igår, var ett tag sen vi bara satt och snackade i flera timmar, det var mys! <3 Gick åt några koppar te! =)

Blä, upptäckte precis att det regnar ute, inte direkt mysigt, men det positiva är ju att ju mer det regnar, desto fortare försvinner snön! =D

Efter tentan så blir det att åka hem en stund, damsuga och diska undan lite, innan jag ska åka ner till stan och möta min älskling!! Ska äta lunch på stan, för sen måste jag tillbaka till skolan för att hålla i styrelse och sektionsmöte, dålig tajming med att simon kommer hem, men vad ska man göra :P
Är dock lite nerväs för mötet för det är nåt valmöte för FUM, men har typ ingen aning om hur allt ska gå till och vad vi ska göra =P och det är jag som ska hålla i det, så det känns ju sådär =P


Nej, ska ta och fixa det sista, sen blir det tenta! Hoppas att alla har en bra måndagmorgon! ;)


Kramkram

Helkroppsmassage

Nyss hemkommen från Claire, där vi först pluggade inför tentan imorgon, och sen fick jag äntligen en helkroppsmassage. Och mitt betyg är: Underbart! Hon var skitduktig, kändes som hon typ alltid varit massör, och inte nyutbildad. Känner mig som en helt ny människa =)

Nu har jag ätit lite, pratat med farmor... ska kolla igenom pluggpapprena en snabbis, sen blir det en kopp te hos Matilda!


Imorgon kommer äntligen min älskling hem igen! =D <3

Hoppas att ni haft en trevlig helg! =)

En hund till låns

Fan, jag som ska cykla till jobbet, och nu öser regnet ner. Är ju dock en liten stund kvar, så håller tummarna att det ska sluta.

Har faktiskt fått en hel del gjort på em, har duschat, städat, handlat, lagat mat, påskpyntat, och ja.. iallafall tittat lite i böckerna..  Sitter med dom nu =)

Molly är här ikväll, då Johan och Claire är på middag. Ska lämna henne nu när jag åker till jobbet. Mysigt med lite sällskap. Och hon har blivit så väldigt gosig, inte alls så hetsig längre, utan är väldigt nöjd med att bara ligga i knät och gosa. Nu sitter hon under mitt skrivbord, hon blev rädd för regnet, det slår så hårt mot taket. =/

Nej, ska läsa lite till i böckerna, innan jag måste gå!

Ha en trevlig kväll! Kramkram


Nyvaken

Ja, då var ännu en dag bortsoven, känns lite dumt när man vaknar klockan 15, pigg och full av energi och skulle vilja göra saker hela dagen lång. Så är det bara en halv dag kvar :P hehe, men får se till att jag gör saker dom timmarna som är kvar, sen så ska ja ju hålla mig vaken inatt också =)

Har precis vaknat och sitter vid datorn och hänger lite. Ska strax ta och äta lite frukost, duscha och sätta fart. =)

Har ju omtenta på måndag som jag inte har pluggat så mycket alls på, men är inte så orolig faktiskt. Kanske är det som är det farliga, att jag inte oroar mig så mycket.. ;) Men är bara 1/4 av tentan, och känns som att det inte borde vara så svårt att lära in..och tror också på att en del saker har sjunkit in sen  jag gjorde tentan. Men vi får väl se hur det går. Men tänkte att jag skulle ta med böckerna inatt och plugga lite =)

Sen är det ju en annan bra sak inatt, vi ställer ju om klockan, så vi behöver bara jobba 9 timmar, wiiie! =)

Nej, nu ska jag sätta fart! =) Hoppas att ni har en bra lördag! =)


Sovdags!

Ja, då var ännu en jobbnatt gjord och det är dags att krypa ner i den kalla (snart varma) sängen. Har varit en bra natt, är kul att jobba med anita. =)

Planen är att sova till 15 typ, och sen vara aktiv resten av tiden fram till att jag ska till jobbet igen! Plugga, städa, handla, laga mat. =)

Nej, nu säger jag godnatt! <3

Pizzatime

Shit, undrar vart dagen tog vägen.. pluggade lite på em, sen skulle jag bara gå förbi werra och prata om en sak, påvägen till pizzerian. Men den utflykten tog typ 2 timmar. Men fick gosa med Molly lite, så det var det värt.

Nu har jag precis proppat i mig en halv pizza, som om jag aldrig sett mat förut. Nu är jag tillfälligt mätt, ska låta pizzan sjunka undan lite, innan jag stoppar i lite till! Under tiden tänkte jag sätta mig och pyssla lite, medans så ska det låta går på i bakgrunden.. tycker att det programmet är lite roligt faktiskt!

Sen vid 21 bär det av till jobbet! =)

Hoppas att alla har en trevlig fredagkväll!


Gott =)

Uppdatering

Ja, igår blev det inget skrivet. Hade först heldag i skolan, som faktiskt inte var så tråkig som jag trodde att den skulle vara, riktigt intressant ämne faktiskt. Arbetsrätt.

Sen när jag kom hem så var det en tjej här och tittade på våran säng, som hon ska köpa.  =) Så snart har vi en 1.40 säng istället för en 1.20 säng, det kommer bli toppen. 20 cm gör rätt stor skillnad =)

Sen var det ju faktiskt voffeldagen igår, så bjöd Robin på vofflor. Sen blev det lite tv och skitsnack några timmar innan han gick hem.

Idag har jag tagit en alldeles för lång sovmorgon (oops), pluggat, tränat och pratat med min handledare på psykjourmottagningen. Är faktiskt lite nervös inför praktiken, känner att det här inte är min grej riktigt. Men blir säkert bra, lär ju iallafall lära mig en massa saker.

Nu ska jag styrketräna lite, innan det blir en dusch och lite mer plugg. Sen tänker jag nog faktiskt äta pizza till middag ikväll. Är ju meningen att jag ska vara nyttig, men man får göra undantag! =)

Nej, bäst att sätta fart, börjar bli kall.

Sen inatt blir det jobb! =D


Walk The Line

Såg precis filmen "walk the line" och jag är alldeles tagen. Hade nästan inga förväntningar alls innan jag såg den, hade bara hört att den var sevärd. Men shit vilken film, har suttit som klistrad typ hela filmen, har även runnit en och annan tår! Wow!

Så för dom som inte sett den, eller jag kanske var den ända som inte sett den (brukar vara lite efter med att se klassikerfilmer), SE DEN! =)




Nu blir det sängen, natti!

Jaha...

... Vad ska man ta och hitta på nu då? Det är inte så att det inte finns saker att göra, det är bara så att jag inte vet vad jag ska välja. Om jag ska göra tråkiga, men ack så viktiga saker, som att plugga lite och städa, eller om jag ska göra något som är roligt som till exempel scrappa eller se en film. Så det jag hoppas på är att werra ska höra av sig snart så att jag kan gå dit istället, så slipper jag välja vad jag ska göra ;) Men borde faktiskt kolla lilte på plugget, vi har ju börjat en ny kurs, och har typ inte gjort någonting alls =P
Imorgon har vi temadag hela dagen, så kanske borde kolla upp om det är nåt man ska göra inför den. Har för mig att det var nåt man skulle läsa in inför den. Men det känns rätt tråkigt!

Jobbade natten som var, det var en lugn natt, och jobbade med Helena, så det var trevligt. Efter att jag vaknat till liv så har jag pratat med en som ska köpa våran säng, vi la ut den på blocket igår, för vi ska köpa en säng av Pierre, en 1.40 säng =D Blir 20 cm större än vad vi har nu, och det gör rätt stor skillnad. =)
Sen har jag varit hos Claire och pluggat lite inför omtentan som vi har på måndag, det känns rätt ok faktiskt, behöver bara göra om en liten del av tentan. Så känns som att jag har det under kontroll.

Nej, kanske ska ta och ta tag i nånting nu, så att jag inte har allt kvar sen ikväll, för planen är att lägga sig tidigt! Kanske ska ta óch kolla upp lite inför imorgon ändå!

Ska ta och påskpynta nån dag också snart, är ju bara en dryg vecka kvar till påsk. Tycker att det är mysigt med påsk, för då känns det att det är vår! =D





Dags att sova!

Ja, nu är man lite trött. Ska bli skönt att sova några timmar. Siktar på att gå upp vid 13 typ, sen får vi se hur bra jag lyckas!

Men nu blir det sängen! Natti!




Önskar att Simon låg i sängen så att jag fick krypa ner bredvid honom, saknar dig älskling! <3

Kyckling och broccolipaj!

Var sugen på nån god mat idag, så gjorde kyckling och broccolipaj, blev supergott! <3 Nu ska jag strax ta och åka till jobbet! =)


Varannandagsväder

Ja, idag lyser solen med sin frånvaro och regnet skvalar. Perfekt sovarväder, men känns inte lika perfekt nu när jag ska ge mig ut och springa lite. :P Men bäst att sätta fart, tiden rinner iväg :P


Våren är tillbaka

Tänk vad mycket det kan göra att solen skiner när man vaknar, vad mycket gladare och piggare man blir på engång. Även om jag måste erkänna att jag ändå var rätt seg, det tog mig typ en timme att komma upp från den tiden jag hade tänkt att gå upp. Men visste ju att jag inte hade någon brådska.

Idag på fm blir det lite mer pyssel, sen ska jag gå till affären en sväng, måste kolla upp en sak, sen kanske det blir lite plugg, få se ;)

På em är det kursintro, 13-16, sen blir det hem en snabbis innan det är sektionsråd. Sen blir det att hänga kvar i skolan en stund och plugga, eller alternativt gå till Moa en stund, innan det är dags för jobb. =)

Nej, ska ta mig i kragen och få i mig lite frukost, så att jag iallafall hinner göra någonting de här timmarna innan jag ska åka till skolan.

Har lite ont i halsen idag, det gillar jag inte!

Hoppas att alla får en bra dag!

Kramkram

Praktikplatser

Fick reda på praktikplatserna till våran psykiatriplacering idag. Jag ska vara på Psykjourmottagningen på USÖ. Det blir nog bra, var mitt förstahandsval, tror jag. ;)
Ser fram emot praktiken med skräckblandad förtjusning, det här är nåt helt nytt. Vet inte alls vad jag ska tänka eller föreställa mig,  men jag är öppen för allt, så jag tror det blir bra! Har trivts kanon på alla andra praktikplatser, så varför skulle jag inte trivas här!

Nej, nu ska jag se klart filmen på 3:an, sen blir det sovdags!

Godnatt!


För min underbara vän Lina <3

På Linas önskan så lägger jag ut några bilder från mitt scrapbookande. Hon var lite nyfiken på vad jag gör. Det är inte bra, men jag blir bättre och bättre! =)



<3




Har gjort en receptbok för efterrätter



.. ett smakprov från insidan.



Från fotoalbumet



.. även denna från fotoalbumet.

Det får räcka för denna gång! =)

Hallå??

Var är våren??? Igår var det toppenskönt väder, men idag snöar det. Det gör mig ledsen, är trött på vinter! NU vill jag ha vår! PUNKT SLUT!

Såg dock snödroppar igår, DET är vår. Fast ännu bättre är det med tussilago =) Men det kommer väl, tidsnog! men då måste det sluta snöa ;)




Full fart hela tiden

Ja, har inte riktigt haft tid att blogga så mycket, de senaste veckorna. Eller tid och tid, men först var simon hemma i 2,5  vecka, och då var det mysigare att umgås med honom. Och sen veckan som varit nu har jag varit bortrest några dagar, sen har det varit tentaplugg som gällt resten av tiden. Och kändes som att det gick bra faktiskt. Så får hålla hoppas på det!

Helgen har varit bra. I fredags så kände varken jag eller Claire för att jobba, så tillbringade kvällen hemma hos henne istället, men god mat, ett glas vin och film istället. Gick hem vid 12 typ, och sov i nästan tolv timmar, tror att jag var lite trött. :P Sen igår em så var det långpass som gällde, 22 km. Resten av dagen tillbringade jag i soffan framför tvn. Fredrik kom över vid 7 och såg lite film. Dock så blev det inte riktigt som jag hade tänkt mig. Claire ringde från jobbet vid 21.30 och frågade om jag kunde rycka in och jobba. Var en som krockat påvägen till jobbet. =( Klart man ställer upp, så det blev jobb hela natten, och sen idag så har jag sovit till 13, nu tvättar jag fram till 16. Tänkte passa på att städa lite samtidigt. Sen ska jag ge mig ut och jogga lite.


Veckan som kommer nu blir det en hel del jobb, ska jobba natt måndag, tisdag, fredag och lördag. Men blir mycket pengar! =D 

Hoppas att ni har haft en trevlig helg, det har jag! =) Lugn och skön

Kramkram


Helg i Falun

Har varit en riktigt trevlig helg i Falun, har varit ute mycket i det fina vädret, tränat, druckt vin och spelat spel. Precis som en helg ska vara =)

Nu har vi precis ätit tacos, tittar lite på film, sen blir det sovdags! Imorgon är det seminarie som gäller mellan 8-12, sen ska jag åka till famor och farfar.. Lite hastigt påkommet, men har hänt lite saker, så det känns bra att åka. Är ju mest tentaplugg som gäller den här veckan ändå, och det kan jag lika gärna göra där!

Nej, ska mysa med Simon i soffan nu, innan det är dags att sova lite!

Hoppas att ni haft en trevlig helg!

Kramkram

VÅR

Ja, nu verkar det som att våren äntligen har kommit. Visserligen så har vi fortfarande en halvmeter med snö, men solen skiner och det är riktigt varmt och skönt ute. Och fortsätter det så här så är snön snart borta. =) Visst, vintern har varit toppen, uppskattar verkligen det här om man jämför med förra vintern då det var regn och slask HELA vintern. Men nu är det faktiskt snart mitten av mars, och nu vill jag ha vår! =)

Sitter och pluggar nu, skriver på det där eländiga seminariefallet, men jag börjar faktiskt se slutet nu, på denna uppgift iallfall, har en massa andra som väntar också, men det här är det ända som ska lämnas in. Har varit ute och sprungit 7 km, det var skönt, även om solen inte ville visa sig fören jag typ var klar med passet.

Vid halv 3 så ska vi gå och hämta Fabian, han ska sova här inatt. När vi hämtat honom så ska vi gå och bada, det blir mysigt!

Nej, nu ska jag skriva klart det där fallet.. Sen blir det ut i solen för att gå till dagis! =)

Tänker för mycket...

... ja, det måste jag sluta med. Tror inte att nåt blir bättre av det, eller att jag mår bättre heller.



Men lättare sagt än gjort! Nu ska jag sova! Simon jobbar, så blir ensamt i sängen, men bara att vänja sig, så här kommer våren att se ut.

Godnatt!

Möte på jobbet + smörgåstårta

Sitter nu med den där seminarieuppgiften, har lite svårt att komma igång. Vet inte riktigt vad det är dom vill ha, och hur i hela friden jag ska kunna skriva 2 A4 sidor med detta, men brukar gå bra när man väl kommer igång. Brukar vara svårast att fylla den första halvan av första sidan, men sen brukar man istället skriva för mycket. Får väl se hur det går. =)

Har varit på möte på jobbet idag, om bemanningsenheten, som jag redan varit på en gång, på ett annat jobb. Så var ju lite onödig, speciellt när det betydde att jag missade en bra föreläsning. Men fick smörgåstårta iallfall, så ska inte klaga för mycket! =)

På onsdag ska vi ha Fabian, tänkte gå till badhuset och bada, och mysa lite på kvällen. Längtar faktiskt efter honom, var länge sen han var här. Sen ska han sova här, blir mys! <3

Nu ska jag ägna mig åt seminarieskrivande, och sen blir det mat och film. =)


En lugn och mysig helg... trodde jag =P

Ja, skulle precis skriva ett inlägg om vilken lugn och skön helg, där väldigt lite har hänt... Och precis när jag öppnar sidan, så hör jag Simon jämra sig i köket. Han stod och diskade när ett glas gick sönder, så han skar sig rätt ordentligt, på flera ställen! Nu är han omplåstrad och det verkar inte vara jättedjupa sår, men lite synd om honom ändå!

Men i övrigt har det varit en bra helg. Åkte ju till Arlanda i fredags för att hämta mamma och pappa som kom från Thailand, körde dom till Falun. Åkte sen på lördagen tillbaka till Örebro för att jobba, vilket höll på att gå tokigt, men det löste sig! =)

Så inatt blev det jobb för oss båda, och idag har vi därför bara tagit det lugnt, sovit en del, tittat på vasaloppet, tränat och pluggat (det sistnämda gällde enbart mig ;) ) Ikväll har vi ätit lasagne, Simon lagade och det blev himmelskt gott! Jag skojar inte, vi har typ slickat formen, åt upp en hel stor ugnsform på bara vi 2 =) MUMS!! Det måste han göra om snart! =)

Nu ska vi snart se film på 3:an, samt äta fruktsallad. Fast först så ska jag diska klart, Simon ville inte fortsätta, förstår inte varför ;)

Hoppas att ni har haft en trevlig helg!

Kramkram

Till Arlanda!

Nu har ju Simon kommit hem igen, så därför har det inte blivit så mycket skrivet denna vecka. Har haft mycket i skolan, och den lilla lediga tid jag haft har jag umgåtts med min älskling!

Idag är jag ledig, har precis varit ite och sprungit, är ju toppenfint väder ute. Nu väntar en promenad med Claire och Molly. =)

Klockan 15 så tar jag och Simon tåget till Arlanda, tyvärr så ska vi inte ut och resa, utan bara möta mamma och pappa som kommer från Thailand. Ska köra dom till Falun. 

Skriver igen imorgon! =)

Ha en trevlig helg! <3 

RSS 2.0