Shopping

Senaste dagarnas shopping åt Emil :)


Dålig uppdatering

Har varit lite dåligt med uppdatering nu på slutet, men får väl skylla på att jag har en del annat att pyssla med. 11 dagar är det nu kvar till våran stora dag! Kan inte förstå att det är så snart och ser mycket fram emot dagen! Även om det är bra att det är några dagar kvar eftersom vi har en hel del kvar att fixa med. =)  Har haft en del krångel, framförallt en stor besvikelse, men med underbara människor omkring oss så löser sig allting! Är så djupt tacksam för alla människor som ställer upp för oss och hjälper till inför denna dag! Det skulle aldrig klara oss detta utan er!!
 
Idag på förmiddagen var vi en sväng till ÖB för att inhandla en massa saker inför bröllopet, och på eftermiddagen har Simon jobbat och jag och Emil har haft Maria och Ebba på besök. En supertrevlig eftermiddag blev det!
 
Har precis suttit och fixat med lite bilder på datorn, Emil har precis somnat och jag ska sätta mig och pyssla lite innan Simon kommer hem från jobbet.
 
Imorgon blir det först lunch med Jonas, ett besök hos farfar på sjukhuset och sen på kvällen blir det några öl på stan! Ser ut att bli en härlig dag/kväll imorgon! =)
 
Trevlig kväll!
 
KRAM
 

De bästa fyra månaderna i vårat liv

Idag blir våran älskling 4 månader och det är helt galet vad tiden har gått fort. Men jag har njutit av varenda dag och jag frågar mig fortfarande vad vi har gjort för att förtjäna en sån underbar son! <3
 
Jag och Emil började dagen med mys i sängen, vi vaknade vid kvart över åtta, men lämnade nog inte sängen fören närmare halv 10. En massa mys blev det och Emil var på strålande humör, vilket han är nästan jämt. Sen vid lunch gick vi hem till Elin för lunch och fika tillsammans med mammagänget. Supergod mat och lika trevligt sällskap som alltid. Efter det blev det ett besök hos farfar på sjukhuset där även Simon dök upp när han slutat jobbet.
 
Under kvällen har Emil fått sin första smakportion, det bjöds på päronpure. Första två tuggorna spottades ut igen, men den tredje åt han faktiskt, så då nöjde vi oss och han fick amma istället =)
 
Efter mys i soffan med hela familjen sover nu Emil, och Simon och jag myser nu framför körslaget. Blir dock tidigt isäng då jag är sjukt trött, har blivit lite snålt med sömn de senaste dagarna. Och det är inte Emils fel, utan det är helt mitt fel då jag inte kommit i säng fören sent.
 
Imorgon kommer Emils farmor och plastfarfar på besök.
 
<3 Jag är den lyckligaste människan i världen som har fått dig Emil! <3
 
 

En aktiv dag

Till det förra inlägget var det faktiskt text också, där jag skrev att vi varit på IKEA och köpt en stol till Emil, men texten försvann visst =P
 
Förmiddagen spenderades iallafall i Västerås där vi även handlade lite inför bröllopet =) På eftermiddagen fick vi besök av Toini som ska vara barnvakt till Emil på bröllopet, jättetrevligt! =) Efter det blev det en tur till sjukhuset för att hälsa på farfar.
 
Nu ikväll har Emil varit jätteledsen, tror att han har haft magknip, men efter många varv så somnade han till slut. Helt utmattad lilla plutten. Blev en tråkig avslutning på dagen då han tidigare på dagen varit superglad, dock har han sovit mycket mindre än vanligt så han var nog lite övertrött nu på kvällen också. Det tillsammans med magknip var ingen höjdare =P
 
Nu ska vi greja lite mera inför den stora dagen och sen blir det bums i säng. Skulle egentligen behövt sova för flera timmar sen då jag är sjukt trött, men är ju så mycket annat som ska göras när Emil sover =)
 
Hoppas att ni har haft en härlig dag!
 
KRAM

IKEA


Gottesugen

Har ikväll varit så sjukt godissugen, tillslut gav jag upp och bakade chokladmuffins :)


På bättringsvägen

Hela dagen igår var Emil febrig trött och hängig men har idag varit feberfri. Han har varit lite gnällig och sovit rätt mycket men är helt klart bättre! =) Nu sover han sen en knapp timme, dock efter en del knölande...
 
Simon jobbar ikväll men sen är han ledig 3 dagar, ska bli jättehärligt att bara vara tillsammans. Sen har vi ju en del att greja med inför bröllopet också.. "att göra-listorna" tar aldrig slut, men bara knappt 3 veckor kvar nu... Känns helt galet om jag ska vara ärlig =P
 
Har idag mest tagit det lugnt, men blev iallafall en sväng till Malmköping. Imorgon ska jag och Emil ev på föräldragrupp på BVC, men det beror ju på hur Emil mår, vill ju inte smitta de andra bebisarna.
 
Trevlig kväll!
 
KRAM
 

Nattvak

Klockan har nu passerat halv 4 och jag har endast sovit typ 10 minuter. Emil har feber samt är täppt i näsan, han sover nu i mitt knä men så fort jag lägger ner honom så vaknar han eftersom det är svårt att få luft... Stackars mammas hjärta! <3


Överraskningsmiddag, spinning och långpromenad

Igår kväll hade vi överraskningsmiddag för Anna som fyllde 25 i måndags. Vi var ute och åt på papas tapas och de andra gick sedan ut. Jag åkte dock hem efter restaurangbesöket eftersom Simon var sjuk och jag hade lovat att ta Emil på morgonen så att han fick sova ut, och då ville jag inte komma hem så sent :)
Idag på fm var jag på spinning tillsammans med Linda, och sen på em var jag, Simon och Emil ute på långpromenad i det fina vädret, riktigt mysigt. Nu ikväll har Emil fått feber och varit riktigt gnällig, tror att han har somnat nu men är inte säker :/ håller tummarna att han mår bättre imorgon!! Lägger in några bilder från igår :)


Lunch och shopping på tuna park

Simon är fortfarande sjuk och har legat hemma i soffan idag. Jag och Emil kände att vi behövde komma iväg från alla baciller ett tag och åkte till Tuna Park för lunch med Sofia, Benjamin och Milo. Passade även på att köpa ett par jeans när jag hade chans att kunna prova utan att släpa med mig barnvagnen in i provrummet. Är nöjd! =)
Blev även lite mathandling på coop innan jag åkte hem.
 
Nu har jag myst lite med mina älsklingar i soffan och snart blir det middag!
 
Ha en riktigt trevlig fredagskväll!
 
KRAM
 
 
   

Its alive!

Igår råkade min mobil ut för en liten olycka där den råkade få ett litet bad =/. Till en början så fungerar allting utom ljudet, men efter några timmar började även det fungera! Är så glad och tacksam över detta då jag verkligen inte har råd att köpa en ny mobil just nu. =P
 
Idag har vi varit på ett läkarbesök på sjukhuset, och sen resten av dagen har vi ägnat åt att förbereda inför bröllopet, gäller ju att passa på när vi är lediga båda två. Går framåt iallafall, men är en hel del kvar att göra! =P
 
Ska ta och fortsätta kolla film med mina älsklingar, är snart dags för min lilla älskling att sova..
 
Ha en fin kväll!
 
KRAM

Bilder från helgen

Här kommer några bilder från helgen i Nora.
 
Simon och Leif innan start
Simon påväg in på upploppet
"Våran" stuga =)
 
 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Sitter nu och väntar på att Sandra ska komma på besök, blir då en sväng ner till stan för lite lunch! Verkar vara härligt väder idag, när vädret är så här så tycker jag om hösten =)
 
Hoppas att ni får en fin dag!
 
KRAM

Upp och ner

Idag har varit en dag med mycket tänkande... har så mycket i huvudet just nu, är så mycket som ska planeras och fixas så jag blir alldeles matt vissa stunder. Men tror att jag börjar få koll på en del saker nu, men "att göra-listan" är fortfarande ganska så lång. Under dagen har även Emil varit rätt så gnällig och trött och jag kände att mitt humör var ganska lågt. Dock ändrades det under kvällen då Linda kom på oväntat besök och jag känner mig nu mycket nöjdare och gladare.  
 
Under helgen så var vi i Nora och hälsade på Simons pappa som har sin husvagn på campingen där. Vi hyrde en stuga och hade en riktigt mysig helg, var så härligt att kunna göra nåt sånt tillsammans med Emil, riktigt mysigt var det! Simon och Leif skulle springa Nora halvmarathon, men då Leif fick problem med magen så var det bara Simon som kom i mål. Trots lite dåligt väder så är jag riktigt nöjd med helgen, blev en hel del kortspel, en massa god mat, godis och fika. =)
Lägger in bilder från helgen imorgon, har inte lagt in korten på datorn än men tänkte ta tag i det imorgon fm.
 
Imorgon kommer Sandra hit på besök, var egentligen meningen att jag och Emil skulle åka och hälsa på henne, men då vi bokade in en tripp till Uppsala nästa vecka när även Simon kunde följa med, så kände jag att jag inte orkade åka med Emil 2 ggr, så då kommer hon hit istället. =)
 
Nu ska jag fortsätta med Emils fotoalbum, och snart så kommer Simon hem.
 
Hoppas att ni har en trevlig kväll!
 
KRAM

Besiktning

Börjar veckan med att besikta bilen


Nattmat

Sitter uppe och matar en hungrig liten son, är andra matningen för inatt och jag hoppas innerligt att han tänker sova en stund till, annars blir det en väldigt trött mamma idag :p Simon ska snart upp till jobbet, så kan ju inte få nån avlastning heller :p han verkar dock väldigt sömnig nu så jag håller tummarna :)


Klädleverans

Var ju på me&I-klädparty hemma hos linda för några veckor sedan. Köpte bara ett plagg då det inte är så billiga kläder, och ekonomin just nu är ju inte den bästa :p idag har jag iallafall hämtat mitt paket, och här är dressen jag köpte till Emil. Tycker att den är söt :)


Fikabesök

Har idag haft Maria och lilla Stella på besök! Hade på fm bakat en kladdkaka så den blev det till fika tillsammans med hallon och vispgrädde. Mums =)


Fysiskt trött

Spinningspasset var underbart och det är så härligt att vara igång med träningen! Nu ska det sättas igång på allvar, nu vill jag ha tillbaka min tränade kropp igen. Känns så konstigt att inte ha tränat ordentligt på över ett år, men nu är det dags att sätta fart ordentligt. Ska börja med minst 2 pass i veckan, men målet är 3-4 pass i veckan, men det blir lättare sen när jag inte ammar längre.. Nu är det en del planering innan jag ska iväg. =)
 
Väl hemma efter träningen så var Måna här på besök, blev en snabbvisit påvägen hem från Uppsala där hon hade hälsat på Sandra. Efter att hon hade åkt hem och Simon åkt till jobbet för ett extrapass så la jag en supertrött Emil. Han hade endast sovit 40 minuter sedan kl 5.30, och när han somnat så la jag mig på soffan för en powernap. Blev en ganska lång sådan, men efter 1 timme och 15 minuters vila så känner jag mig lite piggare. Känner i kroppen att den inte riktigt är van att ta ut sig på det här sättet, men det ska den snart bli.
 
Efter våran eftermiddagssömn så har vi busat en massa i soffan och nu sover han en liten stund igen, tröttis! =)
 
Tror att jag ska ta och passa på att äta lite middag innan han vaknar, och sen blir det lite mys innan det är dags för honom att sova för natten.
 
Imorgon blir det mys med Simon och Emil på förmiddagen innan Simon ska iväg och jobba. På eftermiddagen får vi fikabesök av Maria och lilla Stella.
 
Ha en trevlig kväll! =)
 
KRAM
 

Träningsdags!

Ska nu iväg på spinning, är sjukt taggad!! :)


Födelsedagsfirande

Är nu tillbaka hemma i Eskilstuna igen efter en härlig helg hemma hos mina föräldrar. Min mamma har fyllt 50, så var nu dags för födelsedagsmiddag tillsammans med släkten. Vädret var till en början inge vidare, men blev på em/kvällen riktig, riktigt härligt! =) Var varmt och skönt och vi satt länge ute på tomten och pratade och barnen sprang omkring och lekte.. Inte Emil kanske, men mina kusiner hade roligt! =)
Efter att barnen hade lagt sig så satt vi vuxna inne och pratade några timmar innan även vi gick och la oss.
 
På söndagen tog jag och Emil en lång sovmorgon, sov ända till 9.30 och jag kände mig riktigt utvilad för första gången på länge =)
Efter frukost åkte Anders, CIlla och barnen hemåt, och jag och mamma pysslade lite inför bröllopet. Efter lunch åkte även jag, Emil och Fredrik hemåt. Fredrik åkte med oss till västerås och tog tåget därifrån till Örebro.
 
Imorgon så ska jag på spinning kl 11.30, och sen på em så ska Simon jobba. Han var egentlig ledig, men han tog ett extra pass så vi får väl se vad jag och Emil ska hitta på  =) Blir ju dock en del extrapengar när han jobbar extra, så det är ju inte fel. Längtar tills jag kan börja jobba extra, saknar faktiskt jobbet!
 
Nu ska jag ta lite kvällsfika och sen blir det nog snart sängen =)
 
Fortsatt trevlig kväll!!
KRAM

RSS 2.0