Hahaha

Simon har lite roliga ideer för sig ibland, här gör han en liter oboy som han dricker med sugrör.







=)

Frånvaro

Ber om ursäkt för dessa dagars frånvaro. Har legat däckad i magsjuka sen natten till söndag, så har inte orkat uppdatera alls, men nu är jag på bättringsvägen så nu kanske det kan bli lite ordning igen. Blir hemma från jobbet till på fredag, vilket faktiskt känns rätt bra då jag fortfarande känner mig rätt sänkt. Trots att jag nog idag fått i mig mera mat än vad jag fått i mig på de tre dagarna innan, sammanlagt.  Men kanske inte är så konstigt att man ligger lite back :P

Jag är iallafall glad att jag inte blev sjuk i lördags då jag och mamma spenderade dagen i Stockholm. Vi gjorde ett besök på Stockholm City Scrap, som är en stor scrap booking mässa, vilket var jätteroligt. Vi var inte med som deltagare utan var bara där och shoppade, men nästa år så ska vi försöka vara med :) Har dock inte haft någon ork att pyssla något under de första dagarna, men idag har jag suttit några timmar... och skulle kunna tänka mig att det blir några timmar imorgon också :) Har även tänkt att jag ska rensa och fixa ordning bland alla mina saker, så därför flyttade jag ut en massa saker till köksbordet och satt där nu, så att det ska bli lättare att kunna få ordning :)



Nu blir det film i soffan, alla krafter tog slut :P

Vad har ni haft för er i veckan??

Kram

Äntligen fredag!

Och den spenderas i soffan framför tvn med ett glas vin och min älskling! Har varit en vecka full med jobb, utbildning och träning så en ledig helg är verkligen välbehövlig!

Om en stund kommer mamma hit, hon är på stan och äter middag med en gammal klasskompis. Imorgon så blir det en heldag i Stockholm, med bland annat scrapbookingmässa och lite shopping!

Nu är även tapetseringen färdig och vi är supernöjda med resultatet. Ska försöka lägga upp bilder i helgen! :)



Vad är era planer för helgen?

Seminariedag och spinning

Idag har vi haft utbildning hela dagen. På sjukhuset i Eskilstuna har de ett introduktionsprogram för alla ny utexaminerade sjuksköterskor med 8 stycken seminariedagar, där det bjuds på olika föreläsningar och studiebesök. Tanken är också att man ska lära känna personer från andra avdelningar och kunna utbyta erfarenheter och tankar... Första dagen var idag och jag tror att det kan bli ganska bra faktiskt! Alltid roligt att lära sig nya saker :)

Men efter 8 timmars stillasittande så var det inte helt fel att släppa loss med ett spinningpass. Kändes bättre denna vecka, vilket kanske beror på att man fått in tekniken bättre, och man hade även mer koll på hur mycket man kunde ta ut sig i början av passet.
När vi sedan kom hem så kom vi hem till en lägenhet i kaos. De ska ju tapetsera om i köket och vardagsrummet och måla badrummet,  och idag har de målat taken i köket o vardagsrummet och fixat badrummet. Han hade även förberett väggarna inför tapetsering imorgon, så det är inte så fint hemma hos oss i nuläget... iallafall så är det rätt så stökigt med plast och papper typ överallt samt massa målar och tapetserarutrustning. :P Men imorgon ska det bli klart så ska bli kul att få ordning på allt igen :)

Då det inte går att se film i soffan i vardagsrummet så blev det film vid köksbordet framför datorn :) men vi ska strax fortsätta se film inne i sängen, börjar få träsmak i ändan :)



God Kväll! :)

Invägning 3

Tog en riktigt välförtjänt sovmorgon idag, gick inte upp fören efter 11 :) Blev visserligen väckt av att en hantverkare ringde klockan halv 8,men kunde sen somna om igen... Han skulle bara säga att de kommer och tapetserar och målar imorgon så vi måste flytta in alla möbler till rummens mitt och plocka ut allt ur badrummen.. Så det håller vi på med nu :)

Igår var det ju dags för en ny invägning men glömde helt bort det, så gjorde det idag istället :)

Vikt: 61.1kg (-0.6kg)
Lår: 56cm (0cm)
Rumpa: 96cm (0cm)
Mage: 82cm (-1cm)

Nu är det dags att sätta fart :)

Kram


Supertrött

Oj vilken dag, var nog den värsta hitills på jobbet. Det bara vällde in patienter och det var inga roliga listor att lämna över till kvällspersonalen. Men vi hade iallafall jobbat på så bra vi kunde, det största problemet var att det inte fanns några platser på sjukhuset, så patienterna blev liksom kvar nere hos oss... Hoppas att det inte fortsatte i samma tempo utan lugnade ner sig framåt kvällen, men det är ju måndag så chansen är ju inte så stor...

Tog mig iallafall iväg ner till gymmet efter jobbet, vilket jag känner mig väldigt stolt över efter denna dag. Träningen gick väldigt bra, med först 30 minuter på crosstrainern, och sen 25 minuter gym, så känner mig väldigt nöjd! Dock var det tydligen inte så uppskattat av min kropp, då den nu har gett mig en fruktansvärd huvudvärk... Har tagit en ipren och sovit en stund i soffan så jag hoppas att den ska släppa snart. Vore ju trevligt om jag orkade vara vaken tills Simon kommer hem. :)

Till middag så blev det en god och nyttig sallad. :)



Ska återvända till soffan, känner att det inte finns ork till så mycket annat, men ska ta och hänga upp tvätten först så blir älsklingen glad =)

Imorgon blir det ett kvällspass, vilket innebär sovmorgon, och det ska bli alldeles underbart! :)

Hoppas att ni haft en trevlig måndag :)

Kram 

 

Härliga helg!

Hoppas att ni alla haft en bra helg, för det har jag haft! Har ganska nyligen kommit hem, och hjärtat mitt har precis satt upp en del saker på väggen som vi handlade igår. När vi förlovade oss så fick vi ett presentkort på Entré, men vi bestämde då att det inte var så stor mening att köpa saker till gamla lägenheten, så vi sparade det tills vi hade flyttat. Butiken finns dock inte i Eskilstuna (vad vi vet :P ) så passade därför på nu när vi var i Örebro. Hitatde en massa fina saker och hade kunnat handla en massa fina saker till, men det får bli en annan gång!

Bland annat så köpte vi den här


och de här ljuslyktorna och lampskärmen


Sen köpte vi en sak till, men den är del i ett lite större projekt, så visar bilder sen när allting är klart! :)


Sammanfattningsvis så har det varit en riktigt bra helg! Träffat en massa fina människor och bara varit ledig! Avslutade helgen med ett kalas i Näshulta, då Kristina fyller år i veckan. Var mycket trevligt att träffa alla små kusiner igen! :)

Nu blir det lite uppackning av grejer, middag och sen film i soffan för imorgon är det måndag igen och det är dags för en ny jobbvecka! Härligt att ha varit ledig, men tycker att jobbet är så roligt så känns inte så värst motigt att gå till jobbet imorgon heller! :) Är väl så att jag på tre lediga dagar (vilket jag inte haft sen jag började tror jag) har återfått lite energi :)

Vad har ni haft för er i helgen?
Kram

St Patricks Day

Tillbaka i Örebro! :) Sitter i Claires soffa och dricker te och tittar på tv. Eftermiddagen har spenderats med att se på film och äta pizza! Blev rätt sent igår så vi vaknde inte fören vid 13 :P Och när vi vaknade så kröp vi upp i soffan, och där stannade vi :P

Kvällen igår var riktigt bra, eller jag skulle snarare vilja säga fantastisk!! Var så underbart att träffa alla igen, som jag längtat efter denna kväll! Tänker inte skriva så mycket mera, utan istället lägga upp några bilder :)









Tack alla som var med för en toppenkväll :)




Nu ska Claire snart vaxa mina ben, och sen blir det middag tillsammans med Mathilda och Fabian. Imorgon blir det fika på stan med Jessica och hennes kompis från USA, och sen på em så blir det ett besök hemma hos Simons pappa :)

Vad ska ni göra i helgen?
Kram

Spinning

Jaha, nu var första spinningpasset avklarat. Eller ja, jag har kört ett spinningspass förrut, men det var nog minst 6 år sen, så det räknas inte riktigt. Men är iallfall nöjd med dagens träningspass och räknar med en rejäl träningsvärk imorgon. Var riktigt roligt, och jobbigt, fick lite ont i knät på slutet, men tror att det går över när jag får köra några gånger. Så har nu bokat in oss på ett nytt pass nästa onsdag. Passade tyvärr ingen dag innan, så får bli gym och löpning veckan imellan :)

Imorgon är det äntligen dags för Örebro =D, ska bli riktigt roligt att komma "hem" och få träffa en massa fina människor! Framförallt så saknar jag Claire väldigt mycket, så ska bli härligt att ses igen! Imorgon kväll så blir det middag, öl och firande av St. Patriks day på Olearys, och på fredag blir det bakishäng hemma hos Claire :) Resten av helgen är ganska så oplanerad, men antar att vi kommer ha ganska fullt upp ändå :)
På söndag blir det att åka hem rätt skapligt, för på söndag em så ska vi ut till morfar och Kristina för födelsedagsfika, då Kristina fyller år senare i veckan!

Kände oss så duktiga efter spinningen så vi köpte lite godis på vägen hem, kanske inte är det bästa om man vill vara nyttig, men de tar ju iallafall ut varandra :P
Nu ska jag packa väskan inför imorgon, då vi åker direkt efter jag slutar jobba. Kommer ta med mig datorn i helgen, så blir kanske nån uppdatering iallafall :)



Hoppas att ni har en trevlig kväll! :)

Kram

Nu är det vår...

... för det har jag bestämt :) Solen lyser och våran termometer visade förut på ca 10 plusgrader. Det blir man glad över!

Skulle egentligen ha jobbat dag idag, men min handledare hade bytt pass, så då gjorde jag också det :) Och tur var väl det då jag verkligen inte kunde somna igår, somnade nog inte fören runt 2, så är väldigt glad att jag inte började 7. Så istället sov jag till 11, och nu är det snart dags att promenera iväg till jobbet :)

Utsikt från våran balkong



Längtar efter vårblommor :)



Ha en bra dag! :)

Träning

Då var även denna helgen slut, och för min del har den ju bestått av jobb, så gör inte så mycket att den är slut. Annat blir det nästa helg då ett besök i örebro står på schemat. Åker dit redan på torsdag em när jag slutar jobbet, och sen på kvällen blir det FEST på olearys med en massa underbara människor! <3 Blir att fira st. Patriks day, så tror på en hellyckad kväll!

När jag tog mig upp ur sängen vid 14-tiden idag så blev det lite lunch och sen packade vi träningsväskorna och cyklade ner till stan för lite träning på gymmet. Blev 30 minuter på crosstrainern och 30 minuter styrka. Så känner mig helnöjd med träningen. Och det gjorde att jag bättrade på veckans träningsstatistik iallafall litegrann.. Var ju sjuk första halva veckan, men sen blev det 2 pass i slutet, så det får vara godkänt :) Träningsplanerna för veckan som kommer är gym på tisdag och spinning på onsdag, sen helgen kommer nog bli lite halvdann när vi är i Örebro..

Nu blir det lite film i soffan innan det är dags för sängen. Imorgon är det jobb igen som gäller, jobbar 11-19, så blir iallafall lite sovmorgon. :)

Vad har ni gjort i helgen?

Kram

Helg på jobbet

Har spenderat dagen i Malmköping, kände att jag var tvungen att hitta på nåt och inte bara gå här hemma... så tog bussen till Malmköping för att hälsa på farmor och farfar.
Simon jobbade sin 4e natt inatt, så han har ju sovit hela dagen. Och imorgon är det min tur att sova hela dagen, för inatt ska ju jag jobba :P

Har precis ätit tacos till middag, och sitter nu och tittar på film. Sen när jag går till jobbet så ska Simon åka till John för att dricka öl och spela wii.. :) Så antar att jag kommer ha en bakfull pojkvän imorgon när jag vaknar :P

Nu ska jag återvända till Simon som ligger i soffan och se klart filmen, innan det är dags att bege sig till jobbet :)

Vad ska ni göra i helgen??

Kram

Ledig dag

När man jobbar heltid så uppskattar man verkligen de lediga dagarna, för de är inte så många! Hade tänkt att jag skulle sova ut ordentligt idag, men blev väckt av Simon vid 8 då han kom och la sig... Han hade tusen frågor han ville ha svar på och sen var jag klarvaken :P Lyckades vid 9-tiden äntligen somna om igen och sova till 10 då jag pallrade mig upp :)

Har idag tagit säsongens första cykeltur. Åkte ner till stan för att gymma, men måste säga att jag längtar tills de har sopat gatorna, för det är så jobbigt att cykla med all denna grus på gatorna. Och på sina ställen ligger det även is kvar, så helt enkelt var det inte, men det var ändå härlígt att kunna cykla igen.. Går ju så fort att ta sig fram då =)
Efter gymmet blev det en liten sväng på stan, ville ha en väska som jag kan ha träningskläder i, en som inte är alltför stor. Och förengångs skull hittade jag precis det jag letade efter. Har även hittat min nya favoritaffär, village. Har varit inne i den flera gånger förrut, och de har ju så mycket fina saker. Och nu när vi flyttat så känns det befogat att köpa en massa nytt. Köpte inte så mycket idag, men jag lovar att det blir fler besök där :)

Nu ska jag snart äta middag och se lite film med hjärtat, innan han ska åka till sjukhuset för fjärde jobbnatten. Och sen imorgon och på lördag natt ska ju jag jobba, så har inte fått sova ihop på hela veckan... känns lite tomt  :(

Här är bilder på dagens inköp:


Träningsväska



Dagens inköp på Village :)


Kram


Trist väder

Vad fort man vänjer sig vid fint väder, vid att solen skiner. Idag har vi haft regn och riktigt grått väder, vilket gör att jag automatiskt kände mig lite mindre glad och pigg. Men det är väl för att kroppen är så trött på vintern och på mörkret att den nu bara gillar sol :) Jag håller alla mina tummar att solen skiner igen imorgon, för då är jag ledig, och min lediga dag skulle ju kännas mycket härligare med lite sol :)

Imorgon har jag planerat in en tur ner till gymmet, har nu helt friskförklarat mig själv och nu är det verkligen dags att sätta fart med träningen. Försökte boka in ett spinningpass, men de flesta var fulla, så bokade in ett till nästa onsdag, så får bli gymmet fram till dess :)

Simon blev vid 19-tiden inringd för att jobba natt, så nu sitter jag här ensam igen... Satte precis på te och pratar lite med Jess... tänkte att jag skulle pyssla en stund innan det är dags för sängen, för just nu är jag inte det minsta trött. ;)

Har inga bilder att bjuda på idag heller, men ska försöka fixa några tills imorgon...

Vad har ni haft för er idag! Nåt roligt att berätta?

Kram


Vuxenpoäng

Älskar solen, känns så underbart att den skiner var och varannan dag nu. Och nu börjar den verkligen ha effekt på all snö och is, så nu känns det att våren är påväg, och det gillar jag :)

Har börjat premenurera på eskilstuna-kuriren som är en av morgontidningarna här i Eskilstuna, och första kom idag, känns som lite vuxenpoäng faktiskt :) Nu kanske man kan börja hänga med lite vad som händer runt om i landet och ute i världen... jag brukar annars ha noll koll om vad som pågår, så kanske blir lite bättre nu :)

Ringde till kommunfstigheter idag då vi inte är nöjda med tapeternas skick i de flesta rummen i lägenheten... fick ju nytapetserat i sovrummet och hallen, men de andra rummen är inte de bästa... så ringde iallafall ner och pratade med dom, och efter lite kompromissande så ska vi få nya tapeter i köket och vardagsrummet, de två smårummen får vänta. Och sen har vi ju redan blivit lovade att få ommålat i badrummen, men det hade de totalt glömt bort, så de skulle fixa det samtidigt som de tapetserade om i kök och vardagsrum. Så på torsdag så blir det att gå ner och välja tapeter, och sen hålla tummarna att det händer nåt hyffsat fort :)

Har förresten en annan sak att berätta också... i söndags fick vi äntligen våran bil såld, så nu blir det att börja leta efter en ny... men känns inte så brottom, men får väl se när det dyker upp nåt intressant. En sak som är säker är iallafall att vi ska lägga lite mer pengar på den här bilen, vill gärna ha en bil som inte stannar i varje korsning, eller som man får ha hörselskydd när man kör i mer än 70km/h :P

Nu ska jag strax ta och byta om för att ta och gå ner till sjukhuset för ett kvällspass på akuten. Men först ska jag gå förbi och hämta mitt passerkort, ska bli så skönt att kunna ta sig någonstans utan att behöva be folk öppna :)

Hoppas att ni har en härlig dag i det fina vädret! :)

Kram

Semlor

Imorgon är det dags för semmeldagen, men då jag jobbar kväll imorgon så passade vi på att äta semlor redan idag. Simon var så ledsen förra året för att han inte fick någon semla då eftersom han var i Norge och jobbade, och där har de tydligen inga semlor :P Så i år så tyckte jag att han skulle få en semla, så jag slog på stort och bakade egna, de blev supergoda :) Råkade visserligen bränna den första plåten, men hade ju två plåtar så gjorde ju inte så mycket! De som klarade sig blev toppen :)





Nu har Simon precis åkt till jobbet, han ska gå bredvid på natten nu två nätter, så att han ska kunna hoppa in extra på natten också. Han är ju glad för att allt han får, nu gäller det ju bara att jobba så mycket som möjligt! :)

Jag ska strax ta och krypa ner i sängen med en bok, läsa en stund, och sen sova tidigt. Mår mycket bättre, men känner mig fortfarande rätt så trött, så sitter nog inte fel med många timmars sömn. Jobbar dessutom kväll imorgon, så kan sova hur länge jag vill. Känns bra! :)

Är så roligt att jobba, tror verkligen att jag kommer att trivas på akuten. Visst är det rätt rörigt, och lite upprörd stämning då och då... men är ju ändå på väg åt rätt håll, och det kan tydligen bara bli bättre, så jag är hoppfull! Synd bara att det krävs att folk säger upp sig för att det ska hända saker =/

Nej, nu ska jag spela lite spel på king.com, och sen så blir det sängen!

Vad har ni gjort idag?

Kram



Välkommen hem till oss, del 2

Nu har de nya sakerna kommit på plats och även det mesta av de saker vi hade med oss från Örebro har också blivit uppackade... finns ju fortfarande en hel del vi vill fixa till, men tänkte iallafall att ni skulle få se hur det ser ut nu :)


mitt rum, köpte lampan och mattan på IKEA



Simons rum


Vardagsrummet



Hallen, köpte byrån och galgarna på IKEA


Köket, köpte den svarta hyllan på IKEA


Köpte även en del småsaker som en vattenkanna, sänglampor, torkställ, pappersamlare, rullgardin... och säkert nåt mera :)



Idag var det ju även dags att göra en ny vägning och mätning då det gått två veckor sen starten. Dagens mått var:

vikt: 61.7kg
lår: 56cm
mage: 83cm
rumpa: 96cm

Tyvärr så blev ju detta ingen vidare rolig mätning då jag gått upp lite i vikt, och alla mått har ökat med nån cm. Men det finns ju bara en anledning till detta, och det är att knappt tränat nånting alls, blev 2 skidpass förra veckan, och ett gympass denna vecka, men det är också allt.. Förra veckan var jag mest lat, men denna vecka har jag ju varit sjuk, så inte den bästa starten. Båda helgerna har också varit riktiga frossningshelger. Förra helgen var Mathilda och Fabian och det blev både onyttig mat och en hel del godis. Och denna helg har jag ju som sagt varit sjuk, så det har blivit både pizza (visserligen hemmagjord, men ändå), läsk och godis. Så resultatet är ju inte förvånande om man tänker efter.
Nu längtar jag efter att bli frisk så att jag kan utnyttja mitt träningskort, längtar verkligen efter att få träna :)

Nu blir det snart lite mat och en film i soffan, och sen blir det att sova tidigt så att jag mår bättre imorgon, för vill verkligen kunna jobba imorgon :)

Vad har ni haft för er i helgen?

kram

VASALOPPET

Sitter i soffan och äter frukost och tittar på vasaloppet. Starten har precis gått, och jag sitter med datorn i knät för att kunna följa pappa mfl som är ute i spåret och kämpar :)

Själv planerar jag totalt soffläge idag, måste bli frisk tills imorgon!! Vill kunna jobba ju, känns inge roligt att behöva vara hemma så här i början.





Senare idag så blir det foton på de nya sakerna, samt första nya vägningen. :)

IKEA

Blev en sväng till IKEA idag, kände att vi ville göra nånting denna helg, trots att jag är genomförskyld så blev en lite tur dit. Men känns att jag inte har så mycket energi, så har legat i soffan sen jag kom hem, och imorgon blir det soffläge HELA dagen!

Imorgon kommer det bilder på allt vi köpte, och även bilder från lägenheten, nu när vi iallafall fått lite ordning :)

Hoppas att ni har en mysig fredagskväll! :)

Kram


Fredagsmys!

Äntligen är det helg, och just nu känns det väldigt skönt att det är helg eftersom jag blivit dunderförskyld. Har väldigt svårt att tro att jag skulle kunnat jobba imorgon, så tur att jag är ledig! Blir att tillbringa helgen i soffan, med undantag för ett par timmar imorgon då det blir ett besök på IKEA tillsammans med John och Hanna. Behöver handla en del saker till lägenheten, så ska bli roligt, hoppas bara att jag känner mig lite piggare imorgon :) Men ska ta och sova riktigt länge imorgon, så då ska det nog gå bra :)

Ikväll har vi ätit hemmagjord pizza, och sett på film i soffan. Riktigt fredagsmys alltså! Hade tänkt att vi skulle åkt till Örebro i helgen, men eftersom jag inte mår bra så blev vi hemma.. och på ett sätt ska det bli ganska skönt att bara gå hemma och inte göra något speciellt hela helgen. Men samtidigt så hade det ju varit trevligt att åkt till Örebro också! :) Men ska dit om två veckor, så känns ändå ok :) Då blir det att fira St. Patriks day tillsammans med Claire och några till, ska bli riktigt roligt!

Nu ska vi fortsätta se film, hoppas att ni har en trevlig fredagskväll :)




Halvsjuk

Blev ingen träning idag... har lite ont i halsen, är alldeles tjock i halsen och hosta på det. Hoppas verkligen att jag mår bättre imorgon, vill ju träna!!! Har blivit väldigt lite träning de här två sista veckorna, så utmaningen startade ju inge vidare.. Är ju ny vägning/mätning på söndag, men sen blir det nya tag nästa vecka! Vill verkligen komma igång med träningen så känns lite surt att bli förskyld nu! Men känner att jag inte vågar ta några risker, för jag vill inte behöva vara hemma från jobbet, så då gäller det att vila på kvällarna :)

Ikväll är jag ensam hemma då Simon jobbar.... passar på att plocka fram scrapbookingsakerna och pysslar lite. Var väldigt länge sen jag tog mig tid till det, så var dags nu! Berättade ju att jag började göra en kalender i slutet på december... blev bara 3 månader, men tänkte att jag skulle fortsätta med den snart... Lägger in bilderna från februari och mars så får ni se vad jag sysslar med :)

Februari


Mars




Nu ska jag ta och äta lite middag. Jag har lagat lasagne, fast med ett nytt recept där man använder keso istället för bechamellsås :) Får se om den går att äta!

Vad har ni gjort idag?

Puss o kram

Blommor och chokladbollar

Idag var också en väldigt bra dag på jobbet. Jobbade väldigt mycket själv på eftermiddagen, vilket var väldigt roligt. Är såklart massor kvar att lära sig, men känns iallafall att man kommer framåt! Man lär sig saker precis hela tiden, och det älskar jag :) Imorgon är det utbildning som gäller hela dagen, alla nya inskolningar ska vara med, och vi ska gå igenom såna saker som vi känner att vi behöver lära oss, sånt som blivit missat under inskolningen och så... så jag hoppas det blir en givande dag :)

Direkt efter jobbet så hämtade mormor mig och Simon vid sjukhuset. Hon är så snäll och skjussar oss till Willys för att handla då vi inte har någon bil för tillfället. Efter vi varit på willys så åkte vi till blomsterlandet, mormors syster ville ge oss en orkide i inflyttningspresent, så vi var där och valde ut den... Blev även några andra krukväxter, plus tulpaner. Älskar verkligen tulpaner. :)

Efter maten blev det chokladbollsbak, var så himla sugen på nåt sött. Jag vet att jag inte borde äta nåt sånt, men jag är ju lite sjuk :P haha.. eller jag har iallafall haft ont i halsen hela dagen, och känner mig rätt seg :P
Ska ta och avboka spinningen imorgon, för att kunna se hur jag mår imorgon. Man måste avboka senast två timmar innan, och det blir lite tajt att hinna avboka efter jobbet om jag inte mår bra. Så får ta en sväng till gymmet om jag mår bra, så ska vi boka spinning till torsdag istället. Simon ska jobba kväll imorgon, så då är det bättre att vi tar spinningen på torsdag :)

Nu blir det lite slappande i soffan och mumsande på chokladbollar, innan det blir sängdags tidigt :P










Ha en bra kväll! :)

RSS 2.0