Nattvak

Natten inatt var inge vidare, då Emil bara sov max 1.5 timme åt gången under natten. Är ju bortskämd med att han sover så bra, så de nätterna då han inte gör det så blir man ju helt förstörd. Som tur är så har jag valt världens bästa pappa till mitt barn, så han gick upp vid halv 8 med Emil och jag fick sova till 9.45... blev dock väckt en gång för matning =)
Så är ändå skapligt pigg idag, trots natten. Sen är Emil rätt trött idag också, och har sovit ganska mycket. Han har dock nyss varit vaken en stund då vi myste i soffan framför tvn. Han är så himla go min lilla prins. Har fortfarande svårt att förstå att han verkligen är våran, är så lycklig! Att vara mamma är det bästa jag har varit med om!
 
Nu sover han en stund igen, så ska ta och passa på och fixa lite med hans fotoambum tror jag.. man får passa på att göra saker när han sover!
 
 Idag på förmiddagen har vi haft riktigt fint väder, var inte ett moln på himlen när jag kom upp. Nu är det dock rätt mulet, men är fortfarande rätt varmt ute, så blir nog en promenad framåt kvällen =)
 
KRAM
 

Bilder

Ja, det gick ju alldeles utmärkt att blogga från datorn nu, så nu kanske det kan bli lite tätare uppdateringar... Vi har fortfarande inte bestämt hur vi ska göra med det här att lägga upp bilder på Emil.. En del av mig gillar inte riktigt tanken att lägga upp bilder på mitt hjärta på internet, men samtidigt så är det ju så att om jag ska blogga så kommer det ju mycket handla om min vardag tillsammans med Emil,och då är det ju roligt att dela med sig av bilder, men vi har inte bestämt oss än...
 
Tänkte iallafall lägga upp ett par bilder som Simon tog under parken zoo besöket förra veckan. =)
 
 
 
 
 

Svensk sommar

Måste bli bättre på att uppdatera, men de senaste dagarna så har inte blogg.se-appen fungerat, därav brist på inlägg. Nu skriver jag från datorn och fick se att de gjort en massa förändringar på blogg.se så jag hoppas nu att styckesindelningen fungerar, då det var därför som jag slutade blogga från datorn. Inge roligt att läsa en text om det inte finns några stycken.
 
Dagarna rullar på och vi bor fortfarande i farmor och farfars hus i Malmköping. Ska bo här till på fredag, då det blir att åka hem till lägenheten och packa ihop inför semestern, och på lördag bär det av till mamma o pappa i dalarna där vi ska spendera första semesterveckan! Andra veckan kommer att spenderas i Örebro med simons familj. =)
 
Vädret har ju inte varit det bästa den här veckan, även om det igår och idag är betydligt bättre än i måndags då det vräkte ner hela dagen, blää.. Spenderade då dagen med att äta lunch på stan med mina två älsklingar, och sen på eftermiddagen blev det fika med Bitte och Agnes. =) 
Igår följde jag med Simon in till eskilstuna när han skulle jobba. Var ner på stan och fikade med Jonas.
 
Simon åkte precis till jobbet och Emil sover, så jag passar på att sitta här en stund, skönt med lite egentid ibland =)
 
Får väl se om det här fungerar nu, alltså att jag får texten uppdelat i stycken och inte allt i en enda klump. Fungerar det så kommer det troligtvis bli lite mera bloggande framöver, då det är betydligt lättare att blogga från datorn än från mobilen. Så håller tummarn!
 
Ha det så bra sålänge! =)
 
KRAM
 

BVC och parken zoo

Dagen har idag bjudit på besök på BVC samt en utflykt till parken zoo.
Emil växer så det knakar och väger nu 4065g. Stora killen!! Och imorgon så blir han 4 veckor! Min älskling! <3

När vi kom "hem" idag grillade vi hemgjorda hamburgare, Supergott! Är så enkelt att grilla nu då farmor och farfar har en grill på altanen :)

Imorgon fm blir det en sväng hem till min morfar, får passa på att göra saker nu när Simon är ledig! :) hoppas på lite finare väder imorgon bara :)

Kram

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/900039/images/2012/pic_207016473.jpg" class="image">


Regnsommar

Nu är jag trött på det här regnet, vill ha värme, sol och klarblå himmel! Är ju inte alls lika roligt att vara ledig när man knappt kan gå utanför dörren... Speciellt tråkigt är det nu när simon är ledig nästan en vecka. Men förhoppningsvis så blir det bättre i veckan. Planen är att åka till parken zoo imorgon em tillsammans med en av Simons arbetskamrater och hennes dotter imorgon em, om vädret tillåter det vill säga :)

Idag ska vi åka till malmköping där vi ska bo i min farmor och farfars hus i 2 veckor medan dem är på semester, så ska ta och packa ihop Emils saker vi måste ha med oss :) och sen kanske jag behöver ha lite kläder med också :p

Nej, dags att sätta fart, för sen kommer Jonas över på fika :)

Ha en bra dag! :)

Kram


Tillbaka?!?

Har varit lite dött här under några månader, men funderar på att försöka skriva här igen nu... Har hänt en del sen sist kan man säga..
Den 22:a maj kom våran underbara son Emil till världen, han vägde 3120g och var 49cm lång! Han kom tolv dagar för tidigt, men det var bara skönt :) han är den finaste varelse jag sett och det är otroligt hur stor kärlek man kan känna för någon man kännt så kort tid!

Nu är vi i Örebro idag tills imorgon och hälsar på Emils farmor och farfar :) Simon är ledig ända tills på torsdag vilket ska bli jättemysigt att spendera veckan med hela min lilla familj =)

Ikväll blir det väl att titta på fotbollen, som resten av Sverige :)

Ha det så bra!!

Kram


RSS 2.0